-
Εμενα για το 207 μου εβαλαν κατι μαγνητικους; νομιζω και δεν φαινεται τιποτε στον προφυλακτηρα δεν εχει καθολου τρυπες αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο αξιοπιστοι.
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΨΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ.. ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟ.. ΔΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... ΥΓ: ΟΙ ΔΥΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΨΟΥΝ ΛΕΥΚΟΥΣ..
-
Bαψτους στο χρωμα του αυτοκινητου,ποιο ειναι το προβλημα;
Επισης γραφε με μικρα γραμματα,τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις
-
Απλά ρωτάω αν θα ναι όμορφα αν τ αφησω ετσι οπως είναι η αν θα υπαρξει κάποιο πρόβλημα αν βαφτούν, γιατι κάτι μου λεγε ο πωλητής οτί μπορεί να σκάσουν αν τους βάψω και κάτι τέτοια...
-
Αν δεν κανει καλο βαψιμο ο βαφεας δεν φταινε οι αισθητηρες.
-
Δεν ειναι θεμα οτι δεν τα βαψανε στην εταιρια αλλα ειναι aftermarket(δωρο αντιπροσωπου λογικα ) και γιαυτο δεν ειναι βαμενοι στο χρωμα του αμαξωματος.
Καλοταξιδο το fiesta.
-
Χαίρετε,
Πρόσφατα απέκτησα ένα Toyota Yaris 1.33. Ο έμπορος μου έδωσε σαν δώρο ένα set αισθητήρων παρκαρίσματος της Bosch που επέμενε ότι το έχει ψάξει και είναι η καλύτερη επιλογή.
Παραξενεύτηκα όταν είδα ότι είχαν μόνο 2 μάτια. Έχω δεί παρόμοιους και σε άλλα αμάξια (πχ Peugeot). Μου φαίνονται λιγα, και έχω αμφιβολίες για το εύρος που ελέγχουν σε σχέση με αυτούς με 4 μάτια.
Ρώτησα την Toyota πόσο κάνουν οι αυθεντικοί που είναι 4 και μου είπαν 350EUR. Τους ίδιους έχω και στο άλλο μου αμάξι (Corolla E-15) και δουλεύουν εδώ και 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Ποιά είναι η γνώμη σας; Να παραμερίσω τους δισταγμούς μου και να εγκαταστήσω τους Bosch με τα 2 μάτια (που ήταν δώρο), ή να πάρω της Toyota (ή άλλους αν μου προτείνετε) με τα 4;
-
προτεινω να ψαξεις στο ebay και να βρεις αυτο που θες με 50€ (μπορει και λιγοτερο)
-
Η αλήθεια είναι πως και εμένα αισθητήρες μόνο με δύο 'μάτια' (πιο πολύ 'στόμα' και 'αυτιά' είναι ) μου φαίνονται λίγοι. Θα μπορούσες να τους βάλεις περίπου στη θέση που θα μπουν, χωρίς να τους εγκαταστήσεις στο ΙΧ σου και να δοκιμάσεις τις δυνατότητες ανίχνευσης τους. Εάν δεν σε καλύπτουν μετά από αυτή τη δοκιμή πάρε αυτούς που ταιριάζουν στην τσέπη σου αν και προσωπικά 350 ευρώ για αισθητήρες σε σουπερμίνι δύσκολα θα έδινα.
δες και εδώ, όπου φορουμίτης αναφέρει ότι βρίσκει με 4 αισθητήρες 100 ευρώ...
viewtopic.php?f=6&t=27175 -
Καλησπερα,γνωριζει κανεις αν η μαρκα IRBIS για αισθητηρες παρκαρισματος ειναι αξιοπιστη?
To thread μετακινήθηκε στα Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις και συγχωνεύτηκε με υπάρχων thread. [mod] -
Αν πιάνουν τα χέρια σου, πάρε το φθηνότερο σετ απο eBay (Μαξ κάνα 15ευρω αν θες με οθονιτσα) και βάλτο μόνος σου, ευκολο είναι... 6 χρόνια έχω βάλει και είναι μια χαρά.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1000
Με λιγότερο από 15 € και 1 ωρίτσα καθάρισα
Αισθητήρες παρκαρίσματος