-
Τεταρτη 17/11 ωρα 10 το πρωι,προγραμματιστηκε συναντηση με 'χαμογελο'. Αναμενεται η επιβεβαιωση του ραντεβου με 'ελπιδα'. Δευτερα θα φυγει η επιστολη για το Ελληνικο.Προχωραμε.
-
Δυστυχώς και εγώ την Τετάρτη 10/11 βρισκόμουν στη Σύρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι δεν ήμουν στη συνάντηση.
Στην επόμενη όμως θα προσπαθήσω να είμαι. -
Ο χρήστης DrPal έγραψε:
Δυστυχώς και εγώ την Τετάρτη 10/11 βρισκόμουν στη Σύρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι δεν ήμουν στη συνάντηση.
Στην επόμενη όμως θα προσπαθήσω να είμαι.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ 'ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ',ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 'ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ' ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΚΩΛΟ.
OΣΟΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΗ,ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μας δώσατε χρόνο για την συνάτηση αλλά δεν μας δώσατε ειδική διαδρομή κ. Πλατή.
Που θα γίνει?? -
Ο χρήστης EL TORO έγραψε:
Μας δώσατε χρόνο για την συνάτηση αλλά δεν μας δώσατε ειδική διαδρομή κ. Πλατή.
Που θα γίνει??ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ κ. ΠΛΑΤΗ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΡΑ ΟΥΤΕ Ε.Δ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.11.04 ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ 'ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ', ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο K.ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τελευταια νεα:
1 Η συναντηση με το 'χαμογελο' αναβληθηκε λογω Πολυτεχνειου(τα γραφεια τους ειναι στη Στουρναρα!). Θα γινει την Πεμπτη 18/11 το μεσημερι.
2. Εγινε η πρωτη επαφη με το Ραδιο-καναλι που λεγαμε στις συναντησεις μας , και εκφραζεται ενδιαφερον για την καλυψη. Το ραντεβου για ενημερωση και εμβαθυνση στο θεμα,οριστηκε για την Δευτερα 22/11 ωρα
14.00.
3. Η επιστολη για το κλεισιμο συμφωνιας με το Ελληνικο,εφυγε σημερα το πρωι. Αναμενεται απαντηση.
4. Προτεινω το ξεκινημα της σκεψης για οριστικο προγραμμα αλλα και για
οργανωση μινι διαγωνισμου για καταθεση προτασεων αναφορικα με το σημα του MOTORSHOW 2005. Οσοι γραφιστες και σχεδιολατρες, ανασκπουμπωθειτε. Πρεπει το πολυ σε ενα μηνα να εχουμε πληρη φακελλο της εκδηλωσης!
Πιστευω οτι στα μεσα της αλλης εβδομαδας θα εχουμε σοβαρους λογους
να ορισουμε νεα συνεδριαση της Οργανωτικης Επιτροπης.Μεινετε συντονισμενοι. -
Προς Οργανωτικη Επιτροπη Motorshow 2005
Η συναντηση με το 'Χαμογελο του παιδιου' εγινε σημερα το μεσημερι. Επονται οι υπολοιπες συναντησεις. Νομιζω οτι συντομα θα εχουμε πολλα να πουμε και να κανουμε. Ο Longhi μας, μάς εχει ετοιμασει ηδη εναν προυπολογισμο-διδακτορικο 25 σελιδων! Αρα ειναι σκοπιμο να κανονισουμε την επομενη συναντηση μας για την Δευτερα 29//11 στις 7.30
(ΑΚΡΙΒΩΣ) στα εντευκτηρια της ΕΛΠΑ. Συμφωνειτε για να τα κλεισω? -
απο 25/11 έως 3/12 είμαι λίγο πνιγμένη...αν μπορούν όμως οι υπόλοιποι θα προσπαθήσω....πολύ...να'ρθω...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προς Οργανωτικη Επιτροπη Motorshow 2005
Η συναντηση με το 'Χαμογελο του παιδιου' εγινε σημερα το μεσημερι. Επονται οι υπολοιπες συναντησεις. Νομιζω οτι συντομα θα εχουμε πολλα να πουμε και να κανουμε. Ο Longhi μας, μάς εχει ετοιμασει ηδη εναν προυπολογισμο-διδακτορικο 25 σελιδων! Αρα ειναι σκοπιμο να κανονισουμε την επομενη συναντηση μας για την Δευτερα 29//11 στις 7.30
(ΑΚΡΙΒΩΣ) στα εντευκτηρια της ΕΛΠΑ. Συμφωνειτε για να τα κλεισω?ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ.
'EL-EM'
-
Kamil εγραψε:
απο 25/11 έως 3/12 είμαι λίγο πνιγμένη...αν μπορούν όμως οι υπόλοιποι θα προσπαθήσω....πολύ...να'ρθω...Πλατης απανταει:
Αν δεν ερθεις, θασαι...πολυ πνιγμενη. Διαλεξε -
ΟΚ για Δευτέρα 29/11 απο μένα.
-
Eντάξει για Δευτέρα, η ημερομηνία λίγο μας τα χαλάει, θα με κυνηγήσει το έτερον ήμισι!!!
Αλλά εμείς εκεί, στον αγώνα, οπότε rendez-vous στην ΕΛΠΑ τη Δευτέρα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eντάξει για Δευτέρα, η ημερομηνία λίγο μας τα χαλάει, θα με κυνηγήσει το έτερον ήμισι!!!'......έτερον ήμισι !!!!!!!!!' το ποσοστό είναι σίγουρο
Άν το έχεις καταφέρει να μας πεις την συνταγή...... -
Οκ για Δευτέρα!!! Καλή συνέχεια...
-
Είμαστε Ο.Κ. για Δευτέρα 29/11. Καφέδες πολλούς να έχουμε, γιατί προβλέπεται ξενύχτι.
Γεια χαρά σε όλους
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η συναντηση της συντονιστικης με τον ΑΝΤ1 εγινε (μολις τελειωσαμε),δωσαμε τις πληροφοριες που επρεπε, και η
υποδοχη μου φανηκε περισσοτερο απο οτι περιμενα ενθαρρυντικη! Συνεχιζουμε ακαθεκτοι, και τωρα με πιο πολλη ορεξη, αφου τα πραγματα μπαινουν σε δρομο μακρυ αλλα καλα στρωμενο!
Αντε παλληκαρια μου, παμε ,για να τους δειξουμε πως διοργανωνονται εκδηλωσεις που θελουν να φτιαξουν κι οχι να χαλασουν την εικονα των αγωνων. Τη Δευτερα 29/11 θαχει ξενυχτι. Ερχεται Βλασταρας-Αλογοσκουφης με
προυπολογισμο + προγραμμα εκδηλωσεων.Οργανωθειτε αναλογα!
Περισσοτερα προς το τελος της εβδομαδας.
Χ.Π. -
Παρακαλεσα τον Προεδρο της ΕΛΠΑ κ. Δεσποτοπουλο και τον Σ.Χ. ναναι κοντα μας την Δευτερα, ωστε να τους ενημερωσουμε και να παρουμε στοιχεια απο την πειρα τους. Δεχτηκαν και τους ευχαρισατω. Νομιζω οτι θα εχουμε μια πολυ εποικοδομητικη και σημαντικη συνεδριαση.
-
Καλημέρα σε όλους!
Η συνάντηση της Δευτέρας έχει εξαιρετική σημασία, τόσο γιατί σε αυτή θα παρασταθούν οι κ.κ. Β.ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος της ΕΛΠΑ), καθώς και ο Σ.ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (Μέλος του Δ.Σ. της ΕΘ.Ε.Α) όσο γιατί σε αυτή θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για την τύχη της όλης εκδήλωσης. Θα ήθελα να παρακαλέσω λοιπόν, να μην λείψει κανένας μας.
Όπως έχω ξαναπεί, το ρίσκο της εκδήλωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς δεν υπάρχει ιστορικό εκδήλωσης αντίστοιχου μεγέθους στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζω την όλη προσπάθεια ως ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί, πέρα από τον κοινωνικό της σκοπό. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που συνεργάζομαι με τέτοια ομάδα και υπηρετώ ένα τόσο υψηλό στόχο. Νίωθω όμορφα.
Γεια χαρά,
Κώστας Βλασταράς
-
Και εγώ αισθάνομαι μεγάλη χαρά και διάθεση και αναμένω πως και πως την οικονομική ανάλυση.
-
Ελπιζω Κωστη να νοιωθεις το ιδιο ομορφα οταν θα διαβασεις τα παρακατω
Ελαβα το εξης μηνυμα:
Μέχρι πότε η καύλα του ερασιτέχνη και του εθελοντή θα καλύπτει την ανικανότητα των διοικούντων (και δικαιούχων των χρημάτων μας)...Πώς να μην σας τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, αφού βρήκε εθελοντές να του κάνουν όλη τη δουλειά και να τον ξελασπώσουν για άλλη μιά φορά, ώστε να κόψει την κορδέλα και να βγάλει λόγο παρουσιάζοντας άλλη μιά επιτυχία της ΕΛΠΑ...
Μετά θα πάει και στην ετήσια συνάντηση στην Ελβετία, όπου θα φάει, θα πιεί και θα κοιμηθεί με χρήματα δικά μου και δικά σου, και θα προβάλει και εκεί την εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία δική του, και στο τέλος θα γυρίσει σπίτι του ήσυχος, σκεπτόμενος ότι μπουρδέλο με τόσο καυλωμένους πελάτες, δεν κλείνει με τίποτα
Απαντησα:
Ελα ρε .....
Στ ....... μου τι θα κανει ο Δεσπο. Εμενα με νοιαζει να βαλω ενα λιθαρακι
στην απομιζεροποιηση και την 'αποαπομονωση'. Τα υπολοιπα τ αφηνω στους αρχηγους, μπαινω στο οπλο και πυροβολαω και μετα κοιμαμαι χωρις να σφιγγω τα δοντια.Καταλαβε με!
Αναγκαστηκα να λειτουργω ετσι, αφου οι περισσοτεροι ασχολουνται με το χρωμα του σωβρακου που φοραει ο αντιπαλος και διαθεση για προκοπη δεν υπαρχει.
Μετραει οτι το σπορ για 18 μερες θαχει 80 τρειλερ στο ραδιοφωνο και αλλα τοσα στην τιβουλα? Μετραει οτι το 'χαμογελο' θ αποκτησει κινητη μοναδα να μαζευει τα παιδια που βιαστηκαν στο δρομο? Τα υπολοιπα να τα χεσω!
Οπως και ναχει, στην τελικη εχεις δικηο, αλλα εγω πιστευω οτι αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι.Που θα παει, θ αναγκαστουν κι αυτοι, οταν εμεις θα κοιταμε τα ραδικια αναποδα, να κανουν κατι. Μην το βλεπεις σαν εκδουλευση, δες το σαν πιεση.
Αντε, φιλια τωρα
Χρηστος
(Οι τελειες κρυβουν λογια, και το υφος ειναι τετοιο γιατι προκειται περι PM.
Ας μην παρεξηγηθουν!)
Ναι, δεν ειναι σωστο να δημοσιευεται ενα Pm, ομως ειναι καλο να ξερουμε και την altera pars.Εμεις θα πορευθουμε κατα συνειδηση! Συμφωνεις Κωστη Βλασταρα?
Hellenic MotorShow 2005