-
Παιδία του forum,
θέλω βοήθεια από κάποιον με γούστο, όποτε είμαι στο σωστό θέμα (είπαμε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ... )
Εχτές έκλεισα συμφωνία για Alfa GT (1.8 prog) σε μαύρο μεταλλικό (ο sakiss την έχει κάνει μόδα). Το χρώμα είναι πολύ καλό, και είχα την χαρά να το δω και από κοντά, οπότε η επιλογή ήταν εύκολη. έλα όμως που το budget δεν φτάνει για δερμάτινο εσωτερικό. Οπότε μένω με τις 2 επιλογές του μαύρου ή γκρι alfatex. Ο πωλητής φαγώθηκε να μου πλασάρει το μαύρο, μου είπε ότι είναι και το προτεινόμενο χρώμα από την Alfa και ήρθα και λύγισα ο άνθρωπος. Το έκλεισα μαύρο μέσα-έξω αλλά έχω την δυνατότητα να το αλλάξω μέχρι σήμερα το βράδυ (όταν θα πάω και την προκαταβολή).
Το δίλημμα φανερό να το γυρίσω στο γκρι; όμως δεν το έχω δει ούτε και το υλικό του υφάσματος. Γιατί αλλιώς δείχνει το γκρι σε δέρμα και αλλιώς σε ύφασμα… δε τη παλέβω αλλό με τη GT θα αρχίσω τα adipallemon των 500mlΛοιπόν απόψεις και γνώμες από ανθρώπους που έχουν δει το υλικό από κοντά??? καμία Φώτο με το αυτοκίνητο ντυμένο στο alfatex????
HEEEEELP -
Παιδία του forum,
θέλω βοήθεια από κάποιον με γούστο, όποτε είμαι στο σωστό θέμα (είπαμε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ... )
Εχτές έκλεισα συμφωνία για Alfa GT (1.8 prog) σε μαύρο μεταλλικό (ο sakiss την έχει κάνει μόδα). Το χρώμα είναι πολύ καλό, και είχα την χαρά να το δω και από κοντά, οπότε η επιλογή ήταν εύκολη. έλα όμως που το budget δεν φτάνει για δερμάτινο εσωτερικό. Οπότε μένω με τις 2 επιλογές του μαύρου ή γκρι alfatex. Ο πωλητής φαγώθηκε να μου πλασάρει το μαύρο, μου είπε ότι είναι και το προτεινόμενο χρώμα από την Alfa και ήρθα και λύγισα ο άνθρωπος. Το έκλεισα μαύρο μέσα-έξω αλλά έχω την δυνατότητα να το αλλάξω μέχρι σήμερα το βράδυ (όταν θα πάω και την προκαταβολή).
Το δίλημμα φανερό να το γυρίσω στο γκρι; όμως δεν το έχω δει ούτε και το υλικό του υφάσματος. Γιατί αλλιώς δείχνει το γκρι σε δέρμα και αλλιώς σε ύφασμα… δε τη παλέβω αλλό με τη GT θα αρχίσω τα adipallemon των 500mlΛοιπόν απόψεις και γνώμες από ανθρώπους που έχουν δει το υλικό από κοντά??? καμία Φώτο με το αυτοκίνητο ντυμένο στο alfatex????
HEEEEELP -
Παιδία του forum,
HEEEEELP -
τα έχω δει και σου προτείνω το μαύρο. Το alfatex καλό αλλά στο γρι μου κάνει αρκετά πλαστικό...
καλορύζικη!
-
να σαι καλα gmak ευχαριστώ
-
Εχτές μπήκα σε ενός φίλου του πατέρα μου την GT. Ωραία είναι εξωτερικά αλλά εσωτερικά βρε παιδιά είναι ΙΔΙΑ με την 147!!!! Δεν μπορούσα να βρω μία διαφορά. Είναι και προσθιοκίνητη...
Ξενέρωσα τελείως.... -
aboukir-Παλι καλα που σε επεισε ο αντιπροσωπος για το μαυρο.Τα εχω δει και τα δυο.Το γκρι ενδεικνυται για μεγαλυτερες ηλικιες ενω το μαυρο τονιζει το σπορ εσωτερικο του αυτοκινητου καλυτερα.Βασικα δεν ειναι μαυρο κατραμικο αλλα γκριζαρει λιγο.Η καλυτερη επιλογη που εκανες κατ εμε.
Το μαυρο alfatext ειναι κορυφη
Εnjoy
Link
http://www.automobilismo.it/edisport/au ... enDocument -
τετοια θελω να ακούω sakiss γιατι ειχα ανχος, και γω βασικά αυτό σκευτόμουνα (οτι είναι πιο σπορτίφικο το μαυρό)
-
Μην ανυσηχεις την καλυτερη επιλογη εκανες
Για λεγε σε τι αλλα χρωματα την εχεις δει εκτος μαυρη?
-
Στο μαγαζί την είδα σε μπλε σκούρο (γνωστό και ως παππουδίστικο-Merc color), σε μπλε electric (μόλις ξεπεράσεις το σοκ αρχίζει και σου αρέσει) και σε κόκκινο (αρκετά καλό αλά το θεωρώ πομπώδες). Το έχω δει στο δρόμο και σε ασημί αλλά έχει γεμίσει ο τόπος (όχι με ασημί GT ) και δεν μου έκανε εντύπωση. Τώρα σε γκρί strobolli θα ήθελα να το δω αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα άλλαζα γνώμη, (αυτό το μαύρο μεταλλικό με την αντίθεση που κάνουν τα νίκελ σκοτώνει).
-
Μιλαμε για καθαρο παντα ετσι?Τι ζαντα του εβαλες?
-
καθαρό και ξάστερο με ζάντες ακτινωτές 17άρες, βαριές για τον 1.8TS (νομίζω) πλην όμορφες
-
aboukir test drive την εκανες?αν οχι απο γκαζι μην φανταζεσαι τιποτα σπουδαιο απλα μετριο.αλλα απο ολα τα αλλα θα τρελαθεις!!!
-
Δεν έχω κάνει test drive ακόμα (μπήκα φουριόζος στην αντιπροσωπεία να ψωνίσω, και με πετάλια να μου το δίνανε θα το έπαιρνα ), αλλά και να κάνω δε νομίζω ότι θα μετριαστεί ο ενθουσιασμός μου (μάλον το αντίθετο), όπως και ο δικός σου άλλωστε …
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχτές μπήκα σε ενός φίλου του πατέρα μου την GT. Ωραία είναι εξωτερικά αλλά εσωτερικά βρε παιδιά είναι ΙΔΙΑ με την 147!!!! Δεν μπορούσα να βρω μία διαφορά. Είναι και προσθιοκίνητη...
Ξενέρωσα τελείως....Σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας
-
Καθιστε καλα που ειναι μετριες οι επιδοσεις του 1.8.....ειναι βαρυ αμαξι και το 10,5 περιπου που εχει στο 0-100 ειναι απο τους κορυφαιους χρονους.Τι να πει και η διλιτρη 3αρα που εχει 0-100 στα 10.
Λαζαρε 15 μερες απο την ημερα παραγωγης η απο αρχες οκτωβρη?Ρωταω για να ξεκινησω αντιστροφη μετρηση
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λαζαρε 15 μερες απο την ημερα παραγωγης η απο αρχες οκτωβρη?Ρωταω για να ξεκινησω αντιστροφη μετρηση
Φοβάμαι από αρχές Οκτώβρη αλλά ποιός ξέρει?Ιδωμεν
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Εχτές έκλεισα συμφωνία για Alfa GT (1.8 prog) σε μαύρο μεταλλικό (ο sakiss την έχει κάνει μόδα). Το χρώμα είναι πολύ καλό, και είχα την χαρά να το δω και από κοντά, οπότε η επιλογή ήταν εύκολη. έλα όμως που το budget δεν φτάνει για δερμάτινο εσωτερικό. Οπότε μένω με τις 2 επιλογές του μαύρου ή γκρι alfatex. Ο πωλητής φαγώθηκε να μου πλασάρει το μαύρο, μου είπε ότι είναι και το προτεινόμενο χρώμα από την Alfa και ήρθα και λύγισα ο άνθρωπος. Το έκλεισα μαύρο μέσα-έξωΜονόδρομος το μαύρο και μάλιστα θα φαντάζει σαν συνειδητή επιλογή.
Μπορείς κάλιστα να λές ότι πήγαινες για δέρμα αλλά με το που είδες το μαύρο alfatex κλπ κλπ
(Πάντως είναι πολύ πιο σπορτιβ από το γκρi και καλύτερος συνδυασμός-εχω δεί κοκκινο/μαυρο daytona/γκρι) -
Saki έχεις δει μια μαύρη GT που κυκλοφορεί με την ζάντα της Άλφα ξέρεις με τις πολλές ακτινές,κόκκινες δαγκάνες με το λογοτύπο Άλφα Ρομεο και πινακίδες πατρινές.Δυο μέρες κάθε πρωί την βλέπω παρκαρισμένη στην Αγ.Ανδρέου λίγο πριν βγεις στην Δ. Γούναρη.
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Παιδία του forum,
HEEEEELPεμένα πάλι μου άρεσε πολυ η διχρωμία μαύρο-μπέζ στο ταμπλώ και έτσι έτσι την παράγγειλα σε γκρί εσωτερικα. ταιριάζει καλύτερα και με το stroboli που πήρα απ εξω
Μπήκα και σε μαύρη εσωτερικά και σε γκρι GT.Τα καθίσματα δεν με πείραζαν να είναι μαύρα αλλα δεν γίνεται μαυρα καθίσματα με διχρωμία στο εσωτερικό.Το αυτοκίνητο ετσι κι αλλιως ειναι λογω χαρακτήρα λίγο ασφυκτικό εσωτερικά και το ανοικτό χρώμα του δίνει άλλο αέρα και φτιάχνει άλλη ατμόσφαιρα.Σε αυτη τη περίπτωση προτίμησα το ευχάριστο περιβάλλον απο το 'σπορ'
Alfa Romeo GT