-
Δυστυχώς είχα τη φαεινή ιδέα πριν από 11 μήνες να αγοράσω ένα peugeot 307, 5θ, 1600 μοντέλο ΧΤ...
Λέω δυστυχώς γιατί από όταν το πήρα, έβγαλε χίλια δυο προβλήματα: Ευθυγράμμιση στα...184 χλμ, δεύτερη ευθυγράμμιση στα 9000 και τώρα πάμε και για τρίτη στα 15000. Ηλεκτρικά ΧΑΛΙΑ. Στα 3000 χάλασαν τα φλας. Μου άλλαξαν 'την κομπ' των φλας. Όσο για τη στάθμη του λαδιού, σύμφωνα με τη λυχνία που την ανιχνεύει, αυτή μια είναι χαμηλή, μια είναι υπέραρκετή, σπάνια τη δείχνει στα φυσιολογικά της επίπεδα. Προφανώς δεν δουλεύει ο ανιχνευτής στάθμης λαδιού.Να προσθέσουμε τριξίματα όταν ο κινητήρας είναι κρύος, που προέρχονται από το κάτω μέρος του οχήματος, τριξίματα στο εσωτερικό, ηχεία στέρεο που βουίζουν ακόμα κι αν η ένταση είναι στη μέση, και το νέο σημερινό πρόβλημα, 'κόλλησε' το cd και δεν βγαίνει ο δίσκος! Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλάξω όλο το ράδιο cd. Να στείλουν το παλιό στη Γαλλία, να έρθει άλλο σε καμιά 15αριά μέρες....όσο για το δίσκο θα μου τον στείλουν ταχυδρομικά οι Γάλλοι σπίτι αν κι εφόσον τον αφαιρέσουν....
Να προσθέσω οτι το αυτοκίνητο μονίμως κυκλοφορεί με 3 τάσια. Το ένα είναι μόνιμα κλεμμένο, η δε εταιρία, δεν έχει να προτείνει λύση στο πρόβλημα πέραν αυτής της τοποθέτησης ζάντας αλουμινίου, με ελάχιστο κόστος φυσικά τα 800 ευρώ (άσχετα αν τα διαθέτω ή όχι...). Α! η άλλη λύση, είναι να δέσουν με συρματάκι τα τάσια στη ζάντα...γυφτιές δηλαδή.
Να σημειώσω οτι στην Κέρκυρα που το αγόρασα το ρημάδι, μου παραδόθηκε γεμάτο πατατάκια στις χειρολαβές. Όσο για την αντιπροσωπεία, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου στρώνανε....μέχρι που έσκασα τα 18000 ευρώ. Μετά, τα ξεχάσανε όλα. Τα τέλη κυκλοφορίας για παράδειγμα, μου τα παραδώσανε 3 μέρες αργότερα και ύστερα από πίεση δική μου γιατί θα έφευγα ταξίδι και τα χρειαζόμουν προφανώς. Όταν μου τα φέρανε, μόνο που δεν με δείρανε επειδή ....ενόχλησα!
Φυσικά, το αυτοκίνητο παραδόθηκε μια βδομάδα αργότερα από ότι μου είχαν υποσχεθεί. Στο μεταξύ, πηγαίναμε 'από μέρα σε μέρα'΄.
Ήθελα να μάθω αν σε άλλα peugeot εμφανίζονται τα ίδια ή κι άλλα προβλήματα. Αν υπάρχουν κι άλλα κορόϊδα σαν κι εμένα που προτίμησαν την peugeot για να σκάσουν τα λεφτουδάκια τους κι αν υπάρχει κανείς που άντεξε να κρατήσει το αυτοκίνητο πάνω από 50000 χλμ, ώστε να μάθω τί άλλα προβλήματα με περιμένουν...ευχαριστώ.
-
Δυστυχώς είχα τη φαεινή ιδέα πριν από 11 μήνες να αγοράσω ένα peugeot 307, 5θ, 1600 μοντέλο ΧΤ...
Λέω δυστυχώς γιατί από όταν το πήρα, έβγαλε χίλια δυο προβλήματα: Ευθυγράμμιση στα...184 χλμ, δεύτερη ευθυγράμμιση στα 9000 και τώρα πάμε και για τρίτη στα 15000. Ηλεκτρικά ΧΑΛΙΑ. Στα 3000 χάλασαν τα φλας. Μου άλλαξαν 'την κομπ' των φλας. Όσο για τη στάθμη του λαδιού, σύμφωνα με τη λυχνία που την ανιχνεύει, αυτή μια είναι χαμηλή, μια είναι υπέραρκετή, σπάνια τη δείχνει στα φυσιολογικά της επίπεδα. Προφανώς δεν δουλεύει ο ανιχνευτής στάθμης λαδιού.Να προσθέσουμε τριξίματα όταν ο κινητήρας είναι κρύος, που προέρχονται από το κάτω μέρος του οχήματος, τριξίματα στο εσωτερικό, ηχεία στέρεο που βουίζουν ακόμα κι αν η ένταση είναι στη μέση, και το νέο σημερινό πρόβλημα, 'κόλλησε' το cd και δεν βγαίνει ο δίσκος! Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλάξω όλο το ράδιο cd. Να στείλουν το παλιό στη Γαλλία, να έρθει άλλο σε καμιά 15αριά μέρες....όσο για το δίσκο θα μου τον στείλουν ταχυδρομικά οι Γάλλοι σπίτι αν κι εφόσον τον αφαιρέσουν....
Να προσθέσω οτι το αυτοκίνητο μονίμως κυκλοφορεί με 3 τάσια. Το ένα είναι μόνιμα κλεμμένο, η δε εταιρία, δεν έχει να προτείνει λύση στο πρόβλημα πέραν αυτής της τοποθέτησης ζάντας αλουμινίου, με ελάχιστο κόστος φυσικά τα 800 ευρώ (άσχετα αν τα διαθέτω ή όχι...). Α! η άλλη λύση, είναι να δέσουν με συρματάκι τα τάσια στη ζάντα...γυφτιές δηλαδή.
Να σημειώσω οτι στην Κέρκυρα που το αγόρασα το ρημάδι, μου παραδόθηκε γεμάτο πατατάκια στις χειρολαβές. Όσο για την αντιπροσωπεία, μόνο κόκκινο χαλί δεν μου στρώνανε....μέχρι που έσκασα τα 18000 ευρώ. Μετά, τα ξεχάσανε όλα. Τα τέλη κυκλοφορίας για παράδειγμα, μου τα παραδώσανε 3 μέρες αργότερα και ύστερα από πίεση δική μου γιατί θα έφευγα ταξίδι και τα χρειαζόμουν προφανώς. Όταν μου τα φέρανε, μόνο που δεν με δείρανε επειδή ....ενόχλησα!
Φυσικά, το αυτοκίνητο παραδόθηκε μια βδομάδα αργότερα από ότι μου είχαν υποσχεθεί. Στο μεταξύ, πηγαίναμε 'από μέρα σε μέρα'΄.
Ήθελα να μάθω αν σε άλλα peugeot εμφανίζονται τα ίδια ή κι άλλα προβλήματα. Αν υπάρχουν κι άλλα κορόϊδα σαν κι εμένα που προτίμησαν την peugeot για να σκάσουν τα λεφτουδάκια τους κι αν υπάρχει κανείς που άντεξε να κρατήσει το αυτοκίνητο πάνω από 50000 χλμ, ώστε να μάθω τί άλλα προβλήματα με περιμένουν...ευχαριστώ.
-
Κάτι μου λέει ότι έπεσες σε Monday car...
-
Early Μonday morning car.....
-
ενας φιλος αγορασε 307......λοιπον και μεσα στην πρωτη βδομαδα το τιμονι βαρυνε αποτομα.......παει στο συνεργειο και του λενε λυπουμαστε αλλα η κρεμαγιερα εχει προβλημα........... Ε τους λεει αλλαξτε την ......απαντηση: δεν συμπεριλαμβανετε στην εγγυηση.......
μετα τον τυπικο καυγα τους ειπε να το παρουν πισω και να του δωσουν τα χρηματα........ οι τυπαδες ειπανε οτι το παιρνουν με μειωμενη τιμη κατα 500,000 δρχ(τοτε) {το αμαξι καλα καλα 1,000 χιλιομετρα δεν ειχε κανει}
μετα απο αρκετα τρεχαματα εδωσε αν θυμαμαι τα μισα χρηματα για την κρεμαγιερα και του την φτιαξανε........ -
Λυπάμαι που θα το πώ αλλά αφού δέχτηκε να τους πληρώσει κι από πάνω καλά να πάθει... Όσο για τον φίλο με το 307 ας δεί το υπάρχον θέμα.
Είναι κρίμα να ανοίγουμε άσκοπα καινούργια θέματα...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=2790 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λυπάμαι που θα το πώ αλλά αφού δέχτηκε να τους πληρώσει κι από πάνω καλά να πάθει... Όσο για τον φίλο με το 307 ας δεί το υπάρχον θέμα.
Είναι κρίμα να ανοίγουμε άσκοπα καινούργια θέματα...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... start=2790Το υπαρχον θεμα δεν ειναι πλεον θεμα αλλα chat κλειστου κυκλου
Πολυ καλα εκανε ο φιλος και ανοιξε καινουριο θεμα
μπορει να ηταν καλητερα αν ο χωρος για τα θεματα και τις απαντησεις ηταν μικρος και οχι σχεδον απεριοριστος Ετσι δεν θα χανοσουν στις πολυαριθμες σελιδες πρωσπαθωντας να βρεις κατι και θα μπορουσες να πεις η να ρωτησεις οτι σε ενδιεφερε χωρις να φοβασαι μη σε μαλωσουν οι moderators που ανοιξες καινουργιο θεμα -
Αμά γράψει θα του απαντήσουν μια χαρά.
-
Στην Αγγλία έχουμε ένα 307SW 1,6λτ αυτόματο. 4.500 μίλια μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Στην Αγγλία έχουμε ένα 307SW 1,6λτ αυτόματο. 4.500 μίλια μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα.φαίνεται οτι στην Αγγλία οι Γάλλοι πουλάνε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ενώ στην Ελλάδα φέρνουνε....μπακατέλες που λέμε και στην Κέρκυρα.....
Εκτός αν ήσουν τόσο τυχερός και πέτυχες ένα αυτοκίνητο που....τους πέτυχε η συνταγή!!!
-
Στην Αγγλία ξέρω άλλους 4-5 που έχουν 307 και δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Αυτό που έχει κάνει εντύπωση είναι οτι τα 307 που έχω μπει στην Αγγλία, δείχνουν οτι είναι πιο 'στιβαρά' σε σχέση με 2-3 307 που έχω μπει στην Ελλάδα.Λυπάμαι φίλε μου που σου έχει βγάλει τόσα προβλήματα, ρώτα κανένα δικηγόρο, στείλε γράμμα στα περιοδικά. Ίσως έτσι καταφέρεις τίποτα.
-
Μια χαρά είναι το δικό μας 307 αν κι έχει κάνει μόνο 3500χλμ...
Απ'ότι έχω δει και στο forum των τεχνικών θεμάτων, όλοι ευχαριστημένοι είναι με τα 307 τους.
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Το υπαρχον θεμα δεν ειναι πλεον θεμα αλλα chat κλειστου κυκλου
Μηπως υπερβαλεις λιγο φιλε μου????
Ποτε 'κλεισαμε' το τοπικ και αγνοησαμε οποιο φιλο μπορουμε να βοηθησουμε με τον οποιο τροπο????
Παντως εκτος απο την ευθυγραμηση ολα τα αλλα ειναι γνωστα προβληματα που ειναι μικρα αλλα ενοχλητικα και ειδικα σε ενα καινουργιο αμαξι και με δεδομενο οτι η Πεζω δεν μας ειχε συνιθησει σε τετοιου ειδους σαχλαμαρες. -
Δεν ειπα οτι θα αγνοηθει οποιος θελει να ρωτησει η να πει κατι για το αυτοκινητο, απλα δεν ταιριαζει να κανεις παρεμβαση με θεμα πολυ διαφορετικο απο αυτο που ηδη συζητειτε
-
Μπα, καλά παιδιά είναι. Και ξέρουν ΟΛΑ τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει το 307. Επίσης ίσως μπορείς να μάθεις αρκετά πράγματα σε κάποιο σαδομαζόχ-κλαμπ.
-
στειλε email στην Γαλλια με οτι προβλημα αντιμετωπισες
και ανεφερε τους και την απαραδεκτη συμπεριφορα του αντιπροσωπου
απο οπου πηρες το αμαξι.Ισως ειναι η τελεια λυση στο προβλημα σου.
Παντως εμενα απο την hyundai με πηραν τηλεφωνο
και με ρωτησαν αν ειμαι ευχαριστημενος απο το
καινουριο αμαξι μου και απο τον αντιπροσωπο.
Αυτο για να καταλαβεις φιλε την διαφορα απο εταιρια
σε εταιρια. -
Ο χρήστης dalikeris έγραψε:
Το υπαρχον θεμα δεν ειναι πλεον θεμα αλλα chat κλειστου κυκλου
Μηπως υπερβαλεις λιγο φιλε μου????
Ποτε 'κλεισαμε' το τοπικ και αγνοησαμε οποιο φιλο μπορουμε να βοηθησουμε με τον οποιο τροπο????
Παντως εκτος απο την ευθυγραμηση ολα τα αλλα ειναι γνωστα προβληματα που ειναι μικρα αλλα ενοχλητικα και ειδικα σε ενα καινουργιο αμαξι και με δεδομενο οτι η Πεζω δεν μας ειχε συνιθησει σε τετοιου ειδους σαχλαμαρες.Αυτή η απάντηση τα λεει όλα αν κατάλαβες. **Γνωστά προβλήματα **που **δεν **προκαλούν καμία απορία απο μια εταιρία που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους **γνωστές **σαχλαμάρες
Άλλαξε λοιπόν τον τίτλο σε **peugeot 307-όλοι παθόντες!!!! **
-
Ο χρήστης dalikeris έγραψε:
...Ευθυγράμμιση στα...184 χλμ, δεύτερη ευθυγράμμιση στα 9000 και τώρα πάμε και για τρίτη στα 15000...Ρώτησες γιατί χρειάζεται κάθε τόσο ευθυγράμμιση; Μήπως πρέπει όσο διαρκεί ακόμα η εγγύηση να γίνει αντικατάσταση ελατωματικού εξαρτήματος; Το ανέφερες στο ερωτηματολόγιο που σου έστειλε η Lion, για το αν είσαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο και από τις υπηρεσίες πώλησης και συνεργείου;
...Ηλεκτρικά ΧΑΛΙΑ. Στα 3000 χάλασαν τα φλας. Μου άλλαξαν 'την κομπ' των φλας...
Και λοιπόν; Αντικατάσταση εντός εγγύησης. Δεν πιστεύω να πλήρωσες; Εγώ άλλαξα τρεις φορές com μέσα σε ένα 15θήμερο, στην εγγύηση, χωρίς διαμαρτυρίες από το συνεργείο, μέχρι να έχω τέλεια αίσθηση στο διακόπτη των φλας, με το έτσι θέλω.
... Όσο για τη στάθμη του λαδιού, σύμφωνα με τη λυχνία που την ανιχνεύει, αυτή μια είναι χαμηλή, μια είναι υπέραρκετή, σπάνια τη δείχνει στα φυσιολογικά της επίπεδα. Προφανώς δεν δουλεύει ο ανιχνευτής στάθμης λαδιού...
Για να δείξει σωστά ο ανιχνευτής στάθμης λαδιού πρέπει το αυτοκίνητο να είναι σε επίπεδο έδαφος, και τα λάδια στην σωστή ποσότητα. Αν δείχνει λάθος μ'αυτές τις προϋποθέσεις, να απαιτήσεις αντικατάσταση. Εγγύηση.
...Να προσθέσουμε τριξίματα όταν ο κινητήρας είναι κρύος, που προέρχονται από το κάτω μέρος του οχήματος, τριξίματα στο εσωτερικό...
Να τους σπάσεις τα νεύρα στα παράπονα. Μου άλλαξαν όλο το κάθισμα οδηγού στους 18 μήνες, επειδή έκανε 'τσικ' όταν έμπαινα στο αυτοκίνητο. Εγγύηση.
... ηχεία στέρεο που βουίζουν ακόμα κι αν η ένταση είναι στη μέση, και το νέο σημερινό πρόβλημα, 'κόλλησε' το cd και δεν βγαίνει ο δίσκος! Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλάξω όλο το ράδιο cd...
Αντικατάσταση στην εγγύηση.
...Να στείλουν το παλιό στη Γαλλία, να έρθει άλλο σε καμιά 15αριά μέρες....όσο για το δίσκο θα μου τον στείλουν ταχυδρομικά οι Γάλλοι σπίτι αν κι εφόσον τον αφαιρέσουν...
Με το συμπάθειο φίλε, αλλά αυτό είναι παπαριά του άσχετου ηλεκτρολόγου που έχουν εκεί στο συνεργείο...
...Να προσθέσω οτι το αυτοκίνητο μονίμως κυκλοφορεί με 3 τάσια. Το ένα είναι μόνιμα κλεμμένο, η δε εταιρία, δεν έχει να προτείνει λύση στο πρόβλημα πέραν αυτής της τοποθέτησης ζάντας αλουμινίου, με ελάχιστο κόστος φυσικά τα 800 ευρώ (άσχετα αν τα διαθέτω ή όχι...). Α! η άλλη λύση, είναι να δέσουν με συρματάκι τα τάσια στη ζάντα...γυφτιές δηλαδή. ...
Εδώ τώρα, τι να σου πώ... κάποιος γείτονάς σου είναι συλλέκτης... και δεν νομίζω να μπαίνουν μπουλόνια ασφαλείας σε τάσια...
Τι να σου πεί κι η μαστοράντζα......Να σημειώσω οτι στην Κέρκυρα που το αγόρασα το ρημάδι, μου παραδόθηκε γεμάτο πατατάκια στις χειρολαβές...
Γιατί το παρέλαβες; Δεν γκρίνιαξες;
...Τα τέλη κυκλοφορίας για παράδειγμα, μου τα παραδώσανε 3 μέρες αργότερα και ύστερα από πίεση δική μου γιατί θα έφευγα ταξίδι και τα χρειαζόμουν προφανώς. Όταν μου τα φέρανε, μόνο που δεν με δείρανε επειδή ....ενόχλησα! Φυσικά, το αυτοκίνητο παραδόθηκε μια βδομάδα αργότερα από ότι μου είχαν υποσχεθεί. Στο μεταξύ, πηγαίναμε 'από μέρα σε μέρα'΄...
Επιστολή διαμαρτυρίας στη Lion όπου θα αναφέρεις προβλήματα αλλά και συμπεριφορά του συνεργείου, είναι το ελάχιστο που προτείνω. Αν και έχεις αργήσει, τα έχεις καταπιεί πολύ καιρό, και θα έπρεπε να έχεις ενεργήσει νωρίτερα προς αυτή την κατεύθυνση...
...Ήθελα να μάθω αν σε άλλα peugeot εμφανίζονται τα ίδια ή κι άλλα προβλήματα. Αν υπάρχουν κι άλλα κορόϊδα σαν κι εμένα που προτίμησαν την peugeot για να σκάσουν τα λεφτουδάκια τους κι αν υπάρχει κανείς που άντεξε να κρατήσει το αυτοκίνητο πάνω από 50000 χλμ, ώστε να μάθω τί άλλα προβλήματα με περιμένουν...
Εγώ μετά από δυόμιση σχεδόν χρόνια και 48.000 χλμ., δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, και θα το κρατήσω αρκετά ακόμη. Δεν τα βρίσκουμε και στο δρόμο...
...ευχαριστώ.
Να είσαι καλά και μην τους αφήσεις σε ησυχία όσο είσαι στην εγγύηση.
Προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς, θα βρείς στο Τεχνικά θέματα-Βελτιώσεις, CLUB PEUGEOT 307 -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Άλλαξε λοιπόν τον τίτλο σε **peugeot 307-όλοι παθόντες!!!! **Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Άλλαξε λοιπόν τον τίτλο σε **peugeot 307-όλοι παθόντες!!!! **
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!!!
έτσι είναι, φίλε τάκη: μας κλέβουν τα τάσια; το εργοστάσιο φταίει! ειδικά αν είναι γαλλικό ή ιταλικό, διότι μην ξεχνάμε ότι τα γερμανικά τάσια είναι αντικλεπτικά
peugeot 307-άλλοι παθόντες;;;;