-
Όταν υπάρχει χώρος στο πεζοδρόμιο γιατί να μην γίνει εκεί η λωρίδα για τα ποδήλατα; Η Αγγελάκη είναι συχνά φρακαρισμένη από αυτοκίνητα. Στα πεζοδρόμιά της δεν έχω παρατηρήσει μποτιλιάρισμα - ούτε στη διάρκεια της ΔΕΘ (που φεύγει).
-
Καλημέρα. Μάλλον δεν καταλάβατε τι με ενόχλησε... Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνουν οι ποδηλατόδρομοι στο πεζοδρόμιο, το αναφέρω και σε προηγούμενό μου post ότι αυτό είναι το σωστότερο για όλους οδηγούς και πεζούς. Απλώς δεν μπορώ να δεχτώ ότι σκάψανε το πεζοδρόμιο για να βάλουν μόνο διαφορετικού χρώματος πλάκες. Το θεωρώ κοροϊδία να γίνει αυτό. Ας βάζανε διακριτικά τουλάχιστον που να καθορίζουν την λωρίδα. Εμένα απλώς μου φαίνεται ότι ΠΑΛΙ λεφτά φάγανε. Το πολύ να στοίχισε, πόσο, 40.000€ για να αλλάξουν τις πλάκες στην Εθνικής Αμύνης? Ε δεν νομίζω ότι στον προϋπολογισμό λένε για 40.000€ ...
-
Λογικα θα μπουν τιποτα διαχωριστικά, απλα θα ειναι σε αλη φάση του έργου!! Τέτοια έργα πνοής για την πόλη μας δεν γίνεται να γίνουν σε μια φάση μόνο!!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Λογικα θα μπουν τιποτα διαχωριστικά, απλα θα ειναι σε αλη φάση του έργου!! Τέτοια έργα πνοής για την πόλη μας δεν γίνεται να γίνουν σε μια φάση μόνο!!!Αυτό ξαναπέστο...! Ακριβώς έτσι έγινε με κολωνάκια, στην αρχή κολωνάκια και μετά προεξοχές ( ή όπως λέγονται ).
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Για αυτό της Δυτικής Εισόδου το 12 Κ.Τ.Ε.Λ. - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑγια αυτό αναταλικά νομίζω το 33Α ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΕΜΠΟΡIKO ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και 39A: ΚΗΦΙΣΙΑ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΕΜΠΟΡIKO ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (μην τα συγχέεις με τα 33 και 39, αυτά έχουν δρομολόγιο ανά 2 ώρες)
Γενικά αν είσαι με αστική συγκοινωνία και κοντά στο κέντρο, αυτο της Δυτικής Εισόδου βολέυει πολύ παραπάνω.
Για της Δυτικης εισοδου. Δεν ηξερα οτι εχει και αλλο.
Ωραια, ευχαριστω φιλε !
-
Οι ποδηλατόδρομοι επάνω στα πεζοδρόμια δεν είναι τίποτε περισσότερο από διαφορετικού χρώματος πλάκες, παντού. Τι σας έπιασε;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Οι ποδηλατόδρομοι επάνω στα πεζοδρόμια δεν είναι τίποτε περισσότερο από διαφορετικού χρώματος πλάκες, παντού. Τι σας έπιασε;(δεν είδα ακόμα τι κάνουν στην Αγγελάκη)
Θα μπορούσαν ακόμα πιο απλά να βάψουν 2 γραμμές που θα ορίζουν τη λωρίδα πάνω στο πεζοδρόμιο, ένα σηματάκι ποδηλάτου με stencil κάθε 5-10 μέτρα, άντε και να βιδώσουν μερικά μάτια γάτας. Όπως δηλαδή είναι ο ποδηλατόδρομος στην ανακαινισμένη νέα παραλία. Εκεί το έκαναν σωστά.
Δεν υπάρχει λόγος να ξηλώνουν πλάκες.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να ξηλώνουν πλάκες.Υπάρχει λόγος.
Αν δεν ξηλώσουν πλάκες πως θα δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια που μας χρέωσαν για τους ποδηλατόδρομους; -
-
-
-
Θα ήθελα να δω την αντίδραση των οδηγών
-
Ελπιζω η οδικη τους (αν εχουν) να εχει καλο γερανο....
-
Eπική καφρίλα
-
Ολλανδέ όλο στο καρντασοτοπικό σε βλέπω να γυρνάς
-
Respect στους εργάτες που προχώρησαν με τη δουλειά τους
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Respect στους εργάτες που προχώρησαν με τη δουλειά τους+1
-
Είχα δει κάτι αντίστοιχο σε άλλο site, με τίτλο 'Only in Russia'. Ε λοιπόν, να που γίνονται κι εδώ - όχι παίζουμε.
Μάλλον οι ευσυνείδητοι εργάτες δεν είναι της αυτόνομης θύρας 10 (νομίζω 10) του Ηρακλή. Τα αυτοκίνητα κρύβουν τα συνθήματα. -
Σήμερα πάρα πολλή τροχαία στους δρόμους. Στην παραλιακή σχεδόν σε κάθε φανάρι. Μπλόκο μπροστά στα νεκροταφεία της Καλαμαριάς! Πρώτη φορά βλέπω εκεί. Αφραγκίες;
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Σήμερα πάρα πολλή τροχαία στους δρόμους. Στην παραλιακή σχεδόν σε κάθε φανάρι. Μπλόκο μπροστά στα νεκροταφεία της Καλαμαριάς! Πρώτη φορά βλέπω εκεί. Αφραγκίες;Ίσως πανελλαδικό το φαινόμενο ... νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ απο σήμερα, παρουσίαση προυπολογισμου με σφύξιμο του ζωναρίου, σήμερα ήλιος ... απο αυριο βροχές ... ποιος ξέρει!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς