Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Σαν να μου φαινεται οτι δεν υπαρχει αλλος να εχει παραγγειλει το Q5 μονο εγω και ο Στρατος
Βρε Μανώλη το γράφεις,λες και περιμένεις κανένα Golf.Αυτοκίνητο των 40+ είναι.Πόσοι να το 'χουν παραγγείλει;
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Σαν να μου φαινεται οτι δεν υπαρχει αλλος να εχει παραγγειλει το Q5 μονο εγω και ο Στρατος
Βρε Μανώλη το γράφεις,λες και περιμένεις κανένα Golf.Αυτοκίνητο των 40+ είναι.Πόσοι να το 'χουν παραγγείλει;
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τα βασικό είναι ότι ο Θανάσης δεν ψάχνει μεταχειρισμένο, απλά κοιτάει το συγκεκριμένο επειδή το ξέρει και ξέρει και τον ιδιοκτήτη. Αλλά μου αρέσει η συζήτηση που έχουμε. Τέλος, δε νομίζω ότι έγραψα κάτι ανεύθυνο, αλλά αν το έκανα προς τον Θανάση τότε ζητάω συγνώμη.
Fanis είμαι πολύ κοντά στη λογική σου.Και μπορεί για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα 35+ να είναι πολλά,αλλά τα 25 είναι καλά.Και δεν το έχω ξεγράψει γιατί όπως έγραψα, το αυτοκίνητο σε κάνει να ξεχνάς την περιορισμένη του δύναμη αφού σε όλα τ' άλλα είναι αλλού, σε σχέση με ότι έχω ζήσει εως τώρα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας.Για μένα δεν τίθεται θέμα να πάω να αγοράσω μεταχειρισμένο, ούτε από μάντρα, ούτε από αντιπροσωπεία,απ' τη στιγμή που δεν ξέρω τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.Είναι θέμα προσωπικού κολλήματος.Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη περίπτωση γιατί ξέρω πλήρως τον τρόπο οδήγησης,φύλαξης και συντήρησης του αυτοκινήτου.Πόσο μάλλον όταν έχει κάνει μόνο 7000χλμ.Του είπα ήδη ότι αν δεν βρει αγοραστή σ' αυτή την τιμή να με ξαναενοχλήσει.
Thanks παίδες
@fannis και pad ευχαριστώ.
Όντως ευκαιρία δεν το λες,αλλά μάλλον αξίζει να πληρώσω τη σιγουριά του γεγονότος, ότι ξέρω σε τίνος χέρια ήταν τ' αυτοκίνητο.
edit αλήθεια τι ενοείς για την έκπτωση που ανέφερες;
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
@athanasios: Η τιμή είναι καλή έως εξαιρετική (ανάλογα με τον εξοππλισμό). Εάν σου αρέσει, που από τόι φαίνεται σου αρέσει, και σου κάνει τότε χτύπα την!
Ο εξοπλισμος είναι (πέρα από efficient dynamics, ESP,υπολογιστή ταξιδιού,ραδιο-cd,διάφορα ηλεκτρικά):16άρες ζαντες αλουμινιου,8 αερόσακκοι,διζωνικός κλιματισμός,δερμάτινο τιμόνι πολυλειτουργικό,σύνδεση κινητού για ανοιχτή συνομιλία χειριζόμενη απ' τα πλήκτρα στο τιμόνι,προβολείς ομιχλης,αισθητήρες παρκαρίσματος,αισθητήρης φωτων και βροχής,υποβραχιόνιο πίσω.
Μια χαρά είναι ο βενζινοκινητήρας του panda.Τρία χρόνια τώρα δεν με έχει προβληματίσει πουθενά.
Αγαπητοί συνφορουμίτες και συνφορουμίτισες.Έχω να γράψω κάμποσο καιρό αλλά σας βλέπω,σας παρακολουθώ.
Λοιπόν στο προκείμενο.Μου παρουσιάστηκε η εξής περίπτωση.BMW 316 με τους 122hp.Φουλ εξοπλισμένη με 7.000 χλμ σε κατάσταση άψογη πραγματικά.Είναι ενός φίλου που την αγόρασε πριν 8 μήνες για την γυναίκα του και τώρα λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών που πρόεκυψαν την δίνει με 25000.Έχω βρεί αγοραστή για το mondeo μου.Την οδήγησα και την λάτρεψα.Τί πάτημα και τί τιμόνι είναι αυτό; (Και το λέω παρ' ότι οδηγώ ένα αυτοκίνητο κορυφαίο σ' αυτούς τους τομείς).Από ποιότητα δεν το συζητάω. Είναι γεγονός ότι ο κινητήρας δεν είναι ιδανικός για το αυτοκίνητο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα και την τεράστια διαφορά με το ford ίσως λόγω του 6τάχυτου κιβωτίου.
Τί λέτε ρε παίδες;
Μπράβο στην αντιπροσωπεία.
To 2.0 FSI είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που τα κάνει όλα καλά και ο κινητήρας του είναι πολύ καλός για το 99% των αναγκών σου.Δεν βλέπω το λόγο να ψάχνεσαι.
To προηγούμενο ambiente είχε τιμή καταλόγου 20k και χωρίς ESP.
Καλές τιμές(ιδιαίτερα στο δίλιτρο)και πολύ καλός εξοπλισμός.