-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πότε θα χιονίσει?
άντε πια...Mετά τις 2 το βράδυ!
-
ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!σε ποιά πόλη?
εδώ αμάν κάνω να δω νιφάδα -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!22.15 ? ΠΟΥ χιονίζει και δεν το βλέπουμε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις γιατι μαλωσε ο κανακης με τον καλυβατση?Ακόμα και στο bbc εκφράζουν σύχνα πύκνα την ίδια απορία!
-
Πολίχνη - Νεάπολη εδώ και κανά μισάωρο ρίχνει πατσαβούρες....
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
ξερει κανεις γιατι μαλωσε ο κανακης με τον καλυβατση?
Ακόμα και στο bbc εκφράζουν σύχνα πύκνα την ίδια απορία!
σοβαρα μιλαω...κατι πρεπει να παιχθηκε...
-
Χιονάει μάγκες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Aκουσα οτι για ολα φταει ενα ζευγαρι παπουτσια!Αλλα δεν το πιστευω!
Η γιαγια μου λεει : 'απο αυτα που ακους να μην πιστευεις τιποτα και απο αυτα που βλεπεις να πιστευεις τα μισα'! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα έσπασα ρεκόρ ... Καλαμαριά - Λιμάνι μέσω Δελφών στις 11:30 το πρωί ... 1 ώρα και 50 λεπτά ... Ξεκίνησα με καφέ και έφτασα με πίτα με γύρο!!!Μάλλον πέρασες και από Άνω Τούμπα από τις συμπληγάδες γυράδικα.
@axel12p
Φυσικά και είναι υπερβολή να λες ότι φταίει ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει καν την πόλη για τα χάλια της! Όσο για τη Δημοτική Αστυνομία, τις τελευταίες μέρες έχει κάνει αισθητή την παρουσία της νομίζω. Δεν ξέρω αν είναι όντως αποτελεσματική ή απλά εισπρακτική.Μη αποτελεσματική μπορεί να είναι γιατί διώχνει όλα τα 'με αλάρμ, 5 λεπτά θα κάνω' αυτοκίνητα ΙΧ στην Αγγελάκη, αλλά δυστυχώς δεύτερη λωρίδα καβατζώνει το λεωφορείο της Αστυνομίας πριν τη Σβώλου. Οπότε, πάλι μποτιλιάρισμα, απλά όχι από ΙΧ οχήματα. Τα ίδια και στην Τσιμισκή όπου διώχνουν μεν, αφήνουν μερικούς δε ώστε πάλι στα ίδια καταλήγουμε. Το ότι υπάρχουν, κυκλοφορούν και διώχνουν κόσμο πάντως, τους το αναγνωρίζω ειδικά τώρα τελευταία.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Aκουσα οτι για ολα φταει ενα ζευγαρι παπουτσια!Αλλα δεν το πιστευω!
Η γιαγια μου λεει : 'απο αυτα που ακους να μην πιστευεις τιποτα και απο αυτα που βλεπεις να πιστευεις τα μισα'!οχι ρε...ατομο πολυ κοντα λεει οτι ισχυει...ειναι τυχαιο οτι μπερδευει τα λογια του ο κανακης οταν τον ρωτανε?
-
Το χιόνι στην Πυλαία συνεχίζει ακάθεκτο.
-
Στρώνει τπτ τουλάχιστον;
-
Τσου! Μόνο στα αυτοκίνητα προς το παρόν.
-
Αστική δίωξη στο χιόνι
Ο δήμαρχος αρχισει να μας αλατίζει εδώ πάνω -
Σούβλα έβαλε;
-
Το ότι δεν κάνει να μένει το αλάτι με το χιόνι πάνω στο πλαίσιο του αυτοκινήτου το ξέρετε, ε; Διαβρώνει το γαλβανίζωμα.
-
Kαι ριγανη να απαιτησετε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το ότι δεν κάνει να μένει το αλάτι με το χιόνι πάνω στο πλαίσιο του αυτοκινήτου το ξέρετε, ε; Διαβρώνει το γαλβανίζωμα.Χιονολάστιχα με αλάτι;
-
Πάω να παραγγείλω ένα με αλάτι, ρίγανι και ουγγαρέζα
Posts προς Θεσσαλονικείς