-
Ποιά αξιοπιστία ρε φίλε, μας δουλεύεις ?????
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
1 χρόνο εγγύηση ΜΟΝΟ??? Γιατί? Τι μοντέλο ήταν το αυτοκίνητο?(τι διάολο, μέχρι και στα κινητά 2 χρόνια εγγύηση δίνουν πλέον...)
Σπύρος
Τα 2 χρονια εγγυηση ισχυουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο 1/1/2004 για οποιοδηποτε καινουριο προϊον.
Αν ηταν μοντελλο 2003 τοτε ειχε ενα χρονο εγγυηση...
( το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το τονιζω γιατι αν δεν ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, η VW θα εδινε -πιθανοτατα- ακομη μονο 1 χρονο εγγυηση...) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
1 χρόνο εγγύηση ΜΟΝΟ??? Γιατί? Τι μοντέλο ήταν το αυτοκίνητο?(τι διάολο, μέχρι και στα κινητά 2 χρόνια εγγύηση δίνουν πλέον...)
Σπύρος
Κ στα Φιμέ τζάμια δίνουν εφόρου ζωής! τι σχέση έχει αυτό όμως; Αυτοκίνητο παίρνεις ούτε κιν. ούτε τζάμια. ο 1 χρόνος τι δηλώνει; ότι το αυτοκίνητο θα χρεπιάσει μετά; Κοίτα λίγο τις τιμές των μεταχ. VW γιατί είναι υψηλές; επειδή είναι χρέπια; γιατί έχουν τέτοια αξία μεταπώλησης; επειδή βγάζουν προβλήματα;
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
1 χρόνο εγγύηση ΜΟΝΟ??? Γιατί? Τι μοντέλο ήταν το αυτοκίνητο?
(τι διάολο, μέχρι και στα κινητά 2 χρόνια εγγύηση δίνουν πλέον...)
Σπύρος
Τα 2 χρονια εγγυηση ισχυουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο 1/1/2004 για οποιοδηποτε καινουριο προϊον.
Αν ηταν μοντελλο 2003 τοτε ειχε ενα χρονο εγγυηση...
( το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το τονιζω γιατι αν δεν ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, η VW θα εδινε -πιθανοτατα- ακομη μονο 1 χρονο εγγυηση...)Κανεις λαθος γιατι εγω που πηρα το polo μου 07/03 εχω 2 χρονια εγγυηση...
-
Τα νούμερα θα μου επιτρέψεις να ξαναπώ ότι δεν δείχνουν απολύτως τίποτα. Το παράδειγμα του astra επιβεβαιώνει αυτά που λέω. Το opel είναι ένα αυτοκίνητο της ίδιας φιλοσοφίας με το Golf. Είναι εξίσου ποιοτικό, πιο αξιόπιστο, άνετο σε χώρους και ανάρτηση, και τουλάχιστον 2-3000 ευρω φθηνότερο κατα έκδοση.
Η φράση κλειδί που χρησιμοποιείς είναι 'ίδια τιμή'. Παραδέχεσαι εμμέσως ότι αν το Golf είχε πιο ανταγωνιστική (ρεαλιστική θα πω εγώ) τιμή θα ήταν ασυναγώνιστο σε πωλήσεις. Συμφωνούμε.
Δεν αξίζει να δώσει κάποιος 1μυριο (για να θυμηθούμε και τις δραχμές) παραπάνω για την ποιότητα κατασκευής,όταν και το κόστος συντήρησης είναι δυσθεώρητο σε μια τόσο μικρή κατηγορία, και υπάρχουν προτάσεις αντίστοιχες με λιγότερα χρήματα (astra εν προκειμένω). Γνώμη μου.
Και τέλος αφού τα VW είναι τόσο αξιόπιστα προς τι τα 2 χρόνια εγγύηση μόνο. -
[>quote='dahlback']>Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρος
Κ στα Φιμέ τζάμια δίνουν εφόρου ζωής! τι σχέση έχει αυτό όμως; Αυτοκίνητο παίρνεις ούτε κιν. ούτε τζάμια. ο 1 χρόνος τι δηλώνει; ότι το αυτοκίνητο θα χρεπιάσει μετά; Κοίτα λίγο τις τιμές των μεταχ. VW γιατί είναι υψηλές; επειδή είναι χρέπια; γιατί έχουν τέτοια αξία μεταπώλησης; επειδή βγάζουν προβλήματα;
[/quote]
Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θεμα , οτι το αμαξι θα γινει χρεπι μετα απο 1-2 χρόνια....ΑΛΛΑ δεν μπορει ο υποψηφιος αγοραστης να το δει παρα μονο ως μειονεκτημα εναντι του ανταγωνισμου.
Οταν παρα πολλοι κατασκευαστες δινουν πολυετης εγγυησης σε αυτοκινητα περιπου μεχρι 30,000 ε , οποιος δεν το κανει αυτοματα εχει μειονεκτημα, αν κανουμε συγκριση σε αυτοκινητα 50-600000 ολοι δινουν την ιδια, αρα δεν ειναια κριτηριο η εγγυηση.
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
Σπύρος
Άλλο παραμύθι η αξία μεταπώλησης....
Αφού τα πληρώνεις ακριβώτερα από το ανταγωνισμό στην τιμή αγορα΄ς έτσι και αλλιως, ουσιαστικά δεν κερδίζεις με την αξία μεταπώλησης....
Τόσο απλά...
Μου φαίνεται ότι είσαι πολύ κολλημένος και δεν βλέπεις από κει και πέρα τίποτα άλλο.
Κάτσε στο vwclub να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας....
-
Ο χρήστης tony έγραψε:
Τα νούμερα θα μου επιτρέψεις να ξαναπώ ότι δεν δείχνουν απολύτως τίποτα. Το παράδειγμα του astra επιβεβαιώνει αυτά που λέω. Το opel είναι ένα αυτοκίνητο της ίδιας φιλοσοφίας με το Golf. Είναι εξίσου ποιοτικό, πιο αξιόπιστο, άνετο σε χώρους και ανάρτηση, και τουλάχιστον 2-3000 ευρω φθηνότερο κατα έκδοση.
Η φράση κλειδί που χρησιμοποιείς είναι 'ίδια τιμή'. Παραδέχεσαι εμμέσως ότι αν το Golf είχε πιο ανταγωνιστική (ρεαλιστική θα πω εγώ) τιμή θα ήταν ασυναγώνιστο σε πωλήσεις. Συμφωνούμε.
Δεν αξίζει να δώσει κάποιος 1μυριο (για να θυμηθούμε και τις δραχμές) παραπάνω για την ποιότητα κατασκευής,όταν και το κόστος συντήρησης είναι δυσθεώρητο σε μια τόσο μικρή κατηγορία, και υπάρχουν προτάσεις αντίστοιχες με λιγότερα χρήματα (astra εν προκειμένω). Γνώμη μου.
Και τέλος αφού τα VW είναι τόσο αξιόπιστα προς τι τα 2 χρόνια εγγύηση μόνο.Όσο για την εγγύηση απάντηση έδωσα παραπάνω.
Απο εκεί κ πέρα το θέμα είναι το τι θέλει κανείς να έχει κ το τι θέλει να δώσει. Αλλά σου εξήγησα ότι τόσος κόσμος που προτιά το Golf είναι χαζός; κ δεν σκέφτεται τα χρήματα; Επέτρεψέ μου να πώ πως δεν είναι χαζός. Απλά ξέρει τι θέλει κ δεν βάζει περιορισμούς. Προτιμά να δώσει κάποια λεφτά παραπάνω κ να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Σπύρος
Άλλο παραμύθι η αξία μεταπώλησης....
Αφού τα πληρώνεις ακριβώτερα από το ανταγωνισμό στην τιμή αγορα΄ς έτσι και αλλιως, ουσιαστικά δεν κερδίζεις με την αξία μεταπώλησης....
Τόσο απλά...
ΑΑΑΑΑ....ΑΑΑ Ωραία επιχειρήατα έχεις. Αλλά ξέρεις τι λέει ένα άλλο ρητό; Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
-
Δεν πειράζει....
Κάτσε στο vwclub και να παραμυθιάζεστε όλοι μεταξυ σας εκεί...
Έτσι και αλλιως είσαι κολλημένος που δεν βλέπεις τι γίνεται...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Δεν πειράζει....Κάτσε στο vwclub και να παραμυθιάζεστε όλοι μεταξυ σας εκεί...
Έτσι και αλλιως είσαι κολλημένος που δεν βλέπεις τι γίνεται...
Κοίταξε να δείς μάγκα, κολλημένος είμαι κ δε φοβάμαι να το παραδεκτό. Αλλά τουλάχιστον την άποψή μου την υποστηρίζω με επειχιρήματα. Κ δεν προσβάλω κανέναν. Όσο για τον αν παραυθιοαζόμαστε στο VW club δε σου πέφτει κανένας λογος κ δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδό σου ούτε να ρίξω τη κουβέντα στο επίπεδο που προσπαθείς εδώ κ ώρα να τη ρίξεις. Εκτός του ότι είσαι κ off topic.
-
dahlback, μπήκες πρόσφατα στο forum και γι'αυτό δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί από τις 'τιτάνιες' μάχες περί αξιοπιστίας της VAG κλπ.
Κάνε ένα κόπο και ψάξε λίγο στο forum για αναφορές στη VAG και γενικότερα στα Γερμανικά.
Θα γλιτώσουμε άλλο ένα ανούσιο 'διαπληκτισμό' και -πιστεύω- θα διαβάσεις αρκετά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα.
Έχει ήδη ξεφύγει το θέμα και οδηγείται σε αδιέξοδο.
Όσο για εμάς του πιό 'παλιούς' (λέμε τώρα ) ας μήν έχουμε τόσο απλωμένο το ζωνάρι μας αφού μας κακοφάνηκε και εμάς να μας επιτίθενται, όντες νέοι, χωρίς να καταλαβαίνουμε το γιατί ΠΛΗΤΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Αυτά. Θένξ!
-
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως το αγοράζουνε για την καινούρια πίσω ανάρτηση κι οτι αν είχε ακόμα ημιάκαμπτο δεν θα το αγόραζαν. Εγώ σου λέω πως το Golf και φύλλα σούστας να είχε οι περισσότεροι πάλι θα το αγόραζαν.
Πως εξηγείς εσύ ότι με την εξαγγελία ότι βγαίνει νέο μοντέλο συρρέουν στην αντιπροσωπεία να το παραγγγείλουν. Αυτοί είναι οι συνειδητοποιημένοι -
Ηρεμα παίδες!!!
Μην χρησιμοποιείται προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μείνετε στο θέμα!!!
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
dahlback, μπήκες πρόσφατα στο forum και γι'αυτό δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί από τις 'τιτάνιες' μάχες περί αξιοπιστίας της VAG κλπ.Κάνε ένα κόπο και ψάξε λίγο στο forum για αναφορές στη VAG και γενικότερα στα Γερμανικά.
Θα γλιτώσουμε άλλο ένα ανούσιο 'διαπληκτισμό' και -πιστεύω- θα διαβάσεις αρκετά ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα.
Όσο για εμάς του πιό 'παλιούς' (λέμε τώρα ) ας μήν έχουμε τόσο απλωμένο το ζωνάρι μας αφού μας κακοφάνηκε και εμάς να μας επιτίθενται, όντες νέοι, χωρίς να καταλαβαίνουμε το γιατί ΠΛΗΤΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Αυτά. Θένξ!
Φίλε jazzoura, συμφωνώ να ηρεμήσουμε.....
Από μένα υπάρχει τέλος σε αυτή τη διαμάχη (σαν πιό παλιό μέλος)
-
Sorry αν παραφέρθηκα παίδες. Δεν έχω σκοπό τη διαμάχη, αλλά τον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ κ πάλι SORRY
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΠΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!!ΕΛΕΟΣ...
Ποιος σου το ειπε αυτο?????
Εχεις οδηγησει τιποτα αλλο εκτος alfa romeo???? -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
dahlback, μπήκες πρόσφατα στο forum και γι'αυτό δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί από τις 'τιτάνιες' μάχες περί αξιοπιστίας της VAG κλπ.Κάνε ένα κόπο και ψάξε λίγο στο forum για αναφορές στη VAG και γενικότερα στα Γερμανικά.
Αυτά. Θένξ!
Φίλε Jazzoura νιώθεις ότι τα λεγόμενά μου είναι επιθέσεις προς τις προσωπικές σας απόψεις; Όντως είμαι νέος στο forum, Δεν μπήκα όμως για να φέρω αναστάτωση΄ούτε για να επιιτεθώ σε κανέναν, αν κ μου προσάψανε τέτοια κατηγορία. Την γνώμη μου προσπαθώ να εκφράσω, αλλα απ'ότι καταλαβαίνω υπάρχει μία αντιπάθεια προς τη VW κ γενικά στο VAG group κ οτιδήποτε υπέρ του κατακρίνεται κ διώκεται απο κάποιους. Αυτό σαν αποτέλσμα έχει τις αλεπάληλες επιθέσεις κ άσκοπες πολλές φορές επιθέσεις, οι οποίες επέτρεψέ μου να πώ γίνονται απλα για γίνουν, χωρίς ουσιατικότητα.
-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
Φίλε Jazzoura νιώθεις ότι τα λεγόμενά μου είναι επιθέσεις προς τις προσωπικές σας απόψεις; Όντως είμαι νέος στο forum, Δεν μπήκα όμως για να φέρω αναστάτωση΄ούτε για να επιιτεθώ σε κανέναν, αν κ μου προσάψανε τέτοια κατηγορία. Την γνώμη μου προσπαθώ να εκφράσω, αλλα απ'ότι καταλαβαίνω υπάρχει μία αντιπάθεια προς τη VW κ γενικά στο VAG group κ οτιδήποτε υπέρ του κατακρίνεται κ διώκεται απο κάποιους. Αυτό σαν αποτέλσμα έχει τις αλεπάληλες επιθέσεις κ άσκοπες πολλές φορές επιθέσεις, οι οποίες επέτρεψέ μου να πώ γίνονται απλα για γίνουν, χωρίς ουσιατικότητα.
Όχι βέβαια!!! Ακριβώς το αντίθετο λέω!!!
-
Φίλε dahlback,είναι λογικό ο καθένας να έχει μια άποψη ζωής!Και όντως μερικοί είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι μια μάρκα είναι η καλύτερη από όλες τις άλλες!Δεν συμφωνώ αλλά είναι δικαίωμά τους να το πιστεύουν!
Το σωστό είναι να μην γενικεύουμε και να παρακολουθούμε τι λέει ο καθένας μας ώστε να τον κατατάξουμε ανάλογα με αυτά που υποστηριζει και αυτά που εμείς πιστεύουμε!
Γιατι πρέπει να συμφωνείς ότι ακόμα και ο πιο κολλημένος με κάτι θα έχει κάτι να πει που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι!!
Ανοιχτά μυαλά λοιπόν!Ολες οι απόψεις σεβαστές!!!
FORD FOCUS II vs VW GOLF