-
Σκεφτομαι την αγορα ενος CRV με ενδιαφερουν οι χωροι φορτωσης ,το κοστος χρησης,η ανεση και πολυτελεια και τελος η κινηση εκτος δρομου.
[με τη σειρα που τα αναφερω]Απεριψα το RAV γιατι ειναι πιο ακριβο [με τα δερματινα κ.λ.π]εχει πολυ μικρους χωρους φορτωσης και μονιμη τετρακινηση η οποια στην εθνικη οδο που θα κανω τα περισσοτερα χιλιομ. απλως μου ανεβαζει το κοστος.[νομιζω].Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν παιρνεις ενα VAN?.Για να μη με σταματαει η εφορια!!![οι επαγγελματιες καταλαβαινουν]Τελος με ενδιαφερουνκαι καποιες ορεινες διαδρομες σε σχετικα ομαλους δρομους .τι αλλο θα μπορουσα να κοιταξω με 30000€?θα ηθελα και μια γνωμη κατοχωνCRV. -
Σκεφτομαι την αγορα ενος CRV με ενδιαφερουν οι χωροι φορτωσης ,το κοστος χρησης,η ανεση και πολυτελεια και τελος η κινηση εκτος δρομου.
[με τη σειρα που τα αναφερω]Απεριψα το RAV γιατι ειναι πιο ακριβο [με τα δερματινα κ.λ.π]εχει πολυ μικρους χωρους φορτωσης και μονιμη τετρακινηση η οποια στην εθνικη οδο που θα κανω τα περισσοτερα χιλιομ. απλως μου ανεβαζει το κοστος.[νομιζω].Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν παιρνεις ενα VAN?.Για να μη με σταματαει η εφορια!!![οι επαγγελματιες καταλαβαινουν]Τελος με ενδιαφερουνκαι καποιες ορεινες διαδρομες σε σχετικα ομαλους δρομους .τι αλλο θα μπορουσα να κοιταξω με 30000€?θα ηθελα και μια γνωμη κατοχωνCRV. -
Ετσι οπως περιγραφεις τις αναγκες σου και με τη σειρα που τις βαζεις ενα station wagon θα σε καλυψει.π.χ octavia 4x4,mazda 6 sw και δεν ξερω τι αλλο υπαρχει.
Παντως,γνωμη μου ειναι,μην παρεις SUV μονο και μονο για να λες οτι πηρες 'τζιπ'.Αν δεν το χρειαζεσαι το μονο που θα κανεις ειναι να επιβαρυνεις την ατμοσφαιρα με περιττα καυσαερια... -
Eνα CRV επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με 'περιττά' καυσαέρια σε σχέση με πχ ενα octavia ή ενα 6 ??????
Εγω πιστευω πως είναι ενα πολύ καλό και πρακτικό αυτοκίνητο, αν δεν θές κάτι παραπάνω απο Light εκτός δρόμου δυνατότητες τότε είναι πολύ καλή επιλογή.
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ετσι οπως περιγραφεις τις αναγκες σου και με τη σειρα που τις βαζεις ενα station wagon θα σε καλυψει.π.χ octavia 4x4,mazda 6 sw και δεν ξερω τι αλλο υπαρχει.
Παντως,γνωμη μου ειναι,μην παρεις SUV μονο και μονο για να λες οτι πηρες 'τζιπ'.Αν δεν το χρειαζεσαι το μονο που θα κανεις ειναι να επιβαρυνεις την ατμοσφαιρα με περιττα καυσαερια...Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ένα octavia 4X4 θα 'πήγαινε' καλύτερα στις απαιτήσεις σου, αλλά όχι ότι το οποιαδήποτε SUV επιβαρύνει περισσότερο το περιβάλλον!!! Προς θεού!
-
MITSUBISI OUTBACK!!!
FORD MAVERICK 2.3!! -
το octavia πλεον θεωρειται παλιο αυτοκινητο...........
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
..Παντως,γνωμη μου ειναι,μην παρεις SUV μονο και μονο για να λες οτι πηρες 'τζιπ'.Αν δεν το χρειαζεσαι το μονο που θα κανεις ειναι να επιβαρυνεις την ατμοσφαιρα με περιττα καυσαερια...Σχημα λογου ηταν ρε παιδια.Δεν προσεξατε τις τελιτσες στο τελος
Απευθυνομουν στους εχθρους των SUV που μας κατηγορουν οτι καταστρεψαμε το περιβαλλον. -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
..Παντως,γνωμη μου ειναι,μην παρεις SUV μονο και μονο για να λες οτι πηρες 'τζιπ'.Αν δεν το χρειαζεσαι το μονο που θα κανεις ειναι να επιβαρυνεις την ατμοσφαιρα με περιττα καυσαερια...
Σχημα λογου ηταν ρε παιδια.Δεν προσεξατε τις τελιτσες στο τελος
Απευθυνομουν στους εχθρους των SUV που μας κατηγορουν οτι καταστρεψαμε το περιβαλλον. -
Αγαπητοι μου δεν ξερω πολλους που πηραν ενα αμαξι 15-20 εκατομμυριων μαυρο μεταλικο κλπ. και το εχουν βαλει να...περναει ποταμια!!!Ηξερα καποιον που απο τοτε που πληρωσε 2200 για μικρογρατζουνιες παει μονο...ασφαλτο!!!
Ειμαι ενας μεσος ελληνας απο επαρχια με καταπληκτικες διαδρομες ορινες και πεδινες που ζηταω με Ε Ν Α αμαξι να τα εχω ολα!![ω!!τι προτοτυπο!!!]Δε γινεται???Το ξερω.Ιεραρχοντας τις αναγκες μου και την..τσεπη μου οπως ειπα και στην αρχη θελω ενα SUB και οχι STATION1ον ειναι θεμα αισθητικης [ειπαμε ειμαι μεσος ελληνας και οχι αμερικανος της δεκαετιας του 70
2ον με ενα station θα με...κοιταξει η.......Ρουλα???
3ον βαρεθηκα να...σερνομαι με το παλιοmegane το χαμηλωμενο.
Μετα απο καποια ερευνα και χωρις μεγαλες γνωσεις στο..θεμα διαβαζοντας και καποια τεστ που φυσικα κατορθωσαν να με..μπερδεψουν μια χαρα...γερνω...προς το CRV.Tι αλλο θα μπορουσα να παρω??
Μην υποβαθμιζετε τις αναγκες μου...την εχετε δει τη Ρουλα??? ειπαμε ειμαι μεσος ελληνας βοηθατε πατριωτες θα.......σκασω!!!!τι να παρω???? -
Νομίζω ότι ένα CRV Diesel θα ήταν εξαιρετική περίπτωση για σένα, δεδομένης και της επικείμενης άρσης της Dieselοαπαγόρευσης στα αστικά κεντρα μάλλον απο το 2005.
Απ ότι ακούω η Honda έχει ήδη έτοιμο το μοντέλο....Απο την αλλα σκέψου καλά και το ότι Ηοnda στην Ελλάδα είναι Σαρακάκης οπότε παίρνοντας Diesel μπορεί με μια βλάβη στην αντλία πετρελαίου να γίνεις αθελά σου σπόνσορας του Σαρακάκη στην τιμή που θα σου την πουλήσει (μιλάμε για άνω των 2000 euros)
Λεωνίδας
ΥΓ To Fοrester τι σου λέει?
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Νομίζω ότι ένα CRV Diesel θα ήταν εξαιρετική περίπτωση για σένα, δεδομένης και της επικείμενης άρσης της Dieselοαπαγόρευσης στα αστικά κεντρα μάλλον απο το 2005.
Απ ότι ακούω η Honda έχει ήδη έτοιμο το μοντέλο...ΥΓ To Fοrester τι σου λέει?
Honda CRV Diesel με 30000 Ε που σκοπευει να διαθεσει ο φιλος λιγο δυσκολο.. Θα ηταν καλη περιπτωση.
Σε αυτα τα λεφτα 'βασιλιας' ειναι το Forester.Τα εχει ολα-τα κανει ολα!!
Μονο η εμφανιση του ειναι αμφιλεγομενη.Σαλλους δεν αρεσει,αλλοι δεν την κοιτανε γιατι ξερουν οτι παιρνουν πολλα αλλα καλα.,σαλλους αρεσει.
Ειναι θεμα γουστου.Απο κει και περα αφου θα πας που θα πας στο Σαρακακη ή σε οποιον αλλο dealer Honda,ριξε μια ματια και στο Mitsubishi Outlander.Με σαφως καλυτερη 4κινηση-καλυτερες εκτος δρομου δυνατοτητες.Συγκρινε αυτα που σε ενδιαφερουν.Χωρους κτλ.
Το οτι εχει μονιμη 4κινηση ενα οχημα μη σε φοβιζει απο αποψη καταναλωσης.
Μετα απο 11000 km. με το Outlander υπολογισα 11,2 lt/100 km.Δεν νομιζω οτι προκειται για υπερβολικη τιμη ε?
Οτι αλλο θες,εδω ειμαστε να βοηθησουμε.Ολοι εχουμε περασει απο τη 'φαση' που περνας εσυ τωρα.Ειναι πολλα τα καλα SUV και η επιλογη γινεται απο λεπτομερειες,εκτος αν ειναι κανεις πορωμενος με καποιο συγκεκριμενο. -
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ CRV DIESEL2.2.ΠΙΘΑΝΗΤΙΜΗ ΠΕΡΙ ΤΑ 37000 . ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Η BMW ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ Χ3 2.0 DIESEL ME 43500 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ . ΣΚΕΦΤΗΤΕ KAI OTI THN ΗΟΝDA ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης aaaristos έγραψε:
Σκεφτομαι την αγορα ενος CRV με ενδιαφερουν οι χωροι φορτωσης ,το κοστος χρησης,η ανεση και πολυτελεια και τελος η κινηση εκτος δρομου.To έχω ήδη εδώ και 5 μήνες περίπου και έχω κάνει 12.000 χλμ περίπου. Οι εντυπώσεις μου:
- άριστοι χώροι. Στις διακοπές κουβάλησα όλη την οικογένεια με 3 παιδιά και αποσκευές και στις μετακινήσεις εκεί κουβαλούσα και επιπλέον ένα φιλικό ζευγάρι.
- η κατανάλωση - μένω στην Πάτρα - δεν έχει ξεπεράσει τα 10 λίτρα στα 100 χλμ.
- η αίσθηση του αυτοκινήτου σε άσφαλτο και χώμα είναι κορυφαία. Ειδικά σε μεγάλες διαδρομές ξεχωρίζει (πρόσφατα έκανα τη διαδρομή ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ σε μία μέρα).
- δε νομίζω ότι υπάρχει χωμάτινη διαδρομή που να το ζορίσει. Για εκτός δρόμου δεν ξέρω αλλά ελάχιστοι οδηγοί - όχι αυτοκίνητα - οδηγούν πραγματικά εκτός δρόμου.
Και για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης έχω οδηγήσει ένα SUZUKI Samurai (περίπου 210.000 χλμ) και ένα OPEL VECTRA (περίπου 130.000 χλμ).
-
Ευχαριστω ολους για τις γνωμες και τις προτασεις τους .Ειναι γεγονος οτι
μεσα στον 'πυρετο' της αναζητησης τυχαινει να μην δινεις την καταλληλη σημασια και σε καποιες αλλες ενδιαφερουσες προτασεις.Καποιες τετοιες λοιπον θα μελετησω και εγω.Νομιζω οτι σε λιγες μερες θα...εμφανιστουν και καποια diesel στην κατηγορια αυτη που αξιζουν την προσοχη.
Με βασικο στοχο το crvακι θα περιμενω λιγο κοιταζοντας και καποια αλλα που μου ειπατε παρατεινοντας ετσι τον ''πυρετο'' της αναζητησης!!!
Τωρα θα μου πειτε 'να προσεξεις μη σου ανεβει και πολυ ο ''πυρετος''!!
το επαθα και αυτο!! μου ανεβηκε!!! και ειχα και παραισθησεις!!και εβλεπα
ενα χ3 που θαρθει λεει σε λιγες μερες 2000 diesel και μπροστα να το σερνουν 150 μουλαρια-αλογα δε θυμαμαι καλα!!!μολις ακουσα την τιμη σα να πηρα x3 depon!!!μου επεσε και ο πυρετος και...οχι μονο....
Ας σοβαρευτουμε λιγο το ποσον αυτο δε μπορω να το διαθεσω αυτη τη στιγμη , να πανε τοσο καλα οι δουλειες ,΄δε το νομιζω.
Ας περιμενουμε λιγο ακομα και βλεπουμε!!
Ευχαριστω ολους καθε γνωμη σας ευπροσδεκτη και σβαστη -
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟ CRV KAI ΑΛΛΟ Χ3
-
Αγαπητε Αποστολε ''κακως'' που το ανεφερες!!!!
[χιουμορ κανω] με εβαλες στην ''πριζα''!!!
οντως η διαφορα τιμης δεν ειναι και τρομακτικη σιγουρα αξιζει και παρα-αξιζει προσοχης!!
Αγαπητε''ανωνυμε φιλε''αν και ειναι εκτος θεματος θα σου απαντησω απο εδω΄αν ειχαν φωνη τα εκατονταδες subακια των70-80 χιλιαδων
τι θα λεγαν?ξερεις ποια λεω αυτα που διανυουν την τρομακτικη!!
αποσταση κολωνακιου-γλυφαδας σε λιγοτερο απο....μιαμιση ωρα
και αυτο γιατι τα κακομοιρα δεν...πετανε!!![δεν εχει προχωρησει και η τεχνολογια σ αυτο τον τομεα βρε παιδι μου!!!]
και ως γνωστον τον αυγουστο ερχεται η ωρα του για το παρθενικο του
τα-ξυδι για το..μακρινο πειραια το 'πεταει' στο καραβι και σε λιγες ωρες
ειναι ετοιμος να ''οργωσει'' τα...χιλιαδες χιλιομετρα της...Μυκονου!!!
το παιρνει το βραδυ και προσπαθει..να κατεβει στη χωρα αναμεσα απο τα μπουλουκια των πεζοπορων διαφορων φυλων ε φυσικο ειναι να πατησει
κατι αγγλιδες που ηταν...αγκαλιασμενες[φυσικο ειναι στη μυκονο ειμαστε]
που ως..αγκαλιασμενες επιαναν το μισο δρομο!!Φυσικο..καπου μεσα στο μπουλουκι και ενας Ελλην΄΄αρας του την ειπε΄΅που το πας εδω μεσα το
land cruiser μπαρμπα???ντραπηκε!!!ντραπηκε και...χαρηκε που δεν ακουσε
τιποτα χειροτερο γιατι καποιος αλλος αλλη φορα του ειχε πει ''που το πας το
land cruiser μωρη!!!εχει και μια περηφανεια!!! μπορει να ειμαστε οτι ειμαστε αλλα οχι και να το δειχνουμε στον καθε τυχαιο!!!!σκευτηκε!!!
Συγνωμη αν για χαρη του ανωνυμου φιλου σας κουρασα αλλα επρεπε
να τα...ακουσει -
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΟFF ROAD EXOYΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟ
-
Και εγώ ενδιαφέρομαι για το CRV για λόγους παρόμοιους με αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν (και για το αχανές πορτμπαγκάζ του). Ξέρει κανείς περισσότερα σχετικά με το νέο (facelift) CRV που έρχεται; Η τιμή (37.000€) που ανέφερε ο φίλος απο Σέρρες όντως ισχύει; και οι βενζινοκίνητες εκδόσεις θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα;
HONDA CR-V αξιζει τα 31000€???