-
Ο χρήστης gmechanic έγραψε:
εξόδους μετά τις εισόδους και πολύ κοντά σε αυτές και λογής άλλες πατέντες ελληνικές....Ναι ρε παιδιά τι χάλι είναι αυτό; Και εντάξει όταν έχεις ξαναπεράσει και το ξέρεις... Την πρώτη φορά που το είδα έμεινα μαλάκας!
Εδώ ρε παιδιά όταν έρχεσαι από Αθήνα,στον μεγαλύτερο οδικό άξονα της χώρας,και που αλλού στη Θεσσαλονίκη, έχει έξοδο από την εθνική στα αριστερά, εκεί που πάει για Ευζώνους αν θυμαμαι καλά.Τι συζητάμε τώρα...
Και είσοδο στην Εθνική στα δεξιά!!!!
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
3 παρά το μεσημέρι, περιοχή καλλιθέα, ύψος δεξαμενής, πριν την Παναγία Φανερωμένη ερχόμενος από κέντρο σταματάω στο φανάρι. Μπροστά μου ένα βρώμικο κόρσα, το προηγούμενο μοντέλο. Από το πουθενά πλησιάζει μια εντούρο με δύο ατόμα, σταματάει δεξιά του κόρσα, ο Νο2 πηδάει από τη μηχανή , ανοίγει την πόρτα του κόρσα και...χύνεται μέσα, όπου είναι δύο άτομα. Λέω, τίποτα φίλοι θα είναι και κάνουν πλάκα, αλλά κοιτώντας καλύτερα βλέπω ότι έχει αρχίσει το ξύλο στο αυτοκίνητο.
Εν τωμεταξύ το φανάρι έχει ανάψει, κανείς δεν ξεκινάει, από το αντίθετο ρέυμα επίσης έχουν σταματήσει και κοιτάνε. Ο οδηγός της μηχανής πηγαίνει φορώντας το κράνος από την πλευρά του οδηγού του κόρσα, ανοίγει την πόρτα, σκύβει και παίρνει τα κλειδιά, βγάζοντας και μια γκόμενα από μέσα κυριολεκτικά σέρνοντας την. Εμένα μου κάνει νόημα να περάσω από αριστερά και να φύγω. Η γκόμενα(ψιλοσαβούρα ήταν..) δεν βγάζει μιλιά και ήταν έτοιμη να κλάψει. Ο άλλος μηχανόβιος έχει βγάλει τον συνοδηγό του αυτοκινήτου έξω και τον έχει στήσει στον τοίχο, ενώ ο συναδελφος του σπρώχνει την γκόμενα προς τα εκεί....
Τελικά ήταν μπάτσοι που μόλις είχαν κάνει μια ταχύτατη και εξαιρετική σύλληψη. Ούτε που σκέφτηκα να βγάλω τη μηχανή και να αρχίσω να τραβάω την σκηνη.nai re sy, me to pou eipes antouro mixani tin psiliastika....klassiki asfalitiki mixani....na fantastw kai mple xrwma?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
3 παρά το μεσημέρι, περιοχή καλλιθέα, ύψος δεξαμενής, πριν την Παναγία Φανερωμένη ερχόμενος από κέντρο σταματάω στο φανάρι. Μπροστά μου ένα βρώμικο κόρσα, το προηγούμενο μοντέλο. Από το πουθενά πλησιάζει μια εντούρο με δύο ατόμα, σταματάει δεξιά του κόρσα, ο Νο2 πηδάει από τη μηχανή , ανοίγει την πόρτα του κόρσα και...χύνεται μέσα, όπου είναι δύο άτομα. Λέω, τίποτα φίλοι θα είναι και κάνουν πλάκα, αλλά κοιτώντας καλύτερα βλέπω ότι έχει αρχίσει το ξύλο στο αυτοκίνητο.
Εν τωμεταξύ το φανάρι έχει ανάψει, κανείς δεν ξεκινάει, από το αντίθετο ρέυμα επίσης έχουν σταματήσει και κοιτάνε. Ο οδηγός της μηχανής πηγαίνει φορώντας το κράνος από την πλευρά του οδηγού του κόρσα, ανοίγει την πόρτα, σκύβει και παίρνει τα κλειδιά, βγάζοντας και μια γκόμενα από μέσα κυριολεκτικά σέρνοντας την. Εμένα μου κάνει νόημα να περάσω από αριστερά και να φύγω. Η γκόμενα(ψιλοσαβούρα ήταν..) δεν βγάζει μιλιά και ήταν έτοιμη να κλάψει. Ο άλλος μηχανόβιος έχει βγάλει τον συνοδηγό του αυτοκινήτου έξω και τον έχει στήσει στον τοίχο, ενώ ο συναδελφος του σπρώχνει την γκόμενα προς τα εκεί....
Τελικά ήταν μπάτσοι που μόλις είχαν κάνει μια ταχύτατη και εξαιρετική σύλληψη. Ούτε που σκέφτηκα να βγάλω τη μηχανή και να αρχίσω να τραβάω την σκηνη.nai re sy, me to pou eipes entouro mixani tin psiliastika....klassiki asfalitiki mixani....na fantastw kai mple xrwma?
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Τελικά ήταν μπάτσοι που μόλις είχαν κάνει μια ταχύτατη και εξαιρετική σύλληψη. Ούτε που σκέφτηκα να βγάλω τη μηχανή και να αρχίσω να τραβάω την σκηνη..
-
Νομίζω μπλε χρώμα, πάνως ήταν πεντακάθαρη, αυτό μου έκανε εντύπωση, ακόμα και κάτω από από τα φτερά ούτε ίχνος σκόνης.
-
Τι σκόνη να έχουν μωρε τα ΧΤ και τα βεστρομ? Αλλα να,για κάτι τέτοιους θα άξιζε να τα λασπώνουν ούτως ώστε να λέει ο 'λαος' ' πωπω μεγάλα μαχίμια οι ασφαλίτες' -ασχέτως που πολλοί απ'αυτούς είναι.
-
Αν δεν έχετε προβλήματα υγείας , κάντε καμιά βόλτα κατα Ιπποκράτειο μεριά ώρες 8 έως 1και 5 έως 8 ,να δώσετε λίγο απο το αιματάκι σας σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία που το έχουν ανάγκη.
Και μετά κάθε τέσσερις μήνες θα σας παίρνουν τηλέφωνο να πάτε να ξαναδώσετε ,δεν χρειάζεται να θυμάστε πότε δώσατε.
Και μετά ευκαιρία για καλό κρεατικό ,να αναπληρώσετε το αίμα που δώσατε. Χώρια που θα τσεκάρετε την πίεσή σας και άλλα πολλά! -
Σήμερα Τρίτη,από Όλγας, ήμουν Νομαρχία στις 8:00 και 8:07 στην Παρασκευοπούλου . Χωρίς μισό παρκαρισμένο στην αριστερή λωρίδα μέχρι εκεί. Βρε λες;;
-
Ολύμπιον αίθουσα Παύλος Ζάννας
Απο σήμερα μέχρι και την Κυριακή
Τετάρτη 18.00 /Qudad η αναβίωση μιας παράδοσης
19.00/Το αριστούργημα του Ιβάν
19.30/Η αυτοκρατορία του μαρμάρου
20.40/Το ναυάγιο του Κιζιλμπουρούν
21.00/Τα μέταλλα της Οιασσώς
21.40/Μνήμη της Ισπανίας , απο την Αλταμίρα στα εργαλεία απο μέταλλοΠέμπτη 18.00/Ταξίδι στις πέντε Γαλλικές Σχολές
18.30/Ηλιακά ρολόγια- η σιωπηλή φωνή του χρόνου
19.15/Νι-ανχ/Νεφερτούμ, Ο ξεχασμένος ιερέας
19.40/Ο θαμμένος Φαραώ
20.00/Η δεύτερη ζωή των αρχαίων νομισμάτων
20.30/ Βουθρωτό, η άνοδος και η πτώση μιας πόλης της Μεσογείου
21.00/Απολλωνία
21.30/Οι εγγονοί του ΑδάμΠαρασκευή 17.00/Η Νέμεσις του οβελίσκου
18.00/ Στη γή των μαύρων Φαραώ
19.00/Ακενατών
20.00/Η κληρονομιά των Φαραώ
20.40/Στα ίχνη των Ναβαταίων απο την Πέτρα στην Εγρά
21.40/Κνωσσός ,ο λαβύρινθος των μύθωνΣάββατο 10.00/Η ρωμαική έπαυλη του Χένιγκεν
10.30/Οι Βησιγότθοι και οι θησαυροί τους απο το Μπουσέντο στο Τολέδο
11.15/ Ιερακοτροφία στο Στάριγκαρντ
11.30/Τα ψηφιδωτά της Plazza Amerina
11.50/Launedas,H μουσική της Σαρδηνιας
12.45/Η Πούλια , η Ακρόπολη, ο Οδυσσέας και το Χελιδόνι
13.30/Κάποιοι τους έλεγαν Λεβαντίνους17.30/Η βασίλισσα του βουνού
18.40/Ένας θρύλος στα βουνά του Ταύρου
19.30/Η λίθινη πλάκα του Βασιλιά Σολομώντα
20.30/Ο ζωντανός θρύλος της Αράττα
21.30/Κόα, ο ποταμός με τα χιλιάδες προιστορικά χαρακτηριστικάΚυριακή 10.00/ Μάντοβα ,οι απαρχές της Επισκοπής
10.30/Quid Esperanza
11.00/Δηλητήρια!
12.00/Βαράσοβα, το Άγιον Όρος της Δυτικής Ελλάδας
12.30/Το κύκλωμαΕιδικές Προβολές
18.00/Δημήτριος Πάλλας, ένας Αρμενιστής στη'Θάλασσα των Εκκλησιών
18.40/Προς Δεσποινίδα Ηλέκτρα Ατρείδη -ΜΥΚΗΝΕΣ
19.45/Ψευδώνυμο ΛούκατςΤιμή εισιτηρίων
5 ευρώ για κάθε ζώνη προβολών (πρωινή-απογευματινή) -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Σήμερα Τρίτη,από Όλγας, ήμουν Νομαρχία στις 8:00 και 8:07 στην Παρασκευοπούλου . Χωρίς μισό παρκαρισμένο στην αριστερή λωρίδα μέχρι εκεί. Βρε λες;;Πέμπτη 15:31 ξεκίνημα από Πυλαία - Πανεπιστήμιο (Εθνικής Αμύνης) - παρκάρισμα Πυλαία στις 15:51! Και μην πείτε ότι έκλεψα στην Περιφερειακή γιατί ήμουν με τον Ιάπωνα!!!
Τελικά, ο παράδρομος Τούμπα-Κέντρο-Αγ.Παύλος σε περίπτωση ατυχημάτων κλπ. είναι θαυματουργός. Και αποσυμφορεί από τον κεντρικό τα αυτοκίνητα που θέλουν να κατευθυνθούν σε αυτές τις 3 εξόδους και δεν καθυστερούν αν αλλάξεις γνώμη λόγω του μποτιλιαρίσματος.
-
Funkyreverend, δεν σε καταλαβαίνω...Προσπαθείς να μας πεις ότι μέσα σε 20 λεπτά πήγες από Πυλαία στο Πανεπιστήμιο και ξαναγύρισες Πυλαία;
-
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω να αγοράσω τις Osram Silverstar κατά προτίμηση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Funkyreverend, δεν σε καταλαβαίνω...Προσπαθείς να μας πεις ότι μέσα σε 20 λεπτά πήγες από Πυλαία στο Πανεπιστήμιο και ξαναγύρισες Πυλαία;3:31 Αναχώρηση από Α.Τούμπα-Πυλαία
3:33 Είσοδος στην Περιφερειακή
3:41 Πανεπιστήμιο - Εθνικής Αμύνης
3:51 Παρκάρισμα στον ίδιο δρόμο στην Α.Τούμπα-ΠυλαίαΝαι, ακριβώς αυτό! Τη στιγμή μάλιστα που στην περιφερειακή είχε τρελό μποτιλιάρισμα, το οποίο όμως δεν με επηρέασε καθόλου, αφού άρχιζε μετά από το διαχωρισμό κεντρικού και παράδρομου. Και μην πεις ότι πήγαινα με 180 στην περιφερειακή, γιατί θα σε τιμωρήσω με βόλτα με το εν λόγω όχημα!
-
-
Χθες το βράδυ που γυριζα με ταξί σπίτι κατα τις 2 (περιτό να πω οτι δεν καναμε ουτε μια προσπεραση απο αριστερα) ακουσα απο τον ασυρματο του ταξί για φωτιά σε βουλκανιζατερ στην λαγκαδα.. Ξερει κανεις τι εγινε???
-
Οέο, πάλι ξηλωμένη η μπαριέρα στην Αδριανουπόλεως, μετά την express....Μυαλό δεν βάζουνε....
Το άλλο το ακούσατε; Για το αμάξι που έπεσε στη θάλασσα μπροστά από το μέγαρο σήμερα το πρωί; συνηθισμένα πράγματα.... -
Σημερα το πρωι μου πηρε 55 λεπτα για να παω μεσω περιφεριακου, απο Καλαμαρια , στο Παπαγεωργιου.
Ολος ο περιφεριακος ηταν σημειοτον, και ακουγα στο ραδιοφωνο για καποιο ατυχημα. Τελικα φτανοντας στη διασταυρωση για Παπαγεωργιου βλεπω οτι το ατυχημα ειναι στην απεναντι κατευθυνση και ολοι στην δικια μου κατευθυνση κοβαν απο περιεργεια να δουν τι εγινε.
Γ.μω τη βλακεια και την περιεργεια του Νεοελληνα.
Τελικα δεν φταινε μονο οι δρομοι , αλλα και το IQ μας. -
Όπως λέει και ο Γεωργιού 'ο κλασσικός ο 'λαλάκας' ο Έλληνας'
-
Γαμώ την περιέργεια του Νεοέλληνα? Εχεις πρόχειρη καμιά μελέτη που να αποδεικνύει την διαφορά περιέργειας του παλιου σε σύγκριση με τον νέο Ελληνα? Ισως κάποια που δείχνει εαν ειμαστε περισσότερο περίεργοι σε σχέση με άλλους (νεο) λαούς?
-
Οχι μελετη δεν εχω προχειρη , αν εσυ εχεις καμμια που αποδεικνυει το αντιθετο ευχαριστως να τη δουμε.
Αν γραφουνε στο φορουμ μονο οσοι βασιζουν σε μελετες αυτα που λενε θα μιλουσαν 10 συγκοινωνιολογοι μεταξυ τους.
Posts προς Θεσσαλονικείς