-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ασχολούμαστε και να γράφουμε σε ποιόν αρέσει το Civic η όχι.Καί λοιπόν? Και έμένα δεν μου αρέσει καθόλου.Και τι πάει να πεί αυτό?Είναι δυνατόν να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα?Σε πολλούς δεν αρέσει το Leon ενώ εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο.
Αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα θα αγοράζαμε το ίδιο αυτοκίνητο και μάλιστα στο ίδιο χρώμα.
Μπορεί κάποιος με επιχειρήματα να σε πείσει ότι το Civic είναι καλό αυτοκίνητο (και είναι),δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει επιχείρημα για να σε πείσει κάποιος για να σου αρέσει(αισθητικά μιλάω).ΣΕ ΟΛΟΥΣ?
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Α, και όσο για τη Χρύσπα μια χαρά γκομενάκι είναισυμφωνήσαμε
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Α, και όσο για τη Χρύσπα μια χαρά γκομενάκι είναι
συμφωνήσαμε
Εεεεε, ας μην το κάνουμε και θέμα!
(πάντως το μια χαρά μάλλον είναι λίγο, είναι καλήηηηηη)
-
τσαμπα τσακωνεστε, κλασσικα η δικια μου ειναι μεγαλυτερη και κατουραω και πιο μακρια
-
-
καλα ρε σεις,σε 300+ σελιδες για ενα μοντελο τι γραφετε?
πως στριβει το σιβικ?
-
Κρισιμη ερωτηση: Έκανα τεστ ντραιβ σε ενα civic και δεν ειχα προβλημα . Παραγγειλα με ηλιοροφη. Το υψος μεσα μειωνεται και ποσο; Ειμαι 1.82. Μηπως βρισκει το κεφαλι;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τσαμπα τσακωνεστε, κλασσικα η δικια μου ειναι μεγαλυτερη και κατουραω και πιο μακριακαι πως τη βολευεις ρε μαγκα μεσα στο golfακι που ειναι λιγο στενοχωρα; Εκτος και αν την παρκαρεις μεσα στο τασακι
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
τσαμπα τσακωνεστε, κλασσικα η δικια μου ειναι μεγαλυτερη και κατουραω και πιο μακρια
και πως τη βολευεις ρε μαγκα μεσα στο golfακι που ειναι λιγο στενοχωρα; Εκτος και αν την παρκαρεις μεσα στο τασακι
ε ρε μανια καταδιωξης εχετε με το γκολφ??
τη βγαζω απο το παραθυρο.
-
solaris2k6 προσπαθεις εδω και ποσες σελιδες να δικαιολογισεις την επιλογη που εκανες και οτι ολοι εμεις καναμε λαθος?ενταξη μεγια το golfaki σου αλλα φτανει!στο θεμα για τα γκολφ δεν εχεις γραψει κουβεντα απο την ωρα που το πηρες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και πως τη βολευεις ρε μαγκα μεσα στο golfακι που ειναι λιγο στενοχωρα; Εκτος και αν την παρκαρεις μεσα στο τασακι
ε ρε μανια καταδιωξης εχετε με το γκολφ??
τη βγαζω απο το παραθυρο.
είστε τρελοί ρεεε
@athanasios:έχεις δίκιο στο θέμα της υποκειμενικότητας της ομορφιάς ενός αυτοκινήτου και αν διαβάσεις τι έγραψα στον charmak66 το πρωϊ θα δεις ότι ασπάζομαι όσα γράφεις.
Εγώ το χαίρομαι το αυτοκίνητο μου διότι καλύπτει όλες τις ανάγκες για τις οποίες το επέλεξα...Αν ήταν και λιγότερο σκληρό στους λακκουβόδρομους θα ήμουν σούπερ ευχαριστημένος...
Άντε να τις 1000σουμε τις σελίδες... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Άντε να τις 1000σουμε τις σελίδες...Εύκολα, ένα συγκριτικό να γίνει Corolla 1,6-Civic 4d 1,8-Jetta TSI και τέλος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άντε να τις 1000σουμε τις σελίδες...
Εύκολα, ένα συγκριτικό να γίνει Corolla 1,6-Civic 4d 1,8-Jetta TSI και τέλος
μπα...το πολύ 300σελίδς ακόμα...θα σας σκίσουμε ρε...
-
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
solaris2k6 προσπαθεις εδω και ποσες σελιδες να δικαιολογισεις την επιλογη που εκανες και οτι ολοι εμεις καναμε λαθος?ενταξη μεγια το golfaki σου αλλα φτανει!στο θεμα για τα γκολφ δεν εχεις γραψει κουβεντα απο την ωρα που το πηρες.......... έγραφα ένα κατεβατό με 20-25 γραμμές κείμενο.... τελικά το έσβησα.....
Την θέση μου για το civic την ξέρουν όλοι.... Είσαι καινούργιος χρήστης και προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει το ιστορικό μου... Το civic είναι φοβερό αμαξάκι.... και ειλικρινά αν μου είχε έρθει στην ώρα του δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
Το golf με το civic δεν μπορεί κανείς να τα συγκρίνει..... γιατί απλά έχουν εντελώς διαφορετικό target group... δεν έχουν σχεδόν τίποτα ίδιο.... και γενικά ότι λείπει στο ένα το έχει το άλλο..... ΜΑΚΑΡΙ να έφτιαχναν το VW Civic ή το Honda Golf....
μπορώ να γράψω 200 καλά που έχει το CIVIC.... επειδή όμως αυτά τα ξέρει πλέον και η 'κουτσή Μαρία' ....απλά γράφω μερικά μείον που με ξένισαν....
So..... ρε παιδιά ..... be cool..... και διαβάζετε λίγο τα post με θετική διάθεση
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
- Σημεία ψευδό-κατασκευής (εξωτερικό). Προφανώς μιλάνε για τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους που και καινούργιο που το έχεις νομίζεις ότι η συναρμογή δεν είναι και η καλύτερη....
Είδα ένα στον δρόμο... που τα προστατευτικά πίσω είχαν ξεκολλήσει ..... και ένα από τα πλαστικά στους θόλους δεν ήταν καλά στην θέση του....
Αν και λίγο καθυστερημένα, ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν το κατάλαβα.
Εννοείς τα πλαστικά στους θόλους των τροχών;Οι κάτοχοι τι έχουν να πουν σχετικά μ' αυτό; Έχουν παρατηρήσει τέτοιου είδους αστοχία;
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
solaris2k6 προσπαθεις εδω και ποσες σελιδες να δικαιολογισεις την επιλογη που εκανες και οτι ολοι εμεις καναμε λαθος?ενταξη μεγια το golfaki σου αλλα φτανει!στο θεμα για τα γκολφ δεν εχεις γραψει κουβεντα απο την ωρα που το πηρες.
......... έγραφα ένα κατεβατό με 20-25 γραμμές κείμενο.... τελικά το έσβησα.....
Την θέση μου για το civic την ξέρουν όλοι.... Είσαι καινούργιος χρήστης και προφανώς δεν έχεις παρακολουθήσει το ιστορικό μου... Το civic είναι φοβερό αμαξάκι.... και ειλικρινά αν μου είχε έρθει στην ώρα του δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...
Το golf με το civic δεν μπορεί κανείς να τα συγκρίνει..... γιατί απλά έχουν εντελώς διαφορετικό target group... δεν έχουν σχεδόν τίποτα ίδιο.... και γενικά ότι λείπει στο ένα το έχει το άλλο..... ΜΑΚΑΡΙ να έφτιαχναν το VW Civic ή το Honda Golf....
μπορώ να γράψω 200 καλά που έχει το CIVIC.... επειδή όμως αυτά τα ξέρει πλέον και η 'κουτσή Μαρία' ....απλά γράφω μερικά μείον που με ξένισαν....
So..... ρε παιδιά ..... be cool..... και διαβάζετε λίγο τα post με θετική διάθεση
ΟΚ Κων/νε.
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
- Σημεία ψευδό-κατασκευής (εξωτερικό). Προφανώς μιλάνε για τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους που και καινούργιο που το έχεις νομίζεις ότι η συναρμογή δεν είναι και η καλύτερη....
Είδα ένα στον δρόμο... που τα προστατευτικά πίσω είχαν ξεκολλήσει ..... και ένα από τα πλαστικά στους θόλους δεν ήταν καλά στην θέση του....
Εννοείς τα πλαστικά στους θόλους των τροχών;Οι κάτοχοι τι έχουν να πουν σχετικά μ' αυτό; Έχουν παρατηρήσει τέτοιου είδους αστοχία;
Όχι...δεν ξέρω αν θα ξεκολλήσουν στο μέλλον αλλά για την ώρα είναι στην θέση τους.
-
χθες στην επιστροφη προς αθηνα σε καποιο σημειο στην κινηση, εθεαθη civic ανθρακι με ΙΖΖ-χχχχ..
ηταν κανενος απο δω?
πηγαιναμε διπλα διπλα (για λιγο).. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χθες στην επιστροφη προς αθηνα σε καποιο σημειο στην κινηση, εθεαθη civic ανθρακι με ΙΖΖ-χχχχ..
ηταν κανενος απο δω?
πηγαιναμε διπλα διπλα (για λιγο)..Premium εγκαθετίλα...
-
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Κι από 'δω μια χαρά μέχρι στιγμής. Όλα είναι στη θέση τους.
Ηonda Civic 2005