-
Sorry.
Double-fash-post!! -
δεν είναι φτωχή η κρiτική των τροχών
Ειναι απλώς ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η κριτική για τα SEAT!!!!
-
Τελικά εκείνο το Civic Ηybride θα έρθει Ελλάδα ?
-
είπανε ΝΑΙ
-
πότε το τιμημένο ;
-
δε ξέρω....
-
ρε παιδια εκεινο που ειναι και υβριδικο θα εχει μεγαλυτερη αναμονη οποτε θα το παραγγελνουν τωρα και θα τους το φερουνε με τις πρωτες παραγγελειες της 9ης γενιας...
-
Φίλε coyote, μην είσαι καχύποπτος. Το ότι τα σχόλια μου δεν είχαν κακό σκοπό νομίζω ότι το απόδειξα λέγοντας σας ότι τελικά είναι θέμα ημερών η παραγγελία του civic. Δεν νομίζω ότι η άποψη μου περί συμπεριφοράς του συγκεκριμένου αυτοκινήτου έχει να κάνει με το ότι τώρα έχω Citroen ( έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ζήλεψα τις μαλακές αναρτήσεις του και πολλές φορές με κούραζαν σε δρόμους με πολλά στροφιλίκια ). Άλλωστε έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα μέχρι τώρα έστω και για διάστημα μερικών μόνο ωρών.
Αν θέλετε μπορώ κάποια στιγμή να γράψω ποια άλλα αυτοκίνητα εκτός από το civic έβαλα στο μάτι και πως τελικά κατέληξα στο civic και για ποιους λόγους απέρριψα τα άλλα . (Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι το χρώμα, μπλε ανοικτό ή μαύρο?)
Φίλε pipikikino νομίζω ότι έχεις άδικο σχετικά με το σχόλιο για τους 4τροχους. Υποψιάζομαι ότι η κεντρική αντιπροσωπία δεν έχει παραχωρήσει αυτοκίνητα για δοκιμές διαρκείας γι ‘αυτό και είναι φτωχά και λυτά τα πορίσματα . -
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι το χρώμα, μπλε ανοικτό ή μαύρο?Μη πάρεις μαύρο αυτοκίνητο θα το μετανιώσεις. Λερώνει πολύ πιο εύκολα, ζημιές στο χρώμα φαίνονται από χιλιόμετρο και ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μόνο που δεν έχω καταλήξει είναι το χρώμα, μπλε ανοικτό ή μαύρο?
Μη πάρεις μαύρο αυτοκίνητο θα το μετανιώσεις. Λερώνει πολύ πιο εύκολα, ζημιές στο χρώμα φαίνονται από χιλιόμετρο και ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ το καλοκαίρι.
εχεις δικιο αλλα ειναι τοσο ομορφο σε μαυρο...τοσο το 5θυρο οσο και το 4θυρο που δειχνει...λιμουζινα
-
Όταν το πηγαίνεις για πλύσιμο (με το χέρι φυσικά) και ρωτάς 'τι σφουγγάρια έχετε, μαλακά;' θα δεις.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το τοπικ, και έχω πάρει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες, μιας και ενδιαφερόμουν για το civic το πεντάθυρο. Πριν από 1μιση μήνα το έκανα test drive, διάβασα και ότι βρήκα σχετικό με το αυτοκίνητο, αλλά και για άλλα υποψήφια. Μετά από πολύ σκέψη και περισυλλογή κατέληξα, και μισό μήνα αργότερα το 'έκλεισα', από την αντιπροσωπεία στα Τρίκαλα. Αρχικά μου είχαν πει παράδοση, αόριστα 2007, ενώ χθες που επικοινώνησα για ενημέρωση μου είπαν ότι αν ενδιαφέρομαι μπορεί να είναι στα χέρια μου και αρχές Δεκέμβρη! Όμως, λόγω του ό,τι δεν επείγομαι, παραμένω στο αρχικό πλάνο, οπότε υπολογίζω να το έχω αρχές με τέλη Γενάρη. Καλές αγορές σε όσους το ψάχνουν για καινούριο αυτοκίνητο και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε όλους! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν το πηγαίνεις για πλύσιμο (με το χέρι φυσικά) και ρωτάς 'τι σφουγγάρια έχετε, μαλακά;' θα δεις.ολα τα αυτοκινητα που ειχα μεχρι τωρα τα επλενα παντα μονος μου...ξερω απο σκουρα χρωματα(εχω ηδη ενα μπλε σκουρο και καταλαβαινω...) ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να παρω ασημι αυτοκινητο για να μην λερωνει απλα το συγκεκριμενο το... ερωτευτηκα σε μαυρο...οποτε αμαρτησα και παλι γνωριζοντας οτι θα υποφερω κατι που συμβαινει σε ολους τους...μεγαλους ερωτες...
(εμενα με απασχολει περισσοτερο αν θα λερωνει το μπεζ εσωτερικο...)Nikox και kastorianos καλως ηρθατε στην παρεα μας και με το καλο να παραλαβετε και εσεις...(Nikox εμεις παραλαμβανουμε περιπου την ιδια εποχη...)
-
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
...Αν θέλετε μπορώ κάποια στιγμή να γράψω ποια άλλα αυτοκίνητα εκτός από το civic έβαλα στο μάτι και πως τελικά κατέληξα στο civic και για ποιους λόγους απέρριψα τα άλλα ...ενδιαφέρον θα χε
-
Όταν το πηγαίνεις για πλύσιμο (με το χέρι φυσικά) και ρωτάς 'τι σφουγγάρια έχετε, μαλακά;' θα δεις.
ολα τα αυτοκινητα που ειχα μεχρι τωρα τα επλενα παντα μονος μου...ξερω απο σκουρα χρωματα(εχω ηδη ενα μπλε σκουρο και καταλαβαινω...) ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να παρω ασημι αυτοκινητο για να μην λερωνει απλα το συγκεκριμενο το... ερωτευτηκα σε μαυρο...οποτε αμαρτησα και παλι γνωριζοντας οτι θα υποφερω κατι που συμβαινει σε ολους τους...μεγαλους ερωτες...
(εμενα με απασχολει περισσοτερο αν θα λερωνει το μπεζ εσωτερικο...)Nikox και kastorianos καλως ηρθατε στην παρεα μας και με το καλο να παραλαβετε και εσεις...(Nikox εμεις παραλαμβανουμε περιπου την ιδια εποχη...)
Σπύρο σ'ευχαριστώ για το καλοσόρισμα, και εύχομαι καλή παραλαβή και για σένα.
Όσον αφορά το χρώμα, είμαι γενικά υπέρ του μαύρου μιας και 'χαρίζει' πόντους στο αυτοκίνητο. Είναι όμως κακός μπελάς στο να το κρατάς καθαρό και λαμπερό όπως του ταιριάζει. Εγώ γι'αυτό τον λόγο διάλεξα το galaxy grey.
Για το εσωτερικό από την άλλη, όντως το μπεζ είναι άπεχτο, αλλά και πάλι αυτή η καταραμένη φωνή μέσα μου έλεγε 'θα λερώνει' και τελικά διάλεξα την εύκολη λύση το μαύρο σαλόνι. Το αυτοκίνητο όπως το επέλεξες ήταν ο αρχικός ευσεβής μου πόθος -
nikox ειναι θεμα γουστου...εγω σκεφτηκα οτι αμα λερωνει το μπεζ θα του βαλω δερματινα με κανα 1500
-
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου περι γούστου. Χμ, αυτό με το δερμάτινο σαλόνι ομολογώ είναι μια πολύ καλή ιδέα! Στα υπόψην λοιπόν.
Αυτό για νέες προδιαγραφές θυμάμαι ότι το ανέφερες και σε προηγούμενό σου ποστ. Είναι βέβαιο; Αν υπάρχει σχετικό link σε παρακαλώ πόσταρε το για να διαβάσω.
Πάντως το χρώμα που καταργείται δεν είναι το galaxy grey, αλλά το cosmic grey και είναι σίγουρο αυτό που λέω. Άρα δεν νομίζω να υπάρξει το παραμικρό σε σχέση με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Να'σαι καλά για τις χρήσιμες συμβουλές. -
εχεις δικιο με το cosmic grey...μπερδευτηκα ελπιζω να μην σε ανασταστωσα...μπαινω παραλληλα και σε αγγλικο φορουμ για να μαθαινω νεα απο την χωρα παραγωγης(βεβαια εκει εχουν κατι αστεια threats οπως τι ονομα εχει το αμαξι σου, τι χρωμα τσαντα ταιριαζει με αυτο αλλα παραλληλα εχει πολλες συμβουλες)
εκει διαβασα για τις βελτιωσεις που ετοιμαζουν για το 2007 σε λεπτομερειες(ενα παραδειγμα ειναι η υπαρξη ipod connector απο τον μαρτιο του 2007 υστερα απο απαντηση της honda σε σχετικο ερωτημα). Για να φανταστεις το επιπεδο στο οποιο λειτουργουν εστειλαν e-mail στην εταιρεια μεχρι και για τα πλαστικα που χρησιμοποιουνται περιφεριακα του πινακα οργανων διοτι ειναι δυσκολα στον καθαρισμο και γρατσουνιουνται, περνοντας την απαντηση απο την χοντα οτι τα πλαστικα ειναι ετσι προκειμενου να εμποδιζουν την αντανακλαση στο παμπριζ το βραδυ...αλλα θα προσπαθησει να τα βελτιωσει το '07. Αν παντως σε ενδιαφερουν δυναμομετρησεις και επιμερους χαρακτηριστικα τα εχω ανεβασει στους redliners οπου εχουμε σχετικο threat οι ενδιαφερομενοι.
Κανε παντως οτι ερωτησεις μπορεις για να μας απαντουν οι εχοντες το αυτοκινητο διοτι σιγουρα ειναι πολλα αυτα που πρεπει να ξερουμε αλλα...δεν σκεφτηκαμε να ρωτησουμε -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε παιδια εκεινο που ειναι και υβριδικο θα εχει μεγαλυτερη αναμονη οποτε θα το παραγγελνουν τωρα και θα τους το φερουνε με τις πρωτες παραγγελειες της 9ης γενιας...ρε παιδιά.... ρώτησα και έμαθα ότι δέχονται παραγγελίες και ήδη εξυπηρετούν πελάτες για αρχές του έτους... για το υβριδικό
-
αυτο ειναι προοδος...δεν το παραγουν στην αγγλια γιαυτο μαλλον
Ηonda Civic 2005