-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
από τώρα, μέχρι 15-20 Φεβρουαρίου που θα το παραλάβεις,
τί θα κάνει το αυτοκίνητο?
το αργότερο 10 φλεβαρη...με την χόντα έχω μάθει να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Αν έρθει νωρίτερα όλα καλά. δεν ξέρω τον χρόνο που θέλει για να εκτελωνιστεί και να παραδοθεί στον ντηλερ...βάλε και τον χρόνο για τοποθέτηση των αισθητήρων παρκαρίσματος. Δεν ξέρω βαρέθηκα να περιμένω και δεν με νοιάζει πλέον για λίγες μέρες επιπλέον καθυστέρηση
Μπράβο ρε σι spyros.s χαίρομαι που σου ήρθε...και που ήμουνα λάθος. Να ξέρεις πως είναι περίπου 15 μέρες για να βγουν πινακίδες, τέλη κτλ. όπως δηλαδή και ένα ετοιμοπαράδοτο... Επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως η διαδικασία εκτελωνισμού και μεταφοράς στον dealer κρατάει 7 μέρες... Αυτές οι τιμές λογικά πρέπει να είναι οι maximum.
Οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπαίνουν στο χρονικό διάστημα που θα περιμένεις έτσι και αλλιώς για τις πινακίδες.Να προσέξεις επίσης γιατί μερικοί dealers επειδή δεν έχουν αμάξι για την έκθεση βάζουν κάποια από αυτά που είναι να παραδοθούν.. έτσι γίνεται κακή χρήση από υποψήφιους πελάτες που θέλουν να δουν τις αντοχές π.χ του ντουλαπιού.
σε ευχαριστώ Κων/νε! Στην λογική παρατήρηση που κάνεις αναφορικά με την έκθεση και τα αυτοκίνητα που είναι για παράδοση δεν ανησυχώ. ο ντίλερ μου έχει φερθεί άριστα και δεν βλέπω τον λόγο να μην συνεχίσει να το κάνει. Στην τελική ας το δούνε κάποιοι με τις ζελατίνες...τι να πω
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε.Δεν το πήρα χαμπάρι ότι άλλαξε τύπο λαδιού. Γιαυτό ήθελε το επόμενο service να είναι σε 7500 χιλ και όταν έκανα φασαρία, είπε 'άντε 10000χιλ'.
Η ποσότητα μπορεί να φθάσει αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα 5,2 λίτρα
Καλά που το πας για συντήρηση.
Τι θα πει 'άντε 10000χιλ', χάρη σου έκανε δηλαδή; -
Σήμερα τηλεφώνησε ο Dealer και είπε για παράδοση του Civic 4d SE μέσα στην εβδομάδα
Ημερομηνία παραγγελίας μέσα Δεκεμβρίου ..καλά πιστεύω πως είναι...ή επειδή του υποσχέθηκα τα χρήματα cash????
Τι να προσέξω κατά την παράδοση??????
Τι δώρο να ζητήσω???
Θέλει στρώσιμο για 1000 χιλ??????
Την ίδια εβδομάδα παραλαμβάνει και φίλος το πεντάθυρο.... -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τελικά εκείνο το Civic Hybrid θα έρθει ποτέ ;εχω δει ενα στο δρομο πριν κανα διμηνο
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Τελικά εκείνο το Civic Hybrid θα έρθει ποτέ ;
εχω δει ενα στο δρομο πριν κανα διμηνο
Επειδή έχω παραγγείλει ένα έχουμε.
Υπάρχουν τέλη του μήνα να έρθουν κάποια κομμάτια. Η επόμενη παραγγελία (η οποία θα περιέχει και το δικό μου καλώς εχόντων των πραγμάτων) είναι για μέσα Μαρτίου με παραλαβή ίσως την Μεγάλη Εβδομάδα (μεγάλη η χάρη μας...)
Στο αυτό πακέτο των αυτοκινήτων θα δούμε το κατά πόσον ισχύουν αυτά που μου δήλωσαν για τον εξοπλισμό του οχήματος (που σε σχέση με το αρχικά αναμενόμενο επίπεδο ES πρέπει να περιέχει τα θερμαινόμενα καθίσματα....)
-
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Σήμερα τηλεφώνησε ο Dealer και είπε για παράδοση του Civic 4d SE μέσα στην εβδομάδα
Ημερομηνία παραγγελίας μέσα Δεκεμβρίου ..καλά πιστεύω πως είναι...ή επειδή του υποσχέθηκα τα χρήματα cash????
Τι δώρο να ζητήσω???
Θέλει στρώσιμο για 1000 χιλ??????
Την ίδια εβδομάδα παραλαμβάνει και φίλος το πεντάθυρο....Μπράβο φίλε μου χαίρομαι...
Δεν έχει καμία σχέση το cash αφού και με δόσεις αν το έπαιρνες ο αντιπρόσωπος τα χρήματα cash τα παίρνει...
Στην παράδοση προσέχεις τα κλασσικά...γρατσουνιές κλπ, έλεγχος των επιμέρους ηλεκτρονικών ότι δουλεύουν σωστά...πίεση ελαστικών διότι συχνά είναι παραφουσκωμένα και τέλος ρίξε και έναν έλεγχο στα λαδάκια διότι έχω ακούσει για κρούσματα με λιγότερα λάδια σε νέα αυτοκίνητα...( και όμως έχει συμβεί...)
Τα δώρα έπρεπε ήδη να τα έχεις κανονίσει αλλά εφόσον μπορείς πάρε αεροτομή ή αισθητήρες παρκαρίσματος (θεωρώ δεδομένα κουκούλες-φαρμακεία-πατάκια κλπ)
Στο θέμα στρώσιμο εγώ το κάνω με την λογική το αυτοκίνητο να διατηρείται εντός 2500-4500 στροφές (δίχως να κρεμάει αλλά ούτε και να ζορίζεται) όπου θα υπάρχουν αυξομειώσεις στο πεδίο αυτό στροφών αποφεύγοντας τόσο την κίνηση όσο και την σταθερή πορεία...επίσης όχι έντονα φρεναρίσματα μέχρι να 'πατήσουν' τα φρένα. Η διάρκεια του στρωσίματος είναι σχετική εγώ αυθαίρετα ανά χίλια χιλιόμετρα θα ανεβάζω και 1000 στροφές τον άτυπο 'κόφτη' οπότε στα 3000χλμ περίπου θα φάει ένα άνοιγμα της προκοπής αλλά όχι κόφτες. Φυσικά κάποιοι διαφωνούν αλλά εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω. -
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές με σκονάκι θα πάω...
-
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές με σκονάκι θα πάω...μολις παραλάβεις θέλουμε εντυπώσεις...
-
Αιντε να αυξανονται και να πληθυνονται τα Civic.
Σπυράκο σου ηρθε τελικα, ε? -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Αιντε να αυξανονται και να πληθυνονται τα Civic.
Σπυράκο σου ηρθε τελικα, ε?;Ασε Γιώργο 10 Φλεβαρη το αργότερο θα το έχω και όπως καταλαβαίνεις είμαι μέσα στην χαρά
-
Αφού δεν είδατε κανένα Civic να επιπλέει κάπου στα στενά της Μάγχης, πάλι καλά να λέτε
εκτός από... τρακτέρ και μηχανές, είχε κι αυτοκίνητα το πλοίο
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Θέλει στρώσιμο για 1000 χιλ??????Καλορίζικο...
Θα προσέξεις αυτά που σου είπανε και επίσης θα κοιτάξεις τα πλαστικά του ταμπλώ υπό διαφορετικές γωνίες. Είναι σπογγώδη και αφήνουν εύκολα σημάδια (αυτό είναι μιά απο τις διαμαρτυρίες των Εγγλέζων και όχι μόνο).
Στο θέμα του στρωσίματος το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι οι στροφές της μηχανής. Κράτα τες περίπου στις 3.500.
Στο θέμα των λαδιών... θυμόσαστε που μου αλλάξαν το είδος του λαδιού στο service. Η shell απάντησε με τα παρακάτω:
Το λιπαντικό Shell Helix Ultra 5W-40 είναι 100% συνθετικό λιπαντικό και
οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων το συνιστούν για αλλαγές έως
και 15.000 χλμ. Το Shell Helix Plus 10W-40 είναι ημισυνθετικό και
συνιστάται για αλλαγές μεταξύ 7.500 χλμ και 10.000 χλμ.
Αυτό που με τρελένει είναι ότι τα συνεργεία παίρνουν πρωτοβουλίες από μόνα τους. Και το άλλο... αφού το πρώτο είναι για 15.000 και στην αλλαγή αλλάζεις μόνο φίλτρο και λάδια, γιατί μας σπρώχνουν στα 10.000 χιλ.Ξέρω γίνομαι βαρετός γιατί μιλάω μόνο για λάδια και service αλλά έχω κάνει τρία μέχρι τώρα.
Άντε καλημέρα, να πάω και στο πανεπιστήμιο. -
Τι; βούλιαξε το καράβι που έφερνε τα σιβίκ και θα έρθουν το 2008;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι; βούλιαξε το καράβι που έφερνε τα σιβίκ και θα έρθουν το 2008;στο επόμενο θα μπούν τα facelift
-
Παιδιά εύχομαι σε όσους έχουν και παραλάβουν το Honda Civic να μην πάθουν το παρακάτω 'ERROR 1'
-
Τι είναι αυτό ρε σεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι είναι αυτό ρε σεις;
Απλό: το Spaceship Galactica ...προσγειώνεται, γι' αυτό και όλα αυτά τα φωτάκια!
Ε, καμιά φορά τα πολλά μπιμπλίκια, χαλάνε.... -
Χαλάνε τα Ιαπωνικά? Δεν σας πιστεύω...μήπως είναι το ταμπλό κανενός Γαλλικού?
-
telika paidia epeidi opos sas eipa to exo to amaksi idi apo ton aprilio k oi ka... arxisan na ligostevoun eipa na meioso tin katanalosi! Apo 12 loipon pou sas eixa pei oti eixa katanalosi katafera k sto epomeno 20 euro to eriksa sto 11.1 vgazontas 210 km, eno sto epomeno 20 euro to eriksa sto 10.2 !!!! (235 km)
pragmatika pio kato apo 10 mesa stin poli to apokleio san PAPA!PS. Xthes to eksisa ligo, proti fora pou to akoumpao se kseno soma alla i zimia itan apeiroelaxisti me to xroma pou mou dosan stin antiprosopia eksafanistike entelos to skratsarisma
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Παιδιά εύχομαι σε όσους έχουν και παραλάβουν το Honda Civic να μην πάθουν το παρακάτω 'ERROR 1'Η διαδικασία ελέγχου των ηλεκτρονικών & δεικτών του ταμπλώ είναι αυτή. Κάνεις κάτι π@π@ριές με τα κουμπάκια και και προκαλείς τον κύκλο ελέγχου που φαίνεται στο videο... το έδειχναν και σε ένα video παρουσιάσης..
Ηonda Civic 2005