-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ελεος με τις alfa romeo,οι κάτοχοι της ας σταματήσουν να κανουν hijack καθε thread που υπαρχει για να υπερασπιστουν το αυτοκίνητο της μίας χρήσης!
Ο ορισμός του flaming!
κρατάνε το flamethrower φυλαγμένο για την κατάλληλη στιγμή
Σπύρος
-
Κι' εσείς οι Αλφάκηδες δεν πάτε πίσω.. το φλωγοβόλο απ' τα χέρια δεν το αφήνετε.. και αν όχι, πάντως πυροσβεστήρα δεν κρατάτε!
Ιδιαίτερα ο AlfaRomeo.. ψυχραιμία..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Κι' εσείς οι Αλφάκηδες δεν πάτε πίσω.. το φλωγοβόλο απ' τα χέρια δεν το αφήνετε.. και αν όχι, πάντως πυροσβεστήρα δεν κρατάτε!Ιδιαίτερα ο AlfaRomeo.. ψυχραιμία..
γενικεύεις κι εσύ... έχεις δει ποτέ εμένα να βάζω φωτιές??? αυτοί που βάζουν φωτιές είναι λίγοι.... πολύ λίγοι και από όλες τις πλευρές....
Σπύρος
-
Το παραδέχομαι,είμαι εθισμένος στο να πειράζω τους alfaκηδες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το παραδέχομαι,είμαι εθισμένος στο να πειράζω τους alfaκηδεςΣπύρος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το παραδέχομαι,είμαι εθισμένος στο να πειράζω τους alfaκηδεςελα στα μεετινγκ μας να κανεις αποτοξινωση!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το παραδέχομαι,είμαι εθισμένος στο να πειράζω τους alfaκηδεςΓιατί, σε περνάνε στις στροφές κι έχεις απωθημένα;
-
Χαμηλά την μπάλα παιδιά! Αlfaκηδες είπαμε, είστε γρήγοροι στις στροφές αλλά δε θα σας αποκληρώσει η μαμά Alfa αν παραδεχτείτε τις αδυναμίες τις (βλ. ζημιάρικα αυτοκίνητα) (αστειεύομαι,έτσι;Mην πέσετε να με φάτε!). Ο κόσμος το'χει τούμπανο,όλες οι έρευνες το δείχνουν κτλ κτλ... Πάντως και οι Γερμανοί δεν περνάν την καλύτερη φάση τους σ'αυτόν τον τομέα(και δεν είναι δικά μου συμπεράσματα αυτά) .
-
Λοιπόν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έπαθα και εγώ σε Α3('00) που του έφυγε το καπάκι των ταχυτήτων. Δεν βάζω ακόμα logo θα το πάω πρώτα στο service και θα τους πω να μου το βάλουν κανονικά. Το θεωρώ απαράδεκτο για γερμανικό αυτοκίνητο. [/list]
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Λοιπόν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έπαθα και εγώ σε Α3('00) που του έφυγε το καπάκι των ταχυτήτων. Δεν βάζω ακόμα logo θα το πάω πρώτα στο service και θα τους πω να μου το βάλουν κανονικά. Το θεωρώ απαράδεκτο για γερμανικό αυτοκίνητο. [/list]Γιατί δλδ το κόλπο κάνουν τα Γερμανικά αυτοκίνητα; Αυτοκίνητα είναι, το να χαλάσει κάτι μπορεί να συμβεί..
ελεος -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατί δλδ το κόλπο κάνουν τα Γερμανικά αυτοκίνητα; Αυτοκίνητα είναι, το να χαλάσει κάτι μπορεί να συμβεί..
ελεοςΚάποια από αυτά δεν είναι αυτοκίνητα...είναι Golf!
-
Έχω το Golf II Gti 8v 86μοντέλο. Έχει 300.000+ χιλιόμετρα. Πλαστικό δεν έχει μέχρι τώρα στις πόρτες ξεφλουδίσει. Το ταμπλό έχει σε ένα σημείο σκάσει (έκανε μία γραμμή από τον ήλιο), στα 300.000χλμ λάδια να καίει 700 γραμάρια μάξιμουμ στα 5000 χιλιόμετρα. Έχει από την αρχή αναρτήσεις σκληρές σε σημείο που το αυτοκίνητο να είναι κούτσουρο και οι τριγμοί λίγοι. Τα ελαστικά είναι χαμηλού προφίλ 50άρια. Από τα 80.000 χλμ που το πήρα και το έχω ξεζουμήσει μου έχει βγάλει μία κρεμαργίερα υδραυλική και ένα σασμάν στα 250.000. Ούτε φλάντζες κεφαλης, κομένους ιμάντες κλπ. Τίποτα από αυτά. Σκεφτήτε ότι από μαμά έχει υπολογιστή ταξιδιού (τον έβαζαν πριν 20 σχεδόν χρόνια τη στιγμή που κάποιες εταιρίες τελευταία τον βάζουν). Δισκόπλακες και συμπλέκτη άλλαξα αλλά στα φυσιολογικά χιλιόμετρα φθοράς. Παράπονο από το αμάξι κανένα (γρία μου το λένε αλλά έχει ακόμη ζουμί μιας και το έχω στην πένα). Με το παραπάνω αντοποκρίνεται μέχρι σήμερα σε ότι ζητήσω, επιδόσεις, κρατήματα κ.λπ. Έχει injection 4 σημείων στην πολλαπλή ενώ κάποιες εταιρίες μέχρι πριν λίγα χρόνια έβγαζαν μονού σημείου. Θέλω να πω ότι ήταν κάποια χρόνια σημείο αναφοράς για ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις και αξιοπιστία. Από τότε μέχρι σήμερα καμία απολύτως σχέση σε όλους τους τομείς με εξαίρεση στην ποιότητα κατασκευής. Σε όλα τα άλλα μπορώ να πω ότι ο ανταγωνισμός το έχει ξεπεράσει ειδικά με τα ιαπωνικά μοντέλα που μπορεί να υστερούν λίγο στο κράτημα και στην ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό αλλά σαν σύνολο είναι πολύ ψηλά. Τα ανταλλακτικά του και το κόστος συντήρησής του φαρμάκια. Αν έκανε ένα όνομα η VW το έκανε από τα παλιά της μοντέλα. Τα νέα της μοντέλα και υπερτιμημένα είναι και κατώτερα της ιστορίας της. Για τα Alfa Romeo έχω να πω ότι είναι όντως γρήγορα. Αλλά παλιά οι λαμαρίνες παρουσίαζαν σχετικά γρήγορα σκουριά (αναφέρομαι σε παλιά μοντέλα). Τα ηλεκτρικά έχουν ταλαιπωρήσει αρκετούς ιδιοκτήτες τους. Και τέλος ακούω παράπονα για τα μοτέρ ότι καίνε λάδια. Από την άλλη το Cinquecento για την πόλη που έχω ενώ στην αρχή το είδα επιφυλακτικά του βγάζω το καπέλο. Αξιόπιστο, οικονομικότατο, για τα 38 άλογα πολύ καλό στο τράβηγμα, τσιμπάει λίγα λάδια αλλά έχει και 130.000χλμ όλα μέσα στην πόλη σχεδόν. Στα ηλετρικά λίγο πονάει αλλά γενικά το design (δεν το λέω για το Ciquecento αλλά γενικά για τα ιταλικά και ειδικά για τα Fiat που δουλεύω στην εταιρία που εργάζομαι) των ιταλών είναι πολύ καλό όπως και τα μοτέρ που δεν είναι κοιμισμένα όπως μερικά άλλα. Δεν την πήγαινα τη Fiat αλλά μετά τη συμβίωσή μου στην δουλειά με Punto κυρίως και το Ciqo μου νομίζω ότι και τίμια είναι και αξιόπιστα και αν πάθουν τίποτα τα ανταλλακτικά τους είναι φθηνά. Εκτός αυτού η Fiat δε φοβάται να δώσει 5 χρόνια εγγύηση ενώ η VW μόνο 2. Βέβαια έχει και άλλες μάρκες καλές όπως Toyota, Honda, Mazda και αν θέλετε και τη Hyundai που πολλοί γνωστοί που έχουν δεν τους έχουν βγάλει το παραμικρό. Μόνο λάδια μπουζί και βενζίνη. Τίμιοι οι Κορεάτες για τα λεφτά που ζητάνε και την ποιότητα που προσφέρουν και κυρίως την αξιοπιστία. Σαν τους Ιταλούς όμως σε εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό δεν έχει. Μπαίνεις και ευχαριστιέσαι να κοιτάς το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα Ιαπωνικά μέσα είναι απρόσωπα. Τα γερμανικά καλά σε ποιότητα αλλά μείνανε λίγο πίσω. H Ford ακούω ότι είναι αξιόπιστη και η Opel αλλά με κάποια μικρά προβλήματα η τελευταία καθώς αρκετά Corsa και Astra προηγούμενης γενιάς κόβανε ιμάντες χρονισμού πριν αλλαχθούν στα προκαθορισμένα χιλιόμετρα. Καμία φορά βλέπω μία μικρή αντιπάθεια στα Κοερεάτικα. Νομίζω ότι είναι αδικαιόλογητη. Ένα περιοδικό έγραφε ότι το καλύτερο αμάξι είναι αυτό που θα έχει ιταλικό σχεδιασμό και νεύρο στο μοτέρ, ιαπωνική αξιοπιστία και γερμανική ποιότητα κατασκευής. Μάλλον έχει δίκιο.
-
από τα πιο σωστά post που έχω διαβάσει μέσα στο forum.
cinque rulez!
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ένα περιοδικό έγραφε ότι το καλύτερο αμάξι είναι αυτό που θα έχει ιταλικό σχεδιασμό και νεύρο στο μοτέρ, ιαπωνική αξιοπιστία και γερμανική ποιότητα κατασκευής. Μάλλον έχει δίκιο....και Κορεάτικη τιμή.
VW Golf V ....ποιότητα κατασκευής ????