-
Rocsta, η Μετρών είναι αυτή;
Έχω έναν φίλο που μένει δίπλα σου!Όσο για τα σωματίδια.. κάτι έχει γίνει λάθος στον σχεδιασμό της πόλης.. ίσως να φταίει η τοποθεσία της ΒΙΠΕΘ στη Σίνδο..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Rocsta, η Μετρών είναι αυτή;Δεν ξέρω! Δεν είναι δρόμος με την κανονική έννοια
-
Βλέπω άπλετο χώρο για παρκάρισμα μπροστά...
-
Χθες σοβαρο ατυχημα σε παλικαρι με MG μετα το ποσιδωνειο στι ιδιο σημειο που ειχε τουμπαρει και το τζιπακι. Ηταν και καμια 20 ροβερ εκει γυρω μαλλον απο το club θα ηταν και μπροστα στα ματια μου απεναντι απο το παλιο δημαρχειο καλαμαριας αφηρημενη εμβολισε πλαγιως ενα παλιο BMW. Ο ηλιος θα μας βαρεσε στο κεφαλι μαλλον απο τωρα.
-
αυτο το ποσειδωνιο εχει εξελιχθει σε καυτο σημειο...
-
Η δεξια μπροστα στο Ερως, ή η αριστερή στην xpress?
-
και οι 2 αλλα στη δεξια και γω εχω δει ανατροπη...
-
Η δεξια πάντως ψοφάει για μπάντα.Λίγο η γλίτσα ,λίγο η πολύ γλίτσα, εκεί υπερστρέφει ακόμα και γκολφ.
Α και η αριστερή για χειροφρενο.Εαν τώρα υπάρχει χώρος για πλασάρισμα ακόμα καλύτερα,αλλά αυτα γίνονται μόνο με 106-σαξο-205.
Α και επίσης μη τρέχετε γιατι μπορεί να ανατιναχτεί το αυτοκίνητο σας.
-
ανατρεπομενα θυμαμαι μονο στη δεξια..απορω τι κανουν..
παντως θα το σκεφτομουν να παρκαρω εκει...
-
είναι μέρες που νομίζεις ότι στο δρόμο κυκλοφορούν μόνο ΖΩΑ και είναι μερικές μέρες που χαίρεσαι να οδηγάς σε αυτήν την πόλη
ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει...
-
-
Τι έγινε δλδ;
-
πηρε φωτια?
-
Μένω ένα τετράγωνο παραδίπλα.
Κι άκουσα μια σειρήνα πριν καναδυό ώρες αλλά δεν έδωσα σημασία. -
Μπα,μάλλον πλημύρισε. Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και νερό ως γνωστόν.
-
Η μυρωδιά του καμένου έφτανε πάντως μέχρι τη Λαμπράκη, πιο ψηλά από το γήπεδο. Τα δε πυροσβεστικά πρέπει να είχαν αρκετή δυσκολία να φτάσουν από Αγίας Τριάδας και Παρασκευοπούλου στο Ράδιο Σίτυ, λόγω των πολύ στενών δρόμων και των παρκαρισμένων...Έμπλεξα πίσω από ένα τέτοιο...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Μπα,μάλλον πλημύρισε. Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και νερό ως γνωστόν.Έριξε χαλάζι κιόλας;
-
-
Το μυρίστηκες από τον καπνό;
-
Τελικά ήταν γερή φωτιά. 7 καταστήματα 1 αμάξι και κάποιες υπόγειες αποθήκες καμμένα
Posts προς Θεσσαλονικείς