-
Για τις alfa δεν θα πούμε;ΟΙ θρύλοι!
Με άλλα λόγια:πολύ μ' αρέσουν αυτές οι συζητήσεις!Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο,το θεοποιούμε,το θάβουμε,το συγκρίνουμε πριν καν κυκλοφορήσει στην αγορά (δε λέω να το οδηγήσουμε,ζητάω πολλά).
Ποια θα είναι η επόμενη κόντρα 'στο μιλητό';
-
Υπάρχει κι εκείνο το πρωτότυπο (προς το παρόν) ΚΙΑ turbo με τα 200 άλογα, αλλά δεν καταδέχεται κανείς να το αναφέρει.
Όταν με το καλό βγει θα έχουμε σπαρταριστές κόντρες. -
Το rallye ήταν μια υπέροχη έκπληξη από τότε που εμφανίστηκε. Το καλύτερο ήταν ότι συνδύαζε υποδειγματικά οδηγικά χαρακτηριστικά ακριβών ιχ σε ένα υπέροχο οικονομικό πακέτο, προσιτό σε πολλούς-από τη μία αυτό ήταν καλό από την άλλη όμως ήρθαν σε επαφή με το αυτοκίνητο και αρκετοί άνίδεοι με τα γνωστά αποτελέσματα. Για το φιεστα δεν μπορώ να πω κάτι καθήστε πρώτα να έρθει και επιπλέον όπως προαναφέρθηκε είναι ΑΤΟΠΟ να τα συγκρίνουμε για πολλουυυς λόγους. Συγχαρητήρια σε όσους κάθησαν πίσω από το τιμόνι ενός ραλύ, συγχαρητήρια σε όσους τα κράτησαν.Δεν νομίζω να ξαναβγεί τέτοια συνταγή με τέτοια τιμή, δηλαδή ένα προσιτό όνειρο
Κάτοχος Honda Crx και οπαδός σε οτιδήποτε καινοτόμο οποιασδήποτε προέλευσης
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Κάτοχος Honda Crx και οπαδός σε οτιδήποτε καινοτόμο οποιασδήποτε προέλευσηςThat's the point!
-
το rallye ηταν το τελευταιο απο τα ''μεγαλα''
-
red army7 εσυ δεν περιφεροσουν σε chat rooms και ελεγες οτι το focus 1800 ειναι γρηγοροτερο απο ενα 106 rallye στα μεγαρα και οτι ΕΑΝ το 106 ειναι πιο γρηγορο τοτε ειναι γιατι θα μαζευε το focus στις ευθειες
αν τα αρνεισαι ολα αυτα τοτε καποιος εμπαινε με το ψευδωνυμο σου και τα ελεγε ολα αυτα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το rallye ηταν το τελευταιο απο τα ''μεγαλα''Δηλαδή σαν να λέμε:
Audi quattro
Lamborghini Countach
Ferrari F40
..Rallye!Οταν επεσε στα δικα μου χερια ενα rallye παντως,έφερνε σβουρες γυρω απο τον εαυτό του.Στρίβει τόσο ωστε να ξεπεράσει οποιοδήποτε επιβατικο-μπερλίνα,τιποτα που θα μείνει στην ιστορία.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εσεις οι κατοχοι των σαξοραλλων ειστε τοσο εγωιστες που δεν θελετε να παραδεχτειτε οτι υπαρχει ενα πολυ καλυτερο αμαξι που κοστιζει λιγο.Πω, πω αδρεφε εχεις χασει τη μπαλα.
Καταρχην ειχα peugeot 106 rallye 16v, το πουλησα το 2001 και το αντικατέστησα με ενα bmw αξιας οσο 4 rallye, επισης συχνα οδηγουσα(ειτε απο γκομενα ειτε απο αδερφια ειτε απο πατερα) 206 xs , 318ci Ε46, audi A3, mercedes slk 200komp. Μαθε λοιπον απο προσωπικες εμπειριες οτι το κρατημα, την ταχυτητα και γενικοτερα το value for money αυτου του αυτοκινήτου δεν το βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ κανενα αυτοκινητο δεν μου προσφερει τη συγκινηση που μου χαριζε το λευκο μου ραλακι και ισως φανω υπερβολικος αλλα μονο μια boxster 2,5 που ειχα μια μερα απο φιλο καταφερε να μου υπενθυμισει οτι δεν υπαρχουν μονο rallye σε αυτον τον κοσμο.(αλλα με τιμη 50000ευρω τοτε και μεταχειρισμενη)Βαλτα κατω ή καλυτερα δανεισου ενα rallye κανε βολτιτσα σε σωστο δρομο (τα rallye εχουν παρεξηγηθει επειδη μικρα αγορακια τα επαιρναν για τη βουτα και για να ειναι οι πιο γρηγοροι στα στενα της γειτονιας τους) και μετα ελα να μας ξαναγραψεις......
Μανος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν επεσε στα δικα μου χερια ενα rallye παντως,έφερνε σβουρες γυρω απο τον εαυτό του.Στρίβει τόσο ωστε να ξεπεράσει οποιοδήποτε επιβατικο-μπερλίνα,τιποτα που θα μείνει στην ιστορία.
Μήπως έφταιγαν τα χέρια σου και όχι το rallye???
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Οταν επεσε στα δικα μου χερια ενα rallye παντως,έφερνε σβουρες γυρω απο τον εαυτό του.Στρίβει τόσο ωστε να ξεπεράσει οποιοδήποτε επιβατικο-μπερλίνα,τιποτα που θα μείνει στην ιστορία.
Μήπως έφταιγαν τα χέρια σου και όχι το rallye???
-
Φιλε μανο εχω οδηγησει ραλυ και πραγματικα ειναι πολυ ωραια εμπειρια να ειμαι σε μια παρατεταμενη καμπη με χ χμ και να νομιζω οτι η ουρα θα γυρισει και γενικα να νοιωθω ανασφαλεια σε αυτον τον κουβα που εχει και 0 παθητικη ασφαλεια.Αν ηθελα θα μπορουσα να παρω και 2 ραλυ.Εχω τα φραγκα.Το εχω οδηγησει και δεν με συγκινει.Μονο το τιμονι ηταν καλο.
Εχω βαρεθει να ακουω οτι το ραλυ ειναι για πραγματικου οδηγους και θελει χερια.Ολοι μου εχετε γινει χεραδες.Πως γινεται οι μισοι να εχουν σκοτωθει δεν ξερω.Αλλα ναι αυτοι ειναι ασχετοι ενω οι εσεις ειστε χεραδες.Ξερεις κανενα που να λεει οτι ειναι ασχετος?Για μενα το ραλυ ειναι απατη.Πρωτα απ'ολα αν τρακαρεις οπουδηποτε με πανω απο 20 χμ εισαι νεκρος αφου εχει 0 παθητικη ασφαλεια.Επισης το κοντο μεταξονιο του το κανει εξαιρετικα νευρικο σε παρατεταμενες καμπες.Ξερεις ποσες φορες εχω δει σαξοραλακια να κανουν 2 και 3 τετ-α-κε? Δεν περιμενω να με υποστηριξει κανεις αφου οι περισσοτεροι εχετε σαξοραλα. Για μενα δεν τιθεται συγκριση με το φιεστα 150.Ειναι πιο ακριβο αλλα πιο γρηγορο με καλυτερη ενεργητικη και κυριως παθητικη ασφαλεια και γενικα ειναι αμαξι.Το ραλυ ειναι κουβας.Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινητα -
εσυ δεν θα ησυχασεις αν δεν αποδειξεις οτι ολα τα αυτοκινητα ειναι καλυτερα απο το 106.....αν και μαλλον στον εαυτο σου προσπαθεις να τ αποδειξεις αφου κανεις αλλος δεν σε υπολογιζει...
και κατι τελευταιο....διπλωμα εχεις? -
Ε αφού δεν σε συγκινείκαι δεν το γουστάρεις τι ασχολείσαι ??Πήγαινε να αγοράσεις αγόρι μου το fiesta(που στο κάτω κάτω μπορεί να βγεί και καλό)και ασε το rallye στην ησυχία του
-
Φιλε μανο εχω οδηγησει ραλυ και πραγματικα ειναι πολυ ωραια εμπειρια να ειμαι σε μια παρατεταμενη καμπη με χ χμ και να νομιζω οτι η ουρα θα γυρισει και γενικα να νοιωθω ανασφαλεια σε αυτον τον κουβα που εχει και 0 παθητικη ασφαλεια.Αν ηθελα θα μπορουσα να παρω και 2 ραλυ.Εχω τα φραγκα.Το εχω οδηγησει και δεν με συγκινει.Μονο το τιμονι ηταν καλο.
Εχω βαρεθει να ακουω οτι το ραλυ ειναι για πραγματικου οδηγους και θελει χερια.Ολοι μου εχετε γινει χεραδες.Πως γινεται οι μισοι να εχουν σκοτωθει δεν ξερω.Αλλα ναι αυτοι ειναι ασχετοι ενω οι εσεις ειστε χεραδες.Ξερεις κανενα που να λεει οτι ειναι ασχετος?Για μενα το ραλυ ειναι απατη.Πρωτα απ'ολα αν τρακαρεις οπουδηποτε με πανω απο 20 χμ εισαι νεκρος αφου εχει 0 παθητικη ασφαλεια.Επισης το κοντο μεταξονιο του το κανει εξαιρετικα νευρικο σε παρατεταμενες καμπες.Ξερεις ποσες φορες εχω δει σαξοραλακια να κανουν 2 και 3 τετ-α-κε? Δεν περιμενω να με υποστηριξει κανεις αφου οι περισσοτεροι εχετε σαξοραλα. Για μενα δεν τιθεται συγκριση με το φιεστα 150.Ειναι πιο ακριβο αλλα πιο γρηγορο με καλυτερη ενεργητικη και κυριως παθητικη ασφαλεια και γενικα ειναι αμαξι.Το ραλυ ειναι κουβας.Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινηταAπό τα bold συμπεραίνω ότι μάλλον δεν το έχεις οδηγήσει ποτέ σου...απλά γιατί αυτά που λες δεν συμβαίνουν!
Το Ραλί έχει μόνο καλό τιμόνι..? Η ανάρτησή του δηλ και το εν γένει στήσιμό του είναι για τα μπάζα κατ' εσένα..?Κουβάς είναι γιατί..?Επειδή σου προσφέρει ένα μοτέρ διαμάντι σε ένα πακέτο πλαισίου-ανάρτησης που τα συναντάς σε πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα?
Δηλ τι πρέπει να πάρει κάποιος για να μην θεωρείται 'κουβάς'...?
Αυτοκίνητο 1,5 κ 2 τόνων...?Η μήπως την Corolla TSport που αν θυμάμαι είχες παραγγείλει εσύ πριν λίγο καιρό..?
Το Ραλί είναι ένα αμαξάκι που προσφέρει αυτό για το οποίο φωνάζει το όνομά του!
Οποιος ήθελε ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια απλά το απέρριπτε!Ξεκόλλα κι επιτέλους κατάλαβε ότι μιλάς για ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε μερικά χρόνια πριν και πωλούνταν μέχρι πρότινος λόγω της τεράστιας επιτυχίας του χωρίς να έχει κάνει 25 face lifting όπως τα Banzai.
Και κάτι τελευταίο το οποίο μάντεψες, το ραλί είναι για αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν την σπορτίφ οδήγηση και όχι με το πόσα χρόνια εγγύηση έχει ή αν έχει αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Υπάρχουν και τα Banzai GLXi για αυτό το κοινό.PS Και πάψε να προκαλείς και χρησιμοποίησε επιτέλους επιχειρήματα και όχι προκλητικές φράσεις!
-
Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινηταΤο μόνο με το οποίο συμφωνώ είναι η τελευταία φράση.Δεν θα πρέπει να συγκαταλέγεται στα απλά αυτοκίνητα αλλά στους θρύλους και ας ενοχλεί κάποιους
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινητα
Το μόνο με το οποίο συμφωνώ είναι η τελευταία φράση.Δεν θα πρέπει να συγκαταλέγεται στα απλά αυτοκίνητα αλλά στους θρύλους και ας ενοχλεί κάποιους
Γιάννη στου κουφού την πόρτα...πάρε την πόρτα και φύγε!
Οσα και να του λες .... -
Προτεινω τα rallye, vts, veloce, crx, hayabusa, και γενικα ολα τα οχηματα που η οδηγηση τους απαιτει δυνατοτητας πανω του μετριου να απαγορευθουν απο τους δρομους
(τα παραπανω οχηματα τα εγραψα γιατι εχω ακουσει να τα αποκαλουν 'σκοτωστρες' η λιστα μπορει να επεκταθει) -
Το ραλυ ειναι κουβας.Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινηταΜετα απο αυτη τη δηλωση προτεινω να διακοπει η συζητηση, δε βγαζει πουθενα......ετσι σε ενδειξη σεβασμου στο rallye οποιος θελει με ακολουθει εγω δεν ξανααπαντω στο post αυτο
Υ.Γ
δεν ειμαι χερας!
δεν υπηρξα ποτε χερας!
αλλα το ραλι με εκανε! οποιος εχει ή ειχε το ξερει. -
Δεν περιμενω να με υποστηριξει κανεις αφου οι περισσοτεροι εχετε σαξοραλα.δεν έχω σαξόραλο, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να σε υποστηρίξω. Οι θέσεις σου είναι δογματικές και δνε ταιριάζουν σε κάποιον που αγαπά το αυτοκίνητο.
Για μενα δεν τιθεται συγκριση με το φιεστα 150.Ειναι πιο ακριβο αλλα πιο γρηγορο με καλυτερη ενεργητικη και κυριως παθητικη ασφαλεια
κυρίως παθητική??? δηλαδή το ζητούμενο σε ένα κάρο είναι η ενεργητική ή η παθητική ασφάλεια? Θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις σ'αυτό.
και γενικα ειναι αμαξι.Το ραλυ ειναι κουβας.Δεν θα πρεπει να συγκαταλεγεται στα αυτοκινητα
ο δογματισμός που λέγαμε... δεν θα πω ότι το ραλί είναι θρύλος. Δεν είναι, αλλά σίγουρα θα γίνει πολύ σύντομα (5 χρόνια του δίνω). Και, όταν παρουσιάστηκε, αλλά ακόμα και σήμερα, για κάποιον που ξέρει τι ζητάει είναι αμαξάρα. Απλά πράματα.
Σπύρος
ΥΓ: δεν έχω/είχα ραλί, είμαι ιταλόφιλος, και δεν πολυγουστάρω τα γαλλικά αυτοκίνητα, αλλά το σωστό είναι σωστό.
-
OK τελειωνει εδω η συζητηση.Τα σαξοραλα ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου.Εγω τα κατηγορω γιατι δεν εχω διπλωμα,γιατι ειμαι κουλος και μπορει και καθυστερημενος.Παντως και τα crx ηταν ακομα πιο γρηγορα αλλα για μενα αυτα ηταν πολυ πιο τιμια αμαξια.Δεν ισχυριζονται οι ιδιοκτητες τους οτι στριβουν σαν τρενα.Οσοι εχουν σαξοραλα νομιζουν οτι εχουν κατακτησει τον κοσμο.
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.BYE BYE RALLYE.FIESTA ST 150 PS