-
Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου εξωτερικά αν και πρώην κάτοχος Honda. Σκέτη αμερικανιά. Καλύτερο βέβαια από το υπάρχον τερατούργημα αλλά και πάλι άσχημο ιδίως πίσω. Ας προσλάβουν επιτέλους έναν σχεδιαστή της προκοπής στη Honda να δούμε κανένα αρμονικό και όμορφο αμάξι σαν και αυτά που έβγαζε πριν το 97. Έλεος πια...
-
τι αμερικανιά? δε νομίζω
-
Μπροστά και από το πλάι κάτι λέει. Αλλά από πίσω...
-
pavlos23 ευχαριστούμε για τις photo!
Το εσωτερικό μου αρέσει πολύ, δεν μπορώ να πώ το ίδιο για το πίσω μέρος-ειδικά για το παράθυρο..
Αυτό το ψηφιακό ταχύμετρο τι το ήθελαν..Ξέρουμε τίποτα για αρχιτεκτονική αναρτήσεων και τιμολογιακή πολιτική?
-
Πολυ ομορφο εσωτερικο εφτιαξαν οπως και γενικα ολο το σχημα απο εξω .Απο πισω το διπλο τζαμι θυμιζει τη δευτερη γενια crx.Αντε να δουμε και το καλο(type-r)!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αν και ειναι εντελως διαφορετικο απο το ασημι που κοιταγαμε σε αλλο τοπικ,
ειναι ξεχωριστοεπειδη μεχρι τωρα οι γιαπωνεζοι της honda εχουνε δειξει οτι ειναι πολυ μπροστα,
πιστευω πως πολλοι θα ακολουθησουν τον σχεδιασμο.η καμπινα εχει τοση μεγαλη απλα γιατι -αν δεν εχει αλλαξει κατι- οι γιαπωνεζοι σχεδιαζουνε μετρα ασφαλειας με ή χωρις ζωνη
το σχημα ειμαι σιγουρος πως εκτος απο αεροδυναμικη, προσφερει πολυ μεγαλη ασφαλεια στους πεζους που πιθανον να βρεθουν μπροστα στις ροδες του.
βεβαια απο το πλαι σε καποια στιγμη μου θυμισε λιγο ....megane..
αλλα λιγο..Ειναι διαφορετικο γιατι η HONDA ειπε πως τα μοντελα θα διαφερουν στις ΗΠΑ απο Ευρωπη.
Αυτο που βλεπαμε στο αλλο τοπικ ηταν 2 θυρο ενω αυτο ειναι 5θυρο η 3θυρο. Σκεψου ποση σχεση εχουν μεταξυ τους το παλιο type R της ευρωπης και το 2θυρο type R twn USA που υπαρχει στο Need For Speed Undergroundedit-ασχετο : εμενα μου αρεσει ολο το πακετο..και το πισω παροτι θυμιζει λιγο Liana νομιζω. Να δουμε αν μπαινει και καμια αεροτομουλα στο πισω μερος..σχεδον παντα το ομορφαινει
-
οχι και ΛΙΑΝΑ ρε μεγαλε.....
Το αμαξι ειναι κορυφαιο -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το αμαξι ειναι κορυφαιοΣωστος!
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
δεν ειπα οτι δεν ειναι κορυφαιο και οτι δεν μου αρεσει, ειπα πως τα πισω φωτα κατι μου θυμιζουν απο Liana(?) τελοςπαντων δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι Λιανα , παντως μου θυμιζουν κατι απο daewoo. ισως laceti..isws kati allo...
http://lacetti.jinak.cz/foto/hb/back.jpg --> lacetii
http://www.autoweek.nl/images/800/2015743.jpg --> civicemena mou moiazoun pantws
δεν ειπα οτι ειναι ΙΔΙΑ , η οτι το LACETTI δεν μου αρεσει
αμεσως να με φατε -
Κορυφαίο;! De gustibus...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
δεν ειπα οτι δεν ειναι κορυφαιο και οτι δεν μου αρεσει, ειπα πως τα πισω φωτα κατι μου θυμιζουν απο Liana(?) τελοςπαντων δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι Λιανα , παντως μου θυμιζουν κατι απο daewoo. ισως laceti..isws kati allo...
http://lacetti.jinak.cz/foto/hb/back.jpg --> lacetii
http://www.autoweek.nl/images/800/2015743.jpg --> civicemena mou moiazoun pantws
δεν ειπα οτι ειναι ΙΔΙΑ , η οτι το LACETTI δεν μου αρεσει
αμεσως να με φατετουκοψα κομμάτι???
(διαβάζεται ώς μία λέξη, του εκοψα->τουκοψα)
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Ξέρουμε τίποτα για αρχιτεκτονική αναρτήσεων και τιμολογιακή πολιτική?
Δυστυχώς για το πρώτο,που με ενδιαφέρει και περισσότερο,δε γνωρίζω κάτι. Όσο για το δεύτερο είναι μάλλον νωρίς ακόμη.
-
Κι εγω αυτα τα δυο ανυπομονω να μαθω.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ξέρουμε τίποτα για αρχιτεκτονική αναρτήσεων και τιμολογιακή πολιτική?
Δυστυχώς για το πρώτο,που με ενδιαφέρει και περισσότερο,δε γνωρίζω κάτι. Όσο για το δεύτερο είναι μάλλον νωρίς ακόμη.
Κι εγώ ανυπομονώ να μάθω για την ανάρτηση γιατί αν πρόκειται για κάτι καλό, σε συνδυασμό με τον 1.8 VTEC που αν λάβουμε υπόψη τα μέχρι τώρα δείγματα της Honda τους κινητήρες μάλλον θα είναι 'διαμαντάκι', τότε μάλλον έχουμε ένα winner στο C segment! Ας μην προτρέχουμε όμως..
-
τι ρωταμε? αν θα εχει διπλα ψαλίδια ή γόνατα μακντοναλντ??
Μαλλον για μακ παμε σε όλα τα αμάξια πλέον... Τα διπλά ειναι ακριβά αν και ειναι formula 1 like... (I love it)
Δεν ξέρω αν υπαρχει και χώρος.
Μολις δουμε τα πρωτα αρθρα από 4 τροχούς θα μάθουμε. -
παντως αν αυτο το σουλουπι ειχε μπροστα σημα skoda, αλλα θα λεγατε ολοι σας
-
ειναι σαν την γκομεναρα απο την αλλοδαπη? και την Ιταλίδα?
-
Πολύ γαμάτο το Civic(aki)!!!
Aντε να'ρθει να το χτυπήσουμε να κάνει παρέα στο Jazzaki μου!!! -
Σάν αδερφάκια θα είναι,έ Σπύρο;
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Ηonda Civic 2005