-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
...αλλά προτιθεσε να το δωσεις 1500-2000 ευρω; ειναι πολυ χαμηλη τιμη για ενα τοσο καλοσυντηριμενο αυτοκινητο...
Σε μερικούς μήνες θ' αλλάξω αυτοκίνητο (μάλλον μεταχειρισμένο, αλλά από αυτά που λέμε καινούργια μεταχειρισμένα), οπότε και θα τεθεί το ερώτημα τι γίνεται με το Fiat-άκι. Όντως, τα 1500
-
το λεω γιατι ορισμενοι μεσιτες ειναι τοσο 'καταφερτζηδες' που μπορει να πουλησουν οτιδηποτε για οσα αυτοι θελουν.......
να πω και ενα αλλο αυτοκινητο που ειδα σε εκθεση. ενα kia sephia μοντ 1999, 1500κυβ γυρω στις 128.000 χιλ το εδινε 2800 ευρω εαν θυμαμαι καλα. τι λεει αυτο;
-
Να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που θέλεις λάντα; Πέρα από αυτό που είπες στην αρχή για το ότι είναι όνειρο κάποια στιγμή να πάρεις ένα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που θέλεις λάντα; Πέρα από αυτό που είπες στην αρχή για το ότι είναι όνειρο κάποια στιγμή να πάρεις ένα.Αποκτάς κύρος στον Περισσό (το κόμμα πάντα εκτιμούσε την κομματική πειθαρχία) και συμπάθεια από το Ρωσοπόντιο γείτονα με το μπεζ Moskwich.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που θέλεις λάντα; Πέρα από αυτό που είπες στην αρχή για το ότι είναι όνειρο κάποια στιγμή να πάρεις ένα.ο κυριος λογος αυτος ειναι. εχω ενα 'κολημα' απο μικρος. θα το εχετε παρατηρησετε μεχρι τωρα νιωθω την αναγκη καποια στιγμη να παρω ενα αυτοκινητο αυτης της εταιριας.......
+ειναι φθηνα στην αγορα και ως κενουργια και απο δευτερο χερι. βρισκεις με λιγα χρηματα ενα που να μην ειναι παλιο (π.χ 5αετιας) και χωρις πολλα χιλιομετρα. οσο αφορα το κοστος χρησης δεν ξερω σε τι επιπεδα κυμαινετε, αν και εχω διαβασει οτι εχουν φθηνα ανταλλακτικα. οσο αφορα την καταναλωση δεν γνωριζω σε τι επιπεδα κυμαινετε για το samara και το aquarius(110) για το νιβα και το 2105 εχω ακουσει απο τριτους οτι ειναι υψηλη. επισης δεν γνωριζω αρκετα για την αξιοπιστια τους και τα δυναμικα τους χαρακτηριστηκα.
αυτα...... -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Να σε ρωτήσω κάτι, έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που θέλεις λάντα; Πέρα από αυτό που είπες στην αρχή για το ότι είναι όνειρο κάποια στιγμή να πάρεις ένα.
Αποκτάς κύρος στον Περισσό (το κόμμα πάντα εκτιμούσε την κομματική πειθαρχία) και συμπάθεια από το Ρωσοπόντιο γείτονα με το μπεζ Moskwich.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Αποκτάς κύρος στον Περισσό (το κόμμα πάντα εκτιμούσε την κομματική πειθαρχία) και συμπάθεια από το Ρωσοπόντιο γείτονα με το μπεζ Moskwich.
εδω που τα λεμε δεν νομιζω οι περισσοτεροι οικονομικοι μεταναστες εθνικοτητας ιδίας με την χωρα που τα παραγει τα προτιμουν τωρα ποια.....λιγοι αγοραζουν λάντα. οσο για τους πιστους του κομματος ουτε αυτοι θα ελεγα οτι ειναι φανατικοι της μαρκας..
-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
Για ευρωπαϊκά δεν μπορώ να σου πώ οτι όλα θα είναι σε άψογη κατάσταση, για τα κορεάτικα επίσης, για ορισμένα γιαπωνέζικα όπως η Carina E μπορώ να στο πώ με απόλυτη σιγουριά. Πάντως όλα θα είναι καλύτερα από το Lada. Η Carina E είναι απίστευτο σκυλί και αυτό θα στο πιστοποιήσει οποιοσδήποτε ταρίφας με Corona 12ετίας που δεν ξέρει με τι να την αντικαταστήσει αφού δεν ζητάνε απολύτως τίποτα
τι να πω δεν ξερω. αυτο ομως το οτι ειναι τοσο παλια + τα χιλιομετρα με αποτρεπουν να κοιταξω τοσο παλια αυτοκινητα (γενικα μιλαω οχι μονο για την καρινα που μπορει να ειναι απιστευτο σκυλι) χωρια που καρινα σε καλη κατασταση πιστευω πρεπει να δωσεις σιγουρα 3500 ευρω.
μιας και το εφερε η κουβεντα, εχω δει που τα κενουργια λαντα σαν και το συγκεκριμενο τα χρησιμοποιουν μερικοι ως ταξί. και ειναι βενζινοκινητα οχι πετρελαιοκινητα..........λετε να αντεχουν τοσο πολυ; γι αυτο και εβαλα το θεμα μηπως καποιος εχει εμπειρια απο τετοιο αυτοκινητο να μου πει μερικα πραγματα.........Λές οτι το Ακουάριους πρωτοπαρουσιάστηκε το 93 και ήταν ήδη παλιό αυτοκίνητο. Χωρίς ΑC με απαράδεκτα μοτέρ ( ακόμα και τα 16v βγάζουν 90 λαχανιασμένα άλογα απο 1500cc ) εσωτερικό απο κορεάτικο του 80 και ένα κάρο ιδιοτροπίες και χαζομάρες για να σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Τα ταξί που έχεις δεί είναι βενζίνης γιατί δεν βγάζει diesel η Lada και όσοι αγοράσανε δεν ξαναγοράσανε. Κυκλοφορούσαν μερικά και στην Θεσσαλονίκη, έχει τύχει να μπώ σε ένα και ήταν τελειώς διαλυμένο ηλικία? 3 ετών ο ταρίφας μου είπε οτι περιμένει να διαλυθεί το μπο@@@ για να το πετάξει. Nα σημειώσω οτι η Carina E παρουσιάστηκε το 92 και ήταν ένα πραγματικό σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να σταθεί αρκετά καλά ακόμα και σήμερα και αξίζει να δώσεις το κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Αν τώρα θές ντε και καλά Lada τι να σου πώ -
Μακρια απο LADA
-
To site της αντιπροσωπείας πάντως (http://www.lada.gr) είναι εξαιρετικά σύγχρονο (δυστυχώς μόνο το site), και έχει πολύ γέλιο.
'Το κεντρικό κλείδωμα είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ενώ τα ηλεκτρικά παράθυρα δεν λείπουν από το «μενού» των αξεσουάρ, και περιλαμβάνονται είτε στον στάνταρ είτε στον επιπλέον εξοπλισμό.'
(πω πω πλουσιοπάροχο)
'Η μετάδοση της κίνησης στους εμπρός τροχούς και ο δοκιμασμένος συνδυασμός της ανεξάρτητης εμπρός ανάρτησης (τύπου Μακ Φέρσον), με τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα εγγυώνται εξαιρετική οδική συμπεριφορά'
(σε αντίθεση με μοντέλα του ανταγωνισμού που έχουν ακόμα φύλλα σούστας)
'Ο δεκαεξαβάλβιδος κινητήρας είναι προσανατολισμένος στην επίτευξη υψηλής μέγιστης ισχύος και αποδίδει 91 ίππους στις 5600 σ.α.λ. Παρόλα αυτά η μέγιστη ροπή του αποδίδεται σε σχετικά χαμηλές στροφές (3700)'
(σχεδόν στο ρελαντί δηλαδη)
'H διαχρονικότητα του κλασικού που καταφέρνει να δείχνει -και να είναι- πάντοτε μοντέρνο... '
(Αυτό μάλλον το έγραψε ο Στίβι Γουόντερ)
-
Mπα σε καλο σου εκανα κοιλιακους
-
Για το 2105 1200κ 100000 χιλ. Σκουριά ανύπαρκτη αν και απο το 89 που αγοράστικε βρίσκεται συνέχεια στο δρόμο. Τα τελευταία 50000 τα εχω κάνει εγω με ταξίδια 500-250 χιλ και με αρκετό βάρος αλλα και αρκετα μέσα στην αθήνα σε καθημερινή χρήση για ενα χρόνο.
Μεγάλη κατανάλωση. Βλάβες ανύπαρκτες εκτός απο ψυγείο, δυναμό ανεμιστηράκι καλοριφέρ και αυτός ο άτιμος εκτοψευτήρας νερού που οσες φορές και αν αλλάχθηκε ποτέ δεν αντεξε πάνω απο 2 χρόνια. Με το καινούριο ψυγείο ανεβάζει αρκετά εως πολύ θερμοκρασία στο μποτηλιάρισμα το καλοκαίρι. Δεν μας άφησε ποτέ στο δρόμο. Με ελαφρός ποιο σκληρές αναρτήσεις πάει ακόμα και σήμερα πολύ καλά μέχρι τα 120 μετά οταν εχει άνεμο δημιουργείται αστάθεια. Αν σεβαστείς τα οριά του δεν σε προδίδει ποτέ και σε ειδοποιεί προτού ξεπεράσεις το οριο.
Τα φρένα οταν κοκαλώσουν δημιουργούν πρόβλημα οπότε και στρίβει μόνο του. Διαφορετικά κάνουν την δουλειά τους. Θα το κρατήσω σαν δεύτερο για πάντα. Για ταξιδάκια κοντινά αλλά και μακρινά ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο και την διάθεση. -
Ο χρήστης dimokidis έγραψε:
Για το 2105 1200κ 100000 χιλ. Σκουριά ανύπαρκτη αν και απο το 89 που αγοράστικε βρίσκεται συνέχεια στο δρόμο. Τα τελευταία 50000 τα εχω κάνει εγω με ταξίδια 500-250 χιλ και με αρκετό βάρος αλλα και αρκετα μέσα στην αθήνα σε καθημερινή χρήση για ενα χρόνο.
Μεγάλη κατανάλωση. Βλάβες ανύπαρκτες εκτός απο ψυγείο, δυναμό ανεμιστηράκι καλοριφέρ και αυτός ο άτιμος εκτοψευτήρας νερού που οσες φορές και αν αλλάχθηκε ποτέ δεν αντεξε πάνω απο 2 χρόνια. Με το καινούριο ψυγείο ανεβάζει αρκετά εως πολύ θερμοκρασία στο μποτηλιάρισμα το καλοκαίρι. Δεν μας άφησε ποτέ στο δρόμο. Με ελαφρός ποιο σκληρές αναρτήσεις πάει ακόμα και σήμερα πολύ καλά μέχρι τα 120 μετά οταν εχει άνεμο δημιουργείται αστάθεια. Αν σεβαστείς τα οριά του δεν σε προδίδει ποτέ και σε ειδοποιεί προτού ξεπεράσεις το οριο.
Τα φρένα οταν κοκαλώσουν δημιουργούν πρόβλημα οπότε και στρίβει μόνο του. Διαφορετικά κάνουν την δουλειά τους. Θα το κρατήσω σαν δεύτερο για πάντα. Για ταξιδάκια κοντινά αλλά και μακρινά ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο και την διάθεση.Lada Niva= Aντρικο Jeep
-
Το 2105 δεν ειναι το Νιβα. ειναι το άλλο, το κουτί. Το πρόβλημα με τα φρένα υπήρχε και στο δικό μας απο την 1η μέρα που το πήραμε μέχρι την μέρα που το δώσαε.
-
τι κανουμε; ακομη δεν πηρα τιποτε...
-
βρηκα άλλα 2
http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=116869
ειδικα αυτο μου φαινετε πολυ καλο
http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=123685ποσα ειναι μια καλη τιμη για το συγκεκριμενο μοντελο; ποσα 'πιανουν' συνηθως στην αγορα;
-
Σας διαβάζω και μου έρχεται ένα δάκρυ και ένας κόμπος στον λαιμό και λέω να αρχίσω να ψάχνω την μάντρα που χάρισε η γυνάικα μου πριν πολλά χρόνια ένα ZAZ που είχε.
-
http://en.wikipedia.org/wiki/ZAZ
εδω αναφερει μερικα πραγματα για την συγκεκριμενη μαρκα... -
να ρωτησω κατι, για να δουλευει ενας κινητηρας με 3 κυλινδρους τι μπορει να φταιει; εκτος απο μπουζί-μπουζοκαλώδιο. Βαβίδα, να εχουν περασει νερά στην μηχανη;
-
Πολλά μπορεί να φταίνε αλλά κατά βάση πρώτα κοιτάς για ρεύμα, που σημαίνει εκτός από μπουζί καλωδιώσεις και πολλαπλασιαστή, μετά για τροφοδοσία κλπ. Για νερό ούτε λόγος θα είχες άλλα προβλήματα πολύ χειρότερα.
Αλήθεια τι ακριβώς σου παρουσιάζει και λες ότι δουλεύει με 3 κυλίνδρους;
Ερώτηση για Lada