-
έτσι!!!
-
Φαντάζομαι συνάντηση Ψωμιάδη-Ecclestone!!! Ο ένας πιο αλεπού από τον άλλον, και στο τέλος ο Ψωμιάδης θα τραγουδήσει και καναδυό χιτάκια!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πινακίδες μαζεύτηκαν χθες από μερικά αυτοκίνητα που έκλειναν στάσεις λεωφορείων! Και όχι στο ιστορικό κέντρο!Κάτι παίζει, δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό...
Moνο εκει...? Παντου αρχισαν να γραφουνε, σαν λυσσασμενοι. Παπαναστασιου (εκει που ηταν τα παλια κτελ Χαλκ/κης), Εθν. Αντιστασεως, κεντρο. Γνωστος παρκαρει σε 'παρανομη' θεση (που ουσιαστικα δεν ενοχλει κανεναν) εδω και 15 χρονια και τον γραψανε μαζι με καμμια 20αρια αλλους. 10 μερες πινακιδες.
Μου φαινεται θα βγαζω απο μονος μου τις πινακιδες οταν παρκαρω , θα τις παιρνω μαζι μου και θα τις ξαναβιδωνω μετα...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ανακοινωσε ο ψωμιαδης την δημιουργια πιστας F1 μεσα στην επομενη τριετια.
οποις θελησει να χτυπησει το αναψυκτηριο εχω ακρη στην δημοπρασια.μόλις το άκουσα στο ραδιόφωνο
γιαουρτάκια θα σερβίρονται?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μου φαινεται θα βγαζω απο μονος μου τις πινακιδες οταν παρκαρω , θα τις παιρνω μαζι μου και θα τις ξαναβιδωνω μετα...Το έκανε κάποιος γνωστός μου και τον έγραψαν από το σήμα της ασφάλειας, οπότε να ξεκολλάς κι αυτό όταν φεύγεις.
-
Και τώρα (1:15 για την ακρίβεια) περιπολικό στην Όλγας έγραφε.
-
...o αντιδημαρχος τα εχει παρει κρανιο...
-
Αντιγράφω απο: http://ypothalassia.wordpress.com/
Το θέμα της υποθαλάσσιας εισέρχεται σε τελική ευθεία.
Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007, αρχίζει η συζήτηση του θέματος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Οι Πολίτες κατά της Υποθαλάσσιας που εδώ και καιρό έχουν κινητοποιηθεί ενάντια στην κατασκευή αυτού του έργου, μιας και θεωρούν ότι αποτελεί ιδιαίτερα καταστροφική επέμβαση στην πόλη χωρίς να βοηθάει στη λύση του κυκλοφοριακού, συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους και οργανώνουν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2007, στις 12 το μεσημέρι στην πεζογέφυρα της Νέας Παραλίας κινητοποίηση διαμαρτυρίας.
-
+1 κατα της υποθαλασσιας
-
γιατι κατα ρε παιδια?
καθε πρωι ακουω στο ραδιο τα χιλιαμυρια απο κυκλοφοριακα εκει γυρω.Το κυκλοφοριακο δημιουργειται επειδη ψαχνουμε για παρκινγκ.... Στην ουσια εχουμε φτασει στον προορισμο μας αλλα δεν ξερουμε που να αφησουμε το αμαξι. Ας κανουν κανα δωρεαν μεγαλο παρκινγκ και ας αφησουν τις υποθαλλασιες. (Αν και προσωπικα ποτε δεν παω κεντρο με αμαξι)
-
γιατι κατα ρε παιδια?
καθε πρωι ακουω στο ραδιο τα χιλιαμυρια απο κυκλοφοριακα εκει γυρω.Το κυκλοφοριακο δημιουργειται επειδη ψαχνουμε για παρκινγκ.... Στην ουσια εχουμε φτασει στον προορισμο μας αλλα δεν ξερουμε που να αφησουμε το αμαξι. Ας κανουν κανα δωρεαν μεγαλο παρκινγκ και ας αφησουν τις υποθαλλασιες. (Αν και προσωπικα ποτε δεν παω κεντρο με αμαξι)
+1000
-
γιατι κατα ρε παιδια?
καθε πρωι ακουω στο ραδιο τα χιλιαμυρια απο κυκλοφοριακα εκει γυρω.Γιατί είναι ένα πανάκριβο έργο σε μια φτωχή πόλη που θα μας αναγκάσει να πληρώνουμε διόδια για να κυκλοφορούμε ΜΕΣΑ στη πόλη.
Γιατί εξυπηρετεί μόνο αυτούς που έχουν διαμερίσματα, κυρίως καταστήματα, πάνω στη παλιά παραλία με απίστευτα ενοίκια.
Γιατί καταστρέφει τη περιοχή στο σημείο εισόδου αλλά κυρίως καταστρέφει τη νέα παραλία και τα πάρκα - θα είναι πίσω από εθνική οδό (με χαμηλό όριο ταχύτητας) και θα περνάς μόνο από ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΕΣ αερογέφυρες, δηλαδή τέρμα στα μόνα πάρκα της Θεσσαλονίκης.
Τη προωθούσαν 5 μαλάκες που έχουν συμφέροντα σε ακίνητα της παλιάς παραλίας και τώρα που έχουν αυξηθεί τρομακτικά τα λεφτά που θα μας πάρουν (ΔΙΟΔΙΑ) για να τη φτιάξουν έχουν αυξηθεί τα τρωκτ... εεε υποστηρικτές.
Στο Μανχάταν έγιναν δύο υπερυψωμένοι αυτοκινητόδρομοι κατά μήκος των ποταμών (δυτικά και ανατολικά) και λύθηκε το κυκλοφοριακό τους, φτηνά και ωραία. Αυτοί τα τούνελ τα έχουν για να περνάνε απέναντι, εμείς
-
Aπό όσο θυμάμαι, θα έχει 3 πεζογέφυρες για να περνάμε απένταντι.
-
Πινακίδες μαζεύτηκαν χθες από μερικά αυτοκίνητα που έκλειναν στάσεις λεωφορείων! Και όχι στο ιστορικό κέντρο!
Κάτι παίζει, δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό...
Moνο εκει...? Παντου αρχισαν να γραφουνε, σαν λυσσασμενοι. Παπαναστασιου (εκει που ηταν τα παλια κτελ Χαλκ/κης), Εθν. Αντιστασεως, κεντρο. Γνωστος παρκαρει σε 'παρανομη' θεση (που ουσιαστικα δεν ενοχλει κανεναν) εδω και 15 χρονια και τον γραψανε μαζι με καμμια 20αρια αλλους. 10 μερες πινακιδες.
Μου φαινεται θα βγαζω απο μονος μου τις πινακιδες οταν παρκαρω , θα τις παιρνω μαζι μου και θα τις ξαναβιδωνω μετα...
Δεν έχω καταλάβει....Εννοείς ότι κακώς κάνουν και τουσ γράφουν...Μένω σε αυτήν ακριβώς την περιοχή και πήγα στην εκκλησία να ανάψω κερί όταν επιτέλους είδα να έρχονται και να μοιράζουν κλήσεις σε αυτούς που καθημερινά με τα διπλοπαρκαρίσματα έχουν κάνει την ζωή μας κόλαση.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πινακίδες μαζεύτηκαν χθες από μερικά αυτοκίνητα που έκλειναν στάσεις λεωφορείων! Και όχι στο ιστορικό κέντρο!
Κάτι παίζει, δεν θα μου το βγάλουν από το μυαλό...
Δεν έχω καταλάβει....Εννοείς ότι κακώς κάνουν και τουσ γράφουν...Μένω σε αυτήν ακριβώς την περιοχή και πήγα στην εκκλησία να ανάψω κερί όταν επιτέλους είδα να έρχονται και να μοιράζουν κλήσεις σε αυτούς που καθημερινά με τα διπλοπαρκαρίσματα έχουν κάνει την ζωή μας κόλαση.
Οχι ρε παιδι μου... Τυπικα, πρεπει να τους γραψουν. Ιδιαιτερα στην Εθν. Αντιστασεως, Ολγας, κεντρο κτλ. Αλλα υπαρχουν καποιες περιοχες (πχ απεναντι απο τον Πρασσα, το γυραδικο) οπου αν και παρκαρεις παρανομα (συμφωνα με το γραμμα του νομου) δεν ενοχλεις κανενα. Γι'αυτο εδω και 15 χρονια δεν γραφανε στη συγκεκριμενη περιοχη. Το θεμα ειναι οτι αν υποθεσουμε πως θελω να ειμαι νομοταγης ή δεν θελω να δινω συνεχεια λεφτα σε κλησεις. Τι λυση υπαρχει? Να πληρωνω παρκινγκ? Δηλαδη, ειμαι καταδικασμενος να πληρωνω....
-
Νέα Εγνατία (πλέον Καραμανλή), έπαιρναν και πινακίδες από τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις. Ελπίζω να έγραφαν και τα διπλοπαρκαρισμένα! Μπράβο πάντως, αν είναι να αδειάσει έστω και ένα χιλιόμετρο δρόμου από διπλοσειρές σε όλη την πόλη, κέρδος θα είναι...
Και για διαβάσεις όπως και για ανεβασμένα σε ράμπες αναπήρων και πεζοδρόμια, να αγιάσουν τα στυλό τους!
-
Eλπίζω μόνο να μην σταματήσουν, αλλά επίσης ελπίζω να γράφουν τα ουσιαστικά πράγματα.
-
Μακάρι να ξεκινήσουν να γραφουν γιατι έχουν ξεφύγει πολυ τα πραγματα. Απορω τι έκανε τόσο καιρο η Δημοτική Αστυνομία. Πλεον παρκάρουν ακόμα και πάνω στα πεζοδρόμια της Εγνατίας καποιοι, ένω Σαββατο βράδυ το πεζοδρομιο μπροστα στο αγαλμα του Φιλλιπου ήταν ένας μεγάλος χωρος σταθμευσης. Στα πεζοδρομια γυρω απο τα πανεπιστημια περπατας με το ζορι. Απο την πανω πλευρα ειδικα (Αγιου Δημητριου) έχει 5 μετρα πεζοδρομιο και απο τα παρκαρισμενα αναγκαζεσαι να κατεβαινεις στον δρομο με τους οποιους κινδυνους. Σκεφτειτε να εχει ένας καποια αναπηρια ή να είναι μητερα με παιδικο καροτσακι. Εδω μπροστα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ έχει αλανα και καθετε ο αλλος και παρκάρει πάνω στο πεζοδρομιο για να μην περπατησει 20 μετρα παραπανω. Η καφριλα μερικων έχει φτασει στο απροχωρητο! Για αυτο λεω να γραφουν και να ξαναγραφουν. Στα 150-170 Ευρω δεν ειναι η καταληψη πεζοδρομιου? Καλα ειναι
Οσο για την υποθαλλασια, πρεπει καποια στιγμη να κατανοησουμε οτι η περιοδος του τζαμπα στην χρηση του αυτοκινητου τελειωσε. Παλια ήταν ακριβα τα αμαξια, τωρα έχουν γινει πιο προσιτα και ακρίβεινε η χρηση του. Θα έχεις δυο επιλογες με την υποθαλλασια, η πας με την κινηση, με οτι αυτο σημαινει σε φθορα αυτοκινητου (σταματα ξεκινα), καταναλωση και χρόνο, ή θα αποφασιζεις να δώσεις το ποσο των διοδίων για να ξεπλέξεις γρήγορα από την κινηση της πολης. Δυστυχως οι επιλογες για να διασχισεις το κεντρο είναι περιορισμενες (Παραλιακη, Τσιμισκη, Εγνατια, Κασσανδρου). Που να γινοταν οι υπερυψωμενοι δρομοι? Θεωρω την υποθαλλασια σωστή κινηση σε συνδυασμο εννοείται με σωστές κυκλοφοριακές ρυθμισεις στις εισόδους - εξοδους της. Sorry για το μακροσκελες post -
Δεν νομιζω οτι η υποθαλλασια ειναι λυση. Μαλλον επενδυση ειναι, κατι σαν επιχειρηση. Το προβλημα ειναι οτι ο καθενας που παει στη δουλεια του ,επιλεγει να παει με το αυτοκινητο του, διανυει πολλα χλμ ψαχνοντας για παρκινγκ (σχεδον οσα διανυει για να φτασει στον προορισμο του).
Πιστευω οτι αν υπηρχαν κινητρα για να χρησιμοποιουμε τα ΜΜΜ, αναβαθμιστει η ποιοτητα αυτων και αρχισουν πλεον να εξυπηρετουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δημιουργηθουν δωρεαν χωροι σταθμευσης, θα ειμαστε οκ και χωρις την υποθαλλασια.
-
φίλε χθες ακουσα το εξης τραγελαφικό... στο συμβόλαιο αναθεσης της υποθαλάσσιας, αναφερεται οτι δε θα δημιουργηθει κανενα ανταγωνιστικο εργο κυκλοφοριακης διερυκολυνσης πριν το περας 10 ετων απο την ημερομηνια παραδοσης της υποθαλάσσιας... εξαίρεση:1.η δημιουργία του 1ου κύκλου του μετρό, χωρίς ομως τις επεκτασεις, 2.ο μικρός περιφερειακός που ηδη υπάρχει, 3. ο μεγάλος περιφερειακός που ισως κατασκευαστεί.
κ όλα αυτά για να εξασφαλιστεί το βιόσιμο της επιχειρησης που ρυθμιζει τη λειτουργεια της υποθαλασσιας... σημειοτέον ότι στο σχεδιο της υποθαλάσσιας προβλέπεται να πεζοδρομηθει η λεωφόρος νικης... η κατάσταση μου ακούγεται ακρως τραγική.
Posts προς Θεσσαλονικείς