-
Από το πρωί έριχνε χοντρές νιφάδες στην Άνω Πόλη . Πριν κανά δίωρο σταμάτησε...
-
Αναδημοσιευω αυτο που εγραψα και στο volvo forum
Καλημερα στην παρεα. Μολις τωρα (10.00 η ωρα) εφτασα στο γραφειο (2 ωρες καθυστέρηση).
Μιλαμε για χιονι-παγο πολυ στον δρομο του Σειχ Σου (Φιλιππειον) απο Ασβεστοχωρι. Παιδια, το πρωι γινοταν πανικος-χαμος.
Εκανα την μαλακια και ξεκινησα απο Ασβεστοχωρι.Τι το ηθελα ο μαλακας? Μιλαμε αφου μετα κοπων και βασανων εφτασα στον δρομο του Φιλιππείου (δασος Σειχ Σου), ολα κατω ηταν οχι απλως χιονισμενα, αλλα παγωμενα.
Ενας μαλακας πήγε να με προσπερασει και γλίστρησε, φεύγει εξω απο τον δρομο και ο πισινος του κι αυτος επάνω του. Μιλαμε, συγκρουόμενα. Πιο κατω αλλα δυο αυτοκινητα εκτος δρομου (λόγω του παγετου). Μιλαμε πήγαινα με 15-20 χλμ/ωρα, πολυ μαλακες κινησεις στο τιμονι, πολυ απαλα το φρενο.
Και καπου στο Φιλιππειον το ξενοδοχειο ηρθαμε και γιναμε ολη μια ωραια παρεα. Ειχαν βγει πιο κατω αλλα αυτοκινητα εκτος και γινοταν το ελα να δεις.
Εντωμεταξυ, να βλεπεις κατι τζιπ του 'γλυκου νερου' (bmw x3-x5, mercedes ml) κολλημενα και να γελας. Και να βλέπεις το panda 20-ετιας να τα προσπερνα!
Δυσκολη η κατασταση σημερα. Αλλα τελος καλο ολα καλα!
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Εντωμεταξυ, να βλεπεις κατι τζιπ του 'γλυκου νερου' (bmw x3-x5, mercedes ml) κολλημενα και να γελας. Και να βλέπεις το panda 20-ετιας να τα προσπερνα!
Μια χαρά τζιπάκια είναι. Αλλά και 14 Χ 14 να έχεις όταν έχεις ένα βαρύ όχημα με φαρδιά λάστιχα θερινά και όχι χειμερινά δεν γίνεται δουλειά. Το panda είναι πανάλαφρο και με λεπτά λάστιχα φυσικότατο να πάει καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μια χαρά τζιπάκια είναι. Αλλά και 14 Χ 14 να έχεις όταν έχεις ένα βαρύ όχημα με φαρδιά λάστιχα θερινά και όχι χειμερινά δεν γίνεται δουλειά. Το panda είναι πανάλαφρο και με λεπτά λάστιχα φυσικότατο να πάει καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες.
Το ξερω βρε, χιουμοριστικα το ειπα. Με τις 19αρες - 20αρες ζαντες και ασφαλτινα ελαστικα τι να περιμενει κανεις? Συν το βαρος τους.
Σταματημενα τα εβλεπες να γλυστρανε λογω του βαρους τους και των ακαταλληλων ελαστικων.Απλα, οι τυποι εσκασαν ενα ματσο λεφτα και με λιγο χιονι τα παρατησαν (φανταζομαι ενας απο τους λογους που αγορασαν 4Χ4 ηταν για να πάνε στα..χιονια!)
-
Ξέρει κανείς τι παίζει στην Καρδία;. Εννοώ, μήπως έχει χιονάκι, πάγο κλπ...
-
Ξεκίνησα το πρωί από Πυλάια οπού δεν υπήρχε ίχνος νιφάδας και με έκπληξη (και ύστερα πό αρκετή ώρα λόγω της κίνησης) διαπίστωσα πως από το City Gate και μετά είχε χιονάκι στρωμένο! Στην περιοχή της Σίνδου αρκετό χιόνι κάτω, και μέχρι πριν λίγο έριχνε αρκετό πράγμα, αλλά δυστυχώς έκοψε τελείως τώρα.
-
Ξεκινησα απο Ρετζικι και αναγκαστηκα να βαλω αλυσιδες για 300- 400 μετρα...Βλεπεις ο
Δημος δεν μπορουσε να ριξει αλατι απο το βραδυ ...Εγω προσωπικα ειχα ριξει γυρω απο το σπιτι μου και ητανε μια χαρα δεν ειχε πιασει τιποτα. Οταν επιασα την
Παπανικολαου ολα μια χαρα...εβγαλα αλυσιδες ....και συνεχισα για την περιφερειακη
οπου η εξοδος ανατολικα ητανε μπλοκαρισμενη απο απειρα αυτοκινητα αφου ειχε
παγωσει η ανηφορα...για καλη μου τυχη συνεχισα προς Νεαπολη και εφτασα
μια χαρα κεντρο χωρις προβλημα...Οσοι θελανε να πιασουν περιφερειακη θα πρεπει
να καθυστερησαν πανω απο μισαωρο....Ολα αυτα γυρω στις 7 το πρωι....
5 ποντους χιονι εριξε και ολα γινονται pause...A...θελω να εκφρασω τον θαυμασμο μου και στο marketing των εταιρειων 4χ4 που
εχουν πεισει τους ιδιοκτητες τους οτι πανε παντου και παντα, συμπεριλαμβανομενου
χιονιου και παγου....... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει στην Καρδία;. Εννοώ, μήπως έχει χιονάκι, πάγο κλπ...Το πρωί που πέρασα από Ρύσιο απλά βρεγμένος ο δρόμος, ούτε δείγμα χιονιού.
Ευτυχώς δικός μου άνθρωπος ( ) κατέβηκε από το Ρετζίκι χωρίς πρόβλημα kkkostas (με Seicento όμως, όχι Panda )...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει στην Καρδία;. Εννοώ, μήπως έχει χιονάκι, πάγο κλπ...
Το πρωί που πέρασα από Ρύσιο απλά βρεγμένος ο δρόμος, ούτε δείγμα χιονιού.
Ευτυχώς δικός μου άνθρωπος ( ) κατέβηκε από το Ρετζίκι χωρίς πρόβλημα kkkostas (με Seicento όμως, όχι Panda )...
REALZEUS, προφανως κατεβηκε απο τον κεντρικο δρομο (Λεωφ.Παπανικολαου) και οχι απο τον δρομο του Σειχ Σου. Εκει να δεις τι γινοταν!
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
να καθυστερησαν πανω απο μισαωρο....
Tι μισάωρο... Σήμερα σημείωσα προσωπικό ρεκόρ στην περιφερειακή:
Από την είσοδο του Κερφούρ μέχρι την έξοδο για Πανόραμα 45 λεπτά!!!! 8 παρά 15 με 8 και μισή...
Συνολικά έκανα 2 ώρες να πάω στη δουλειά
Πάνε οι ελπίδες μου για ρεκόρ κατανάλωσης (να γράψω νούμερο κάτω από 6 λίτρα)...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Από την είσοδο του Κερφούρ μέχρι την έξοδο για Πανόραμα 45 λεπτά!!!! 8 παρά 15 με 8 και μισή...Πάρτε ένα δίτροχο να δείτε προκοπή βρε! Και τώρα το χειμώνα, κάπως έτσι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Από την είσοδο του Κερφούρ μέχρι την έξοδο για Πανόραμα 45 λεπτά!!!! 8 παρά 15 με 8 και μισή...
Πάρτε ένα δίτροχο να δείτε προκοπή βρε! Και τώρα το χειμώνα, κάπως έτσι
-
Τις ερπύστριες θα τις προσαρμόσω στο 206 και θα κόβω ίσα το βουνό...
Αλλά χθες ήταν μία αξέχαστη εμπειρία ο περιφερειακός...
-
Προσέχετε τον βενζινά της Shell στην Αγγελάκη.
Δε πίστευε ότι το mr2 καίει και απλή αμόλυβδη και έβαλε με το έτσι θέλω VPower... όταν το ανακάλυψα ήταν όμως αργά..
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Προσέχετε τον βενζινά της Shell στην Αγγελάκη.Δε πίστευε ότι το mr2 καίει και απλή αμόλυβδη και έβαλε με το έτσι θέλω VPower... όταν το ανακάλυψα ήταν όμως αργά..
Επρεπε να αρνηθείς να πληρώσεις το επιπλέον κόστος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προσέχετε τον βενζινά της Shell στην Αγγελάκη.
Δε πίστευε ότι το mr2 καίει και απλή αμόλυβδη και έβαλε με το έτσι θέλω VPower... όταν το ανακάλυψα ήταν όμως αργά..
Επρεπε να αρνηθείς να πληρώσεις το επιπλέον κόστος.
ε δεν υπάρχει .....
Εσύ δεν ξέρεις !!!!!!!!! θα πεις ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ?????
μου είχε βάλει λάδια μόνος του , γιατί τα τσέκαρε λέει και ήταν λίγα (Εννοείται ότι λάδια ήθελε να ξεστοκάρει ) -
Εσυ τι ακριβώς έκανες όση ώρα έβαζε χέρι στο αμάξι σου;
-
κοιμόμουν σπίτι μου εκει παρκάρω τα βράδια
-
πάλι καλά που δεν στο έβαψε με τη δικαιολογία οτι ξεθώριασε το χρώμα
-
Δεν αποκλείεται να σηκωθώ κανένα πρωί και να το βρω άσπρο που είναι και της μοδός ...
Posts προς Θεσσαλονικείς