-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πάντως το πουλί μου εγώ δεν το βγάζω έξω στους -10 ...Και πολυ καλα κανεις. Αλλιως θα υπαρξει διαπραγματευση ... 'ελα καλο μου βγες! Για κατουρημα ειναι!!!'
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
ποιος μιλησε για υπαιθριο
ειπαμε μας αρεσει το κρυο, αλλα οχι να παθουμε και κρυψορχια
-
Για μπάνιο σήμερα στο ανοικτό της Νεάπολης, στο Συκεών κάνουν συντήρηση....
-
αυτο με τις αποδείξεις στα delivery έχει παραγίνει
άσε που ποτε δεν εχουν ρεστα!
και φυσικά οι τιμές ακόμη στα ύψη2 ban έριξα το ΣΚ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πολύ κρύο στον τόπο σας καλοί μου ιθαγενείς!!!
Βγηκε και ήλιος!Εμενα μου αρεσε, ειδικα με τη συνοδεια του αερα.
-
Και μένα μου άρεσε που περπάτησα άδικα ενάμισι χιλιόμετρο στο λιμάνι! Ειδικά όταν κατάλαβα ότι τα δάχτυλά μου δεν λύγιζαν για να πάρω τηλέφωνο, ήταν σχεδόν μαγικά! Ψυχοπαθής ή καταθλιπτικός; Όοοοοοχι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και μένα μου άρεσε που περπάτησα άδικα ενάμισι χιλιόμετρο στο λιμάνι! Ειδικά όταν κατάλαβα ότι τα δάχτυλά μου δεν λύγιζαν για να πάρω τηλέφωνο, ήταν σχεδόν μαγικά! Ψυχοπαθής ή καταθλιπτικός; Όοοοοοχι...ηρθες κ ενα τηλ δεν εκανες
θα σε εσωζα κ απο το περπατημα
πολυυυ κρυο σημερα, + αερας, κ οπου ειχε νερα ηταν τσουληθρα
τουλαχιστον ειχε ηλιο
-
Δεν ήμανε μέσα στο λιμάνι, χτένισα την περιοχή του ΦΙΞ σήμερα. Και πέραν της Μαμάς Τερέζας, ανακοινώνω ότι δεν έχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον! Ειδικά στις σκιές, ο πάγος ήταν σφιχτός σφιχτός.
-
Από το αγαπητό πουρδελάκι πέρασες;
-
Ζητείται κάρτα δικτύου PCI Ethernet για παλιό υπολογιστή. Είναι για καλό σκοπό!
Σε όποιον περισσεύει καμία ξεχασμένη, παρακαλείται να με ειδοποιήσει. -
Θέλεις 10αρα 100άρα ή 1000άρα ?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Θέλεις 10αρα 100άρα ή 1000άρα ?Ό,τι έχετε ευχαρίστηση!
Από το καλάθι με τις κάρτες, κλείσε τα μάτια και πάρε μια στην τύχη -
Έχω μια 10άρα στην άκρη, αν δε βρεις κάτι καλύτερο, ευχαρίστως να στη δώσω!
Την έβγαλα απ' το ντουλάπι για να τη δω, και εκτός από RJ-45 έχει και υποδοχή για ομοαξονικό καλώδιο!
-
Αν είσαι κοντά στη Λεοφ. Στρατου, έλα να σου δώσω 100άρα..
-
Παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εχω καλυφθεί από τον soundblaster!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εχω καλυφθεί από τον soundblaster!Κάρτα δικτύου δεν έψαχνες; Ή ήχου;
-
Τα καλα τα μπουμπουκια της ΕΡΤ3
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=171624 -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Εχω καλυφθεί από τον soundblaster!
Κάρτα δικτύου δεν έψαχνες; Ή ήχου;
Συντοπίτες μου... έχω ένα άλλο θεματάκι. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η πλακέτα του κλειδιού του C4 μου. Λόγω κακής χρήσης, με τα χρόνια τρύπησε το πλαστικό κουμπί του κελύφους του κλειδιού και τελικά αποκολλήθηκε αυτό το κουμπάκι από την πλακέτα.
Για κάποιον που ξέρει από συγκολλήσεις δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερος κόπος. Γνωρίζει κανείς να το κάνει;
-
Τα υλικά στην πλακέτα είναι SMD και δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Γνωστός μου είχε παρόμοιο πρόβλημα με το κλειδί της Xantia που είχε (αμάν με αυτά τα Citroen), και στην προσπάθεια του να κολλήσει το διακοπτάκι, ξεκόλλησαν από την πλακέτα τα pads που κολλάει το διακοπτάκι με αποτέλεσμα να καταστραφεί η πλακέτα
Θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος ο οποίος να έχει εμπειρία από κολλήσεις υλικών επιφανειακής στήριξης. -
Σε επιδιορθώσεις τηλεορασεων/ηλεκτρονικων σιγουρα θα ξερουν να το κολλησουν.
Posts προς Θεσσαλονικείς