-
πολυ οικογενειακο ειναι αυτο για τα γουστα μου.....
κανε καλε Θεουλη μας η F30 να εχει efficient dynamics σε 2.0λιτρα 200+αλογα με Turbo και να μην κανει πανω απο 45χιλιαρικα...
επισης την θελω ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι...
τι να πρωτοπω;;; ζαντα απιστευτη μουτραρα πρωτη και ειναι PAS/ station/shooting break!!!!!
τελος μονο με κατι τετειο αλλαζω το μωρακι μου...
μαναρι.... -
Αγαπητοί συνφορουμίτες και συνφορουμίτισες.Έχω να γράψω κάμποσο καιρό αλλά σας βλέπω,σας παρακολουθώ.
Λοιπόν στο προκείμενο.Μου παρουσιάστηκε η εξής περίπτωση.BMW 316 με τους 122hp.Φουλ εξοπλισμένη με 7.000 χλμ σε κατάσταση άψογη πραγματικά.Είναι ενός φίλου που την αγόρασε πριν 8 μήνες για την γυναίκα του και τώρα λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών που πρόεκυψαν την δίνει με 25000.Έχω βρεί αγοραστή για το mondeo μου.Την οδήγησα και την λάτρεψα.Τί πάτημα και τί τιμόνι είναι αυτό; (Και το λέω παρ' ότι οδηγώ ένα αυτοκίνητο κορυφαίο σ' αυτούς τους τομείς).Από ποιότητα δεν το συζητάω. Είναι γεγονός ότι ο κινητήρας δεν είναι ιδανικός για το αυτοκίνητο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα και την τεράστια διαφορά με το ford ίσως λόγω του 6τάχυτου κιβωτίου.
Τί λέτε ρε παίδες; -
@athanasios: Η τιμή είναι καλή έως εξαιρετική (ανάλογα με τον εξοππλισμό). Εάν σου αρέσει, που από τόι φαίνεται σου αρέσει, και σου κάνει τότε χτύπα την!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
@athanasios: Η τιμή είναι καλή έως εξαιρετική (ανάλογα με τον εξοππλισμό). Εάν σου αρέσει, που από τόι φαίνεται σου αρέσει, και σου κάνει τότε χτύπα την!Ο εξοπλισμος είναι (πέρα από efficient dynamics, ESP,υπολογιστή ταξιδιού,ραδιο-cd,διάφορα ηλεκτρικά):16άρες ζαντες αλουμινιου,8 αερόσακκοι,διζωνικός κλιματισμός,δερμάτινο τιμόνι πολυλειτουργικό,σύνδεση κινητού για ανοιχτή συνομιλία χειριζόμενη απ' τα πλήκτρα στο τιμόνι,προβολείς ομιχλης,αισθητήρες παρκαρίσματος,αισθητήρης φωτων και βροχής,υποβραχιόνιο πίσω.
-
Συμφωνώ με τον Fani..είναι καλή η τιμή.
-
@Athanasios: Άρα είναι πρίν το Face lift (αφού είναι 8μήνου) και εξοπλισμό πέρα από τα στάνταρ έχει PDC, Multifunction Leather Steering, Bluetooth και Rain Sensor, ζάντες, υποβραχιόνιο. Μοιάζει να έχει το πακέτο εξοπλισμού 7RS. Πιστεύω ότι τα €25.000 είναι μια αρκετά καλή τιμή. Καινούργιο το αυτοκίνητο έχει γύρω στις €34-35.000 (μιλάμε για το Facelift μοντέλο) και με την έκπτωση πέφτει στις €30.000 περίπου (μπορεί και παρακάτω). Άρα ένα 15% κάτω είναι καλή/λογική τιμή. Αν ήταν 20-25% θα μπορούσα να πώ ότι είναι ευκαιρία.
-
@fannis και pad ευχαριστώ.
Όντως ευκαιρία δεν το λες,αλλά μάλλον αξίζει να πληρώσω τη σιγουριά του γεγονότος, ότι ξέρω σε τίνος χέρια ήταν τ' αυτοκίνητο.
edit αλήθεια τι ενοείς για την έκπτωση που ανέφερες; -
απ οτι φαινεται εχουμε να κανουμε με ενα αυτοκινητο που αξιζει να σχοληθει καποιος μαζι του....συν το οτι θεωρω τα αυτοκινητα προ facelift πιο ομορφα....
ακουγεται πολυ ελκυστικο...
με 25χηνες τι αλλο παιρνεις εξαλλου παρομοιο...;
τιποτα μαλλον.... -
athanasios πούλα το mondeo(που βρήκες αγοραστή βρε θηρίο?!!!) και πάρε κάτι άλλο
25κ ζεστά και να πάρεις μτχ 316! σε περίοδο κρίσης. με τίποτα όμως.
γύρνα μάντρες και εκθέσεις BMW και κάνε λίγα παζάρια να δεις τι κυκλοφορεί και σε τι τιμές και μετά ξαναέλα να μου πεις αν θες 316 -
ερωτηση
μια σαν αυτη σε τι τιμη παιζει 318 .
-
το πολυ κανα 20χιλιαρο
σκεψου οτι εκλεισαν ηδη 300 μαντρες μεταχειρισμενων στην ελλαδα,οποτε μπορει και αρκετα φθηνοτεραμαλλον θα σου φιλησουν τα ποδια που ηθελες για να την αγορασεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το πολυ κανα 20χιλιαροξεχασα να πω οτι θελω του 2001 και μετα.
τοσο φθηνα? -
http://www.car.gr/classifieds/cars?ma=2 ... &bmi=&tmi=
ριξε μια ματια..
πιστευω με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις κελεπουρι -
ξερω οτι ειναι καλο σαν αμαξι αλλα θα ηθελα και καποιες αποψεις σχετικα.
318 λεει 2000κυβ δλδ θα το πιανει στα τελη ,η κανω λαθος? -
στα τελη θα το πιανει...
ετσι νομιζω...εχει ομως κατι ευκαιριες...
18χιλ συζητησιμη λεει ενας ....ζοφερες εποχες...
-
bmw h mercedes θα ειναι το επομενο αυτοκινητο.
τωρα ποιο απτα δυο θα δειξει. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
@fannis και pad ευχαριστώ.
Όντως ευκαιρία δεν το λες,αλλά μάλλον αξίζει να πληρώσω τη σιγουριά του γεγονότος, ότι ξέρω σε τίνος χέρια ήταν τ' αυτοκίνητο.
edit αλήθεια τι ενοείς για την έκπτωση που ανέφερες;με 25 χιλιάρικα παίρνεις ΟΤΙ θέλεις,
μην κάνεις το λάθος και πάρεις 316, ενώ μπορείς να πάρεις 330 ή ότι παρόμοιο,
άλλωστε τα Χ5 έχουν τιμή εκεί γύρω γύρω
/g -
οπα οπα...tibet....
330 Ε90;;;;;;;
μην πεις ναι κακουργεεεεεε tibet!
-
κι όμως 330 του 2005 με καλό εξοπλισμό, και 48 χιλιάδες πραγματικά χλμ τη αγόρασε φίλος 27 χιλιάδες. Κ ο μαντράς του έκανε κ 50 % στα καινούργια λάστιχα.
Δυστυχώς, στους καιρους που είμαστε, αν αρχίσεις να απλώνεις τα 500άρικα πάνω στο τραπέζι οποιουδήποτε μαντρά παίρνεις ότι θέλεις!!!
αλλά το να μπορείς να πάρεις 996 S του 04 full με 43k δεν είναι τρελό;
/g -
απο σημερα δεν σου ξαναμιλαω κακουργε!!!!!!!!!
πω πωωωωωω.
BMW FORUM