-
-
'Το μεγαλύτερο πλοίο που θα είναι δεμένο μέχρι και σήμερα στο λιμάνι της πόλης είναι το «Navigator of the Seas», της αμερικανικής ναυτιλιακής εταιρίας Royal Caribbean International με τελικό σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Το κρουαζιερόπλοιο έχει εκτόπισμα 140.000 τόνων, μήκος 1.020 ποδιών, μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.500 επιβάτες και απαρτίζεται από πλήρωμα 1.500 ατόμων. Εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δε μπορούσε να δεχτεί μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Τα προβλήματα όμως έχουν ξεπεραστεί πλέον και έτσι αναμένονται και άλλα κρουαζιερόπλοια πολυτελείας να πλεύσουν στον Θερμαϊκό.'
-
1.500 άτομα προσωπικό.
-
Kυκλοφορεί ταξί Octavia5 station!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τέρας, αύριο που θα είμαι στο γραφείο, αν είναι ακόμα εδώ θα δω αν είναι ψηλότερο από τον 8ο όροφο.
Ξαναήρθε, φωτογραφίες από το γραφείο το μεσημέρι και αργότερα από το σπίτι.
Δεν πρέπει να είναι το ίδιο αλλα ίδιας κλάσης.Το πρώτο ήταν το navigator of the seas.
Αυτό είναι noname (δεν φαινόταν τουλάχιστον πουθενά όσο και αν το έψαξα με το μάτι μου) -
Αυτό είναι, navigator of the seas, φαίνεται το όνομα στην πλώρη (πρώτη φωτο).
-
ok εχεις δίκιο γράψε λάθος.
-
Λεωνίδα, πόσα εκατομμύρια ευρώ κοστίζει το σπίτι σου σήμερα εκεί που είναι;
-
Το σπίτι είναι παλιό και δεν με πιάνει το τεκμήριο, εξάλλου παλιό σιβίκ έχω.
Αυτά που αξίζουν είναι τα απογεύματα στο γραφείο όταν πέφτει ο ήλιος στη θάλασσα, δυστυχώς φεύγω πιο νωρίς και τα χάνω.
-
Λεωνίδα να δουλέψω στο γραφείο σου?
Απλά να δουλεύω και στα διαλείμματα να πίνω τον καφέ μου και να ρεμβάζω τη θέα...!
-
ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ
τα πάντα μποτιλιαρισμένα... έτσι απλά.Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Περέργα επιλεκτική η ευαισθησία σου Thanix...
Σε αυτά που είπε ο v@asilis δεν βρήκες να πεις ότι υπάρχει κάτι το προκλητικό,ε?
Ισως γιατί συμφωνούσες?βασικά έπαιζε το βρωμοσκούληκο με τον σκατοβάζελο
-
Όλα τα λεφτά είναι το πως φαίνονται τα άλλα πλοία σε σχέση με αυτό!!!
+1000 για την θέα από το σπίτι και την δουλειά. Την θυμάμαι και από άλλες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Λεωνίδας. ( Θα στο ματιάξουμε στο τέλος! ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kυκλοφορεί ταξί Octavia5 station!!Και Roomster ταξί είδα!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ναι, γιατί ουρά έβλεπες μόνο στα πρατήρια
βασ.Όλγας,Τσιμισκή, κων,Καραμανλή ήταν -->Τι ώρες;
Κατά τις 6μμ πάντως, στην Όλγας είχε ποδηλατοπορεία (~30 άτομα, συνοδεία αστυνομίας). -1 λωρίδα λοιπόν.Κατά τις 2μμ, στο περιφερειακό προς δυτικά κλασσικά Η κίνηση, στην ανηφόρα για Αγ.Παύλο οι ταχύτητες έτειναν στο 0.
-
Πανικός στην πόλη σήμερα. Τρελό μποτιλιάρισμα παντού. Χρειάστηκε να πάρω τα αυτοκίνητα να πάω να βάλω βενζίνη και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ συνηθισμένος στην ευκολία του scooter. Μουχλιάσαμε ρε παιδιά είπαμε να δροσίσει και να βρέξει λίγο αλλά ξεκ@λ@θηκε.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πανικός στην πόλη σήμερα. Τρελό μποτιλιάρισμα παντού. Χρειάστηκε να πάρω τα αυτοκίνητα να πάω να βάλω βενζίνη και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ συνηθισμένος στην ευκολία του scooter. Μουχλιάσαμε ρε παιδιά είπαμε να δροσίσει και να βρέξει λίγο αλλά ξεκ@λ@θηκε.ειναι αναδρομικές οι βροχές! Απο το καλοκαίρι μας χρωσταει ακομα.... Παντως εμενα μου αρεσει!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ
τα πάντα μποτιλιαρισμένα... έτσι απλά.Περέργα επιλεκτική η ευαισθησία σου Thanix...
Σε αυτά που είπε ο v@asilis δεν βρήκες να πεις ότι υπάρχει κάτι το προκλητικό,ε?
Ισως γιατί συμφωνούσες?βασικά έπαιζε το βρωμοσκούληκο με τον σκατοβάζελο
Οχι,ρε οι σκατόγριες κάναν το μποτιλιάρισμα!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πανικός στην πόλη σήμερα. Τρελό μποτιλιάρισμα παντού. Χρειάστηκε να πάρω τα αυτοκίνητα να πάω να βάλω βενζίνη και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ συνηθισμένος στην ευκολία του scooter. Μουχλιάσαμε ρε παιδιά είπαμε να δροσίσει και να βρέξει λίγο αλλά ξεκ@λ@θηκε.
ειναι αναδρομικές οι βροχές! Απο το καλοκαίρι μας χρωσταει ακομα.... Παντως εμενα μου αρεσει!
+1, βροχές και μουντάδα uber alles! Αυτό βέβαια μέχρι να μας σπάσει τα νεύρα...
-
Αρκετά ψυχοπλακωθήκαμε ρε παιδιά , πολύ απότομα γμτ. Και είχα κανονίσει και μεταμεσονύκτιο ψάρεμα με παντρεμένους αυτό το Σάββατο. Άντε τώρα να τους ξαναπετύχεις ελεύθερους
-
Σαρδελίτσα γκαστρωμένη.
Posts προς Θεσσαλονικείς