-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέλω μια επιβεβαίωση για την μ@λ@κία που δέρνει τον Δήμο.φτου κακα.... ο δημος παντα ξερει τι κανει...
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Επειδή μένω στη περιοχή επιτρεψε μου να σου απαντήσω. Τα παρκαρισμένα κανονικά ( με τη μουρη προς τα κάτω , 30 εκατοστά απο το πεζοδρόμιο) δεν ενοχλούσαν. Τα στραβοπαρκαρισμένα 1μέτρο απο το πεζοδρόμιο , για να μη τους κλείσουν -διπλοπαρκαρουν οι πελάτες απο τα απέναντι συνεργεία που τα παρκαραν και ανάποδα απο τη κίνηση του δρόμου ενοχλούσαν και παρα ενοχλούσαν.Επιβεβαιώθηκε αυτό που ρώτησα.
Σε δρόμο που προσφέρεται για παρκάρισμα, καθώς τα (κανονικά) παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν ενοχλούν, καταργείται η στάθμευση.
Μας περισσεύουν οι θέσεις στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη.
-
Το θέμα τώρα είναι που θα παρκάρουν οι πελάτες απο τα συνεργεία. Προβλέπω τριπλοπαρκαρισμένα στην άνοδο
-
Απορία: Ξέρετε αν σήμερα, λόγω Γιωργάκη, έκλεισε η Τσιμισκή ή/και η Εγνατία; Ενδέχεται να χρειαστεί να διασχίσω την πόλη αύριο το απόγευμα, και ίσως κάποιος κεντρικός άξονας είναι κλειστός λόγω Κωστάκη...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κάτσε... Προς πια κατεύθυνση; Εγώ μιλάω από Δυτικά προς Ανατολικά...Αυτό είναι πιο δύσκολο, γιατί με αυτή τη φορά είναι decreasing radius που κλείνει αμέσως μετά την έξοδο του τούνελ.
Μπήκε και στα ζώα, αλλά μιας κι εδώ 'μαζεύεστε' οι Θεσσαλονικείς: http://news247.gr/a/4!103591
Κρετίνος...
Από την άλλη, ειλικρινά συγχαρητήρια στον αστυνομικό που τον έγραψε.Απορία: Ξέρετε αν σήμερα, λόγω Γιωργάκη, έκλεισε η Τσιμισκή ή/και η Εγνατία; Ενδέχεται να χρειαστεί να διασχίσω την πόλη αύριο το απόγευμα, και ίσως κάποιος κεντρικός άξονας είναι κλειστός λόγω Κωστάκη...
5 το απόγευμα ήταν ακόμα ανοιχτή η Τσιμισκή, τα είχαν στήσει και έκαναν δοκιμές στον ήχο.
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Το θέμα τώρα είναι που θα παρκάρουν οι πελάτες απο τα συνεργεία. Προβλέπω τριπλοπαρκαρισμένα στην άνοδοΆραγε πέφτει ελαιόλαδο στην τροχαία για να μην τους γράφει;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Απορία: Ξέρετε αν σήμερα, λόγω Γιωργάκη, έκλεισε η Τσιμισκή ή/και η Εγνατία; Ενδέχεται να χρειαστεί να διασχίσω την πόλη αύριο το απόγευμα, και ίσως κάποιος κεντρικός άξονας είναι κλειστός λόγω Κωστάκη...Χθες το απόγευμα έλεγαν στο ραδιοφωνο ότι η αστυνομία θα έχει ανοιχτή τη Νίκης, Μητροπόλεως, Τσιμισκή και Εγνατία για να μπορούν να διέρχονται τα ΙΧ ... αναμεσα από τον κόσμο.
Αν έγινε όμως ... δεν το γνωρίζω! -
Λογικά με τις συγκεντρώσεις δεν θα δημιουργήθηκε και κανένα σοβαρό πρόβλημα στην πόλη, μιας και πλέον δεν μαζεύουν τόσο κόσμο (ευτυχώς...)
Έχει και σήμερα ο άλλος και τελειώσαμε...
Εκτός κι αν η επόμενη κυβέρνηση αποφασίσει ότι θέλει νωπή λαϊκή εντολή μετά από καμμιά 2-3 εβδομάδες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το θέμα τώρα είναι που θα παρκάρουν οι πελάτες απο τα συνεργεία. Προβλέπω τριπλοπαρκαρισμένα στην άνοδο
Άραγε πέφτει ελαιόλαδο στην τροχαία για να μην τους γράφει;
Μαλλον ορυκτελαιο...
-
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να πουλαει λαδια αλλα να τα αλλαζει κιολας; Κατα προτιμηση ανατολικα αλλα και δυτικα δεν θα ειναι προβλημα αν εχει καλες τιμες. Βρηκα ενα στην Ωραιοκαστρου αλλα θελει κανενα 75αρι για τα λαδια οταν απο νετ τα παιρνω 50...σε λιγο θα ειναι πιο φθηνες οι αντιπροσωπιες
-
ετσι δωστε πληροφορίες κ εγω θέλω να αλλάξω λαδια στο πολακι οσο πιο φθηνα γίνεται!
την προηγουμενη τα πηρα 50ευρα απο πρακτικερ κ τα άλλαξα με 10 σ' ενα συνεργειο!
-
67 παιρνει ο δικος μου για 4 λιτρα motul 8100 + φιλτρο λαδιου και μου τα στραγγιζει και καλα. Οχι σαν καποιους που μολις λεπτυνει ο πιδακας κλεινουν την ταπα.... Επειδη εχεις vag κι εσυ θα στον προτεινα ανεπιφυλακτα! Ειναι ο γνωστος με το κομμενο χειλι στη Χαριλαου...
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να πουλαει λαδια αλλα να τα αλλαζει κιολας;Αγόρασε τα λάδια μόνος σου, απ'όπου προτιμάς και πάνε σε ένα συνεργείο να στα αλλάξουν με καμιά 10ριά €. Αλλιώς τα αλλάζεις και μόνος σου.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να πουλαει λαδια αλλα να τα αλλαζει κιολας; Κατα προτιμηση ανατολικα αλλα και δυτικα δεν θα ειναι προβλημα αν εχει καλες τιμες. Βρηκα ενα στην Ωραιοκαστρου αλλα θελει κανενα 75αρι για τα λαδια οταν απο νετ τα παιρνω 50...σε λιγο θα ειναι πιο φθηνες οι αντιπροσωπιεςλαμπερης στη θερμη, δωρεαν τοποθετηση σε ο,τι παρεις απο αυτον
αλλα δεν ξερω τι μαρκες εχει -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπαρχει κανενα μαγαζι που να πουλαει λαδια αλλα να τα αλλαζει κιολας; Κατα προτιμηση ανατολικα αλλα και δυτικα δεν θα ειναι προβλημα αν εχει καλες τιμες. Βρηκα ενα στην Ωραιοκαστρου αλλα θελει κανενα 75αρι για τα λαδια οταν απο νετ τα παιρνω 50...σε λιγο θα ειναι πιο φθηνες οι αντιπροσωπιες
λαμπερης στη θερμη, δωρεαν τοποθετηση σε ο,τι παρεις απο αυτον
αλλα δεν ξερω τι μαρκες εχειshell, castrol, bp εχει ολα τα mainstream...total δε θυμαμαι να χει, αμα θες τα κλασικα καστρολ για vag τα εχει..γενικα πολυ εξυπηρετικοι τυποι,τιμαι λογικαι, δεν εχω κανενα παραπονο προς το παρον!
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
67 παιρνει ο δικος μου για 4 λιτρα motul 8100 + φιλτρο λαδιου και μου τα στραγγιζει και καλα. Οχι σαν καποιους που μολις λεπτυνει ο πιδακας κλεινουν την ταπα.... Επειδη εχεις vag κι εσυ θα στον προτεινα ανεπιφυλακτα! Ειναι ο γνωστος με το κομμενο χειλι στη Χαριλαου...Αν εννοεις τα 5-40 ημισυνθετικα ειναι ψιλο τσιμπημενη τιμη, αν υπαρχουν τα 8100 σε 5-30 τοτε φυγαμε για Κοψαχειλη
Αυτος στη θερμη που ειναι; Τηλεφωνο εχουμε;
@zorz προσπαθω να γλυτωσω το δρομολογιο προς το ταχυδρομειο/μεταφορικη για τη παραλαβη των λαδιων. Αλλα αν μιλαμε για διαφορα 20-30% μαλλον θα το κανω το δρομολογιο
-
Άντε και καλά βρήκατε μαγαζί που πουλάει/αλλάζει λάδια....φίλτρο δεν θα αλλάξετε; θα του ζητήσετε να το αλλάξει και αυτό;
-
πριν απο μερικες σελιδες σε αυτο το θεμα εψαχνα τον ανθρωπο που ρυθμισε τα φαναρια στην παραλιακη....
ΑΚΟΜΗ τον ψαχνω....
μα ειναι δυνατον να σταματας σε ΟΛΑ τα φαναρια?????
μα ειναι δυνατον 3.30 το μεσημερι η παραλιακη να εχει μποτιλιαρισμα απο το μακεδονια παλλας, ενας δρομος με 4 λωριδες???
-
Τα πυροτεχνήματα μας μάραναν.
Άλλη φάση ο ποδηλατόδρομος. Όπως και επίσης σε άλλη φάση οι πεζοί που περπατάνε μέσα σε αυτόν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλη φάση ο ποδηλατόδρομος. Όπως και επίσης σε άλλη φάση οι πεζοί που περπατάνε μέσα σε αυτόν.
μιας και γειτονας
ευχομαι να μην κανουν και στην ανοδο ποδηλατοδρομο
τοτε θα γινει χαμος
εξυπηρετειται πολυ αμαξι απο μονιμους κατοικους, τουλαχιστον απο τα συνεργεια και πανωτο πανο του ΠΑΜΑΚ το χετε δει
'δωστε το 424 στο παμακ'
αντιπροτεινω
'γκρεμιστε και παμακ και 424 και καντε τα παρκο μονο με δεντρα και γρασιδι', οπως του αρεως κατω απο ΕΤ3
εστω παρκιν με πολλα δεντρα μεσα
υ.γ.
γκρεμιστε και το εκτρωμα του παιδαγωγικου, τι σκεφτοντουσαν οταν το σηκωναν
Posts προς Θεσσαλονικείς