-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Δεν τρίζει ακριβώς, κάνει έναν περίεργο θόρυβο που δύσκολα μπορώ να περιγράψω.Κάνει ένα τσικ τσικ ίδίως όταν το αμάξι τείνει να στρεβλώσει σε στροφές ή πάνω από εγκάρσιες ανωμαλίες όταν τις περνάς με στριμένους τροχους?
-
Τσικ τσικ είναι σίγουρα, και μάλλον ισχύουν και τα υπόλοιπα.
-
Μπορεί να είναι το τζαμάκι αλλά μπορεί να είναι και κάποιο εσωτερικό καλώδιο που έχει χαλαρώσει και χτυπάει σε πλαστικό.
-
Είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν είναι καλώδιο, γιατί θα ακουγόταν κυρίως στις ανωμαλίες και στις λακκούβες. Επίσης λίγο που πίεσα το τζαμάκι φάνηκε να κάνει παρόμοιο θόρυβο.
Πάντως ο xalkidaios το περιέγραψε αρκετά καλά. Μήπως ξέρεις και πως να το φτιάξω κατά τύχη?
-
WinMik
γιατί δεν το πας στο σέρβις...; Η εγγύηση για αυτό είναι...(για να τους τα σπας)
-
Θα το πάω, αλλά την επόμενη βδομάδα που δεν θα το χρειάζομαι!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Τσικ τσικ είναι σίγουρα, και μάλλον ισχύουν και τα υπόλοιπα.Δυστυχώς δε γνωρίζω τη λύση.
Σε ρώτησα γιατί το ίδιο άκουσα και σε ένα 4-πορτο που οδήγησα για τεστ. Λες να είναι κατασκευαστικό? Πάντως είναι πολύ ενοχλητικό καθώς ακουγόταν συχνά και είναι απαράδεκτο για αυτοκίνητο 24Κ+. Για να μας πουν και οι άλλοι ιδιοκτήτες 4-πορτων και 5-πορτων έχουν το ίδιο πρόβλημα? -
Για το civic hybrid γνωρίζουμε αν είναι/πότε θα είναι διαθέσιμο και πιθανούς χρόνους παράδοσης?
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Δυστυχώς δε γνωρίζω τη λύση.
Σε ρώτησα γιατί το ίδιο άκουσα και σε ένα 4-πορτο που οδήγησα για τεστ. Λες να είναι κατασκευαστικό? Πάντως είναι πολύ ενοχλητικό καθώς ακουγόταν συχνά και είναι απαράδεκτο για αυτοκίνητο 24Κ+. Για να μας πουν και οι άλλοι ιδιοκτήτες 4-πορτων και 5-πορτων έχουν το ίδιο πρόβλημα?Εγώ που έχω το 5θυρο δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Δυστυχώς δε γνωρίζω τη λύση.
Σε ρώτησα γιατί το ίδιο άκουσα και σε ένα 4-πορτο που οδήγησα για τεστ. Λες να είναι κατασκευαστικό? Πάντως είναι πολύ ενοχλητικό καθώς ακουγόταν συχνά και είναι απαράδεκτο για αυτοκίνητο 24Κ+. Για να μας πουν και οι άλλοι ιδιοκτήτες 4-πορτων και 5-πορτων έχουν το ίδιο πρόβλημα?κάποτε κάποιου εκανε τσικ τσικ το κιβωτιο στο S60.... (Ο λεβιές)
Οδηγούσε χωρίς ραδιόφωνο και ακουγότανε το τσικ τσικ λέει στα 120!!!!
ΕΛΕΟΣ....
Για να ακους το τσικ τσικ φαντασου ποσο ήσυχο είναι το αμαξι
Τσικ τσικ από κάπου θα είναι. Νεο αμάξι είναι θα το βρουνε....
Εμένα τρίζει το παράθυρο και δε μπορω να το φτιάξω..... (type-R) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για να ακους το τσικ τσικ φαντασου ποσο ήσυχο είναι το αμαξιΕ δεν είναι έτσι, όσο θόρυβο και να κάνει δεν έπρεπε να τρίζουν (να τσικτσικίζουν έστω) τα πλαστικά. Και άμα το αντιληφθείς μια φορά, μετά -επειδή είναι και ολοκαίνουριο το αυτοκίνητο- εστιάζεις εκεί και το ακούς συνέχεια, ξενερώνεις.
Το παράθυρο γιατί τρίζει? Οι της Honda τι σου λένε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
.
Εμένα τρίζει το παράθυρο και δε μπορω να το φτιάξω..... (type-R)εαν πας σε καποιο εξουσιοδοτημενο honda θα σου πουν την λυση!!!οταν ειναι λιγο κατεβασμενο τριζει ή οταν ειναι κλειστο?
-
οταν ειναι λίγο καταβασμένο
θα μου το φτιάξουν σε κάποια στιγμή. Τωρα δεν είχα χρόνο να το παω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οταν ειναι λίγο καταβασμένοθα μου το φτιάξουν σε κάποια στιγμή. Τωρα δεν είχα χρόνο να το παω
ειναι πολυ απλο,βγαζεις την ταπετσαρια και μετα πιεζεις τη λαμαρινα της πορτας απο την μεσα μερια φυσικα προς το τζαμι ωστε να ερθει πιο κοντα και μετα ξαναβαζεις την ταπετσαρια!!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
οταν ειναι λίγο καταβασμένο
θα μου το φτιάξουν σε κάποια στιγμή. Τωρα δεν είχα χρόνο να το παω
ειναι πολυ απλο,βγαζεις την ταπετσαρια και μετα πιεζεις τη λαμαρινα της πορτας απο την μεσα μερια φυσικα προς το τζαμι ωστε να ερθει πιο κοντα και μετα ξαναβαζεις την ταπετσαρια!!!
Φτιάχνεται, αλλά μετά από λίγο θα ξαναπαρουσιαστεί. Σε πολλούς έχει εμφανιστεί. Οι περισσότεροι μετά από λίγο είτε το ξεχνάνε, είτε αλλάζουν εξάτμιση και ακούνε αυτή...
-
εγω θα βαλω και ζελατινες που βοηθανε λέει
-
Οι περισσότεροι μετά από λίγο είτε το ξεχνάνε, είτε αλλάζουν εξάτμιση και ακούνε αυτή...
XA XA XA κορυφαιο!!!
Αν κανεις και λιγη ησυχια μαλιστα,μπορει να ακουσεις και τον ημιακαμπτο πισω να ξεροκοπαναει(ΜΟΝΤΕΛΟ 2006)
-
Ει μάστορα για τάπερ προηγούμενης γενιάς λένε.
Μονολεκτικά. Ξεκολάαααααα.
-
nickval εγραψε:
Συνεχίζω στα ουσιώδη! Προσοχή στους μελλοντικούς κατόχους να μή ξεχάσουν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα διότι το αμάξι έρχεται με τη πίεση στα 45!!!
Οριστε κυριοι.Αερα κοπανιστο σας πουλαει ο Σαρακακης!
-
πως αλλάζουν τα πράγματα... το προηγούμενο μπροσθιοκίνητο Leon ημιάκαμπτο είχε
Ηonda Civic 2005