-
Καλησπερα σε ολους!
Ζητω συγγνωμη που θα ειμαι εντελως off topic αλλα ψαχνω μια πληροφορια και μιας και ειστε ολοι οι alfisti εδω μαζεμενοι ευκαιρια ειναι..
Γνωριζει καποιος να μου πει απο πιο ετος και μετα η GTV Spider εβγαινε με ηλεκτρικη οροφη?
Σας ευχαριστω πολυ! -
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
saki ελικα μετα απο επισκεψη στην εμικο μου ειπαν οτι ειναι ο θορυβος που κανει οταν ενεργοπειειται το abs!!!εσεις εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?Κάτσε ρε Μιχάλη. Εσύ μας έλεγες ότι τον θόρυβο τον έκανε όταν πάταγες συμπλέκτη ενώ από την άλλη φαντάζομαι καταλαβαίνεις πότε ενεργοποιείται το ABS. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο; Είπαμε άσχετοι στην ΕΜΙΚΟ, αλλά τόσο;
Φίλε leftis λογικά στο alfisti.gr θα βρεις πιο εύκολα απάντηση στο ερώτημα σου.
-
Σ’ευχαριστω πολυ φιλε μου!
-
Στο...
http://groups-beta.google.com/group/alt ... ior&_done= %2Fgroups%3Fq%3Dalfa+gt+-junior%26start%3D0%26scoring%3Dd%26safe%3Dima ges%26lr%3D%26hl%3Den%26&_doneTitle=Back+to+Search&&d#d8a4 d67522f68097
Alfa Romeos are EVIL, they are the automobiles of SATAN ! ! !
All 19 messages in topic - view as treeHans-Marc Olsen Nov 17, 8:05 pm show options
Newsgroups: alt.autos.alfa-romeo,can.sun-stroke,alt.evil
From: mallet_rive...@yahoo.co.in (Hans-Marc Olsen)
Date: 17 Nov 2004 20:05:19 -0800
Local: Wed, Nov 17 2004 8:05 pm
Subject: Alfa Romeos are EVIL, they are the automobiles of SATAN ! ! !
Reply | Reply to Author | Forward | Print | Individual Message | Show original | Report AbuseAlfa Romeos are EVIL, they are the work of the devil, made to
collect your souls and to turn you into brainless slaves of hell.If you like Alfa Romeos, you will lose your soul to be damned
for eternal torment in hell.Demons and devils will feast on your soul
for all eternity.So stop driving them now to save your soul.
Or the holy inquisition will come for you and burn your flesh to save
your soul, because the devil must not collect more souls or nobody can
prevent Armageddon.Alfa Romeos are evil, driving them is BLASPHEMY , only heretics and
witches like Alfa Romeos.And heretics and witches shall BURN !Alfa Romeos were produced by SATAN in Hell's Kitchen ! ! !
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Στο...http://groups-beta.google.com/group/alt ... ior&_done= %2Fgroups%3Fq%3Dalfa+gt+-junior%26start%3D0%26scoring%3Dd%26safe%3Dima ges%26lr%3D%26hl%3Den%26&_doneTitle=Back+to+Search&&d#d8a4 d67522f68097
Alfa Romeos are EVIL, they are the automobiles of SATAN ! ! !
All 19 messages in topic - view as treeHans-Marc Olsen Nov 17, 8:05 pm show options
Newsgroups: alt.autos.alfa-romeo,can.sun-stroke,alt.evil
From: mallet_rive...@yahoo.co.in (Hans-Marc Olsen)
Date: 17 Nov 2004 20:05:19 -0800
Local: Wed, Nov 17 2004 8:05 pm
Subject: Alfa Romeos are EVIL, they are the automobiles of SATAN ! ! !
Reply | Reply to Author | Forward | Print | Individual Message | Show original | Report AbuseAlfa Romeos are EVIL, they are the work of the devil, made to
collect your souls and to turn you into brainless slaves of hell.If you like Alfa Romeos, you will lose your soul to be damned
for eternal torment in hell.Demons and devils will feast on your soul
for all eternity.So stop driving them now to save your soul.
Or the holy inquisition will come for you and burn your flesh to save
your soul, because the devil must not collect more souls or nobody can
prevent Armageddon.Alfa Romeos are evil, driving them is BLASPHEMY , only heretics and
witches like Alfa Romeos.And heretics and witches shall BURN !Alfa Romeos were produced by SATAN in Hell's Kitchen ! ! !
Ποσταρε το στο alfisti να ξεραθουνε στο γελιο!
-
εγω δηλ θα επρεπε να γνωριζω τον θορυβο που κανει το abs ???? .ετσι μου ειπαν ετσι λεω τωρα αν ειναι κατι αλλο τι να πω!!!!και ξαναρωταω τουλαχιστον αυτους που ειναι κατοχοι gt στο 1 πατηματου συμπλεκτη μολις παει να ξεκινησει το αυτοκινητο κανει εναν θορυβο σαν κατι να σκιζεται η να σερνεται και μετα το ξανακανει αν μεινει για πολυ ωρα σταματημενο!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Στο...
http://groups-beta.google.com/group/alt ... ior&_done= %2Fgroups%3Fq%3Dalfa+gt+-junior%26start%3D0%26scoring%3Dd%26safe%3Dima ges%26lr%3D%26hl%3Den%26&_doneTitle=Back+to+Search&&d#d8a4 d67522f68097
Ποσταρε το στο alfisti να ξεραθουνε στο γελιο!
Το postara αλλα δεν το πηραν χαμπάρι γιατι τοβαλα στα 'περι δρακος τρωει ανθρωπο'
-
εγω δηλ θα επρεπε να γνωριζω τον θορυβο που κανει το abs ???? .ετσι μου ειπαν ετσι λεω τωρα αν ειναι κατι αλλο τι να πω!!!!και ξαναρωταω τουλαχιστον αυτους που ειναι κατοχοι gt στο 1 πατηματου συμπλεκτη μολις παει να ξεκινησει το αυτοκινητο κανει εναν θορυβο σαν κατι να σκιζεται η να σερνεται και μετα το ξανακανει αν μεινει για πολυ ωρα σταματημενο!!!Μιχάλη κι εμένα με τρόμαξε ο ήχος του ABS όταν τον πρωτοάκουσα! Και πάλι όμως ήξερα ότι πατάω φρένο και επομένως ακούγεται από εκί. Εσύ όμως μας λες ότι ο θόρυβος ακούγεται όταν παντάς συμπλέκτη-βάζεις ταχύτητα και ξεκινάς. Το ABS που κολάει; Αυτό δεν κατάλαβα.
-
φιλε alfista δεν ειπα για τον θορυβο που κανει οταν πατας φρενο και μπαινει το abs!!ειπα οτι στο 1 πατημα του συμπλεκτη και μολις τον αφησεις δηλ δευτερολεπτο πριν τελειωσει την διαδρομη του κανει τον θορυβο που λεω!!και απο την εμικο μου ειπαν οτι ειναι ηενεργοποιηση του abs
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Στο...http://groups-beta.google.com/group/alt ... ior&_done= %2Fgroups%3Fq%3Dalfa+gt+-junior%26start%3D0%26scoring%3Dd%26safe%3Dima ges%26lr%3D%26hl%3Den%26&_doneTitle=Back+to+Search&&d#d8a4 d67522f68097
Κι εγώ λέω ότι το έγραψε αυτό κάποιος alfista που βαρέθηκε να βλέπει πολλές 147 γύρω του.
-
φιλε alfista δεν ειπα για τον θορυβο που κανει οταν πατας φρενο και μπαινει το abs!!ειπα οτι στο 1 πατημα του συμπλεκτη και μολις τον αφησεις δηλ δευτερολεπτο πριν τελειωσει την διαδρομη του κανει τον θορυβο που λεω!!και απο την εμικο μου ειπαν οτι ειναι ηενεργοποιηση του absΤι να σου πω. Δηλαδή όταν πατάμε συπλέκτη ενεργοποιείται το ABS; Με τα λίγα που ξέρω μάλλον ήθελαν να σε ξεφορτωθούν.
-
φιλε alfista δεν ειπα για τον θορυβο που κανει οταν πατας φρενο και μπαινει το abs!!ειπα οτι στο 1 πατημα του συμπλεκτη και μολις τον αφησεις δηλ δευτερολεπτο πριν τελειωσει την διαδρομη του κανει τον θορυβο που λεω!!και απο την εμικο μου ειπαν οτι ειναι ηενεργοποιηση του absΜπορεις να προσδιορισεις το θορυβο?
Κανει μονο θορυβο ή κομπιαζει και το αμαξι τι δεδομενη στιγμη? -
Μαντέψτε τι έχω απο χθές!!!
Την GT μου φυσικά και ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά Δεν θα κάτσω να πώ το πόσο μου αρέσει.Είναι αυτονόητο.Στους άλλους να δείτε!!! Σαν σπάνιο πουλί την κοιτάζουν!
Στην ουσία τώρα, με λίγες ώρες οδήγησης εντόπισα 2 πταίσματα.Ψήλους στ΄ αχυρα δηλαδή.- θα ήθελα και μια 6η σχέση στο κιβώτιο για ταξίδια με μεγάλες ταχύτητες
- (κουφό) με ενοχλεί τη νύχτα το μπλέ φωτάκι της μεγάλης σκάλας των φώτων (προβολείς). Μάλλον θα κολήσω κάποιο μικρό αυτοκόλητο εκεί.
Κατα τ'αλλα σε πρώτη φάση με εντυπωσίασε
-
ο τρόπος που ανεβάζει στροφές και καταπίνει τα χιλιόμετρα (εεεμ απο xantia 1.6 προέρχομαι )
-
Η ποιότητα κύλησης που σε κάνει να νομίζεις οτι πας με πολύ λιγότερα απο αυτά που γράφει
3)Η άνεση της ανάρτησεις ( για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου)
Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε
Και κάτι άλλο. Προσοχή αν ποτέ μείνετε απο μπαταρία μήν κλείσετε την πόρτα και σπάσετε το τζάμι!!!!
-
Ξανά καλορίζικη φίλε μου.
Όλα καλά αλλά αυτό με την μπαταρία και το τζάμι που κολλάει. Μι μου πεις ότι έκανες κάτι τέτοιο;
Καλά δεν ανοίγει και με κλειδί; -
Αντε Χρήστο,kαλορίζικη και cornerάτη!!! Πες μας τι θα κανεις με τις πινακίδες.Εγω το ψιλομετάνιωσα για την μπροστινη αλλα...ου γαρ το γηρας μονον ερχεται...
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Αντε Χρήστο,kαλορίζικη και cornerάτη!!! Πες μας τι θα κανεις με τις πινακίδες.Εγω το ψιλομετάνιωσα για την μπροστινη αλλα...ου γαρ το γηρας μονον ερχεται...δηλαδή τι θα μπορούσα να κάνω?
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ξανά καλορίζικη φίλε μου.Όλα καλά αλλά αυτό με την μπαταρία και το τζάμι που κολλάει. Μι μου πεις ότι έκανες κάτι τέτοιο;
Καλά δεν ανοίγει και με κλειδί;To τζαμι δεν κολλαει.Απλως πρεπει να το κατεβασεις και μετα να πατας για 10 δευτερα το κουμπακι και ολα ok!
-
Μια διευκρίνηση:
Στα καινούρια αμάξια όταν αναφερόμαστε στον 'ήχο του ABS' στο πρώτο ξεκίνημα αναφερόμαστε σε ένα ανεπαίσθητο ήχο σαν σύρσιμο/χτυπηματάκι ή 'ήχο ξεκλειδώματος' (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα) που συμβαίνει αφού έχεις βάλεις μπρός και πιάσεις περί τα 10χλμ. Έχω την υποψία πως στα αμάξια με ESP ο ήχος είναι εντονότερος (ίσως ευθύνεται ο μηχανισμός που χρησιμοποιείται για το ξεχωριστό φρενάρισμα του κάθε τροχού?) Ο ήχος είναι απόλυτα φυσιολογικός (ο περισσότερος κόσμος δεν το παρατηρεί). Αλλα προφανώς δεν έχει σχέση με πάτημα συμπλέκτη κ.λ.π.
-
Καλορίζικη κι από 'μένα. Είδα την προηγούμενη Κυριακή μια ασημένια/ανθρακί GT κοντά στη Μεσογείων. Κούκλα ήταν.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ξανά καλορίζικη φίλε μου.Όλα καλά αλλά αυτό με την μπαταρία και το τζάμι που κολλάει. Μι μου πεις ότι έκανες κάτι τέτοιο;
Καλά δεν ανοίγει και με κλειδί;το τζάμι οταν ανοιγοκλείνει η πόρτα κάνει μια μικρη κίνηση πάνω-κάτω. Αν πχ κλείσεις την πόρτα χωρίς μπαταρία το τζάμι δεν θα κατεβει και θα βρεί στην πάνω πλευρά του αυτοκινήτου. Πολλοι έχουν πάει με σπασμένα τζάμια στα συνεργεία απ ότι μου είπαν εκεί.
Alfa Romeo GT