-
O γαλοτσας(ψωμιαδης) και ο φτερωτος για ακομη μια φορα θα παρουν τα μπαλακια του πρωθυπουργου
-
-
Νομίζω πάντως πως ενδιάμεσα χωράει να περάσει αυτοκίνητο. Αλλά μετά πρέπει να βγει εντελώς κάθετα στην κίνηση! Ο δήμαρχος μας σέβεται και συγχωρεί και τους παρανομούντες! Τα σχόλια σχετικά με το γεγονός πως επέλεξαν να ξεκινήσουν τα έργα τώρα που γύρισε ο κόσμος, πιστεύω πως περιττεύουν. Αξίζει μία βόλτα μεσημέρι από Ε.Αμύνης και Α.Δημητρίου γύρω από τα πανεπιστήμια.
-
Σήμερα πιστεύω ότι θα είναι το πρώτο crash test για τα κολωνάκια της Αγ.Δημητρίου. Είναι το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Άρη.. Αν επιβιώσουν (από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που θα ψάχνουν να παρκάρουν εναγωνιωδώς...), θα μιλάμε για θαύμα...
-
Τις προάλλες είδα αυτά τα κολωνάκια για πρώτη φορά... Είστε σίγουροι ότι είναι ελαστικά;;; Εμένα πάντως μου φαίνονται αρκετά ανελαστικά σε σύγκριση με τον προφυλακτήρα μου...
Τεσπα... Δέχομαι στοιχήματα για το πόσο θα αντέξουν. Όποιος ποντάρει πάνω από μήνα, αποκλείεται, γιατί αστεία δεν θέλουμε...
Παρεπιπτόντως, μετά από σχετική συνάντηση, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παπούλης με ποδήλατο άλλαζε κατεύθυνση πάνω στην Πόντου, χωρίς να κοιτάξει πίσω ή να ενδιαφερθεί για τυχόν αυτοκίνητα που μπορεί να έρχονται... Άμα τον έκανα μακαρίτη θα ήμουν κακός ή εγκληματίας;;; Επίσης, ποτέ δεν έχω δει ποδήλατο να περιμένει στο κόκκινο (σε αντίθεση με το Άμστερνταμ, που όλοι τηρούσαν τους κανόνες κυκλοφορίας).
Πότε θα καταλάβουν οι ποδηλάτες ότι τα αυτοκίνητα μπορεί να τους σκοτώσουν;;;;; Πότε θα καταλάβουν ότι τα φανάρια και ο ΚΟΚ ισχύουν ΚΑΙ γι' αυτούς;;;
Και για να σας προλάβω, κινούμουν με ποδήλατο καθημερινά σε ολόκληρη την πόλη (από Καλαμαριά, μέχρι βαρδάρη και άνω Πόλη και Πανόραμα μία φορά) σχεδόν από τα 12 μέχρι τα 20 χρόνια μου και ΠΑΝΤΑ κοίταζα πίσω μου για να έχω μία εικόνα της κίνησης, ενώ επίσης σταματούσα ΠΑΝΤΑ στα φανάρια. Ποδηλάτης ήμουν, όχι αυτοκτονικός!
-
Μια φωτο ρε παιδια απο τα κολωνακια??? ετσι για αναμνηση μεχρι να εξαφανιστουν!!!???
-
Αν τα έβαλαν όπως αυτά μπροστά στο σπίτι μου - τα ...βίδωσαν στην άσφαλτο
ούτε μήνα δεν θα αντέξουν. ΟΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν τα έβαλαν όπως αυτά μπροστά στο σπίτι μου - τα ...βίδωσαν στην άσφαλτο
ούτε μήνα δεν θα αντέξουν. ΟΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.Ετσι ειναι βιδωτα.Και το χερι τα ξηλωνεις
Εδω εχουν ξηλωθει τα μεταλλικα κολονακια στην Ολυμπιαδος,για να παρκαρουν πανω στα πεζοδρομεια -
πήγα για πλύσιμο αυτοκινήτου στο βαγόνι.
1: κάθισα 2μισι ώρες, με 2 αυτοκίνητα πριν από μένα για μέσα-έξω (τραγικώς πολλή ώρα, αλλά είπα να δω πως είναι ).
2: 1 άτομο καθαρίζει το αυτοκίνητο, τα βάζουν μπρος αυτοί, μου γρατζούνισαν ταχύτητα, μαρσάρουν τα αυτοκίνητα ( πλένουν και αυτοκίνητα του τρικαλιώτη, τα οποία τα μαρσάρουν μέχρι τα ουράνια, ειδικά αν είναι κάτι 330 και Χ5 με τρελούς κινητήρες)
3: η δουλειά που κάνουν είναι ικανοποιητική προς καλή, όμως η συμπεριφορά προς το αμάξι είναι άθλια.συμπέρασμα: θα ξαναπάω στο jetoil. εκεί τουλάχιστον σε 20 λεπτά το είχα πλυμμένο μέσα-έξω.
-
Στην jet oil ποτέ ξανά, δεν πρόκειται να ενθαρρύνω τέτοιο ΑΘΛΙΟ μαγαζί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην jet oil ποτέ ξανά, δεν πρόκειται να ενθαρρύνω τέτοιο ΑΘΛΙΟ μαγαζί.και εγώ Κωνσταντίνε σκέφτηκα τα λεγόμενά σου και πήγα στο βαγόνι, όμως έχασα 2,5 ώρες από τη ζωή μου περιμένοντας. καλύτερα να το έπλενα μόνος μου, πράγμα που δεν το κάνω γιατί δε θέλω να γίνω μούσκεμα μες το κατακαλόκαιρο για να γλιτώσω 12 ευρώ.
τελικά το μετάνιωσα όμως που πήγα στο βαγόνι. -
Aegean η στο αλλον κατω απο το γηπεδο του ΠΑΟΚ.
Το αλλο που ειναι μετα το καρφουρ, απο την κατω μερια του είναι στα ίδια επίπεδα με την jet oil οσον αφορα την γενικότερη εικόνα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μήπωςέπεσες στις άδειες? Δεν έχω καθίσει πάνω από 20-25 λεπτά...Γιώργο δεν μπορώ να συγκρίνω για να ξέρω αν ήταν αδειούχοι ορισμένοι, ίσως. Εγώ συνάντησα 3 υπαλλήλους, ευγενικοί με τον κόσμο, όμως όχι τόσο με τα αυτοκίνητα. Μάλιστα στην αρχή δούλευαν μόνο οι 2 τους.
Όσον αφορά τη συμπεριφορά με το αμάξι, ίσως να φταίει το γεγονός ότι έπλεναν το ταπεινό μου polo, και όχι bmw και jeep, των 40.000 ευρώ που είναι συνηθισμένοι να πλένουν. Όμως η περιουσία του άλλου πρέπει να γίνεται σεβαστή από τον άλλον, είτε αυτή κοστίζει 5.000 ευρώ, είτε 50.000, είτε 500.000 .Ίσως να είμαι περίεργος και να μην το ξέρω.
-
Που είναι αυτό το βαγόνι?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πήγα για πλύσιμο αυτοκινήτου στο βαγόνι.1: κάθισα 2μισι ώρες, με 2 αυτοκίνητα πριν από μένα για μέσα-έξω (τραγικώς πολλή ώρα, αλλά είπα να δω πως είναι ).
2: 1 άτομο καθαρίζει το αυτοκίνητο, τα βάζουν μπρος αυτοί, μου γρατζούνισαν ταχύτητα, μαρσάρουν τα αυτοκίνητα ( πλένουν και αυτοκίνητα του τρικαλιώτη, τα οποία τα μαρσάρουν μέχρι τα ουράνια, ειδικά αν είναι κάτι 330 και Χ5 με τρελούς κινητήρες)
3: η δουλειά που κάνουν είναι ικανοποιητική προς καλή, όμως η συμπεριφορά προς το αμάξι είναι άθλια.συμπέρασμα: θα ξαναπάω στο jetoil. εκεί τουλάχιστον σε 20 λεπτά το είχα πλυμμένο μέσα-έξω.
Για το 1. καρμπόν η δικιά μου περίπτωση. Είχαν 2 αυτοκίνητα όταν έφτασα και μέχρι να φύγω και γω με πλύσιμο μέσα έξω πέρασαν 2 και κάτι ώρες!!! (πρώτη βδομάδα του αυγούστου πήγα περίπου)
3 άτομα δούλευαν. Πάντως το έβαλα μπρος μόνος μου και το τοποθέτησα εγώ εκεί που μου είπαν, οπότε δεν έχω άποψη περί συμπεριφοράς στο αυτοκινήτο. Ευγενέστατοι κατά τα άλλα
Όσον αφορά την ποιότητα της δουλειάς σε σχέση με το χρόνο: πολύ κακή. Για πολλή ώρα έβλεπα τον ένα να καθαρίζει από μέσα το αυτοκίνητο και ήμουν σίγουρος ότι τα έκανε όλα λαμπίκο, μέχρι που μπήκα να φύγω και είδα το μισό ταμπλό σκονισμένο...τι έκανε τόση ώρα;
Πήγα επειδή ήταν δίπλα στον Σφακιανάκη που είχα μια δουλειά. Τελικά έκατσα πιο πολύ ώρα για το πλύσιμο...Που είναι αυτό το βαγόνι?
-
-
Σήμερα πέτυχα ζώο με Getz να ξεπαρκάρει με την όπισθεν από το πεζοδρόμιο της Αγ. Δημητρίου (που σημαίνει ότι είχε παρκάρει πριν), να περνάει πάνω από το κολωνάκι, το οποίο όπως είναι ελάστικό, λύγισε και επανήλθε μόλις αυτός έφυγε. Αυτά.
-
ελαστικα ειναι αλλα έχουν μονό δυο βίδες! Στα 3-4 αυτοκίνητα που θα περάσουν απο πανω θα χαλάσουν κιόλας (λογικα θα σπάσουν απο τη όαση)!
-
σαν να πήρε το μάτι μου ποδηλατοσρομο και λίγο πριν τα δικαστήρια (ανατολικά προς δυτικά)
εκεί που σε μια οποιαδήποτε μέρα γίνεται σφαγή για πάρκινγκ
-
Άραγε μπορούμε σαν απλοί πολίτες να κυνηγήσουμε (δικαστικά) αυτούς που θα τα σπάνε? Για παράδειγμα θα μπορώ να κάνω μια μήνυση για καταστροφή δημόσιας περιουσίας? Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που πληρώνει εφορία για να του κάνουν τα όποια έργα, και την στιγμή που κάποιος καταστρέφει αυτό που έχω πληρώσει, δεν θα πρέπει να το πληρώσει? Εκτός και αν πρέπει για τα πάντα να αναλαμβάνει η όποια αστυνομία και να κάνει αυτεπάγγελτες μηνύσεις...
Posts προς Θεσσαλονικείς