-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
επειδή το βλέπω να πηγαινω για άξεντ, σε τι επιπεδα κυμαινετε η καταναλωση και τα κοστολογια συντηρησης;
Σε χαμηλά επίπεδα. Κοίταξε να βρεις με όσο λιγότερα χρόνια (από το 2000 και μετά) και χιλιόμετρα και όσο καλύτερη γενική κατάσταση γίνεται. Αν είναι σωστά συντηρημένο με τα service του κτλ., δεν θα σε προβληματίσει καθόλου. Μόνο βενζίνη και λάδια (στα καθιερωμένα διαστήματα) θα σου ζητάει.
+1
Δεν σπαει δεν χαλαει σκυλι ειναι το αυτοκινητο. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
.... μονόδρομος είναι το Honda το jazz. Μιλάμε για 380 κυβικά εκατοστά όσο λίγα μικρομεσαία!!!....
Εννοείς 380.000 κυβικά εκατοστά.... ή όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς οι κοινοί θνητοί 380 λίτρα!!
Ευτυχώς που δεν έγραψα κυβικά μέτρα!!!
-
Να 'μαι πάλι, το ξέρω σάς έχω κουράσει καμία νέα γνώμη για τα lada libra/aquarius/grand tour;
-
Εγώ τα συμπαθώ τα Lada!!!!
-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
Να 'μαι πάλι, το ξέρω σάς έχω κουράσει καμία νέα γνώμη για τα lada libra/aquarius/grand tour;Γιατί το κουράζεις;; Πήγαινε και παρτο αφου σου αρέσει τόσο... Τις γνώμες τις έχεις ακούσει.
Δε σου τι λέω.
Πόσο χρονών είσαι; -
Τι ειναι αυτο που σου αρεσει στο lada? Ολοι αγοραζουμε ενα αυτοκινητο γιατι βρισκουμε κατι σε αυτο,γκαζια,μουρη,αξιοπιστια η χωρους.Εσενα τι ειναι αυτο που σε τραβαει στη συγκεκριμενη μαρκα,χωρις παρεξηγηση απλα απο περιεργια ρωταω.
Ερώτηση για Lada