-
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αρκεί να μην είναι υπέρ του ομοίλου VAG.
(Έχω και Seat τρομάρα μου)
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αρκεί να μην είναι υπέρ του ομοίλου VAG. -
Ελεος ρε παιδιά με το Golf !! Καλώς ή κακώς αυτό είναι και αυτοί που το πήραν είχαν τους λόγους τους
Ας ασχοληθούμε με κάποια άλλα μοντέλα της κατηγορίας , για τα οποία δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα μέχρι τώρα ( Rover 25, Daewoo Lacetti κλπ. ) -
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Ελεος ρε παιδιά με το Golf !! Καλώς ή κακώς αυτό είναι και αυτοί που το πήραν είχαν τους λόγους τους
Ας ασχοληθούμε με κάποια άλλα μοντέλα της κατηγορίας , για τα οποία δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα μέχρι τώρα ( Rover 25, Daewoo Lacetti κλπ. )Το Rover 25 δεν είναι καν στην κατηγορία του Golf, supermini θεωρείται και είναι λόγω μήκους, ενώ το Lacetti 1.6 κοστίζει 13.650 ευρώ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ δηλαδή από το βασικό τρίθυρο Golf V 1.4 με 75 γαιδούρια.
Για τα λεφτά του το Lacetti είναι πολύ τίμιο και ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ας ασχοληθούμε με κάποια άλλα μοντέλα της κατηγορίας , για τα οποία δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα μέχρι τώρα ( Rover 25, Daewoo Lacetti κλπ. )Το Rover 25 δεν είναι καν στην κατηγορία του Golf, supermini θεωρείται και είναι λόγω μήκους, ενώ το Lacetti 1.6 κοστίζει 13.650 ευρώ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ δηλαδή από το βασικό τρίθυρο Golf V 1.4 με 75 γαιδούρια.
Μπορεί να είναι τίμιο, εγώ όμως θέλω αυτοκίνητο και όχι λογιστή
-
Ο ένας είπε:
Ο άλλος απάντησε:
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ακριβώς, αφού θες αυτοκίνητο δεν θα πάρεις Golf (για να μην ξεχνιόμαστε). Ούτε οι λογιστές είναι τίμιοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ακριβώς, αφού θες αυτοκίνητο δεν θα πάρεις Golf (για να μην ξεχνιόμαστε). Ούτε οι λογιστές είναι τίμιοι
E, βρε Ιkar! Με την καλή κουβέντα είσαι πάντα....
Κοίτα και με 5.000 παίρνεις το νέο- φτηνό της Renault.
Kι εκεί ξέρεις τί παίρνεις. -
Επαναφέρω το θέμα, με αφορμή το συγκριτικό που υπάρχει στο τρέχον τεύχος των 4Τ, 'αντιπαράθεση κορυφής'
Να πάρουμε μια γεύση ακόμη...Ο τίτλος με βρίσκει 100% σύμφωνο
-
το φοκους version number 2 δεν εχει να ζηλεψει σε ΤΙΠΟΤΕ στο θεμα ποιοτητα εσωτερικου.........ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ
-
To golf to βαρεθηκα.... Μου φαίνεται μία ζωή μικρό, μια ζωή αργο,,, όλα τα κακά του...
καλυτερα astra και παλι astra
-
Ψηφίζω FOCUS. Το GOLF είναι καλό αυτοκίνητο αλλά θεωρώ το FOCUS καλύτερο, με μικρότερο κόστος κτήσης και συντήρησης.
-
Μάλλον το focus πρέπει να είναι λιιιιιιιιιίγο καλύτερο.
Αλλά το Golf θα θεωρείτε απο τους περισσότερους καλύτερο και ίσως και να είναι τελικά, αν το ψάξεις πιο βαθιά, ή αν δεις τα ίδια αυτοκίνητα μετά από 4 χρόνια. -
Διαβασα σημερα και την δοκιμη στους 4Τ. Η δικη μου προτιμιση παει στο Φοκους, αν και το Γκολφ εξακολουθει να ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα στην κατηγορια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Διαβασα σημερα και την δοκιμη στους 4Τ. Η δικη μου προτιμιση παει στο Φοκους, αν και το Γκολφ εξακολουθει να ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα στην κατηγορια.Aυτό που έπιασα από το συκγριτικό,
είναι ότι, **GOLF - FOCUS **σημειώσατε ΧΕξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόκειται για 'τελικό' της κατηγορίας με 'αντικειμενικά' κριτήρια.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Διαβασα σημερα και την δοκιμη στους 4Τ. Η δικη μου προτιμιση παει στο Φοκους, αν και το Γκολφ εξακολουθει να ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα στην κατηγορια.
Aυτό που έπιασα από το συκγριτικό,
είναι ότι, **GOLF - FOCUS **σημειώσατε ΧΕξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόκειται για 'τελικό' της κατηγορίας με 'αντικειμενικά' κριτήρια.
Ναι γιατί ακόμα δεν έχουν τιμές
-
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόκειται για 'τελικό' της κατηγορίας με 'αντικειμενικά' κριτήρια.
Astra-C4 αποκλείστηκαν στα ημιτελικά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kαλώς τον
Αν δεν απατώμαι, ο διευθύνων σύμβουλος (?) της FORD, Κος Σακελλαρόπουλος,
δήλωνε ότι το νέο FOCUS είναι ένα αυτοκίνητο που θα πουλήσει μόνο του,
χωρίς προσφορές.
Η προσφορές όμως ήρθαν με το καλημέρα, μάλλον...
Ανταλλαγές με το παλιό, δώρο εξοπλισμός 2.500 για το νέο,
επιθετική πολιτική....?PS. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
-
Kαλώς τον
χωρίς προσφορές.
Δεν είναι θέμα προσφορών. H C4 2.0 κοστίζει 22.950 (180) αν δεν κάνω λάθος Αν και το Focus 2.0 έρθει στα 23-24 και είναι εξίσου καλό με το Golf ποιο είναι καλύτερο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kαλώς τον
χωρίς προσφορές.
Δεν είναι θέμα προσφορών. H C4 2.0 κοστίζει 22.950 (180) αν δεν κάνω λάθος Αν και το Focus 2.0 έρθει στα 23-24 και είναι εξίσου καλό με το Golf ποιο είναι καλύτερο;
Εννοείς ποιό είναι πιο συμφέρουσα αγορά.
Όχι το πιο είναι καλύτερο σαν αυτοκίνητο.
FORD FOCUS II vs VW GOLF