-
-
Tουλαχιστον θα βγειτε απ την απορια ποσο κοστιζει η επισκευη ενος Enterprize.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Tουλαχιστον θα βγειτε απ την απορια ποσο κοστιζει η επισκευη ενος Enterprize. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Tουλαχιστον θα βγειτε απ την απορια ποσο κοστιζει η επισκευη ενος Enterprize.
ενω εσυ στα αουντι το φτιαχνεις τσαμπα...audi uber alles
(παιδια να μην τυχει σε κανενα μας ποτε οτι και αν οδηγουμε...) -
οχι στα Audi,.....στα Interamerican (να ναι καλα η μεικτη:απαραιτητη πιστευω τα 2 πρωτα χρονια).Επισκευαζουν και τα Apollo εμαθα τωρα τελευταια και τον σταθμο Mir ο οποιος ειχε μετωπικη με εναν της ΝΑΣΑ....
Επειδη κρυωσε το topic αρκετα ,λεω να το ζεστανω.....(απο το 'κοκκινο' site):
5ο το σιβικ στο διαγωνισμο car of the year. Πρωτο το s-max της φορντ(ναι το τετραγωνο mpv-καραβι)...4ο το roomster της Σκοντα(ξερετε το πανασχημο αυτο τετρατροχο). Οι ιδιοι που μιλουσαν για 10χλμ με ανεση καλυτερο το σιβικ απο ολα τα ανταγωνιζομενα στο τεστ ταρανδου στο διαγωνισμο ψηφισαν αλλου. Να δειτε βαθμολογια που εδωσε ο Στρατης Χατζηπαναγιωτου στο σιβικ... ΜΗΔΕΝ ΚΥΡΙΟΙ! Ο τυπος εβαλε 0 στο σιβικ...Σας παραθετω τι ψηφισε ο πρωην οδηγων αγωνων...
NAME Stratis Hatzipanagiotou
COUNTRY GreeceC4 Picasso 2
Gr. Punto 5
S-Max 2
Civic 0
Corsa 6
207 7
Roomster 0
C30 3
Total 25
coty 2007...keep laughing
Διανα ο Στρατης!Να τους χαιρομαστε τους 4 τροχους με την αντικειμενικοτητα τους...Ειδικα ο Σ.Χ. φαινεται οτι τα παιρνει χοντρα...ελεος με τους *******ες πια!!! Ενταξει δεν αξιζε την πρωτια η χοντα με τα λαθη στο euroncap αλλα η μαλακια και ο τοπικισμος τους ανα εθνικοτητα μου σπασε τα νευρα. Το αυτοκινητο επρεπε να ειναι στα 3 πρωτα αφου πληρουσε ολες τις προϋποθεσεις για αυτο. Ηταν το πλεον γρηγορο, καλοστημενο, εξοπλισμενο, πρωτοποριακο, ευρυχωρο για την κατηγορια του.
Παρτε τα τελικα αποτελεσματα να χαρειτε και εσεις αντικειμενικοτητα των ευρωπαιων δημοσιογραφων...
Ford S-MAX: 235
Opel Corsa: 233
Citro#235;n C4 Picasso: 222
Skoda Roomster : 189
Honda Civic: 148
Peugeot 207: 144
Volvo C30: 141
Fiat Grande Punto: 138
Θα τους χαρουμε παλι στο ελληνικο αυτοκινητο της χρονιας...Ευτυχως που δεν ειχε η vw δικο της μοντελο γιατι αυτα τα ζωα θα στηνανε και πισινο για να τους γλειψουν. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ********ες...........................let the battle begin!!!!!!
-
σε ευχαριστω που αντιγραφεις τα λεγομενα μου αλλα το εχω ηδη γραψει στο αναλογο τοπικ...
Αυριο με τον κηδεμονα σου μαζι με τον coyote
-
Εγω είπα.
Δε θα μιλήσω
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=210
Μηδέν,..... Μηδέν ΟΚ
Τι να κάνουμε?
Βάλαμε και το λεον στα καλυτερα του 2006 (σαν μοντέλο του 2005)
Βγάλαμε το GT , GTI της χρονιάςΜήπως θα με βγάλετε και γκόμενο της χρονιάς?
-
εχεις δικιο διοτι δεν οδηγει πουθενα...αλλα απο την αλλη καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις...
Το σιγουρο ειναι οτι τα φετινα αποτελεσματα παραξενεψαν τους περισσοτερους και σιγουρα υποβαθμισαν το κυρος του θεσμου. (βεβαια να εβγαινε το χοντα με 4 αστερια παλι θα την υποβαθμιζα...αλλα s-max )
του χρονου θα κατεβασει κανα φορτηγο η σκανια να σαρωσει τον ανταγωνισμο... -
υποβαθμιστηκε ο θεσμος επειδη δεν βγηκε η προσωπικη μας επιλογη???
επισης δεν ψηφισε μονο ο -τα παιρνω χοντρα- (??) Στρατης, αλλα πολλοι περισσοτεροι....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υποβαθμιστηκε ο θεσμος επειδη δεν βγηκε η προσωπικη μας επιλογη???επισης δεν ψηφισε μονο ο -τα παιρνω χοντρα- (??) Στρατης, αλλα πολλοι περισσοτεροι....
σπυρο δεν με διαβασες σωστα...ειπα οτι τα κριτηρια που ψηφισαν αδικησαν καποια αυτοκινητα (corsa,207 και το σιβικ).
αφου βlεπεις και ο ιδιος πως ψηφισαν(γερμανοι-γαλλοι κυριως...) θελεις αποδειξη οτι ο διαγωνισμος θυμισε φετος περισσοτερο απο ποτε eurovision;
Δηλαδη για εσενα ο διαγωνισμος φετος δεν ηταν τουλαχιστον περιεργος;
Δεν ενιωσες οτι προσβαλουν την νοημοσυνη σου; -
δλδ συνενοηθηκαν καποιοι για να βγαλουν καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα? Τοτε γιατι ειχαμε τοσο μεγαλη διασπορα ψηφων?
Και αντε ο Στρατης τα πηρε (δεν το ειπα εγω!), τα πηραν και οι υπολοιποι? Ποιοι δλδ?και εμενα με παραξενεψαν καποια αποτελσματα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι καποιοι τα πηραν!
Προσωπικα, πιο πολυ με παραξενεψε η θεση του Σκοντα (πολυ ψηλα) και του Πουντο (πολυ χαμηλα).
-
Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΣΧ δεν τα παίρνει από κανένα.
Το γεγονός ότι για τον ΣΧ το Χόντα δεν έχριζε βαθμολογίας μάλλον οφείλεται:
-
Στο γεγονός ότι οι επιλογές που έχει ο Έλληνας στους κινητήρες είναι πρακτικά ένας (ο 1800) και αυτός δεν είναι καν από τους πιο δυνατούς.
-
Το Σιβίκ είναι πολύ ακριβό για τα γούστα των Ελλήνων (23000 € για 140 άλογα όταν το Γκόλφ ξεκινά από τα 19000 € για την ίδια ιπποδύναμη).
-
Παρόλο που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ καλό στο τεστ του Ταράντου δεν παύει να είναι απότομο στο όριο και όχι άνετο κυρίως λόγω της πίσω ανάρτησης. Και όπως και να το κάνουμε σίγουρα ο ημιάκαμπτος άξονας δεν είναι και ότι καλύτερο για την premium κατηγορία όταν η τιμή είναι αντίστοιχα εκεί.
-
Ο θόρυβος και η σφιχτή (μέχρι σκληρή) ανάρτηση με τα 45 λάστιχα δεν βοηθούν ακόμα.
Βέβαια από την άλλη:
-
Ο κινητήρας αποζητά ελάχιστη συντήρηση και καύσιμα και δεν νομίζω ότι το Σιτροέν είχε κάτι καλύτερο ή το Βόλβο ή το S-Max που σου πιάνουν τα οπίσθια οι ασφαλιστικές.
-
Στο handling το στάνταρ ESP είναι κέρδος για το 90+% των οδηγών και πρέπει κάποια στιγμή να προιμοδοτείται η εταιρεία που επιλέγει να το τοποθετεί στάνταρ στα οχήματα της και να μην σε χρεώνει με 1000+€
-
Οι χώροι του Σιβίκ είναι επαρκείς για το 90%+ των οικογενειών.
-
Η αξιοπιστία της Χόντα είναι παροιμιώδης και δεν νομίζω ότι κανείς από τους υποψήφιους που ψηφίστηκαν από τον συγκεκριμένο Δημοσιογράφο να έχει αντίστοιχη αξιοπιστία.
ΙΜΗΟ θα άξιζε το κόπο ο ΣΧ να δώσει μία απάντηση γιατί το Σιβίκ και το Ροούστερ δεν άξιζαν ούτε ένα πόντο.
Πάντως περιμένω το τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τ εκεί ίσως να έχουμε και την απάντηση.
-
-
Ποιός λέει πως το Civic είναι απότομο στο όριο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποιός λέει πως το Civic είναι απότομο στο όριο?αυτο όντως δεν εχει ειπωθει σαν αρνητικο σε καποιο από τα τεστς που διαβασα (4Τ και Drive)....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΣΧ δεν τα παίρνει από κανένα.Το γεγονός ότι για τον ΣΧ το Χόντα δεν έχριζε βαθμολογίας μάλλον οφείλεται:
-
Στο γεγονός ότι οι επιλογές που έχει ο Έλληνας στους κινητήρες είναι πρακτικά ένας (ο 1800) και αυτός δεν είναι καν από τους πιο δυνατούς.
-
Το Σιβίκ είναι πολύ ακριβό για τα γούστα των Ελλήνων (23000 € για 140 άλογα όταν το Γκόλφ ξεκινά από τα 19000 € για την ίδια ιπποδύναμη).
-
Παρόλο που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ καλό στο τεστ του Ταράντου δεν παύει να είναι απότομο στο όριο και όχι άνετο κυρίως λόγω της πίσω ανάρτησης. Και όπως και να το κάνουμε σίγουρα ο ημιάκαμπτος άξονας δεν είναι και ότι καλύτερο για την premium κατηγορία όταν η τιμή είναι αντίστοιχα εκεί.
-
Ο θόρυβος και η σφιχτή (μέχρι σκληρή) ανάρτηση με τα 45 λάστιχα δεν βοηθούν ακόμα.
Βέβαια από την άλλη:
-
Ο κινητήρας αποζητά ελάχιστη συντήρηση και καύσιμα και δεν νομίζω ότι το Σιτροέν είχε κάτι καλύτερο ή το Βόλβο ή το S-Max που σου πιάνουν τα οπίσθια οι ασφαλιστικές.
-
Στο handling το στάνταρ ESP είναι κέρδος για το 90+% των οδηγών και πρέπει κάποια στιγμή να προιμοδοτείται η εταιρεία που επιλέγει να το τοποθετεί στάνταρ στα οχήματα της και να μην σε χρεώνει με 1000+€
-
Οι χώροι του Σιβίκ είναι επαρκείς για το 90%+ των οικογενειών.
-
Η αξιοπιστία της Χόντα είναι παροιμιώδης και δεν νομίζω ότι κανείς από τους υποψήφιους που ψηφίστηκαν από τον συγκεκριμένο Δημοσιογράφο να έχει αντίστοιχη αξιοπιστία.
ΙΜΗΟ θα άξιζε το κόπο ο ΣΧ να δώσει μία απάντηση γιατί το Σιβίκ και το Ροούστερ δεν άξιζαν ούτε ένα πόντο.
Πάντως περιμένω το τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τ εκεί ίσως να έχουμε και την απάντηση.
Κανένα από τα παραπάνω δε το θεωρώ απάντηση για να βάλει μηδέν. Πρόσεχε. ΕΙΠΕ ΜΗΔΕΝ?
ΜΗΔΕΝ..... είμαστε στα καλά μας? Μιλάμε ή δε μιλάμε για το αμάξι με την καλύτερη σπουδή στους χώρους στην κατηγορία του και το μικρότερο μήκος + το σπεσιαλ design....
Εγω έτσι το βλέπω
Βγάλαμε όμως στους τροχούς παρουσίαση του corsa απο φυλλάδιο όταν βγήκε.... για να κάνουμε πρώτη δοκιμή -
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δλδ συνενοηθηκαν καποιοι για να βγαλουν καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα? Τοτε γιατι ειχαμε τοσο μεγαλη διασπορα ψηφων?
Και αντε ο Στρατης τα πηρε (δεν το ειπα εγω!), τα πηραν και οι υπολοιποι? Ποιοι δλδ?και εμενα με παραξενεψαν καποια αποτελσματα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι καποιοι τα πηραν!
Προσωπικα, πιο πολυ με παραξενεψε η θεση του Σκοντα (πολυ ψηλα) και του Πουντο (πολυ χαμηλα).
φιλε σπυρο εχουμε ερθει στο παρελθον σε αντιθεσεις για τα αυτοκινητα που επιλεγουμε αλλα παραυτα σε θεωρω λογικο και το ξερεις...θελω λοιπον να μου γραψεις με ειλικρινεια...κατα την γνωμη σου αδικηθηκε το civic σε σχεση τουλαχιστον με το σκοντα ή με τον νικητη; Ειναι δικαιο το φετινο αποτελεσμα; Αν το σιβικ ηταν γερμανικο θα νικουσε ή οχι;(μεσα απο την αναλυτικη ψηφοφορια οποιος εχει ματια βλεπει...)
-
μια μικρή παρένθεση, ελπίζω όχι εκνευριστική :
πάραυτα = αμέσως και όχι σύντμηση του παρ' όλ' αυτά
...απλώς επειδή το χρησιμοποιείς συχνά με την έννοια του παρ' όλ' αυτά...
-
λοιπον εχουμε και λεμε
4 αστερια πηρε το civic στο euroNcap
4 βγηκε στο COTY
4 απο δω μεσα το αγορασαν(αν δεν κανω λαθος)
4 κομματια το πολυ εισαγονται στη Ελλαδα καθε μηνα
...και συνεχιζουμε!!!
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
λοιπον εχουμε και λεμε4 αστερια πηρε το civic στο euroNcap
4 βγηκε στο COTY
4 απο δω μεσα το αγορασαν(αν δεν κανω λαθος)
4 κομματια το πολυ εισαγονται στη Ελλαδα καθε μηνα
...και συνεχιζουμε!!!
4 οι επισημάνσεις σου...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μια μικρή παρένθεση, ελπίζω όχι εκνευριστική :πάραυτα = αμέσως και όχι σύντμηση του παρ' όλ' αυτά
...απλώς επειδή το χρησιμοποιείς συχνά με την έννοια του παρ' όλ' αυτά...
οχι απλα δεν ειναι εκνευριστικη αλλα ειναι και ευστοχη
...εχεις απολυτο δικιο...(βεβαια θα προτιμουσα να εστιασεις στο καθολουτονικο συστημα που χρησιμοποιω για λογους ταχυτητας...). Θα διορθωσω λοιπον το λαθος μου ...παραυτα. Σε ευχαριστω που το σημειωσες.
Ηonda Civic 2005