-
Το θέμα είναι να μην μπαίνουν γυναίκες στο φόρουμ μόνο για να γράφουν στο θέμα 'Γιατί δεν μπαίνουν γυναίκες στο φόρουμ'
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Να σας πω εγώ τι κάνετε και τις ξενερώνετε????????Μπα... Θα προτιμούσα να'βγαζε το στρινγκάκι της παρά να'ριχνε το μαντηλάκι...
-
Πάντως σε αυτό το φόρουμ καταφέραμε να γεμίσουμε περίπου 180 σελίδες με πειράγματα μεταξύ ανδρών-γυναικών (τότε είχαμε δύο μόνιμες και καναδυό-τρεις περαστικές) χωρίς κανένας να παρεξηγηθεί. Ίδε 'Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα Ι, ΙΙ και ΙΙΙ
-
Αφού Κώστα το πείραγμα μεταξύ ανδρών και γυναικών και το αέναο φλερτ είναι στην ανθρώπινη φύση, γιατί να υπάρξει παρεξήγηση;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
ο Θείος Νάσος το έβγαλε το πόρισμα!Ο θείος Νάσος έχει δει αρκετά στα διάφορα forums/clubs και για αρκετά χρόνια ώστε να μπορεί να βγάλει ένα πόρισμα.
Κατά τ'άλλα, αν υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές καθώς και η ωριμότητα να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεών του (πχ κοπελλίτσα που είναι όλο γλύκες και μπηχτές στα forums και αγοράκια που δεν αφήνουν ούτε θηλυκιά γάτα χωρίς να στείλουνε pm, και ταυτόχρονα και οι μεν και οι δε το παίζουν παρθενοπιπίτσες)... Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τη θέση του, οι μεν άντρες να πάψουνε να είναι ιντερνετικά λιγούρια και οι δε γυναίκες να πάψουν να βλέπουν ένα forum σαν πεδίο βολής/εξάσκησης με άπειρες 'επιλογές'.
Σίγουρα δεν θέλω να πιστεύω πως όλοι/όλες είναι το ίδιο, αλλά επέτρεψέ μου να έχω πολλές επιφυλάξεις. Παλιά δεν είχα, αλλά αυτά που έχω δει/ζήσει τα τελευταία χρόνια μ'έχουν απογοητεύσει αρκετά.
Σε γενικές γραμμές, και αν μιλήσουμε όλοι μας ειλικρινά, πιστεύω πως δεν διαφωνούμε στις αιτίες και στο πως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ώστε να συνυπάρχουμε όλοι αρμονικά.
Σ'ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Κατά τ'άλλα, αν υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές καθώς και η ωριμότητα να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεών του (πχ κοπελλίτσα που είναι όλο γλύκες και μπηχτές στα forums και αγοράκια που δεν αφήνουν ούτε θηλυκιά γάτα χωρίς να στείλουνε pm, και ταυτόχρονα και οι μεν και οι δε το παίζουν παρθενοπιπίτσες)... Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τη θέση του, οι μεν άντρες να πάψουνε να είναι ιντερνετικά λιγούρια και οι δε γυναίκες να πάψουν να βλέπουν ένα forum σαν πεδίο βολής/εξάσκησης με άπειρες 'επιλογές'.Ένα φόρουμ με σχετικά διαδεδομένο θέμα, όπως το δικό μας στην ουσία είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, οπότε όποια φαινόμενα εμφανίζονται στην κοινωνία (άνδρες λιγούρια και προκλητικές γυναίκες) εμφανίζονται και σε αυτά, μόνο λίγο πιο τονισμένα και σε κοινή θέα. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ο θείος Νάσος έχει δει αρκετά στα διάφορα forums/clubs και για αρκετά χρόνια ώστε να μπορεί να βγάλει ένα πόρισμα.
Κατά τ'άλλα, αν υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές καθώς και η ωριμότητα να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεών του (πχ κοπελλίτσα που είναι όλο γλύκες και μπηχτές στα forums και αγοράκια που δεν αφήνουν ούτε θηλυκιά γάτα χωρίς να στείλουνε pm, και ταυτόχρονα και οι μεν και οι δε το παίζουν παρθενοπιπίτσες)... Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τη θέση του, οι μεν άντρες να πάψουνε να είναι ιντερνετικά λιγούρια και οι δε γυναίκες να πάψουν να βλέπουν ένα forum σαν πεδίο βολής/εξάσκησης με άπειρες 'επιλογές'.
Σίγουρα δεν θέλω να πιστεύω πως όλοι/όλες είναι το ίδιο, αλλά επέτρεψέ μου να έχω πολλές επιφυλάξεις. Παλιά δεν είχα, αλλά αυτά που έχω δει/ζήσει τα τελευταία χρόνια μ'έχουν απογοητεύσει αρκετά.
Σε γενικές γραμμές, και αν μιλήσουμε όλοι μας ειλικρινά, πιστεύω πως δεν διαφωνούμε στις αιτίες και στο πως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ώστε να συνυπάρχουμε όλοι αρμονικά.
Σ'ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά.
Θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου!
Και εγώ τα τελευταία χρόνια έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα που πίστευα και έχω αλλάξει συμπεριφορά -
Θυμάμαι περιπτώσεις (και σ'αυτό το φόρουμ, αλλά και σε άλλα. Στο δε IRC γίνεται χαμός) κοριτσόπουλων που πραγματικά παίζανε εκ του ασφαλούς το ρόλο της μοιραίας γυναίκας. Στο τέλος, βέβαια, κανένας δεν τους έδινε καμία σημασία. Γενικά, ο δήθεν μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο μόνο για πεπερασμένο χρονικό διάστημα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θυμάμαι περιπτώσεις (και σ'αυτό το φόρουμ, αλλά και σε άλλα. Στο δε IRC γίνεται χαμός) κοριτσόπουλων που πραγματικά παίζανε εκ του ασφαλούς το ρόλο της μοιραίας γυναίκας. Στο τέλος, βέβαια, κανένας δεν τους έδινε καμία σημασία. Γενικά, ο δήθεν μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο μόνο για πεπερασμένο χρονικό διάστημα.Κι εγώ θυμάμαι περιπτώσεις αγοριών που παίζανε εκ του ασφαλούς το ρόλο του μεγάλου χερά με κανα-δυοτρία 'υπερόπλα' στο γκαράζ τους...
Ο καθένας με τα απωθημένα του!
-
Ναι, σίγουρα! Το ζήτημα όμως είναι όταν σου λένε 'ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα' τι κάνεις, κι αυτό ισχύει και για τα κορασόπουλα και για τα κοπέλια.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου!
Και εγώ τα τελευταία χρόνια έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα που πίστευα και έχω αλλάξει συμπεριφοράΧαίρομαι που τ'ακούω αυτό... Χαιρετίσματα στ'αδέρφια σου.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το θέμα είναι να μην μπαίνουν γυναίκες στο φόρουμ μόνο για να γράφουν στο θέμα 'Γιατί δεν μπαίνουν γυναίκες στο φόρουμ'Ειπες αυτο που σκεφτομουν να γραψω σε μια παραγραφο, με μια φραση - μεγαλο ταλεντο αυτο!
Στο θεμα τωρα, δυστυχως ζουμε σ' εναν κοσμο που δεν ξερεις τι κουβαλαει ο διπλανος-η σου (και δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο το προβλημα, εξαλλου, για να καθομαι βραδυατικα να πληκτρολογω στο χαζοκουτι αντι να κανω κατι εποικοδομητικο, την κουβαλαω τη λοξα μου), ποσο μαλλον οταν αυτος εκφραζεται μεσω της ανωνυμιας του πληκτρολογιου...
-
Geia sas! Eimai mia apo tis polles ginekes pou tha malliotravioudan gia mia thesi sto parking toy Hondos Center. Eimai mia akoma pou sigoura den tha edine protereotita se kapion pou petagotan apo stop alla kai mia pou den tha kathotan mera para mera na xeskonizi to aftokinito tis.
Nomizo oti to thema aftokinito den afini kamia gineka adiafori dioti se oles mas aresoun ta grigora, akriva aftokinita kai idika otan sinodevodai apo nostimous pilotous.
O logos pou kata tin gnomi mou den grafoume sta forum einai oti otan tha tolmisoume na anoixoume to stomataki mas tha fame toso kraximo pou tha valoume kai stis tsepes mas tha paroume kai sto spiti ktl.
-
O,τι έχει ο καθένας καλό είναι.
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Geia sas! Eimai mia apo tis polles ginekes pou tha malliotravioudan gia mia thesi sto parking toy Hondos Center. Eimai mia akoma pou sigoura den tha edine protereotita se kapion pou petagotan apo stop alla kai mia pou den tha kathotan mera para mera na xeskonizi to aftokinito tis.Nomizo oti to thema aftokinito den afini kamia gineka adiafori dioti se oles mas aresoun ta grigora, akriva aftokinita kai idika otan sinodevodai apo nostimous pilotous.
O logos pou kata tin gnomi mou den grafoume sta forum einai oti otan tha tolmisoume na anoixoume to stomataki mas tha fame toso kraximo pou tha valoume kai stis tsepes mas tha paroume kai sto spiti ktl.
Καλως την γρηγορη!
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Nomizo oti to thema aftokinito den afini kamia gineka adiafori dioti se oles mas aresoun ta grigora, akriva aftokinita kai idika otan sinodevodai apo nostimous pilotous.
το πρόβλημα, αγαπητή marily, είναι ότι ακόμα και άνοστος να είναι ο πιλότος, αν πιλοτάρει ακριβό αυτοκίνητο εσείς τον βλέπετε για νόστιμο
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
το πρόβλημα, αγαπητή marily, είναι ότι ακόμα και άνοστος να είναι ο πιλότος, αν πιλοτάρει ακριβό αυτοκίνητο εσείς τον βλέπετε για νόστιμο
Κατσε να το εξετασουμε!Και στις δυο περιπτωσεις κερδισμενος ειναι ο ΠΙΛΟΤΟΣ οποτε που εντοπιζεις το προβλημα ακριβως?
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Κατσε να το εξετασουμε!Και στις δυο περιπτωσεις κερδισμενος ειναι ο ΠΙΛΟΤΟΣ οποτε που εντοπιζεις το προβλημα ακριβως?
Έχεις να διαβάσεις 180 σελίδες posts για να το καταλάβεις αυτό!
Ξεκίνα από εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3028
και συνέχισε με τα δύο sequels.
Καλή ανάγνωση!
-
Στο ότι, εν τέλει και εν πολλοίς, δεν επιλέγετε πιλότους (που θα'πρεπε, γιατί η ικανότητα κάποιου να χειρίζεται καλά το όχημά του μαρτυρά - πέραν της καλής νοημοσύνης - καλή αίσθηση του τι έχει στα χέρια του, άρα αποτελεί και εγγύηση για καλό ΣΕΧ), αλλά 'πιλότους', κάτι κουλάδια που πήραν ακριβό αυτοκίνητο, όχι γιατί όντως τους ταιριάζει, αλλά για να πουλάνε μούρη.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχεις να διαβάσεις 180 σελίδες posts για να το καταλάβεις αυτό!
Ξεκίνα από εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3028
και συνέχισε με τα δύο sequels.
Καλή ανάγνωση!
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?