-
Ψάχνω να βρω έναν μάστορα του δέρματος που να μπορεί να αλλάξει το δέρμα στη στεφάνη του τιμονιού της Σουντ, το οποίο έχει παλιώσει, διαλύεται σιγά-σιγά και -το κυριότερο- ξεβάφει. Σίγουρα υπάρχει η Connoly αλλά δεν ξέρω αν κάνουνε κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς κανέναν που να το κάνει;
-
Ψάχνω να βρω έναν μάστορα του δέρματος που να μπορεί να αλλάξει το δέρμα στη στεφάνη του τιμονιού της Σουντ, το οποίο έχει παλιώσει, διαλύεται σιγά-σιγά και -το κυριότερο- ξεβάφει. Σίγουρα υπάρχει η Connoly αλλά δεν ξέρω αν κάνουνε κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς κανέναν που να το κάνει;
-
-
Η ISOTTA εχει δερματινα καλυμματα για τα περισσοτερα αυτοκινητα.
Δε ξερω ομως αν εχει για Αlfasud καθως ειναι και λιγο παλαιο... -
Μήπως συμφέρει να πάρεις ένα καινούργιο ωραίο Momo;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μήπως συμφέρει να πάρεις ένα καινούργιο ωραίο Momo;Όχι, θέλω να κρατήσω το original παρόλο που έχω και κώνο έτοιμο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μήπως συμφέρει να πάρεις ένα καινούργιο ωραίο Momo;
Όχι, θέλω να κρατήσω το original παρόλο που έχω και κώνο έτοιμο.
από εξωτερικό το ίδιο τιμόνι?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ψάχνω να βρω έναν μάστορα του δέρματος που να μπορεί να αλλάξει το δέρμα στη στεφάνη του τιμονιού της Σουντ, το οποίο έχει παλιώσει, διαλύεται σιγά-σιγά και -το κυριότερο- ξεβάφει. Σίγουρα υπάρχει η Connoly αλλά δεν ξέρω αν κάνουνε κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς κανέναν που να το κάνει;Emena h Conolly me 100 euro (to 2001...) mou ebale derma sto Ibiza pou den eixe.
Giati loipon na mhn allazei kai hdh yparxon? -
Κώστα , επειδή ενδοιαφέρομαι κι εγώ , στην Conolly τηλεφωνικά μου είχαν πεί ότι βάζουν/αλλάζουν σε όλα τα τιμόνια από 100-200 € , ανάλογα τη δυσκολία που έχουν.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Κώστα , επειδή ενδοιαφέρομαι κι εγώ , στην Conolly τηλεφωνικά μου είχαν πεί ότι βάζουν/αλλάζουν σε όλα τα τιμόνια από 100-200 € , ανάλογα τη δυσκολία που έχουν.επειδή μάλλον σε λίγο θα ενδιαφέρομαι κι εγώ, με 200 ευρώ αγοράζεις κάποιο από τα 'ακριβά' omp, momo, sparco etc καινούργιο!
-
Κώστα και Βασίλη θα ρωτήσω εναν γνωστό με δερματα στη γειτονιά μου και θα σας πω την Παρασκευή.
-
Το κάνουν όλοι όσοι ασχολούνται με aftermarket δέρματα Κωνσταντίνε..
-
Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.
Φοβάμαι ότι το δύσκολο δεν είναι να μπει το καινούργιο δέρμα αλλά να βγει το παλιό. Φαντάζομαι ότι είναι κολλημένο, οπότε θέλει ξύσιμο.
Είναι εύκολο να μου πει κάποιος διεύθυνση/τηλέφωνο της Connoly;
-
Κώστα Connolly έχει στην οδό Λαμίας στην Αργυρούπολη, ακριβώς δίπλα σε αντιπροσωπεία Toyota. Η Λαμίας είναι ο δρόμος που στρίβεις δεξιά ανεβαίνοντας την Αλίμου αν θες να πας για Praktiker/Carrefour. Στρίβεις, περνάς το πρώτο φανάρι, στα 100 μέτρα δεξιά είναι η Connolly. To απόγευμα που θα περάσω πηγαίνοντας σπίτι θα σου στείλω διεύθυνση ακριβώς και τηλέφωνο.
Σπύρος
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Κώστα,επίσης στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι!
Εβαλα δέρμα στο τιμόνι το δικό μου (πριν βάλω το ΜΟΜΟ) και η δουλειά ήταν εξαιρετική!Τιμή 100€!! -
νίκο, ξέρεις αν μπορεί να μπει δέρμα και σε λεβιέ ταχυτήτων; σε ποιο ύψος στην εθνικής αντιστάσεως;
-
Λοιπόν κύριοι δικό μου το λάθος....
η Connolly στην Αργυρούπολη έχει κλείσει και στη θέση της έχει ανοίξει μαγαζί που πουλάει αξεσουάρ αυτοκινήτου, με μια γρήγορη ματιά στη βιτρίνα πρόλαβα να δω καθίσματα μπάκετ, ζάντες, τιμόνια κλπ... Επίσης πρέπει να πήρε το μάτι μου μια μεγάλη αφίσα μιας 156 μέσα στο μαγαζί. Η διεύθυνση είναι Λαμίας 8 Αργυρούπολη, αύριο που θα είναι ανοιχτά όταν περάσω θα ζητήσω και τηλέφωνο. Δεν το αποκλείω πάντως να βάζει και δέρματα σε τιμόνια ή οπουδήποτε αλλού, ειδικά αν είναι ο ίδιος που είχε τo μαγαζί με τα Connolly πριν.
Σπύρος
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
νίκο, ξέρεις αν μπορεί να μπει δέρμα και σε λεβιέ ταχυτήτων; σε ποιο ύψος στην εθνικής αντιστάσεως;Ναι Τάσο,μπορούν να κάνουν τα πάντα!!Connoly είναι το μαγαζί και όταν είχα πάει είχε ενα Spitfire που το ειχε φτιάξει όλο δέρμα!Πολύ καλή δουλειά φαινόταν!!
Απο Κηφισίας προς Χαλάνδρι....περνάς τον 'Εγκέφαλο' και το φανάρι που ακολουθεί και είναι στο ύψος των McDonalds...στα 150 μέτρα στο αριστερό σου χέρι!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κώστα , επειδή ενδοιαφέρομαι κι εγώ , στην Conolly τηλεφωνικά μου είχαν πεί ότι βάζουν/αλλάζουν σε όλα τα τιμόνια από 100-200 € , ανάλογα τη δυσκολία που έχουν.
επειδή μάλλον σε λίγο θα ενδιαφέρομαι κι εγώ, με 200 ευρώ αγοράζεις κάποιο από τα 'ακριβά' omp, momo, sparco etc καινούργιο!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ , από τη άλλη θέλω να κρατήσω και το αυθεντικό τιμόνι
Αλλαγή δέρματος τιμονιού