-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άντε καλά ταξίδια Σπυράκο....
Εμένα το Golfaki GT θα το έχω από ότι μίλησα την Τετάρτη...
Που ξέρεις ....ίσως να σε πετύχω στον δρόμο.... άμα δω κανένα μαύρο με μπεζ καθίσματα θα σου μιλήσω (αν θυμάμαι καλά είσαι από Χολαργό...εγώ από Αγία Παρασκευή...άρα λογικό να σε πετύχω).... μετά φυσικά θα πατήσω γκαζάκι και θα με χάσεις (αστειεύομαι)
καλα, μεχρι το πρατηριο, αφου θα καις!
Με ενδιάμεση στάση στο συνεργείο. Μη το ξεχνάμε.
Αρχίσαμε να τα ισοπεδώνουμε όλα πάλι?
Μάλλον το Honda θα καίει παραπάνω.... γιατί το Golf θα πηγαίνει με χαλαρούς ρυθμούς και το Honda θα φτάνει στις 8000 στροφές ...μπας και κάποια στιγμή καταφέρει και το φτάσει
Τι έγινε ...... από πότε τα Γερμανικά έπαψαν να είναι αξιόπιστα και να πηγαίνουν συνέχεια στο συνεργείο????? Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι το honda θα το πας στο συνεργείο μετά από 7 χρόνια? Δηλαδή τι να πούνε όσοι έχουν φτηνότερα και πιο ζημιάρικα αμάξια?
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρέπει στο Honda να είσαι τύπος και υπογραμμός με τα service... γιατί αλλιώς ....Χαιρέτα τα 7 χρονάκια.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ... Μην πεταχτεί κανείς να μου πει ότι συγκρίνω το GOLF με το HONDA....Είναι μήλα με πορτοκάλια..... άλλωστε όλοι γνωρίζετε ότι εγώ περίμενα για 6 μήνες το ίδιο Honda που περιμένετε όλοι σας
-
Κων/νε τα παιδιά απλά αστειεύονται οπότε μην αρπάζεσαι. Όταν με το καλό έρθει το αυτοκίνητο δεν θα σε νοιάζει τίποτα. Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν είσαι 'κάφτης' τα περισσότερα (αν όχι όλα από αυτά που έχουν ειπωθεί) δεν θα τα καταλάβεις ποτέ. Απλά να επιλέγεις καλή 100άρα βενζίνη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα κάνεις μια χαρά συμβίωση με το gt σου. Τότε θα ξεχάσεις και συγκρίσεις και σχόλια απολαμβάνοντας την επιλογή σου... εύχομαι απλά σε λίγες μέρες να μην θυμάσαι καν πως γράφεται η λέξη...σιβικ. Από την άλλη όμως μην απαξιώνεις την βασική σου επιλογή ακόμα και αν η...αναγκαστική σου αποδειχτεί πολύ καλύτερη.
Φυσικά θα διαβάσω τις εντυπώσεις σου όταν παραλάβεις...περιμένω διθυράμβους και καλά θα κάνεις...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Κων/νε τα παιδιά απλά αστειεύονται οπότε μην αρπάζεσαι. Όταν με το καλό έρθει το αυτοκίνητο δεν θα σε νοιάζει τίποτα. Να είσαι σίγουρος ότι αν δεν είσαι 'κάφτης' τα περισσότερα (αν όχι όλα από αυτά που έχουν ειπωθεί) δεν θα τα καταλάβεις ποτέ. Απλά να επιλέγεις καλή 100άρα βενζίνη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα κάνεις μια χαρά συμβίωση με το gt σου. Τότε θα ξεχάσεις και συγκρίσεις και σχόλια απολαμβάνοντας την επιλογή σου... εύχομαι απλά σε λίγες μέρες να μην θυμάσαι καν πως γράφεται η λέξη...σιβικ. Από την άλλη όμως μην απαξιώνεις την βασική σου επιλογή ακόμα και αν η...αναγκαστική σου αποδειχτεί πολύ καλύτερη.Φυσικά θα διαβάσω τις εντυπώσεις σου όταν παραλάβεις...περιμένω διθυράμβους και καλά θα κάνεις...
Δεν αρπάζομαι.... για αυτό και βάζω τα smilies δίπλα.....
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Αρχίσαμε να τα ισοπεδώνουμε όλα πάλι?
Δεν ισοπεδώνω τίποτα αν όπως λες κατάλαβες ότι κάνουμε πλάκα τότε ... .
Μάλλον το Honda θα καίει παραπάνω.... γιατί το Golf θα πηγαίνει με χαλαρούς ρυθμούς και το Honda θα φτάνει στις 8000 στροφές ...μπας και κάποια στιγμή καταφέρει και το φτάσει
:
Μην αναφέρεις τέτοιους ρυθμούς περιστροφής θα ζαλιστείς. Είναι πεδίο της Honda τέτοιοι ρυθμοί.
Τι έγινε ...... από πότε τα Γερμανικά έπαψαν να είναι αξιόπιστα και να πηγαίνουν συνέχεια στο συνεργείο????? Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι το honda θα το πας στο συνεργείο μετά από 7 χρόνια? Δηλαδή τι να πούνε όσοι έχουν φτηνότερα και πιο ζημιάρικα αμάξια?
Σύμφωνα με το http://www.topgear.com/blogs/planettopg ... isfaction/
(από το θέμα http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight= ) μάλλον πολλά φθηνότερα είναι πιο αξιόπιστα από πάρα πολλά 'βαριά' Γερμανικά ονόματα.
(Δεν πολυπιστεύω τέτοια συμπεράσματα, αλλά θεωρώ ότι όταν γίνονται από ένα τέτοιο όνομα κάπου δε θα έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά από την πραγματικότητα)
Δεν έχω πει ποτέ ότι είναι αναξιόπιστα κάποια οχήματα του 'ομίλου'. Αλλά ότι βγάζουν χαζοζημιές που ναι μεν δε σε αφήνουν στο δρόμο αλλά ... .Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρέπει στο Honda να είσαι τύπος και υπογραμμός με τα service... γιατί αλλιώς ....Χαιρέτα τα 7 χρονάκια.
Στο θέμα 'συντήρηση όσο βρίσκεσαι στα πλαίσια εγγύησης', μάλλον όλοι τα ίδια είναι.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ... Μην πεταχτεί κανείς να μου πει ότι συγκρίνω το GOLF με το HONDA....Είναι μήλα με πορτοκάλια..... άλλωστε όλοι γνωρίζετε ότι εγώ περίμενα για 6 μήνες το ίδιο Honda που περιμένετε όλοι σας
Δεν είναι θέμα σύγκρισης, 'κουβέντα να γίνεται'.
Έχεις τις απόψεις σου, έχω τις δικές μου και μέχρις εκεί. Θα χαρώ αν σου βγει καλό το αυτοκίνητο και θα με πειράξει αν σου κάνει 'νούμερα'κι ας μη μου ανήκει.
Μακάρι επιλογή σου να αποδειχθεί άψογη και να τη χαρείς όπως θέλει να χαίρεται ο καθένας μας το αυτοκίνητό του. -
Καλά το TopGear βρίκες να μου δίξεις για αξιοπιστία αυτοκινήτων???
Αφού όλοι το γνωρίζουν ότι ο Clarkson είναι αντι-VW και αντί-AUDI και γενικά δεν συμπαθεί τα Γερμανικά
Σκέψου ότι έχει φάει πολλές φορές μηνήσεις από την VW και την AUDI
-
:ysterical:
Καλά το TopGear βρίκες να μου δίξεις για αξιοπιστία αυτοκινήτων???Αφού όλοι το γνωρίζουν ότι ο Clarkson είναι αντι-VW και αντί-AUDI και γενικά δεν συμπαθεί τα Γερμανικά
και θα τους εχει κανει κιολας..
-
από χτες (τώρα πια) το απόγευμα προσθέστε άλλον ένα ημιάκαμπτο στους δρόμους
Αφήστε, χάλια το αμάξι
Δεν στρίβει
Δεν επιταχύνει
Δεν φρενάρει
Καίει σα τρελόΕν ολίγοις, δεν σου κάνει κέφι να μπεις μέσα
Τα αρνητικά τώρα:
Το τασάκι είναι για κλάμματα Θέλει εξάσκηση για να το πετυχαίνεις... αναζητείται νέα λύση Πάνε οι παλιές καλές εποχές με τα φαρδιά φωτισμένα flat τασάκια . Τα τζαπάνια φαίνεται πως προτιμούν στενά, βαθειά και σκοτεινά. Δλδ ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι είναι βολικό. Κι απ' όσο ήξερα φέρονται ως δεινοί καπνιστές...
Το park alarm έχει πολύ υψηλή ένταση. Μα πολύ όμως. Κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό
Λάστιχα : ήρθε με τα primacyΕ... that's about it.
Δεν μου κοπανάει περισσότερο από το αναμενόμενο (πίεση στα λάστιχα ΟΚ)
Δεν τρίζει τπτ.
Ραδιόφωνο μια χαρά.
Τάπα μια χαρά.
Μπροστινά διαφανή σώματα δεν μπορούν να αγγίξουν προφυλακτήρα.
Ταχύτητες κουμπώνουν τέλεια.
Ιδανική θέση οδήγησης αποκλείεται να μην μπορεί να βρει κάποιος.Τέσπα, δυστυχώς είχα και πολλές δουλειές και αντίστοιχη κούραση για να το μελετήσω πιο ενδελεχώς. Αλλά που θα πάει... θα ξημερώσει Σάββατο
Ες αύριον τα νεώτερα και τα σπουδαία λοιπόν...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα αρνητικά τώρα:
Το τασάκι είναι για κλάμματα Θέλει εξάσκηση για να το πετυχαίνεις... αναζητείται νέα λύση Πάνε οι παλιές καλές εποχές με τα φαρδιά φωτισμένα flat τασάκια . Τα τζαπάνια φαίνεται πως προτιμούν στενά, βαθειά και σκοτεινά. Δλδ ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι είναι βολικό. Κι απ' όσο ήξερα φέρονται ως δεινοί καπνιστές...
Το park alarm έχει πολύ υψηλή ένταση. Μα πολύ όμως. Κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό
Δεν τρίζει τπτ.
Ραδιόφωνο μια χαρά.
Τάπα μια χαρά.
Ιδανική θέση οδήγησης αποκλείεται να μην μπορεί να βρει κάποιος.Τέσπα, δυστυχώς είχα και πολλές δουλειές και αντίστοιχη κούραση για να το μελετήσω πιο ενδελεχώς. Αλλά που θα πάει... θα ξημερώσει Σάββατο
That's the way i like it...
Καλορίζικο-καλοτάξιδο και όλα τα καλά...Εστιάζω στα αρνητικά διότι τα θετικά τα απολαμβάνω καθημερινά...
Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω ως φανατικός αντικαπνιστής είναι το δύσκολο να εντοπίσεις τασάκι ιδιαίτερα εν κινήσει ...το κρεμ εσωτερικό διατηρείται καθαρό έτσι...( ) Να το κόψεις ευκαιρία είναι...
Για τα λάστιχα όλοι πήραμε primacy...όλοι μετά το Σεπτέμβριο...
Αν κοιτάξεις στις ζελατίνες από την πλευρά του οδηγού γράφει την ημέρα κατασκευής...19/12 για μένα...
Στο θέμα του κοπανήματος...είχες κανονική πίεση στα ελαστικά από την αρχή;(30 μπροστά-28 πίσω;).
Ότι δεν στρίβει δεν φρενάρει δεν επιταχύνει αλλά και την υπερβολική κατανάλωση το παρατήρησα και εγώ... In their dreams my friend...
Άντε λιώστο στις βόλτες τώρα... -
Σπυρο και mjacob σας ευχομαι το Χοντακι να ειναι καλοταξιδο, απροβληματιστο και με πολλα ασφαλη km.
-
Φίλε mjacob καλοτάξιδο και το δικό σου τουτούνι, με άπειρα απροβλημάτιστα, ημιάκαμπτα χιλιόμετρα
Ρε παιδιά τι γίνεται μόνο το δικό μου δε λέει να έρθει. Σπύρο από ότι κατάλαβα έχεις πολύ καλές σχέσεις με τον ντήλερ σου. Την επόμενη φορά που θα πας από κει, αν θυμηθείς ρώτα τον πότε αναμένεται η επόμενη φουρνιά, γιατί έχω τρελαθεί στην αναμονή.
Θέλω και γω το δικό μου και το θέλω ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:yahoo:από χτες (τώρα πια) το απόγευμα προσθέστε άλλον ένα ημιάκαμπτο στους δρόμους
Μη λες τέτοια πληγώνεις τον όμικρον.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
:ysterical:
Καλά το TopGear βρίκες να μου δίξεις για αξιοπιστία αυτοκινήτων???Αφού όλοι το γνωρίζουν ότι ο Clarkson είναι αντι-VW και αντί-AUDI και γενικά δεν συμπαθεί τα Γερμανικά
Καμία σχέση βέβαια με topgear η έρευνα...
Warranty Direct είναι η εταιρεία ΄΄The results are based on the number of failures reported during a given one-year period for every 100 Warranty Direct policies sold΄΄
http://www.reliabilityindex.co.uk/ -
thanx σε όλους για τις ευχές!!!
...ουφ... διάλλειμα για φαγητό και ύπνο.
Update :
το Park alarm δεν έχει ρύθμιση για ένταση. On/Off μόνο... θα δείξει σε λίγο. Πάντως είναι ωραία τοποθετημένο πάνω από τον κεντρικό καθρέφτη, και σου γράφει και απόσταση σε μέτρα (εκτός από τις δύο κλασικές μπάρες)
Αναδιπλούμενοι καθρέφτες απίστευτα βολικοί για να περνάς σε στενά με διπλοπαρκαρισμένα. Κακή πρόβλεψη όμως το ότι δεν κλείνουν αυτόματα με το τηλε-κλείδωμα. Αποτέλεσμα : τους κλείνεις πριν βγεις από το αμάξι, με αποτέλεσμα να θέλει περισσότερη προσοχή κατά την έξοδο.
Τι άλλα; Αρνητικά πάντα γιατί είπαμε, θετικά δεν έχει Θα προσπαθήσω αν βρω κι άλλα...
Σπύρο 30-30 δεν προτείνει ο κατ. για νρμλ φορτίο; (και 30-38 για φορτωμένο;) Πάντως 30-30 μου το δώσανε.
Σε όσους περιμένουν:
Αν δεν έχετε ανάγκη να το πάρετε... τότε δείξτε υπομονή. Απαράδεκτοι οι χρόνοι παράδοσης... αλλά... μια φορά θα έρθει
Μετά θα μπείτε κι εσείς στο κλαμπ των παραπονεμένων και απογοητευμένων και προπαντός ημιάκαμπτων -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:yahoo:από χτες (τώρα πια) το απόγευμα προσθέστε άλλον ένα ημιάκαμπτο στους δρόμους
Θα σας καταγγείλω κύριε ότι εισάγετε στους τελευταίας τεχνολογίας Ελληνικούς δρόμους οχήματα με αρχαϊκής τεχνολογίας αναρτήσεις καθώς και άλλα εξαρτήματα μείζονος σημασίας με αποτέλεσμα να προκαλείτε τη μείωση του επιπέδου ασφαλείας στας Ελληνικάς Οδούς.
Δι ταύτα αποφασίζομεν και διατάζομεν.....
Α. Το όχημα σας να ελεγχθεί παρά των Ευρωπαϊκών Αυτοκινητο-βιομηχανιών δια την πιστοποίησην ή όχι αυτού. Σε περίπτωση μη συμορφώσεως ο ιδιοκτήτης και οδηγός τιμωρείται σε κατά πίσταν περιορισμό ως ότου στο όχημα λάβουν χώρα αι απαραίτηται μετατροπαί (τοποθέτηση πίσω αναρτήσεων με διπλά ψαλίδια). Εκ της Ελληνικής πλευράς διατάσετε όπως οι lkar και Omicrone3 προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση των Ελληνικών συμφερόντων...
Β. Το όχημα να οδηγείται με εγκράτεια και σύνεση ως και το πρώτο service (ούχι βίαιας επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις καθώς και περάσματα με υψηλή ταχύτητα κ.λ.π.). Δι ταύτα διατάσετε ο spyros.s όπως παραδόσει μαθήματα καλής συμπεριφοράς.
Γ. Μετά το 1ο service o οδηγός είναι υποχρεωμένος όπως κινηθεί προς αυτοκινητοδρόμιον της αρεσκείας του ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος του στο όριο. Τούτο ισχύει και για τους λοιπούς ιδιοκτήτες του Civic....
Πέρα από τη πλάκα....
Λιώστο ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.... Σε λίγο καιρό το δικό μου όχημα με τα πίσω ψαλίδια στις στροφές θα σας κοιτά κατάματα (αστιεύομαι με 195/65 χαμηλού συντελεστή κύλισης που πας ρε Καραμήτρο....)
Για μένα 40+1 μείνανε... (μετρώ όπως στο στρατό....)
-
Τα αρνητικά τώρα:
Δεν τρίζει τπτ.
Ραδιόφωνο μια χαρά.
Τάπα μια χαρά.
That's the way i like it...
Καλορίζικο-καλοτάξιδο και όλα τα καλά...Εστιάζω στα αρνητικά διότι τα θετικά τα απολαμβάνω καθημερινά...
Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω ως φανατικός αντικαπνιστής είναι το δύσκολο να εντοπίσεις τασάκι ιδιαίτερα εν κινήσει ...το κρεμ εσωτερικό διατηρείται καθαρό έτσι...( ) Να το κόψεις ευκαιρία είναι...
Για τα λάστιχα όλοι πήραμε primacy...όλοι μετά το Σεπτέμβριο...
Αν κοιτάξεις στις ζελατίνες από την πλευρά του οδηγού γράφει την ημέρα κατασκευής...19/12 για μένα...
Στο θέμα του κοπανήματος...είχες κανονική πίεση στα ελαστικά από την αρχή;(30 μπροστά-28 πίσω;).
Ότι δεν στρίβει δεν φρενάρει δεν επιταχύνει αλλά και την υπερβολική κατανάλωση το παρατήρησα και εγώ... In their dreams my friend...
Άντε λιώστο στις βόλτες τώρα...Ο άνθρωπος με τα περισσότερα χιλ στο forum σου εύχεται επίσης πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Είθε να μην βρεις στο δρόμο σου παππούδες που σταματάνε στο φανάρι με κίτρινο και να μην πέφτεις επάνω τους. Άσε άσε. Στην πλάκα το πήρα αλλά όταν πήγα στο συνεργείο και μου είπαν 1700
-
...έλεγα γιατί κοπανάει τόσο ρε γαμώτο...το έβαλα το πρωί σε αξιόπιστο μετρητή πίεσης και είχαν όλα τα λάστιχα ...50psi
Τώρα με την φυσιολογική πίεση των 30psi(mjacob είχες δίκιο είναι 30-30 μπρος πίσω) το αυτοκίνητο έγινε πολύ πιο άνετο και δεν κοπανάει πλέον.
Μα είναι τόσο δύσκολο να τα ελέγξουν αυτά πριν το παραδώσουν; Εγώ το πήρα χαμπάρι αλλά μου είπε ο ντίλερ ότι πλέον να το ελέγχα στο βενζινάδικο που θα το φούλαρα. Τι να πω ρε παιδιά με τσάτισε αυτό...όπως τα βγάλανε από το καράβι έτσι τα αφήσανε οι άνθρωποι...
Να είχανε και πολλά αυτοκίνητα σαν την τογιότα να ελέγξουν να το καταλάβω...εμάς μας ξέρουν με τα μικρά μας ονόματα πλέον...μετρημένοι είμαστε... -
...έλεγα γιατί κοπανάει τόσο ρε γαμώτο...το έβαλα το πρωί σε αξιόπιστο μετρητή πίεσης και είχαν όλα τα λάστιχα ...50psi
Τώρα με την φυσιολογική πίεση των 30psi(mjacob είχες δίκιο είναι 30-30 μπρος πίσω) το αυτοκίνητο έγινε πολύ πιο άνετο και δεν κοπανάει πλέον.
Μα είναι τόσο δύσκολο να τα ελέγξουν αυτά πριν το παραδώσουν; Εγώ το πήρα χαμπάρι αλλά μου είπε ο ντίλερ ότι πλέον να το ελέγχα στο βενζινάδικο που θα το φούλαρα. Τι να πω ρε παιδιά με τσάτισε αυτό...όπως τα βγάλανε από το καράβι έτσι τα αφήσανε οι άνθρωποι...
Να είχανε και πολλά αυτοκίνητα σαν την τογιότα να ελέγξουν να το καταλάβω...εμάς μας ξέρουν με τα μικρά μας ονόματα πλέον...μετρημένοι είμαστε...γιατί πριν που το μέτρησες?
-
σου χρέωσαν κι έξοδα προετοιμασίας;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σου χρέωσαν κι έξοδα προετοιμασίας;όχι του είπαν να το κάνει μόνος του...
-
...έλεγα γιατί κοπανάει τόσο ρε γαμώτο...το έβαλα το πρωί σε αξιόπιστο μετρητή πίεσης και είχαν όλα τα λάστιχα ...50psiΉθελες δεν ήθελες, την πίεση του TSi δεν την απέφυγες τελικά. Ευτυχώς που τα λάστιχα δεν έσπασαν όπως τα TSi.
Καλοτάξιδο κι από μένα!
Ηonda Civic 2005