-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Όπου δεν πίπτει λόγος.....
Πίπτει ράβδος!!!!Όλο όπλα και ρόπαλα είσαι....
Πολύ βίαιη μας προέκυψε η Eva... -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πίπτει ράβδος!!!!Ηρέμησε καλή μου και εμένα μου έρχεται αυτή η ακατανίκητη επιθυμία να τους πλακώσω αλλά με βλέπεις συγκρατούμαι....χιχιχιχιχι
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Πίπτει ράβδος!!!!Ηρέμησε καλή μου και εμένα μου έρχεται αυτή η ακατανίκητη επιθυμία να τους πλακώσω αλλά με βλέπεις συγκρατούμαι....χιχιχιχιχι
A όχι ελεύθερα, μην νομίζεις ότι σε καταπιέζουμε κι όλάς
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
A όχι ελεύθερα, μην νομίζεις ότι σε καταπιέζουμε κι όλάς
Θέλεις να μας πείς κάτι και ντρέπεσαι???????(πλάκα κάνω)
-
Πολύ βίαιες μας ήρθαν οι θυληκές υπάρξεις στο forum.
Μου γαίνεται πως πρέπει να κάνουν καμία βόλτα να απελευθερώσουν λίγη ανδρεναλίνη.
-
Παρακαλω οι moderators να επεμβουν. Πρεπει να αλλαχθει ο τιτλος του θεματος σε 'Γιατι υπαρχουν γυναικες...'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παρακαλω οι moderators να επεμβουν. Πρεπει να αλλαχθει ο τιτλος του θεματος σε 'Γιατι υπαρχουν γυναικες...'Εισαι μισογύνης?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παρακαλω οι moderators να επεμβουν. Πρεπει να αλλαχθει ο τιτλος του θεματος σε 'Γιατι υπαρχουν γυναικες...'Φιλαράκο δεν σε βλέπω καλά.
Ετοιμάσου για καταιγισμό επιθέσεων. -
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Παρακαλω οι moderators να επεμβουν. Πρεπει να αλλαχθει ο τιτλος του θεματος σε 'Γιατι υπαρχουν γυναικες...'
Φιλαράκο δεν σε βλέπω καλά.
Ετοιμάσου για καταιγισμό επιθέσεων.Τά κορίτσια θά τόν μετατρέψουν σέ...εορταστικό χαρτοπόλεμο!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φιλαράκο δεν σε βλέπω καλά.
Ετοιμάσου για καταιγισμό επιθέσεων.Τά κορίτσια θά τόν μετατρέψουν σέ...εορταστικό χαρτοπόλεμο!!!
Σου άρεσε βλέπω!Ετοιμάσου γιατί θα έρθει και η σειρά σου!!!!!!!!!
-
Πολύ βίαιες μας ήρθαν οι θυληκές υπάρξεις στο forum.Μου γαίνεται πως πρέπει να κάνουν καμία βόλτα να απελευθερώσουν λίγη ανδρεναλίνη.
Κ να την αντικαταστησουν με τεστοστερονη! Σημερα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι σε μια ερευνα αποδειχτηκε πως σε αυτη την ορμονη οφειλεται το γεγονος οτι οι αντρες παρκαρουν καλυτερα απο της γυναικες. Δυστυχως δεν ακουσα την εκπομπη απο την αρχη για δω πως κατεληξαν σε αυτο το συμπερασμα. Βεβαια μετα θα βαρυνει κ το χερι τους, θα χρησιμοποιουν περισσοτερο κ τα ξυραφακια μας.. Ασε, δεν λεει τελικα! Καλυτερα να θελουν ενα γηπεδο για να παρκαρουν!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μου γαίνεται πως πρέπει να κάνουν καμία βόλτα να απελευθερώσουν λίγη ανδρεναλίνη.
Κ να την αντικαταστησουν με τεστοστερονη! Σημερα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι σε μια ερευνα αποδειχτηκε πως σε αυτη την ορμονη οφειλεται το γεγονος οτι οι αντρες παρκαρουν καλυτερα απο της γυναικες. Δυστυχως δεν ακουσα την εκπομπη απο την αρχη για δω πως κατεληξαν σε αυτο το συμπερασμα. Βεβαια μετα θα βαρυνει κ το χερι τους, θα χρησιμοποιουν περισσοτερο κ τα ξυραφακια μας.. Ασε, δεν λεει τελικα! Καλυτερα να θελουν ενα γηπεδο για να παρκαρουν!
...κι αν τους πεις 'Γλυκειά μου δεν παρκάρισες καλά πάλι', θα σου λένε: 'Στ'@@ μου!'
-
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Αν αυτή είναι υπόσχεση,νά αρχίσω νά ετοιμάζομαι από τώρα,άν όμως είναι απειλή τότε θά...πάρω τά βουνά!!!
Ο σώσον εαυτό!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...κι αν τους πεις 'Γλυκειά μου δεν παρκάρισες καλά πάλι', θα σου λένε: 'Στ'@@ μου!'
axaxaxaxaxaxaxaxxa
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν αυτή είναι υπόσχεση,νά αρχίσω νά ετοιμάζομαι από τώρα,άν όμως είναι απειλή τότε θά...πάρω τά βουνά!!!
Ο σώσον εαυτό!!!Δεν υποσχόμεθα πραγματοποιούμε μόνο!Η απόφαση δική σου
-
Run to the hills, run for your lives.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...κι αν τους πεις 'Γλυκειά μου δεν παρκάρισες καλά πάλι', θα σου λένε: 'Στ'@@ μου!'Εφυγες κιολας για 'το πιο αστειο ποστ του φορουμ' με σοβαρη υποψηφιοτητα για την πρωτη θεση!
-
Run to the hills, run for your lives.Κάπως έτσι μπορεί νά αρχίσει κάποιος σταδιοδρομία...κυνηγού!!!
Τί φύση καί πράσινα άλογα μού λές;
ΦΟΒΟΣ είναι η αιτία!!! -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
......Καλυτερα να θελουν ενα γηπεδο για να παρκαρουν!γλυκιέ μου μ'οποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ...ευτυχώς που εξασκούμαστε μόνες όταν πάρουμε το δίπλωμα και μαθαίνουμε τελικά να παρκάρουμε σωστα!!!
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?