-
Κανεναν καλο καρμπιρατερατζη ξερετε στην πολη μας ;
-
Ναι, αυτος στην καυτατζογλου μεταξυ καψαλη και φραγκουλη ειναι αρκετά καλός...
Έχω καθαρισει 2 φορές μπεκ στο 406 και 2-3 φορές καρμπυρατερ κλπ στο 304 χωρίς πρόβλημα μετά.
-
Εκεί φτιάχνω το καρμπιρατέρ στο Μερσεντές και δουλεύει μια χαρά (εδώ και πολλά χρόνια).
-
Σε λιγο θα ζητήσετε κ ειδικό ντεμπραγιαζατερ (για αυτούς που ακούνε ράδιο)!!!
-
Για το γυρο του 157 στην Ολγας τι γνωμη εχετε???Σκεφτομαι να παραγγειλω...
κανενα αλλο καλο εδω γυρο?? (Μην ακουσω για τις αηδια το Food Plaza...!) -
Σχετικά στεγνός, μετριότατος κατά τη γνώμη μου.
Νομίζω γενικώς ότι η ευρύτερη περιοχή Ανάληψης-Ντεπώ-Φαλήρου δεν έχει καλά γυράδικα -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Σχετικά στεγνός, μετριότατος κατά τη γνώμη μου.
Νομίζω γενικώς ότι η ευρύτερη περιοχή Ανάληψης-Ντεπώ-Φαλήρου δεν έχει καλά γυράδικαΑστα να πανε φιλε μου...τελευταια παραγγελνω απο το ''Αντωνιαδης'' στη Σοφουλη,οχι τιποτα τρελο,αλλα τρωγεται...Για εκει με κοβω...Thanks anyway!
-
Δοκιμασε πρασσα, 911-911. Απο ποιοτητα μια απο τα ιδια, αλλα απο ποσοτητα
-
οχι ρε πρασσα, ειναι ιδια περίπτωση με μακη κ γιωτη!!! 1 κιλό κρέας με 1 λιτρο λάδι κ μισο τόνο αλατι!!
-
Μα το ειπα και εγω, μια απο τα ιδια αλλωστε δεν εχουμε αξιολογα γυραδικα πλεον Μονη εξαιρεση ειναι το γιοκ-μπαλικ στην Εθν. Αμυνης αλλα τσουχτερες τιμες και χαμουτζιδικη ποσοτητα.
Αν δεν θελουμε γυρο τοτε τα γοριλακια ειναι μαστ, πολυ καλο κρεας για 'σουβλατζιδικο' .
-
Πρασσα???????????????
Μια φορα ηταν αρκετη!!!!! -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μα το ειπα και εγω, μια απο τα ιδια αλλωστε δεν εχουμε αξιολογα γυραδικα πλεον Μονη εξαιρεση ειναι το γιοκ-μπαλικ στην Εθν. Αμυνης αλλα τσουχτερες τιμες και χαμουτζιδικη ποσοτητα.Αν δεν θελουμε γυρο τοτε τα γοριλακια ειναι μαστ, πολυ καλο κρεας για 'σουβλατζιδικο' .
αυτο το γιοκ μπαλικ εχει καιρο που το ακούω! Πρεπει να το δοκιμάσω καμιά φορα!
Παλιά (περιπου 2004) έτρωγα σε ενα μικρο γυραδικο στην Κωσταντινουπολεως (αρχές, υψος του θεαγενιου) Τον Σερραιο, ειχε φοβερό γυρο μιλάμε!
-
Προσωπικά πήρα πριν λίγο καιρό ένα γύρο κοτόπουλο και μια σουβλάκι κοτόπουλο από Μάκη και ήταν φοβερός -για γυράδικο πάντα!-. Δε ξέρω τι βάζει στα σουβλάκια, αλλά ήταν πεντανόστιμα. Και από ποσότητα...
-
Πριν λίγες μέρες πέτυχα έναν τύπο με παπάκι επί της Μαρτίου στο ύψος της Παπαναστασίου με κατευθυνση προς τα κάτω. Από εμφάνιση ... μαυριδερός, με βερμούδα και σαγιονάρες και μπροστά στα πόδια του είχε μια διαφανή σακούλα με ψωμάκια και μια δευτερη δεμένη πίσω του στο κάθισμα και στη σχάρα. Το θέαμα ήταν έως και αηδιαστικό όταν είδα να παίζει με τα πόδια του την σακούλα (καλύτερη εικόνα δεν μπορώ να σας δώσω) ενώ στα φανάρια της Ν. Εγνατίας που φρέναρε καναδυο ψωμάκια πέσανε κάτω στο δρόμο. Με μια απαθή κίνηση έσκυψε, τα πήρε, και τα έβαλε πίσω στη σακούλα ενώ και το άνοιγμα της σακούλας το έβαλε κάτω απο το πόδι του πατώντας την με την σαγιονάρα για να μην έχει και άλλες πτώσεις. Σταμάτησε σε γυράδικο στη περιοχή ... Μαρτίου με Ολγας ...
Δυστυχώς η μεταφορά των πρώτων υλών είναι τριτοκοσμική καθώς έχω πετύχει και στη Λαμπράκη να ξεφορτώνονται έτοιμοι (με τις σούβλες εννοώ) γυροι και πλαστικά κουβαδάκια με σαλάτες σε πορτμπαγκάζ ΙΧ και με καυσωνα χωρίς καν ένα περιτύλιγμα, ένα νάυλον, κάτι τελος πάντων ...
-
Στα δυο γυραδικα στη λαμπρακη μπορώ να πω οτι γενικα προσέχουν! Π.χ ο μακης εχει το εργαστήριο του 30 μέτρα απο τα μαγαζι, ακριβώς απεναντι απο το σπίτι μου κ γενικά προσέχουν οι καγκουρες! Το γυραδικο απέναντι ειχε κ αυτο το εργαστήριο του δίπλα αλλα πριν κανένα χρόνο το μετακόμισε κ πηρε καινούργιο sprinter με ψυγείο ωστε να φέρνει τα κρεατα κλπ! Μονο τα αναψυκτικά αποθηκεύει χαλια (εχει ένα παρατημένο μπορντο φορτηγάκι στο στενό δηπλα που τα εχει όλα μεσα χειμώνα καλοκαίρι)
-
cosneo λες για τον λύκο ή για το devido;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
cosneo λες για τον λύκο ή για το devido;ο λύκος έκλεισε εδώ και χρόνια νομίζω.
-
Ναι, ο Λύκος έχει πλέον γίνει 'mamma mia'. Το Devido υπάρχει αλλά οι απόψεις διίστανται.
-
Mια φορά έφαγα από το devido, όταν πήγαινα φροντιστήριο στον Βακάλη. Καλός μου είχε φανει, σίγουρα καλύτερος από την γατοτροφή (όχι για γάτες, από γάτες) που είχε εκείνο το γυραδικο ακριβώς κάτω από τον Βακάλη. Πώς το λέγαν να δεις Θυμάμαι πριν το Πασχα είχε κάνει γύρο καλαμαράκι και είχε πάρει ένα σάντουιτς ο φυσικός μας. Στην πρώτη μπουκιά έφυγε το πιτόγυρο σούμπιτο από το παράθυρο.
-
Εδω και 3 χρονια ετρωγα απο τo Devido γυρο και σε γενικες γραμμες ημουν ευχαριστημενος...τους τελευταιους 8-9 μηνες ηταν απαραδεκτος,ουτε για σκυλοτροφη...δοκιμασα κανα 2 φορες μηπως εστρωσε,αλλα μπαααα...ποτε ξανα...
Posts προς Θεσσαλονικείς