-
-
Πηρες φωτια;
-
Ωρε, τι βρόχα είναι αυτή....
Περνούσα με το 25 από την εγνατία και τα πεζοδρόμια ήταν άφαντα από τα νερά, οι καταστηματάρχες με τις σκούπες τα έβγαζαν έξω, ενώ 2-3 κοπελίτσες ανέβηκαν στο λεωφορείο ξυπόλητες, με τα πεδιλάκια τους στα χέρια -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Πηρες φωτια;''και πηρε ''ηθελα να πω
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ωρε, τι βρόχα είναι αυτή....
Περνούσα με το 25 από την εγνατία και τα πεζοδρόμια ήταν άφαντα από τα νερά, οι καταστηματάρχες με τις σκούπες τα έβγαζαν έξω, ενώ 2-3 κοπελίτσες ανέβηκαν στο λεωφορείο ξυπόλητες, με τα πεδιλάκια τους στα χέριαΚαι 'μεις εκει που ημασταν με τα παγωτα στην σημερινη συναντηση
να σου το τροπικο κλιμα και να ριχνει συνεχως -
Ναι, μείναμε παγωτό που λένε!
http://www.iama.gr/weather/
33.0 mm βροχής χτες, μέγιστος ρυθμός 21.0 mm/hour -
Εμενα μετα απο τη βροχη που εριξε στο πευκοχωρι και γεμισε λασπες το αυτοκινητο, με συνεπεια να τριζουν οι πισω συνδεσμοι των αναρτησεων, με τη σημερινη βροχαρα πλυθηκαν και ηρεμησαν. Λεω παντως να τα παω για ενα γρασαρισμα!
-
Χθες με τα τη δουλειά πετάχτηκα για ένα μπανάκι στην Άφυτο. Πολύ ωραία, κρίμα που είχε λίγο κόσμο, όπως μου είπαν και στα μαγαζιά, ότι φέτος η κίνηση ήταν πεσμένη σε σχέση με πέρυσι. Στην επιστροφή στο ύψος της γέφυρας Καλλικρατείας στο ρεύμα για μέσα, ένα τουσόν είχε καβαλήσει κάθετα το στηθαίο, ενώ ήταν στματημένες και νταλίκες στο σημείο. Η ουρά έφτανε ως του Τσάνταλι, ενώ ερχόντουσαν και πυροσβεστικά, μάλλον για απεγκλωβισμό
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
... κρίμα που είχε λίγο κόσμο, όπως μου είπαν και στα μαγαζιά, ότι φέτος η κίνηση ήταν πεσμένη σε σχέση με πέρυσι ...Στο 1ο πόδι πάντως που βλέπω σχεδόν καθημερινά, από την αρχή του καλοκαιριού έως και τώρα το επίπεδο των τουριστών δεν είναι υψηλό ... μέχρι και τα πατατάκια και γιαούρτια που τρωνε στη παραλία απο την χώρα τους τα εχουν φέρει, τα δε Logan ... σε όλα τα χρώματα μπορεί να τα δει κάποιος.
Δεν είναι η σεζόν που περίμεναν να έχουν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... κρίμα που είχε λίγο κόσμο, όπως μου είπαν και στα μαγαζιά, ότι φέτος η κίνηση ήταν πεσμένη σε σχέση με πέρυσι ...
Στο 1ο πόδι πάντως που βλέπω σχεδόν καθημερινά, από την αρχή του καλοκαιριού έως και τώρα το επίπεδο των τουριστών δεν είναι υψηλό ... μέχρι και τα πατατάκια και γιαούρτια που τρωνε στη παραλία απο την χώρα τους τα εχουν φέρει, τα δε Logan ... σε όλα τα χρώματα μπορεί να τα δει κάποιος.
Δεν είναι η σεζόν που περίμεναν να έχουν.Εχουμε μεν την καθοδο των σλαβων με τα Logan, αλλα υπαρχει και η εντονη αντιθεση της καθοδου των Ρωσσων που αγοραζουν οικοπεδα, σπιτια, οτι βρουνε τελος παντων σε οτι τιμη τους πουνε... και μαλιστα πλεον μαθανε και οι εργολαβοι απο τα Ρωσσακια και δεν διαπραγματευονται πλεον τιμες...
Τεσπα... το πρωτο ποδι καλυτερα να γινει σεισμος μεγαλος και να χαθει στην θαλασσα ετσι οπως το κανανε....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
... κρίμα που είχε λίγο κόσμο, όπως μου είπαν και στα μαγαζιά, ότι φέτος η κίνηση ήταν πεσμένη σε σχέση με πέρυσι ...
Τεσπα... το πρωτο ποδι καλυτερα να γινει σεισμος μεγαλος και να χαθει στην θαλασσα ετσι οπως το κανανε....
OMG κι ο KON5 τι θα γίνει;
-
Τεσπα... το πρωτο ποδι καλυτερα να γινει σεισμος μεγαλος και να χαθει στην θαλασσα ετσι οπως το κανανε....Έλεος, θα μας κουβαληθούνε όλοι στο δεύτερο...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
OMG κι ο KON5 τι θα γίνει;
Ελα ρε συ, σιγα... (ουφ, το κανω edit γιατι ο drdino λεει πως θα παρεξηγηθει, και δεν το θελουμε αυτο)
PS: Λοιπον ποσταρετε τώρα τιποτα να αλλάξει σελίδα μην τυχον και δει τι κακία εγραψα, γιατι την κατσαμε Θα με δέσει πίσω απο το Superb και θα με σέρνει
-
Τεσπα... το πρωτο ποδι καλυτερα να γινει σεισμος μεγαλος και να χαθει στην θαλασσα ετσι οπως το κανανε....PS: Λοιπον ποσταρετε τώρα τιποτα να αλλάξει σελίδα μην τυχον και δει τι κακία εγραψα, γιατι την κατσαμε Θα με δέσει πίσω απο το Superb και θα με σέρνει
Εντάξει τώρα;
Έλεος, θα μας κουβαληθούνε όλοι στο δεύτερο...
+πόδι
-
Επειδή γνωστή μου στράβωσε φτερό και λίγο πόρτα από το fiestaκι της, μήπως γνωρίζουμε κανέναν καλό λαμαρινά στην πόλη, ώστε να γλιτώσουμε το γδάρσιμο της αντιπροσωπείας;
-
Εχουμε μεν την καθοδο των σλαβων με τα Logan, αλλα υπαρχει και η εντονη αντιθεση της καθοδου των Ρωσσων που αγοραζουν οικοπεδα, σπιτια, οτι βρουνε τελος παντων σε οτι τιμη τους πουνε... και μαλιστα πλεον μαθανε και οι εργολαβοι απο τα Ρωσσακια και δεν διαπραγματευονται πλεον τιμες...Τεσπα... το πρωτο ποδι καλυτερα να γινει σεισμος μεγαλος και να χαθει στην θαλασσα ετσι οπως το κανανε....
Μην το λες ... και τα ρωσσάκια φέτος ήταν λιγότερα ... (τουλάχιστον απ' ότι ειπώθηκε σε ρεπορταζ σε διαφορα κανάλια ... ).
Κάποια εταιρία που να ενσωματώνει φουσκωτές μπάλες στις βάσεις σε προκάτ υπάρχει? Σε περίπτωση που γίνει ο σεισμός ... να μεταφερω το σπίτι ... σε άλλη παραλία?
-
η ετ3 δινει καλο ρεπορτο τελικα ε??
-
Κράτησε λίγο αλλά ήταν δυνατή η απογεματινή μπόρα. Ανεβαίνοντας από εγνατία για λαγκαδά ο δρόμος ήταν γεμάτος τουβλάκια πεζοδρομίου που απομάκρυναν οι αστυνομικοί ενώ στη δραγουμάνου ένα δέντρο είχε πέσει σε ένα αμάξι καταμέσης του δρόμου(φαίνεται στη φωτό λιγάκι) με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο κατέβασμα της λαγκαδά, από την αστυνομία. Προλαβα και κατέγραψα μόνο τη μπέμπα που μάλον σε άτσαλο χειρισμό είχε καθίσει στο διαχωριστικό....
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Επειδή γνωστή μου στράβωσε φτερό και λίγο πόρτα από το fiestaκι της, μήπως γνωρίζουμε κανέναν καλό λαμαρινά στην πόλη, ώστε να γλιτώσουμε το γδάρσιμο της αντιπροσωπείας;Αν μιλάμε για βαθουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε στον περίφημο Γιακούμπ...μπορεί να φτιάξει αρκετά μεγάλα βαθουλώματα αρκεί να μην είναι σε περίεργα σημεία...αν είναι κάτι παραπάνω δεν έχω κάτι να σου προτείνω
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Επειδή γνωστή μου στράβωσε φτερό και λίγο πόρτα από το fiestaκι της, μήπως γνωρίζουμε κανέναν καλό λαμαρινά στην πόλη, ώστε να γλιτώσουμε το γδάρσιμο της αντιπροσωπείας;Εχει έναν λαμαρινά αστέρι στην Π.Συνδίκα περιοχή...σε βολεύει;
Posts προς Θεσσαλονικείς