-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για το εσωτερικό του Civic, απλά πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Μακάρι να ήταν πακέτο και με τον εξωτερικό σχεδιασμό!
εμενα μου εκαναν εντυπωσει οι δηλωσεις στην ΕΤ3 (στη γνωστή εκπομπη) πριν κανα 2 βδομαδες που εκθειάζανε τη Honda για την τόλμη της στο σχεδιασμό (ενας δημ με κοτσίδα) και θαβανε τις αλλες για τα ατολμα σχεδια
... ...υπάρχουν και μ@λάκες...
εγω συμφωνω με τις δηλωσεις ομως
αρα ειμαι Μ....?
Δεν μου αρέσει η ισοπέδωση...υπάρχουν εταιρείες που δεν έβγαλαν άτολμα σχέδια...(Citroen C4, Renault Megane κτλ κτλ)
Δεν ανακάλυψε τώρα τον τροχό η Honda, ο ορισμός μέχρι πρότινος του άτολμου και του συντηρητικού!τι λες τωρα? ενα παραστρατημα εκανε μονο στο civic το προηγουμενο
Οι δημοσιογραφοι απλως αυτη τη φορα ειπαν ότι εταιριες οπως οχ η φορντ εβγαλαν τον παππου απο μεσα τους.!!!!!ένα παραστράτημα...;
εγώ όσο θυμάμαι τα Civic και γενικότερα τα honda συντηρητικά σχέδια έβγαζε ...
Η Ford που λες τουλάχιστο όταν έβγαλε το Focus I έδωσε δείγματα γραφής...οχι τα προηγουμενα civic ηταν μοντερνα γενικά με πρωτο το 3θυρο
Για το focus (σωστό) αλλα απο αλλες συζητησεις στο foroum ειπαμε ότι το νεο ειναι ενα βημα πισω όπως και το μοντεο. Ειναι ατολμα -
Για το θεμα του σχεδιασμου του civic θα συμφωνησω με τον coyote.
Το παρον μοντελο ειναι αρκετα πισω σε σχεδιασμο οχι μονο σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα και σε σχεση με τα προηγουμενες γενιες οπου θα ελεγα οτι ηταν αρκετα πρωτοποριακες για την εποχη τους (μιλαμε παντα για το 3Θ)
Και ισως να επαιξε και αυτο το ρολο του στο οτι δεν ηταν και τοσο επιτυχημενο εμπορικα το παρον μοντελο
-
Ως πρώην κάτοχος του τωρινού τετράθυρου civic περιμένω για να κρίνω τα εξής:1)Aν το όντως εντυπωσιακό εσωτερικό θα συνοδεύεται και με την ανάλογη αίσθηση από κοντά,δεν θα είναι δηλαδή φούλ στο πλαστικό και με διακόπτες που θυμίζουν τα fisherprice παιχνίδια της κόρης μου.2)Αν το τιμόνι θα έχει αίσθηση γιατί το τωρινό είναι τόσο ελαφρύ και αναίσθητο που όταν οδηγείς σε μεγάλες ταχύτητες και στροφές, οδηγείς στο περίπου.3)Αν οι αναρτήσεις και το στήσιμο θα οδηγήσουν σε συμπεριφορά που θα ανταποκρίνεται στους εξαιρετικούς κινητήρες του
-
παιδια, μπορουμε καθόλου να επηρεάσουμε τη μαμα Honda ώστε να φέρει ένα ενδιάμεσο κινητήρα 1.4, 1.5, 1.6 ή...1.7 με περισσότερους από 83 ίππους?? καλός, χρυσός ο 1.8, αλλά και με την αυξημένη τιμή που θα έχει, θα είναι για λίγους..εκτός αν κάνουν την έκπληξη και είναι κοντά στον ανταγωνισμό των 1.600 κ.ε.
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
παιδια, μπορουμε καθόλου να επηρεάσουμε τη μαμα Honda ώστε να φέρει ένα ενδιάμεσο κινητήρα 1.4, 1.5, 1.6 ή...1.7 με περισσότερους από 83 ίππους?? καλός, χρυσός ο 1.8, αλλά και με την αυξημένη τιμή που θα έχει, θα είναι για λίγους..εκτός αν κάνουν την έκπληξη και είναι κοντά στον ανταγωνισμό των 1.600 κ.ε.θα φερουν και αλλους κινητηρες στα αλλα αμαξωματα.
Αυτα θα ειναι για τα αγγλικά αμάξια (5Θυρα)
Ετσι νομίζω -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για το εσωτερικό του Civic, απλά πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Μακάρι να ήταν πακέτο και με τον εξωτερικό σχεδιασμό!Μην λησμονείς τι είχε γίνει όταν είχε κυκλοφορήσει το crx.Σε πολλούς δεν άρεσε αλλά το συγκεκριμένο εξακολουθεί να είναι πρωτοποριακό σε σχέση με καινούργια μοντέλα!
-
Λογικά η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες της Ευρώπης που θα εισαχθεί το νέο 4θ Civic όπως έγινε και με το απερχόμενο.Αυτή είναι οι πρώτες οδηγικές εντυπώσεις που βρήκα στο internet.
http://auto.consumerguide.com/Auto/New/ ... /Roadtest/
http://autos.msn.com/research/vip/jedli ... odel=Civic
http://www.auto123.com/en/info/news/roa ... 50153&pg=2 -
πίσω και μέσα είναι όμορφο...αλλά μπροστά πολύ αλα Αμερικέν ρε γμτ...
-
Mα είναι λογικό αν σκεφθείς ότι το sedan απευθύνεται σε Αμερική-Ιαπωνία και παρεπιπτώντος έρχεται και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης(Ελλάδα,Τουρκία,Ανατολική Ευρώπη) που έχουν πέραση τα μικρομεσαία 4θ.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Mα είναι λογικό αν σκεφθείς ότι το sedan απευθύνεται σε Αμερική-Ιαπωνία και παρεπιπτώντος έρχεται και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης(Ελλάδα,Τουρκία,Ανατολική Ευρώπη) που έχουν πέραση τα μικρομεσαία 4θ.το σχόλιο μου ισχύει και για το 5door...
-
Mα είναι λογικό αν σκεφθείς ότι το sedan απευθύνεται σε Αμερική-Ιαπωνία και παρεπιπτώντος έρχεται και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης(Ελλάδα,Τουρκία,Ανατολική Ευρώπη) που έχουν πέραση τα μικρομεσαία 4θ.Να σημειωθεί ότι το 4θυρο που θα κυκλοφορεί σε Ευρώπη και Ιαπωνία θα έχει διαφορετικά φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω.
@νδρέας - The L.A.P.S. Gang
-
Σωστός!Βλέποντας το Ιαπωνικό site της Honda http://www.honda.co.jp/CIVIC/ και το αντίστοιχο αμερικάνικο http://automobiles.honda.com/ όντως τα φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω είναι διαφορετικά.Οπότε λογικά αυτό που θα εισαχθεί στην Ελλάδα θα είναι το πρώτο, που είναι μια γιαπωνέζικη εκδοχή του Passat
-
Οντως έχουν διαφορές,
ιαπωνικό:
αμερικάνικο:
προσωπικά το αμερικάνικο μου αρέσει περισσότερο, πολύ ωραίο και απλό σχέδιο χωρίς χαζά διακοσμιτικά.
-
Σωστός!Βλέποντας το Ιαπωνικό site της Honda http://www.honda.co.jp/CIVIC/ και το αντίστοιχο αμερικάνικο http://automobiles.honda.com/ όντως τα φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω είναι διαφορετικά.Οπότε λογικά αυτό που θα εισαχθεί στην Ελλάδα θα είναι το πρώτο, που είναι μια γιαπωνέζικη εκδοχή του Passatτο passat δεν εχει εγγυηση όμως ......!
-
Ως πρώην κάτοχος του τωρινού τετράθυρου civic περιμένω για να κρίνω τα εξής:1)Aν το όντως εντυπωσιακό εσωτερικό θα συνοδεύεται και με την ανάλογη αίσθηση από κοντά,δεν θα είναι δηλαδή φούλ στο πλαστικό και με διακόπτες που θυμίζουν τα fisherprice παιχνίδια της κόρης μου.2)Αν το τιμόνι θα έχει αίσθηση γιατί το τωρινό είναι τόσο ελαφρύ και αναίσθητο που όταν οδηγείς σε μεγάλες ταχύτητες και στροφές, οδηγείς στο περίπου.3)Αν οι αναρτήσεις και το στήσιμο θα οδηγήσουν σε συμπεριφορά που θα ανταποκρίνεται στους εξαιρετικούς κινητήρες τουTo οδηγησα το καινουριο 4θ με τον 1.8 και να οι απαντησεις¨
- μετριο πλαστικο στο φουλ στο ογκωδες ταμπλω, οκει διακοπτες.
- τιμονι τελειος χωρις αισθηση και παναλαφρο, απογοητευτηκα.
- οδηγησα το βασικο μοντελο οποτε δεν με εντυπωσιασε, και ο κινητηρας εκανε θορυβο. οι αναρτησεις εκαναν θορυβο και αυτες.
-
Δεν μου κάνουν καμμία εντύπωση αυτά που περιγράφει ο wantone αφού απλά δείχνουν για ακόμη μιά φορά ότι ο Αμερικάνος καταναλωτής και ως ένα βαθμό και ο Ιάπωνας έχουν άλλα κριτήρια από τον Ευρωπαίο γι αυτό και απ' ότι φαίνεται η Honda δεν αλλάζει σημεία που της ασκείται κριτική από την πλευρά της Ευρώπης.Και πως να το κάνει άλλωστε από τη στιγμή που το civic είναι το best seller μικρό family εκεί που την ενδιαφέρει.Στην άλλη πλευρά του Aτλαντικού.
Υ.Γ.Ο θόρυβος ήταν ενοχλητικός και στο απερχόμενο μοντέλλο. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οντως έχουν διαφορές,ιαπωνικό:
αμερικάνικο:
προσωπικά το αμερικάνικο μου αρέσει περισσότερο, πολύ ωραίο και απλό
yeap το αμερικάνικο σε σχέση με το ιαπωνικό είναι ομορφότερο και λιγάκι πιο σοβαρό.
το ευρωπαϊκό πώς θα είναι; -
Υ.Γ.Ο θόρυβος ήταν ενοχλητικός και στο απερχόμενο μοντέλλο.Μαλλον λογω περιορισμου του κοστους ο κινητηρας δεν πρεπει να εχει καθολου ηχομονωση αφου ακουγοταν πολυ απο τις 3000 στροφες. Εχω τον ιδιο κινητηρα στο CR-V στα 2.0 λτ και δεν ακουγεται σχεδον καθολου.
Επισης φοβερος θορυβος απο τις αναρτησεις. Στους ιδιους δρομους το VW δεν ακουγεται σχεδον καθολου.
Ειχα οδηγησει και το RSX-S που ουσιαστικα βασιζεται στο Civic αλλα με λεπτομερειες ποιοτητας (αρκετα ποιο ακριβο) και δεν ειχα παρατηρησει τιποτα οπως παραπανω (θορυβος, αναρτησεις, τιμονι ολα πολυ καλα).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
yeap το αμερικάνικο σε σχέση με το ιαπωνικό είναι ομορφότερο και λιγάκι πιο σοβαρό.
το ευρωπαϊκό πώς θα είναι;Εως τώρα το sedan civic ήταν το ίδιο τόσο για την Ιαπωνία όσο και για την Αμερική.Στην Ευρώπη εισαγόταν σε λίγες χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και ήταν made in japan σε αντίθεση με το 5θ που ήταν made in England.Oπότε η λογική λέει ότι το νέο sedan που θα έρθει στην Eλλάδα είναι το Ιαπωνικό.
Στην πλειοψηφία των υπολοίπων χωρών της Ευρώπης θα υπάρχει μόνο το 5θ. -
Αφού είδα και το 4θυρο το πήρα απόφαση. Οι σχεδιαστές της honda είναι γκαβοί!!! Μα σχέδιο είναι αυτό? Τέλος πάντων, μια καλή δικαιολογία να μην επισκεφθώ όταν έρθει το Σαρακάκη
Ηonda Civic 2005