-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
αντρεα δεν εχω ιδεα...ολα παντοφλες τα λεω!
Δε θα με εξεπλητε καθολου,αν και στον υπνο σου βλέπεις παντοφλες εσυ.Τωρα τελευταια πρεπει να τις γευεσαι συχνα.
αλλα και 55ε για φιλτρο καμπινας...
-
Την επόμενα φορα,θα το αντικαταστησω με μια χαρτοπετσετα.
(ακου....55 ευρω!!!:rant: Α,και υποτιθεται οτι μου κανανε και εκπτωση. )
-
Ανδρεα, από την σουμπαρου το πήρες ή απ' έξω; Πάρα πολλά λεφτά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ανδρεα, από την σουμπαρου το πήρες ή απ' έξω; Πάρα πολλά λεφτά...Δεν υπάρχει πουθενα εξω.Απο τη σουμπαρου το πήρα.Το ειχα παραγκειλει μαζι με ενα μπουζοκαλώδιο,αλλα δεν ειχα ρωτησει την τιμη του φιλτρου.
-
Τώρα ξέρεις...
Φίλτρο απορροφητήρα κουζίνας και ψαλιδάκι. Δεν φιλτράρει καλά αλλά είναι τζάμπα.
-
Μαζεύει και τα καμμένα λίπη
-
Και μια ερώτηση:
Αν πάρω την 26ης Οκτωβρίου, συνεχίσω μέχρι τα ΚΤΕΛ και φτάσω στη διασταύρωση με Μοναστηρίου, μπορώ να στρίψω αριστερά σε εκείνο το φανάρι;
-
Ναι.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Και μια ερώτηση:Αν πάρω την 26ης Οκτωβρίου, συνεχίσω μέχρι τα ΚΤΕΛ και φτάσω στη διασταύρωση με Μοναστηρίου, μπορώ να στρίψω αριστερά σε εκείνο το φανάρι;
Θεσσαλονίκη είσαι!
Τα πάντα μπορείς!
-
-
Δεν έχει κι άδικο
-
2 μαλ@@@σμενα σημερα στο φαναρι της Β.Ολγας απενταντι απο την σταση Σχολη Τυφλων πετουσαν πετραδακια στο δρομο.Δεν ξερω αν πετουσαν και στ αυτοκινητα παντως το αστικο που ημουν μεσα τις εφαγε.
-
Για πειτε κανενα καλο πλυντηριο αυτοκινητων στο χερι προς Καλαμαρια μερια.
Δεν θελω να το βαλω ακομα στη βουρτσα. -
Θα σου λεγα για την τζετ οιλ, αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό να εξυπηρετούμαστε σε συνθήκες ουγκάντας, έστω και για τα 5 ευρώ που ζητάνε.
Αν έχεις όρεξη για μόνος σου, σε αυτό που είναι κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Καλύτερο value for money από την washpark. Η τελευταία έχει αυτόματο χωρίς βούρτσες κλπ, αλλά είναι ΓΤΠ. Αν το αμάξι είναι όντως βρώμικο, δεν βγαίνει τπτ.
-
Αν ειναι για να το κανει μονος, θα ελεγα συνεταιρισμο ταξι.http://www.syne-taxi.gr/ Πιο φτηνα δε γινεται! Αν και μια φορα που εβαλα βενζινη απο κει το μετανιωσα....
-
Μία μικρή ερώτηση...
Γιατί θα πρέπει όποτε ανεβαίνω στη Βόρεια Ελλάδα να ακούω το 'άντε γα@@@@@ κ@@@αθηναίε' ειδικά όταν δεν είμαι αυτός που κάνει τη μα@@κία.
Κατά τα άλλα .... ο τρόπος οδήγησης στην Περιφερειακή είναι αντίστοιχος με αυτόν των Ναπολιτάνων.... Mamma mia....
ΥΓ. Να ήμουν και Αθηναίος από καταγωγή.....
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σου λεγα για την τζετ οιλ, αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό να εξυπηρετούμαστε σε συνθήκες ουγκάντας, έστω και για τα 5 ευρώ που ζητάνε.Ελεος ρε παιδιά με αυτό στην JetOil του έχουμε κάνει τόση διαφήμιση που μόνο με το πλυντήριο έχει βγάλει Ferrari και πίνει το αίμα των καημέμων των παιδιών που δουλέυουν εκεί (όποιος πήγαινε συχνά ξέρει τί εννοώ, τώρα έκοψα πλέον)
Σου συστήνω αυτό που έγραψε και ο sv2 πριν κανά μήνα, στο βαγόνι στην Μ.Αντύπα απέναντι από τον Τρικαλιώτη. -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Αν ειναι για να το κανει μονος, θα ελεγα συνεταιρισμο ταξι.http://www.syne-taxi.gr/ Πιο φτηνα δε γινεται! Αν και μια φορα που εβαλα βενζινη απο κει το μετανιωσα....Εκεί μόνο για πλύσιμο και πετρέλαιο!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γιατί θα πρέπει όποτε ανεβαίνω στη Βόρεια Ελλάδα να ακούω το 'άντε γα@@@@@ κ@@@αθηναίε' ειδικά όταν δεν είμαι αυτός που κάνει τη μα@@κία.Γενικά υπάρχει μία αντιπάθεια προς την Αθήνα...
Κατά τα άλλα .... ο τρόπος οδήγησης στην Περιφερειακή είναι αντίστοιχος με αυτόν των Ναπολιτάνων.... Mamma mia....
Καλά... Ιδίως αυτές τις μέρες που δεν έχει κίνηση, όλοι πάνε ακόμα χειρότερα απ' ότι συνήθως... Χθες έπαθαν τα νεύρα μου!
ΥΓ. Να ήμουν και Αθηναίος από καταγωγή.....
Και αυτοί που νομίζουν πως 'στη λένε' να ήταν κάτι καλύτερο από πιθηκάνθρωποι...
Posts προς Θεσσαλονικείς