-
Στην αγγλια εχει ηδη ανακοινωθει η τιμη του.19.000 ευρο θα κοστιζει κυριοι και θα εχει 16αρες ζαντες και esp στον βασικο εξοπλισμο.Στο focus club λενε οτι στην ελλαδα θα κοστιζει γυρω στις 18.000 ευρο.Εχουν ρωτησει καποιους αντιπροσωπους τηs ford.Τι σχεση εχει ο ραλος με το στ?Το rallye gti κοστιζε 14 με 15.000 ευρο και ειχε σημαντικες ελλειψεις στον εξοπλισμο και ηταν και αποτομο και και και.Ε λοιπον το στ με 4.000 ευρο παραπανω θα εχει καλυτερο εξοπλισμο θα ειναι γρηγοροτερο και με καλυτερο κρατημα και ασφαλεστερο.Επιτελους οι πιτσιρικαδες θα σταματησουν να πεφτουν σε κολωνες.Τα σαξοραλλα ηταν ακρως επικυνδινα.
http://fiesta.focuscosworth.co.uk/ubbthreads.php Σε αυτην την σελιδα μπορειτε να βρειτε τα παντα για το φιεστα στ. -
Στην αγγλια εχει ηδη ανακοινωθει η τιμη του.19.000 ευρο θα κοστιζει κυριοι και θα εχει 16αρες ζαντες και esp στον βασικο εξοπλισμο.Στο focus club λενε οτι στην ελλαδα θα κοστιζει γυρω στις 18.000 ευρο.Εχουν ρωτησει καποιους αντιπροσωπους τηs ford.Τι σχεση εχει ο ραλος με το στ?Το rallye gti κοστιζε 14 με 15.000 ευρο και ειχε σημαντικες ελλειψεις στον εξοπλισμο και ηταν και αποτομο και και και.Ε λοιπον το στ με 4.000 ευρο παραπανω θα εχει καλυτερο εξοπλισμο θα ειναι γρηγοροτερο και με καλυτερο κρατημα και ασφαλεστερο.Επιτελους οι πιτσιρικαδες θα σταματησουν να πεφτουν σε κολωνες.Τα σαξοραλλα ηταν ακρως επικυνδινα.
http://fiesta.focuscosworth.co.uk/ubbthreads.php Σε αυτην την σελιδα μπορειτε να βρειτε τα παντα για το φιεστα στ. -
Δε βλεπω την ωρα να ανοιξω αυριο πρωι πρωι το θεμα αυτο, και να δω τις αντιδρασεις των Σαξο-ραλι λατρηδων!!!
θα εχει πλακα ενα ακομα θεμα 'μα ηταν πραγματικο αμαξι και οχι αποστειρωμενο - ΝΑΙ αλλα σκοτωνονταν κοσμος.
Ναι αλλα τι να κανουμε που δεν ξεραν... Ε μα με το φιεστα ολα Οκ
εσυ να παρεις φιεστα.
χαχα -
Μια ερωτηση:
Που ξερεις οτι θα ειναι πιο γρηγορο απο τα Saxoralla? Με 150 αλογα στα Χ κιλα (που θα ειναι πολυ πολυ περισσοτερα απο τα 850 του Rallye) δεν νομιζω να ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια το Fiesta.
απο κει και περα, σε στροφιλικι, κανεις δεν ξερει γιατι κανεις δεν το εχει δοκιμασει, οποτε αναμεινατε...ΠΑντως μονο και μονο λογω 'των σημειων των καιρων' αμφιβαλλω οτι θα ξαναυπαρξει τοσο καθαροαιμο μικρο οπως το Rallye. Τελος, +4 χιλιαρικα στα 11 και οχι 14 που εκανε το Rallye ειναι τεραστια διαφορα. Ακου εκει μονο 4 χιλιαρικα παραπανω...ΥΓ Και, ειτε σας αρεσει ειτε οχι, το Rallye ηταν ενα πολυ καλα στημενο αυτοκινητακι που ηθελε χερια για να μην γινει το κακο, και ΔΕΝ απευθυνοταν σε νεους οδηγους. Και ακριβως για αυτο το λογο πολυ σκοτωνονταν. Δεν υπαρχει θεμα για συζητηση, και οι δυο αποψεις ειναι σωστες.
-
Φιλτατε κασευ η φορντ ισχυριζεται 0-100 σε 8 δευτερα και χρονο ισαξιο με φοκους ρσ στην πιστα λομελ.Λες να λενε ψεμματα?Εγω τους πιστευω παντως.Λενε οτι το τιμονι θα ειναι καλυτερο και απο ρσ με 2.5 στροφες(νεα κρεμαγιερα).Επισης ειμαι πολυ σιγουρος οτι λογω μεγαλυτερου μεταξονιου θα ειναι πιο προοδευτικο και θα εχει και εσπ που απενεργοποιηται βεβαια.Ειναι απλα τα πραγματα.Εσεις οι κατοχοι των σαξοραλλων ειστε τοσο εγωιστες που δεν θελετε να παραδεχτειτε οτι υπαρχει ενα πολυ καλυτερο αμαξι που κοστιζει λιγο.
-
1ον) δεν ειμαι κατοχος saxorallou. ποτε δεν θα επαιρνα συνειδητα μπροστοκινητο
3ον) δεν ειμαι εγωιστης, απλως θελω χειροπιαστα πραγματα. Ειπα οτι νομιζω οτι δεν θα ειναι πιο γρηγορο για τον Α, Β, Γ λογο. Για αυτο:
3ον) Ειπα κατσε να δουμε. Λες η Ford να ελεγε οτι ειναι για τα μπαζα?
-
Κάθε αυτοκίνητο έχει την χάρη του παίδες και τα saxoralla είχαν και έχουν τρομερή αναλογία κιλών ανα ίππο αλλά αυτή κατά την γνώμη μου πρόταση της Ford θα είναι μάλλον πολύ καλή...χωρίς να θέλω να υποβιβάσω η να υπερεκτιμίσω αντίστοιχα.
-
Ακομα δεν το ειδαμε.................(βαλτε οτι θελετε) το βαφτισαμε...
Μην κατηγορειτε τα αμαξια για το οτι σκοτωνονται,αλλα τους οδηγους....
Με την ιδια λογικη και τα Uno turbo,CRX,Vti,PuntoGt,Charade gtti,Swift gti,R5 gtturbo και αλλα πολλα ηταν σκοτωστρες...ΟΛΑ τα αυτοκινητα ειναι σκοτωστρες...
Ειναι λογικο οποιος δοκιμαζει να στριψει στα λιμανακια με +120χλμ να φευγει στο γκρεμο και επισης λογικο οποιος πηγαινει την Βουλιαγμενης με 200+ να μην προλαβει να φρεναρει σε ενα φαναρι κ να σκοτωθει κ αυτος...Δεν αντιλεγω οτι θα ειναι καλο το ford ποσο μαλλον σε αυτη τη τιμη που περιγραφεις,αλλα το Rallye ειναι μυθος κ ως τετοιος θα παραμεινει...
Ναι ειχε μειονεκτηματα,αλλα κ ποιος δεν εχει??
Οσο για το οτι θα ειναι γρηγοροτερο το fiestaki,δεν βαζω το χερι μου στη φωτια... -
Μπράβο, αγοράστε όλοι ford. Στηρίξτε την αμερκάνικη μητρική εταιρία ..
-
Το Γαλλάκι, όπως είπαν πολλοί σωστά, είναι και θα παραμείνει μύθος, όπως όσα 'λιονταράκια' συνοδεύονται με το επίθετο Ραλί..
Όμως, δεν αμφιβάλω ότι το Φιέστα θα είναι καταπληκτικό, εδώ είναι ευχάριστο αυτό το Φιούσιον του κουνιάδου μου, δεν θα είναι φοβερό το καλορυθμισμένο και δυνατό Φιέστα;
Α, και να μην ξεχνάμε ότι και τα Φιέστα έχουν πολλές αγωνιστικές δάφνες στο εξωτερικό, έτσι; (βλ. Φιέστα Καπ σε ευρωπαϊκές χώρες) Όχι επειδή έχουμε εμείς εδώ ένα ενιαίο..
-
Το φιούσιον είναι ευχάριστο αλλά απαράδεκτο σε γρήγορη οδήγηση.
Το Φόκους εκπληκτικό αλλά υποστροφικό στο όριο
Το Φιέστα σε σχέση με το Κλιό πχ μέτριο.
Εγώ αυτά ξέρω.Πιστεύω ότι το Φιέστα θα είναι εκπληκτικό και οπωσδήποτε αποτελεσματικότερο από 106 κλπ. Αλλά ως εκεί.
-
Δεν έχω οδηγήσει το Φιέστα, αλλά πιστεύω τις δοκιμές του ειδικού τύπου που λένε ότι είναι το ίδιο καλό με το Κλιό - που είναι το καλύτερο σε συμπεριφορά στην κατηγορία του
Τώρα, αν βάλεις στη 'συνταγή' καλό στήσιμο, δυνατό και ροπάτο κινητήρα (γιατί η ροπή κερδίζει τον αγώνα), γρήγορο τιμόνι, ε, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην είναι φοβερό.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
http://fiesta.focuscosworth.co.uk/ubbthreads.php Σε αυτην την σελιδα μπορειτε να βρειτε τα παντα για το φιεστα στ.Τι πάει να πει καλύτερο κράτημα φίλε μου? Πώς το μετράς εσύ το κράτημα? Από την ταχύτητα που μπάινεις σε μια στροφή ή από τα g που αναπτύσεις? Ξεχνάτε ένα βασικό στοιχείο 'μέτρησης' του κρατήματος (αν μπορεί αυτό να μετρηθεί), αυτό της αίσθησης. Μετριέται από πραγματικούς οδηγούς, από ένα πολύ ευαίσθητο οργανάκι, 'πωπόμετρο' είχε χαρακτηριστεί σε κάποιο περιοδικό. Και ότι και να λέτε, κανένα αυτοκίνητο κάτω των 30000Ε δεν μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε σαξόραλλο σε αυτόν τον τομέα. Αφήστε ήσυχα τα σαξόραλλα, ιδιαίτερα όσοι δεν μπορείτε να τα οδηγήσετε!
Όχι φίλε μου, δεν θέλω να στρίβω με ασφάλεια όπως το εννοείς εσύ...** Δεν θέλω το αυτοκίνητό μου να αποφασίζει πριν από εμένα, για εμένα**, πώς θα μπεί σε μια στροφή. Δεν θελω αυτοκίνητα με μονοδιαστατη οδική συμπεριφορά που μπαίνουν σαν τραίνα, αλλά τα κάνουν όλα μόνα τους, με τον ίδιο επαναλαμβανόμενο, βαρετό τρόπο...
Πιο γρήγορο με 16άρες και 1000+ κιλά? Πάμε στοίχημα?
Θα απενεργοποιήται το esp? Μην ορκίζεστε...
Μόνο 4000-5000 Ε παραπάνω? Ξέρεις τι φτιάχνεις στο σαξόραλλο με 5000 Ε παραπάνω? Μην τον είδατε τον Παναή...
Με εκτίμηση
Κάτοχος σαξόραλλου -
Φιλτατε κασευ η φορντ ισχυριζεται 0-100 σε 8 δευτερα και χρονο ισαξιο με φοκους ρσ στην πιστα λομελ.Λες να λενε ψεμματα?Εγω τους πιστευω παντως.Λενε οτι το τιμονι θα ειναι καλυτερο και απο ρσ με 2.5 στροφες(νεα κρεμαγιερα).Επισης ειμαι πολυ σιγουρος οτι λογω μεγαλυτερου μεταξονιου θα ειναι πιο προοδευτικο και θα εχει και εσπ που απενεργοποιηται βεβαια.Ειναι απλα τα πραγματα.Εσεις οι κατοχοι των σαξοραλλων ειστε τοσο εγωιστες που δεν θελετε να παραδεχτειτε οτι υπαρχει ενα πολυ καλυτερο αμαξι που κοστιζει λιγο.OK φιλε μου... Οταν με το καλο το παρεις το fiestaκι θα χαρω να παμε στα Μεγαρα ή σε καποιο βουνο και να δουμε αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λεει η Ford και αν ειναι πολυ ταχυτερο αυτοκινητο (γιατι το ταχυτερο δεν σημαινει και καλυτερο και η εννοια καλυτερο ειναι πολυ υποκειμενικη). Στειλε μου pm , οταν το παρεις , το στρωσεις και γενικα οταν εισαι ετοιμος....
-
Βρε Τίμο!! Κι εσυ τέκνον Βρούτε?!!!
Γιατι πρέπει ντε και καλά να μπαινουμε στην λογική του ποιό είναι καλύτερο και χειρότερο με υποκειμενικά κριτήρια?!!!Αν το Fiesta είναι καλό θα το δείξει ο χρόνος!
Ακόμα και αν σκίσεις ενα Fiesta με το 106 στα Μέγαρα πως μετράς τον παράγοντα οδηγός?Αν εγω είμαι καλύτερος από εσένα,δεν φταίει το αυτοκίνητο!!! (λέμε τώρα)!!!
Η δημοσίευση μου κυρίως αφορά στο να μην μπούμε πάλι σε μια ανούσια κόντρα για το Α ή το Β αυτοκίνητο αλλά να μείνουμε επί της ουσίας!
Η Ford ανακοίνωσε ενα γρήγορο αυτοκίνητο!!Ακόμα μια εταιρεία που το κάνει!!Που πάμε!!??...Σε γρήγορα και compact αυτοκίνητα?
-
http://fiesta.focuscosworth.co.uk/ubbthreads.php Σε αυτην την σελιδα μπορειτε να βρειτε τα παντα για το φιεστα στ.Ναι τα Saxo/Ralla φταινε για ολους του γκρεμοτσακισμενους! Οχι το ιδιο τους το κεφαλι η νοοτροπια τους κ τα κουλα τους!!!
Δηλ. τι σε κανει να νομιζεις οτι το Fiesta θα ειναι κατι διαφορετικο απο αποψη επικινδυνοτητας! Ολα τ αυτοκινητα κ ειδικοτερα τα γρηγορα γινονται οπλα στα χερια καποιου οδηγου. Ενα Fiesta St στα χερια απειρου οδηγου θες να μου πεις οτι θα ειναι ασφαλεστερο οχημα; Αν ειναι να την κανει καποιος κ εχει μυαλο που προηγειται των κουλων του θα την κανει κ οδηγοντας πατινι με... βοηθητικες!
Οσο κ να μην σ αρεσει το rallye ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο αν οδηγηθει σωστα τιποτα κοντα στην κατηγορια του δεν μπορει να το πιασει! Κ αυτο απλα αποδεικνυεται κ με την μεγαλη του δημοτικοτητα στους αγωνες!
Η πιτσιρικαρια (κ οχι μονο αλλα κυριως αυτη) που εχει φαει τα μουτρα της δεν αποτελει κατι διαφορετικο απ αυτους που τα εφαγαν με Uno Turbo, Swift GTi, R 5Gt, Punto Gt, klp klp klp.
Οπως ανεφερε ο φιλος Clio-V6 ολα ετσι ειναι σκοτωστρες. Οχι τα μυαλα που κουβαλαμε!
Απλα το Rallye ειναι κ αρκετα φθηνο σε σχεση μ αλλα ακριβοτερα. Δηλ αν το Clio Sport ειχε €10-15000 ή το Clio Williams, ή το Focus RS, ή το 306 Race κλπ oλα αυτα θα ηταν σκοτωστρες που θα τσακιζοταν κοσμος κ κοσμακης με ρυθμους επιδημιας;
Γι αυτο επρεπε να υπαρχει μια παρεμφερη νομοθεσια με της Αγγλιας στ ασφαλιστρα! Οποιος κατω τον 25 του πινουν το αιμα, ειδικα στα hot-hatches κ ανω!
Προσωπικη μου αποψη ισως κανω λαθος αλλα νομιζω οτι τα ορια του μεσου οδηγου (κ ακομα περισσοτερο του απειρου) ειναι πολυ κατω απο τα ορια ενος μεσαιου αυτοκινητου πχ Punto, Clio, Corsa 1.4 . Ξερουν ποιοι να κινηθουν στο οριο;
Μην μας φταινε τα Rally το οποια οσο καλυτερα ξερεις τοσο περισσοτερες χαρες σου κανει!** Ειμαι μη κατοχος Rally για να μην μπερδευομαστε.
-
τι λέμε τώρα ρε παιδιά... το ραλύ το έπαιρνες με 3.5 μύρια. τι να συγκρίνουμε τώρα? αν τα 2.5 μύρια διαφορά δεν σας λένε τίποτα, τότε κι εγώ να πω ότι το 206 και το ιμπιζα έχουν 180 άλογα. με 2.5 μύρια διαφορά από τα 6 που θα έχει το φιεστα. Τα gti σε σχέση με τα ραλύ είναι ελάχιστα.
ξεχάστε το ραλλύ όσοι δεν το είχατε, προσέχετέ το όσοι το έχετε, οι καιροί άλλαξαν και δεν πρόκειται να ξαναβγει κάτι κάτω από 5 μύρια να κάνουμε κέφι. από την άλλη, αμα σκάσουμε φράγκα, υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα, πιο πλούσια εξοπλισμένα και πιο δυνατά κι απο ραλύ κι απ όλα..
-
Κ ολα αυτα βεβαια χωρις ν αμφισβητω το ποσο καλο μπορει να ειναι το Fiesta!
-
Πιστεύω ότι θα έχει χαλαρά 19 χιλ οταν ερθει με το καλό,μην συγκρίνουμε με τιμές Αγγλίας,εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι Μονακο-Ελλάδας πληρώνουμε παντα παραπάνω
Παντως τα fordάκια στριβουν όπως λίγα...
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.BYE BYE RALLYE.FIESTA ST 150 PS