-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Επισης ενα νεαρο παιδι ,αφεντικο μου στη δουλεια,ο Αποστολης εχασε την ζωη του σε ατυχημα με μοτοσυκλετα.Αντιο Αποστολη
πρόσφατα, στο δρόμο για Περαία?
-
Πωπω ρε παιδιά διάβασα τις 3 τελευταίες σελίδες και μέ έπιασε ενα ψυχοπλάκωμα πρώτης τάξης...Τι άλλο να πω,συλληπητήρια και περαστικά.
Οσο για τα λαμδα...Ηλεος ζαβαρακατρανέμια.
-
Χρόνος: Παρασκευή 18, απογευματάκι περί τις 17:00
Τόπος: Περιφεριακός, εκεί που (πηγαίνοντας ανατολικά) ξεκινά η διακλάδωση
για τούμπα, τριανδρία κλπΣυμβάν: Μια κοπελίτσα ανέβασε ένα (μάλλον καινούριο) suzuki swift πάνω
στο λαμαρινένιο στηθαίο της διακλάδωσης. Περιέργως το αυτοκίνητο πρέπει
να είχε 'πετάξει' πάνω στο στηθαίο, όπου στάθηκε κάθετα, γιατί γύρω-γύρω
ΔΕΝ ήταν τρακαρισμένο από όσο μπορούσα να δώ.Ήταν σαν να το ανέβασε πάνω στο στηθαίο γερανός χωρίς ζημιές περιμετρικά.
-
Κανένας σαυτό το τόπικ κυκλοφορεί κάπου διαφορετικά απο περιφερειακό με καραμπόλες και μποτιλιαρισμένα κέντρα με δημοτικές αστυνομίες?
-
Παρών!
Κυκλοφορώ μόνο σε άδειο περιφερειακό και στο κέντρο με τα ποδάρια μου! -
Κρήνη σήμερα! Δεν είχε τίποτα, ούτε μποτιλιαρίσματα ούτε καραμπόλες. Κανένας νεκρός ή τραυματίας, τα φτερά και οι προφυλακτήρες όλοι στις θέσεις τους (εκτός από το δικό μου που θέλει λίγο σφίξιμο) και τα τζάμια όλα αρραγή σαν τις πληροφορίες του ΙΚΑ.
-
Χτες το μεσημέρι πάντως με το ψιλόβροχο ο περιφερειακός προς Δυτικά ήταν απλά ακίνητος....Πήγα να τον αποφύγω πηγαίνοντας προς Εγνατία...τα ίδια και χειρότερα...τελικά πήγα προς Χαριλάου από την έξοδο για Χαριλάου/Κηφισσιά...
Σήμερα όλα καλά εκτός από το πάρκινγκ του Βασιλόπουλου που ήταν μποτιλιαρισμένο από Saturday drivers -
Τι ηταν αυτο το πρωινο ρε φουστη μου. 1ωρα στην περιφερειακη απο τις 7:15 εως τις 8:10 γ@μω τους μαλ@κες που δεν ξερουν τι τους γινεται στο τιμονι.
-
Έχετε παρατηρήσει τα νέα σπαστά λεωφορεία του ΟΑΣΘ mercedes? Μέχρι στιγμής πέτυχα 3 ακινητοποιημένα στην Β. Όλγας και είχαν χάσει μεγάλες ποσότητες λαδιού. Πεσμένα λάδια πάνω στην Β. Όλγας μέσα στην λεωφορειογραμμή βέβαια. Μεγάλος κίνδυνος για μηχανές. Προσοχή παιδιά.
Φιλικά, KonstantinosV
-
σε μερσεντες του ελληνικου κολλεγιου τα παιδακια μονο ποδοσφαιρο δε παιζανε σημερα το μεσημερι...η λεξη ζωνη μαλλον ειναι αγνωστη εκει...
σε ωραιο σχολειο πανε τα παιδακια..
-
Γιατι το λες αυτο; Αφου ειναι ιδιωτικο, αρα τελειο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατι το λες αυτο; Αφου ειναι ιδιωτικο, αρα τελειοτα δημοσια δεν εχουν για να δουμε και κει τι ψαρια θα πιασουμε.......
εχει πλακα γιατι εχει και καποιον αχρηστο συνοδο μεσα αποσο εχω δει σε αυτα...
-
αύριο να κατέβω κέντρο κ στη σχολή ή θα γίνεται της πόπης;;
-
Βασίλη η Εγνατία από όσο ξέρω είναι κλειστή από σήμερα. Προβλέπω πανικό.
-
Προσοχή στο φανάρι της Θερμαϊκού για Λαγκαδά στο Ωραιόκαστρο. Πολλοί το περνούν με κόκκινο. Σήμερα το απόγευμα είχε κρυμμένα στρουμφ που σταματούσαν κόσμο. με σταμάτησαν και μένα ,αλλά με έδιωξαν ευτυχώς, ήταν λίγο κόκκινο
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Γιατι το λες αυτο; Αφου ειναι ιδιωτικο, αρα τελειο
τα δημοσια δεν εχουν για να δουμε και κει τι ψαρια θα πιασουμε.......
εχει πλακα γιατι εχει και καποιον αχρηστο συνοδο μεσα αποσο εχω δει σε αυτα...
εχουν οι δημοσιοι παιδικοι σταθμοι.
εχουν βαλει?
ασχετο...οποιος ακουσε κορνα απο πλοιο χθεσ βραδυ στην ανατολικη θεσσαλονικη ας το πει..ακουγοταν περιοδικα μια κορνα σαν απο πλοιο επι μιαμιση ωρα σιγουρα!!! μεχρι την ανω τουμπα και με κλειστο παραθυρο...
-
Και εγώ την άκουσα.
Επίσης, κατά τις 3μιση-4 τα ξημερώματα κουνήθηκα λίγο. Έγινε κανένας σεισμός;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ασχετο...οποιος ακουσε κορνα απο πλοιο χθεσ βραδυ στην ανατολικη θεσσαλονικη ας το πει..ακουγοταν περιοδικα μια κορνα σαν απο πλοιο επι μιαμιση ωρα σιγουρα!!! μεχρι την ανω τουμπα και με κλειστο παραθυρο...
Έχεις πέσει στα βαριά ναρκωτικά...
-
παιδες μου το ειπε ενας φιλος στο μσν και νομιζα οτι ειχε πιει...
μετα ακουω και νομιζα οτι τα ειχε παιξει ο η/υ...ρε μεχρι πανω εδω ακουγοταν...ξερει κανεις τι ηταν?
-
ναι, ακούστηκε. λογώ ομίχλης μάλλον. πολύ ομίχλη είχε χθες, σαν Λονδίνο.
Posts προς Θεσσαλονικείς