-
αυτό λέω και εγω ρε παιδιά
-
Πάντως στο δικό μου δεν έχω προσέξει κάποιο από τα προβληματάκια συναρμολόγησης που αναφέρθηκαν ποιό πάνω...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
από κάτω δεν εχει 2 λαστιχα στρογγυλά που στριβουν για να ρυθμίζεις το βαθος του καπω όταν κλείνει?Δεν ξέρω θα το δω
Ευχαριστώ -
sorry gia ta greeklish alla akoma den exw aksiwthei na perasw k tin elliniki grammatoseira..eimai gia na paraggelnw amakse teli tou mina k exw kataliksei sto astra gtc 1.8.i alitheia einai pws to civic den to exw koitaksei kan..k na to erwtima..mporeitw na me peisete na allaksw gnwmi???k gia na prolavw katastaseis..k gia na prolava katastaseis..an tixon to diavasei k o omicrone na pw prokatavolika pws den thelw golf,den thelw 147,den thelw mazda 3,oute leon..k ola afta giati ta exw odigisei gia 50 xiliometra to kathena k ola lapou me apogoitefsan..protimw na pairnw tis strofes me to astr i to civic me 10xlm ligotera para na parw kapoio apo ta ipoloipa..ok???sta pio simantika twra..giati na parw civic..gnwmes apo osous to exoun thelw,voitheia re paidia!!
-
Φίλε monty, αφού έχεις απορρίψει αυτά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα διότι τα έχεις οδηγήσει και δε σου άρεσαν γιατί δε κάνεις ένα test drive και το CIVIC για να αποκτήσεις μόνος σου μια γνώμη; Οτι και να πούμε...
Πάντως επειδή και εγώ σκεφτόμουν και το GTC πρίν καταλήξω στο CIVIC, θα πώ την ταπείνή μου άποψη:
Μια γρήγορη ματιά τόσο σε αυτό το forum όσο και σε άλλα, θα σε πείσει πως το GTC (ίσως και όλα τα OPEL, δε το έψαξα) παρουσιάζει αρκετά προβληματάκια όπως τριγμοί, θόρυβοι και άλλα. Με το HONDAKI αυτά ξέχασέ τα! Επιπλέον η OPEL δίνει 6 χρόνια εγγύηση στα μηχανικά μόνο (κινητήρα, κιβώτιο, εγκέφαλο), ενώ η HONDA 7 χρόνια ολική. Πιστεύω πως αυτό μετράει αρκετά ιδιαιτέρως διότι το GTC έχει 47 νομίζω εγκεφάλους που ελέγχουν το αμάξι, ιδιαιτέρως άν βάλεις και το IDS+ (πολλά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά βρε παιδί μου...) Και to CIVIC έχει πιστεύω παρόμοια συστήματα, αλλά καθαρίζει η εγγύηση.
Ποιότητα εσωτερικού: καλό το GTC, μου άρεσε, αλλά εάν μπείς στη θέση οδήγησης του CIVIC... σαν ποιότητα ένα κλικ πιο πάνω τουλαχιστόν και πολύ πιο εντυπωσιακό! Επίσης οι χώροι του CIVIC είναι καλύτεροι. Το GTC μου έδωσε μια έντονη αίσθηση κλειστοφοβίας. Μπορεί κάποιος να το θεωρεί σπορτίφ και να του αρέσει αλλά εμένα δε μου άρεσε!
Για την εμφάνιση και το GTC μου άρεσε αρκετά αλλά το concept του CIVIC είναι out of space! Όμως όλα είναι υποκειμενικά οπότε δε σχολιάζω περισσότερο.
Για το κινητήρα: σίγουρα ο νέος 1.8 του GTC είναι καλός! Δεν έχει γίνει νομίζω αντιπαράθεση με αυτού του CIVIC, αλλά σε 0-100 είναι σίγουρα καλύτερο το CIVIC. Για ρεπρίζ κτλ δε μπορώ να σου πώ αυτή τη στιγμή θέλει ψάξιμο! Δε νομίζω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές, πάντως το CIVIC μπορεί να οδηγηθεί με πολύ οικονομία! Με μικτή χρήση χωρίς ιδιαίτερη πίεση έχω μέχρι στιγμής μέσο όρο γύρω στα 7 λίτρα/100χλμ
Τώρα για θέμα οδηγικής συμπεριφοράς, ημιάκαμπτου κτλ, απλά κάνε test drive!
-
αμα είναι να πάρεις αστρα, πάρε το cabrio για να δικαιολούγουνται και οι τριγμοί!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα είναι να πάρεις αστρα, πάρε το cabrio για να δικαιολούγουνται και οι τριγμοί!!!!! -
Αφορμές ψάχνει ο εγκάθετος.
-
Πιο Civic ρε παιδιά. το αυτοκίνητο έχει
8 μήνες παράδοση σε 4-πορτο
10+ μήνες για το 5-πορτο
Τί λέμε τώρα. Και porche να παραγγείλεις πιο γρήγορα θα το πάρεις
Εγώ πάντως σε καμμία περίπτωση δε θα περίμενα τόσο. -
Έτσι κρίνεις εσύ τα αυτοκίνητα; Είναι γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις, αλλά όχι στα νούμερα που λες εσύ, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Έτσι κρίνεις εσύ τα αυτοκίνητα; Είναι γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις, αλλά όχι στα νούμερα που λες εσύ, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη.Δεν κάνω καθόλου λάθος. Τα νούμερα αυτά δεν είναι δικιά μου επινόηση αλλά η απάντηση 2 αντιπροσώπων Σαρακάκης και Πράπας σε ερώτηση μου. Για την ακρίβεια μου είπαν ότι για το 4-θυρο αν το παραγγείλω τώρα θα μου πούν Ιανουάριο 2007 πότε θα το παραλλάβω ενώ για το 5-πορτο ούτε καν ήξεραν και μου έδωσαν κατά προσέγγιση Μάρτιο με Απρίλιο 2007. Κάνε λοιπόν το λογαριασμό και δες πόσοι μήνες είναι. ¨οσο για τη Θεσσαλονίκη δε γνωρίζω τί παίζεται αλλά δε νομίζω να έχουν και εκεί αυτοκίνητα. Ρώτησες πρόσφατα? Στο λέω γιατί στις 25 Ιουνίου που είχα πάρει προσφορά από έμπορο στη Χαλκίδα μου μίλαγε για Οκτώβριο για το 4-πορτο.
Όσο για το θέμα περί κρίσης που αναφέρεις να σου πω ότι δεν κατέκρινα το αυτοκίνητο το οποίο μου άρεσε πολύ και έφτασα πολύ κοντά να το κλείσω αλλά δε μπορώ να περιμένω τόσο πολύ. Το θεωρώ υπερβολικό και νομίζω ότι η Honda θα χάσει πολλούς πελάτες από αυτό. -
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Πιο Civic ρε παιδιά. το αυτοκίνητο έχει
8 μήνες παράδοση σε 4-πορτο
10+ μήνες για το 5-πορτο
Τί λέμε τώρα. Και porche να παραγγείλεις πιο γρήγορα θα το πάρεις
Εγώ πάντως σε καμμία περίπτωση δε θα περίμενα τόσο.Γίνανε VW
-
Χειρότεροι. Τα VW είναι από ετοιμοπαράδοτα μέχρι 3 μήνες.
-
Εγω το πράγμα το βλέπω απλά....
Δεν υπαρχουν αμάξια πουθενάΑλλά το 4πορτο επειδή ρώτησα για ένα φίλο μου που ηθελε να παρει δεν εχει τετοιους χρόνους αν είσαι διαλακτικός στο χρώμα και δε θελεις το πολύ πλούσιο
Ειδικά αν παρεις το VSA auto που ειναι γαμάτο (καρφωτές σε αυτόματο χωρις συμπλεκτη +500 ευρω) ερχεται πιο γρήγορα.
Για ρωτηστε για αυτό.....
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Χειρότεροι. Τα VW είναι από ετοιμοπαράδοτα μέχρι 3 μήνες.Ελα τώρα μη μου βάζεις εύκολα....
Η απάντηση είναι:
'Τώρα που αλλάζει το μοντέλο?????'
-
αμαν ποιο μοντελο αλλαζει και δε το ξερουμε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αμαν ποιο μοντελο αλλαζει και δε το ξερουμε?το golf εννοω δεν ερχεται καινουργιο του χρόνου?
-
σε 1,5 χρονο στην καλυτερη περιπτωση
-
με την αναμονή την εξάμηνη?????
-
γελασαμε παλι...
γιατι δε λες οτι μεχρι τοτε το civic θα εχει κανει ηδη f/l???
Ηonda Civic 2005