-
που λεει ότι το οδηγησανε εκτος απο τον τιτλο? Γιατι εμενα συμφωνα και με τα ξενα εντυπα (internet) μου φαινεται για ακινητο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
που λεει ότι το οδηγησανε εκτος απο τον τιτλο? Γιατι εμενα συμφωνα και με τα ξενα εντυπα (internet) μου φαινεται για ακινητοΜα για τον τιτλο μιλαω.. Ίσως στο περιοδικό να γράφουν περισσότερα.
-
αμα λενε οτι το οδηγησανε, θα το οδηγησανε..
εχω φιλους εκει, γυρνανε ολο τον κοσμο για να οδηγανε αυτοκινητα.. θα μαθω και θα σας πω.προς το παρον εμαθα οτι πηρε το μεγαλυτερο βαθμο σε ασφαλεια πεζων.
αυτο κατα τη γνωμη μου δικαιολογει οποιαδηποτε 'ανωμαλια' στην εξωτερικη σχεδιαση....να δω ποια εταιρεια θα σκεφτει πρωτη να τοποθετησει ..εξωτερικους αεροσακους..
-
Δηλαδη το οδηγησε το autotriti και δε το οδηγησαν οι 4 τροχοι στο ταξίδι που πηγανε?
Δε το πιστευω...
Και απο όλο τον πλανητη μονο στο autotriti οδηγησανε.
Να παω να παρω το τευχος, ειναι συλλεκτικό -
coyote δεν ειχα στο μυαλο μου καθολου τους 4τ οταν το εγραψα αυτο.
ουτε και λειτουργω ανταγωνιστικα ως προς τον τυπο..(δε με νοιαζει καθολου)
αυριο θα ειναι πισω ο φιλος μου απο τη ζυριχη που βρισκεται σημερα και θα μου πει στα σιγουρα.... -
Οκ... don't worry
Απλως ξεκινησε το τοπικ απο το link των τροχών που ελεγε 'Το γεγονός ότι η Honda αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη στατική παρουσίαση του νέου Civic στο κέντρο εξέλιξης της Γερμανίας μόνο ....' που σημαινει ότι ειναι ακινητο.http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3277&part=1
Νο problem για τα λεγομενα σου και τους φίλους σου, απλως νομιζω ότι ο τίτλος τους ειναι αστοχος απ 'οτι φαίνεται
-
Τελικά μήπως πήρε κανείς το χθεσινό autotriti?
Το οδήγησαν οπως γράφουν ή μούφα ήταν? -
δε το πηρα αλλα στο εξωφυλλο δεν εχει τη λεξη οδηγουμε
-
Για κάντε καμία πρόβλεψη οι Hondaκηδες για χρόνους παράδοσης νέων μοντέλων από το Σαρακάκη..
Τι να περιμένουμε? -
να περιμένουμε.
-
Ωραιο μωρο... μεσα-εξω. Μπορει και να τα φτιαξουμε...
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Τελικά μήπως πήρε κανείς το χθεσινό autotriti?
Το οδήγησαν οπως γράφουν ή μούφα ήταν?ΜακΦέρσον Εμπρός και ημιάκαμπτος πίσω.
Βάζω στοίχημα ότι θα υστερεί σε οδική συμπεριφορά από τα C4 (που έχει ίδια διάταξη) και Γκόλφ (που έχει ψαλίδια) και Φόκους.
Η εξωτερική εμφάνιση τώρα... Πάουερ Ρέιντζερς...
-
το αποτελεσμα χρησης torsion beam, ειναι οτι εκτος απο το λιγοτερο βαρος, εχει και καλυτερο χωρο πισω..
δεν παει να πιασει τους κοκκινογραμμηδες παιδια, αλλα αντιθετα αυτους που αποζητουν ευρυχωρια, αξιοπιστια, εργονομια.
δειτε το ετσι και κερδιζει. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Η εξωτερική εμφάνιση τώρα... Πάουερ Ρέιντζερς...Θα μπορούσε και τρανσφόρμερς
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η εξωτερική εμφάνιση τώρα... Πάουερ Ρέιντζερς...
Θα μπορούσε και τρανσφόρμερς
Μέσα πάντως είναι εξαιρετικό...
Πάντως πραγματικά δεν το περίμενα οι Χόντα να βάλει πίσω ημιάκαμπτο...
Ναι, ξέρω, μπορεί να δουλέψει καλά και είναι φτηνότερος, αλλά... Ένα καλό setup με ανεξάρτητη είναι άλλο πράγμα... -
Εγω παντως εχω παθει ενα Χ shock... δεν μπορω να πιστεψω πως η Honda σχεδιασε ενα αμαξι... αλλα ΣΧΕΔΙΑΣΕ... εχει DESIGN και μαλιστα ΕΝΤΟΝΟ. Για μεσα παντως.... ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ. Ο κινητηρας στα 1.8... απλα καλος, θελωντας να πω πως εχουν και αλλοι εδω και χρονια αντιστοιχης ισχυος κινητηρες ανευ turbo.
Περι ημιακαμπτου... μμμμ, οκ... σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη λυση, αλλα δεν σημαινει πως δεν θα λειτουργει καλα. Ειδικα αμα τον στηριξουν σε κανα υποπλαισιο και κοψουν τα κοπανηματα και τις αναπηδησεις δεν θα εχει κανενα προβλημα.
Επειδη ειναι αρκετες οι σελιδες του thread, μηπως εχει ειπωθει καποια τιμη που θα κυμανθει το Civic (1.8 κατα προτιμηση). Ετσι για να εχουμε το νου μας...
-
Απορία: βάζοντας το ντεπόζιτο καυσίμου κάτω από τα εμπρός καθίσματα (όπως έχουν κάνει και στο Jazz) τι κάνει η κατανομή βάρους. Υπάρχει καθόλου βάρος στον πίσω άξονα ή γίνεται υπερβολικά εμπροσθόβαρο??
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν παει να πιασει τους κοκκινογραμμηδες παιδια, αλλα αντιθετα αυτους που αποζητουν ευρυχωρια, αξιοπιστια, εργονομια.
δειτε το ετσι και κερδιζει.To υπάρχον με την απουσία κεντρικού τούνελ προσφέρει και αυτό πολλές ευκολίες, ειδικά στους πίσω επιβάτες και όλα αυτά χωρίς να στερεί ευχαρίστηση στους 'κοκκινογράμμηδες'
-
πιστευω και οτι με τον 1.8 θα παλευεται η δουλεια, δεν θα ειναι αργο το αμαξι σε καμια περιπτωση..
απλα η hardcore εκδοση βλεπω να ειναι πιο ακριβη στην ελλαδα και απo s2000..
και επειδη στην αγορα υπαρχουνε φτηνοτερες λυσεις για hardcore, νομιζω πως θα πουλησει σαν 'απλο'
μακαρι βεβαια να βγει φτηνο και το harcore και να μη στεναχωρεθει κανενας.....
αλλα το 1.8 hardcore δεν ειναι με την καμια.. -
Εμενα με χαλασαν ο αδυναμος 1.4 και ο ανυπαρκτος 1.6! Καλα για τον ημιακαμπτο δεν το συζητω! Το θεωρω χαζο.
Ηonda Civic 2005