-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υπηρχαν δυο! Ασε τα σχολια, θα μας δειρει η MaleleniΕΤΣΙΙΙΙΙ ΕΤΣΙΙΙΙ!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΙ
-
Σήμερα το μεσημέρι, καθώς γυρνούσα στο σπίτι από τη σχολή μετά από ένα εξαντλητικό 4ωρο τάβλ... ε... μάθημα μου ήρθε Η ιδέα. Το Ε.Μ.Π. θα μπορούσε να γίνει ένα καλό μέρος για διοργάνωση (ερασιτεχνικού) αγώνα καρτ. Θα είχε αρκετή προσέλευση κόσμου λόγω της φύσης των σχολών...
-
Φαντάσου καρτ να απογειώνονται στα σαμαράκια
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Φαντάσου καρτ να απογειώνονται στα σαμαράκιαΠάντως δεν αναφερόμουν στο ασφάλτινο κομμάτι αλλά στο τσιμεντένιο που είναι εντελώς λείο...
-
Τώρα που αναφέρατε το Πανεπιστήμιο, μήπως να σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο να γινόταν εκεί ένας 'αγώνας' με 'καθαρά' αυτοκίνητα? Είχαν κάνει εκεί έναν οι 4Τ πριν καιρό, έκτοτε ουδέν νεότερον...
-
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. Συγκεντρωση και συνεδριαση αυριο Τεταρτη 8.00 μ.μ.
στην αιθουσα σεμιναριων της ΕΛΠΑ (υπογειο). Αναμενεται απαρτια! -
θα τα πουμε απο κοντα, αλλα καθυστερημενα (8.20 περιπου)
Γι αυτο, οτι καρτιστικα θεματα εχετε (τα οποια και με ενδιαφερουν ιδιαιτερα) θα σας παρακαλουσα να τα βαλετε αργοτερα! -
Ελπίζω τα παιδιά από την Πάτρα να μην αποτελέσουν πάλι το 30%
-
Ελπίζω τα παιδιά από την Πάτρα να μην αποτελέσουν πάλι το 30%
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ελπίζω τα παιδιά από την Πάτρα να μην αποτελέσουν πάλι το 30%............Είμαστε δυό, είμαστε τρείς, είμαστε ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ελπίζω τα παιδιά από την Πάτρα να μην αποτελέσουν πάλι το 30%............Είμαστε δυό, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι δεκατρείς
Κ.ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ
-
Και με δυο απο Πατρα και 3 απο Αθηνα, η δουλεια θα γινει, γιατι πρεπει να γινει. Κι επειδη ειναι υπευθυνη η δουλεια αυτη, θα προτεινω να παραμεινουν οσοι πραγματικα ενδιαφερονται κι εχουν αποφασισει να βρεξουν κωλο! Ελπιζω να εχουμε συνειδητοποιησει ολοι, οτι αποτυχια δεν χωρει!
-
Συντομη ενημερωση.
Στη χθεσινη συνεδριαση συμμετειχαν οι:
Βλασταρας Κωστας...Longhi
Μποκαρης Ευθυμης...The co driver
Μποτονακης Ευτυχης...ebotonakis
Στελλας Αγγελος...Angel13
Μουντζουρης Τριανταφυλλος...tm
Μελετοπουλος Λωρης...El-Em
Βαρδακης Κων/νος...kostas.20vt
Σασσαλος Κων/νος...taurus
Συγγουνης Κων/νος...Kpsig
Γκινη Ρενα...Kamil
Πλατης Χρηστος...Platis.
Συζητηθηκαν κι αποφασισθηκαν τα Εξης:- Η εκδηλωση θα ονομαζεται MOTORSHOW 2005, με επεξηγηματικη υποσημειωση(οπου χρειαζεται) Γιορτη Μηχανοκινητου Αθλητισμου.
- Θα πραγματοποιηθει το Σαβατοκυριακο 3-4 Σεπτεμβριου 2005 κατα πασα πιθανοτητα στο Αεροδρομιο Ελληνικου. Ηδη ,ειχαμε την προφορικη αδεια της ΕΘΕΑ που θα κρατησει την ημερομηνια χωρις αγωνιστικες εκδηλωσεις,
και την επομενη εβδομαδα θα εχουμε την επισημη αδεια της. - Οι πιο πανω 11 αναφερομενοι,αποτελουν την 'Ομαδα Εργασιας για την
οργανωση του Motorshow 2005'. Ολη η οργανωτικη δουλεια θα γινει απο την ομαδα αυτη και οι αποφασεις θα ειναι συλλογικες. Τα μελη της 'Ομαδας
εργασιας' εξελεξαν μια τριμελη Συντονιστικη Επιτροπη με προφανεις αρμοδιοτητες.
4.Η εκδηλωση θα αρχισει το Σαβατο 3/9/05 στις 15.00 και θα κλεισει με μια συναυλια την Κυριακη 4/9/2005 το βραδυ. Με τον προγραμματισμο και τον σχεδιασμο των δραστηριοτητων, θα γινουν απολυτα σεβαστες οι διαταξεις περι κοινης ησυχιας. - Το ολο προγραμμα αρχισε ηδη να διαμορφωνεται και θ ανακοινωθει σε ευθετο χρονο
- Τεθηκαν και συζητηθηκαν θεματα χορηγων, τηλεοπτικης καλυψης και
θεσης της εκδηλωσης υπο την αιγιδα Δημοσιων και κοινωφελων οργανισμων. - Ανατεθηκε στον Κ. Βλασταρα να κανει εναν αρχικο οικονομικο προυπολογισμο.
Γενικα διαμορφωθηκε μια πολυ πιο συγκεκριμενη και ρεαλιστικη κατασταση, με πολυ καλες προοπτικες.
Αποφασισθηκε, η συντονιστικη επιτροπη να κανει τις αναγκαιες ενεργειες και συναντησεις ,ωστε να εξασφαλιστει το αεροδρομιο του Ελληνικου και υστερα α ξανασυγκαλεσει την ομαδα εργασιας για τα περαιτερω.
-
Λόγο κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων δυστηχώς δεν μπόρεσα να βρεθώ στη συνάντηση.
Έχω όμως τη διάθεση να βρέξω το ποπουδάκι μου. Μπορεί να γίνει κάτι να μπώ και εγώ ή να βάλω βίσμα.
Αν χρειαστεί θα βάλω την Καλομοίρα να μιλήσει για μένα.
Οταν έχεις κονέ στην Ελλάδα όλα γίνονται. -
Δημητρη, οπως εγραψα πιο πριν, οι αποφασεις πια θαναι απολυτα
συλλογικες. Κατα συνεπεια, κι αν θες πραγματικα να το...βρεξεις,δεν εχεις παρα να ερθεις στην επομενη συναντηση και να το κουβεντιασουμε ολοι μαζι. Και μη φανταστει κανεις οτι παμε να το κανουμε κλειστο κλαμπ και ν αφησουμε καποιους που απο την αρχη ενδιαφερθηκαν, εξω. Απλα,αισθανομαστε μεγαλη την ευθυνη και θελουμε να ξερουμε που και με ποιους παμε. Ισως ακομη να μην εχει συνειδητοποιηθει το μεγεθος των υποχρεωσεων και της προσπαθειας. Αλλα για να ευοδοθει,οι αποφασεις θα πρεπει ναναι γρηγορες κι εμπεριστατωμενες,αρα η λειτουργια συγκεντρωτικη. -
ΩΡΑΙΑ.
Θα περιμένω την επόμενη συνάντηση για να ξεκινήσω το πιτσίλισμα και εγώ.
Ξέρουμε πότε περίπου θα γίνει? -
Προς το παρών περιμένουμε ορισμένες πολύ σημαντικές απαντήσεις.
Όταν με το καλό τις πάρουμε και πάρει το εγχείρημά μας «σάρκα και οστά» (όπως πολύ σοφά ειπώθηκε χθές) θα ανακοινωθεί η ημερομήνια και η ώρα της επόμενης συνάντησης.
Welcome onboard κ. Παπαδόπουλε. -
Η πρωτη και πιο σημαντικη απαντηση δοθηκε ηδη, χαρη στην ταχυτατη κι αποτελεσματικη Kamil που ενηργησε...κεραυνοβολα. Το Ελληνικο ειναι
ελευθερο, κι ετσι αρχιζει το'ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ' -
Εχω δηλώσει ότι συμμετέχω και θέλω να συμμετέχω!!
Δυστυχώς ακαδημαϊκές υποχρεώσεις (τώρα στα γεράματα) κάθε Τετάρτη με εμπόδισαν μέχρι τώρα να έρθω!Υπόσχομαι να κάνω κοπάνα και να έρθω την επόμενη φορά (να θυμηθώ και τα νειάτα μου!!!)
-
Νικο,χωρις παρεξηγηση, μια φορα δεν φτανει! Οπωσδηποτε και για σενα ισχυει οτι ειπαμε και με τον El Toro. Θα τα πουμε.
Χρηστος.
Hellenic MotorShow 2005