-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
Δυο φορες 200+ στην εθνικη Τριπολεως [/size:hkpw63mw]
θα σε ξεπεράσω όταν έρθει η ώρα...και με φωτογραφία για απόδειξη...
με 5η η με 6η ησουνα sharkman?
παντος οπιως θελει type s εχει πολλα ετιμοπαραδοτα.
Την πρωτη φορα με 6η οπου επιασε 200+ και την επομενη φορτωμενη 5η.
Παντως εδειχνε οτι ειχε περιθωρια για πιο πολλα χλμ. -
παντος το αυτοκινητο εχει φοβερο κινητηρα ανεβαζει πολη ευκολα στροφες εχει ποροτικο ηχω και δεν καιει και τιποτα.χτες εκανα σε επαρχιακο 100 περιπου χιλιομετρα με ταχητιτες απο 90 μεχρι 140 ,με προσπερασεις γρηγορες αλλα χωρις να το παω πανω απο 5500 και ειχα μεση καταν. 6,5
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
παντος το αυτοκινητο εχει φοβερο κινητηρα ανεβαζει πολη ευκολα στροφες εχει ποροτικο ηχω και δεν καιει και τιποτα.χτες εκανα σε επαρχιακο 100 περιπου χιλιομετρα με ταχητιτες απο 90 μεχρι 140 ,με προσπερασεις γρηγορες αλλα χωρις να το παω πανω απο 5500 και ειχα μεση καταν. 6,5Καλά παιδιά δεν ξέρω πως υπολογίζετε την κατανάλωση (μέσω του trip computer ή 'επιστημονικά' ανάμεσα στα γεμίσματα), αλλά το δικό μου λέει τρελά ψέματα. Σταθερά το ένα ντεπόζιτό μου βγάζει 500χλμ +-, και αναφέρει μέση γύρω στα 8lt/100km, ενώ φυσικά η τιμή είναι κοντά στο 10...
-
Επειδή τον τελευταίο καιρό το έχω ρίξει στα ταξίδια, άρχισα να δοκιμάζω και την αυτονομία. Σήμερα γέμισα το ντεπόζιτο μετά από 620 !! χιλιόμετρα (σε χαλαρό ταξίδι με 110 – 140 με κάποιες γρήγορες προσπεράσεις ανάμεσα και την πρώτη 200άρα μου) από το προηγούμενο γέμισμα.
Όταν έφτασα στο βενζινάδικο είχε 30+ χιλιόμετρα που είχε ανάψει το λαμπάκι και χωρίς καμία γραμμή στον πίνακα ένδειξης βενζίνης. Θεωρώντας λοιπόν ότι πλησίαζα τα όρια το γέμισα μέχρι το χείλος και πήρε 43 λίτρα !!!!. Το ρεζερβουάρ είναι 50 λίτρα και είχα και άλλα 7 λίτρα μέσα!!!. Δηλαδή άλλη μια κατοστάρα χιλιόμετρα άνετα με έβγαζε. Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι το λαμπάκι μάλλον ανάβει νωρίς (έχεις τουλάχιστον άλλα 8-10 λίτρα μέσα) και κάποια στιγμή ενώ προσπαθείς να μείνεις ψύχραιμος, σβήνει και η τελευταία γραμμή από την ένδειξη βενζίνης και τα χάνεις. Και όταν φτάνεις στο βενζινάδικό ευχαριστώντας τον θεό που δεν έμεινες σε καμιά ερημιά και ορκίζεσαι ότι δεν θα το ξανακάνεις, διαπιστώνεις ότι έχεις μέσα τουλάχιστον άλλα 5 λίτρα βενζίνης. -
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Επειδή τον τελευταίο καιρό το έχω ρίξει στα ταξίδια, άρχισα να δοκιμάζω και την αυτονομία. Σήμερα γέμισα το ντεπόζιτο μετά από 620 !! χιλιόμετρα (σε χαλαρό ταξίδι με 110 – 140 με κάποιες γρήγορες προσπεράσεις ανάμεσα και την πρώτη 200άρα μου) από το προηγούμενο γέμισμα.
Όταν έφτασα στο βενζινάδικο είχε 30+ χιλιόμετρα που είχε ανάψει το λαμπάκι και χωρίς καμία γραμμή στον πίνακα ένδειξης βενζίνης. Θεωρώντας λοιπόν ότι πλησίαζα τα όρια το γέμισα μέχρι το χείλος και πήρε 43 λίτρα !!!!. Το ρεζερβουάρ είναι 50 λίτρα και είχα και άλλα 7 λίτρα μέσα!!!. Δηλαδή άλλη μια κατοστάρα χιλιόμετρα άνετα με έβγαζε. Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι το λαμπάκι μάλλον ανάβει νωρίς (έχεις τουλάχιστον άλλα 8-10 λίτρα μέσα) και κάποια στιγμή ενώ προσπαθείς να μείνεις ψύχραιμος, σβήνει και η τελευταία γραμμή από την ένδειξη βενζίνης και τα χάνεις. Και όταν φτάνεις στο βενζινάδικό ευχαριστώντας τον θεό που δεν έμεινες σε καμιά ερημιά και ορκίζεσαι ότι δεν θα το ξανακάνεις, διαπιστώνεις ότι έχεις μέσα τουλάχιστον άλλα 5 λίτρα βενζίνης.στα 8 πρεπει να ανάψει .....
-
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Όταν έφτασα στο βενζινάδικο είχε 30+ χιλιόμετρα που είχε ανάψει το λαμπάκι και χωρίς καμία γραμμή στον πίνακα ένδειξης βενζίνης. Θεωρώντας λοιπόν ότι πλησίαζα τα όρια το γέμισα μέχρι το χείλος και πήρε 43 λίτρα !!!!. Το ρεζερβουάρ είναι 50 λίτρα και είχα και άλλα 7 λίτρα μέσα!!!. Δηλαδή άλλη μια κατοστάρα χιλιόμετρα άνετα με έβγαζε. Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι το λαμπάκι μάλλον ανάβει νωρίς (έχεις τουλάχιστον άλλα 8-10 λίτρα μέσα) και κάποια στιγμή ενώ προσπαθείς να μείνεις ψύχραιμος, σβήνει και η τελευταία γραμμή από την ένδειξη βενζίνης και τα χάνεις. Και όταν φτάνεις στο βενζινάδικό ευχαριστώντας τον θεό που δεν έμεινες σε καμιά ερημιά και ορκίζεσαι ότι δεν θα το ξανακάνεις, διαπιστώνεις ότι έχεις μέσα τουλάχιστον άλλα 5 λίτρα βενζίνης.στα 8 πρεπει να ανάψει .....
-
Μην αφήνετε το ρεζερβουάρ να αδειάζει τόσο πολύ - μειώνεται η ζωή της αντλίας (δουλεύει πιο ζεστή) ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μην αφήνετε το ρεζερβουάρ να αδειάζει τόσο πολύ - μειώνεται η ζωή της αντλίας (δουλεύει πιο ζεστή) ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ.να το γεμίζουμε μέχρι εκεί που αντιδρά η αντλία μόνη της και σταματα?
-
Μόλις σκάσει η αντλία το στρογυλοποιείς στο ευρώ και τέρμα. Αν το ξεχειλίσεις πλημμυρίζει το σύστημα για τις αναθυμιάσεις με βενζίνη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόλις σκάσει η αντλία το στρογυλοποιείς στο ευρώ και τέρμα. Αν το ξεχειλίσεις πλημμυρίζει το σύστημα για τις αναθυμιάσεις με βενζίνη.thanks
-
περασα να ευχηθω καλο καλοκαιρι να χουμε.Οσοι παραλαβουν κιολας ακομα καλυτερο.Για τους υπολοιπους υπαρχει και το ευτυχισμενο το 2008
-
Ξέρουμε περίπου πόσο χρόνο κάνει πλέον η παράδωση του CIVIC?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μόλις σκάσει η αντλία το στρογυλοποιείς στο ευρώ και τέρμα. Αν το ξεχειλίσεις πλημμυρίζει το σύστημα για τις αναθυμιάσεις με βενζίνη.
thanks
Προσοχή στο τέχνασμα του βενζινά να θέλει να στρογγυλεύει σε μονάδες των 5 ευρώ.
Πάντα ζητάτε από τον βενζινά να σταματά μόλις χτυπήσει η αντλία και ειδικά το καλοκαίρι όπου θεωρητικά από τους 18~20 βαθμούς το καύσιμο θα διασταλεί για να φτάσει τους 35~40 βαθμούς.
-
πλάκα πλάκα σε 7 μερες κλεινω 5μηνη αναμονη.αιντε και τον φαγαμε το γάιδαρο
-
To ίδιο σε 18
-
Διονυση μιλησες με τον αντιπροσωπο?εμενα μου ειπε οτι ο σαρακακης του ζητησε εξοφλησεις νοεμβρη και Δεκεμβρη
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
To ίδιο σε 18?????
-
σημερα κατα τις 11:30 κατεβαινα το Κηφισσο και περασε ενα μαυρο 5d civic με φιμε τζαμια αρκετα σκουρα!!!κανεις απο εδω?????
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
σημερα κατα τις 11:30 κατεβαινα το Κηφισσο και περασε ενα μαυρο 5d civic με φιμε τζαμια αρκετα σκουρα!!!κανεις απο εδω?????Αν ξαναέβαζα -λέμε τώρα...- [...] Pimp my ride θα το κάνω το civic αν αρχίσω με φιμέ...
Άσε τα σάπια Σπύρο, το σκίζεις με τα φιμέ για να μη φαίνεσαι κι εδώ μας τσαμπουνάς ότι το στρώνεις ακόμα
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Διονυση μιλησες με τον αντιπροσωπο?εμενα μου ειπε οτι ο σαρακακης του ζητησε εξοφλησεις νοεμβρη και ΔεκεμβρηΕγώ το παρήγγειλα στον Σαρακά Γλυφάδας. Κάθε μήνα του τηλεφωνώ. Πριν από λίγες μέρες μου είπε οτι έχει παραδώσει μέχρι Σεπτ-Οκτ.
Ηonda Civic 2005