-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Έχει κανείς να προτείνει μερακλίδικη ψησταριά στα χωριά πέριξ του Λαγκαδά???
Ετοιμάζεται συνάντηση-reunion για Σάββατο μεσημέρι...Είναι στις 5 Βρύσες
Στρούγκα
Ταβέρνα - μαγειρευτά & σχάρα
Τηλ.: 23940/56226 .Ανοιχτό: Όλο το χρόνο, καθημερινά (εκτός Δευτ.), μεσημέρι-βράδυ. Τιμή: €22-26
Πολύ ωραίο φαγητό, όποτε μπορώ πάω....Το πρώην του Τάκη, πάνω στον δρόμο. που απεβίωσε;
-
Επαναλαμβάνω, μπορει να οδηγάμε αυτοκινητο 15ετιας , αλλα είναι 950 kgr. Μην κολλατε στον προφυλακτήρα στον περιφερειακό. Μπορεί να αγοράσατε καινούριο κινητό 'διαμέρισμα' που κάνει και φραπέ, αλλά δεν φρενάρει.ΙΔΊΩς ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΈΝΟ . Είναι πολλά τα κιλά Αρη!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Επαναλαμβάνω, μπορει να οδηγάμε αυτοκινητο 15ετιας , αλλα είναι 950 kgr. Μην κολλατε στον προφυλακτήρα στον περιφερειακό. Μπορεί να αγοράσατε καινούριο κινητό 'διαμέρισμα' που κάνει και φραπέ, αλλά δεν φρενάρει.ΙΔΊΩς ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΈΝΟ . Είναι πολλά τα κιλά Αρη!!!
Δεν νομίζω.....το δικό μου με 2,5 τόννους σου πετάει τα μάτια έξω στο φρενάρισμα.....
famous last words... και βασικα, 2.5 τοννοι? IVECO DAILY?
-
Cayenne fully loaded...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Cayenne fully loaded...Τι εδαφική πίεση μπορεί να έχει ένα τέτοιο πράγμα
-
Πάρα πολύ κίνηση αυτές τις μέρες. Χθες ιδίως το έλα να δεις. Ένα άτομο - ένα αυτοκίνητο. Ακόμα και με το 2κυκλο σε ορισμένα σημεία κολλούσα για λίγο. Μα καλά πώς την παλεύουν 1+ ώρα μέσα στο αμάξι?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Cayenne fully loaded...
Τι εδαφική πίεση μπορεί να έχει ένα τέτοιο πράγμα
Περίπου όσο αυτό εδώ:
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν νομίζω.....το δικό μου με 2,5 τόννους σου πετάει τα μάτια έξω στο φρενάρισμα.....
Επειδή ξέρω οτι δεν έχεις το turbo μάλλον άλλος θα κλάψει και στο γκάζι και το φρένο.
-
-
Ένας νεκρός και μια βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου στο 34ο χιλιόμετρο της εθνικής οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου. Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ανδρόγυνο, ηλικίας 75 και 69 ετών, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 48χρονος. Από...
...τη σύγκρουση, που ήταν σφοδρή, έχασε τη ζωή του ο 75χρονος οδηγός του ΙΧ, ενώ βαριά τραυματίστηκε η σύζυγός του
Ο οδηγός του φορτηγού κρατείται, ενώ προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαλάτιστας.
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΙ 75ΧΡΟΝΟΙ ...........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΙ 75ΧΡΟΝΟΙ ...........
βοηθάνε στη μείωση του πληθυσμού
-
jmarr θα μας πεις τα κάλαντα?
Μόλις γύρισα από δικαστήρια. Ήταν γεμάτο γύφτους ντυμένους αη Βασίληδες με τρίγωνο και τουμπερλέκια ανά χείρας. Να φύγετε να πάτε αλλού
Και στην αγορά που πέρασα τίγκα στο γιουφταριόΜε το που βγω στη σύνταξη ή και νωρίτερα ελπίζω να καταφέρω να την κάνω για Βιέννη το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.
Θυμάμαι πρόπερσι τέτοιο καιρό που ήμουν Γερμανία και συναντούσα στα πολυκαταστήματα ντυμένα αγιοβασιλάκια και αγγελάκια κάτι ξανθά μανάρια που σου γινόταν λαμπάδα στη στιγμή
-
Είσαι σίγουρος πως όταν βγεις στην σύνταξη θα σου γίνεται λαμπάδα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι σίγουρος πως όταν βγεις στην σύνταξη θα σου γίνεται λαμπάδα;Με αυτά που μας λένε...πριν τα 70 δε μας βλέπω...
Αν μπορεί ακόμα στα 70, τότε...χαλάλι του.
-
-
Μλκ σόρρυ, αλλά με αυτές τις μπίμπο ούτε που νιώθω τίποτα. Λες να έφτασα τα 70;
Μπαζάκια ολκής... -
καλά εσένα θα σου φέρω καμιά ινδουϊστρια βιβλιοφάγο με χαϊμαλιά
-
Τώρα θα γινόμουν απίστευτα lame, αλλά το αφήνω...
Η αγορά σήμερα τι ώρες λειτουργεί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα θα γινόμουν απίστευτα lame, αλλά το αφήνω...Η αγορά σήμερα τι ώρες λειτουργεί;
Ως τις 6 τα εμπορικά ως τις 8 τα σ/μ. Ως 3 οι εφορίες.
-
Posts προς Θεσσαλονικείς