-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
φωτο...?
κιτρινο ποικιλοχρωμο!
ας κανει και το δικο σου
ερυθρο ποικιλοχρωμο.
Εμείς είμαστε καθαρόαιμοι Red Danish
-
αλλα το συγκεκριμενο δεν μοιαζει με αγελαδα....με σαλαμανδρα φερνει....
-
Πάντα πρωτοπόρα η ανατολική πλευρά της πόλης μας
http://to-fresko.blogspot.gr/2014/07/bl ... _2655.html -
Στην πινακίδα προς Καλαμαριά αναφέρει τον κίνδυνο ελονοσίας ?
-
σχολίασα
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Στην πινακίδα προς Καλαμαριά αναφέρει τον κίνδυνο ελονοσίας ?πιες να σου περάσει...
-
Έτσι, γνωστές οι κατοικοι Καλαμαριάς στα φάρμακα κατα της ελονοσίας.
Sent from Corsair's brick
-
Στην πινακίδα προς Καλαμαριά αναφέρει τον κίνδυνο ελονοσίας ?Ελονοσία δεν έχουμε, μας τελείωσε... έχουμε όμως κοριούς...
Τον τελευταίο καιρό, λόγω μετακόμισης πλησίον του μαρτυρικού κέντρου του προσφυγικού προαστίου της φτωχομάνας (πεζόδρομο Καλαμαριάς κοινώς), έχω ζήσει την εμπειρία του να κάνεις βόλτα με παιδιά στον περί ου ο λόγος πεζόδρομο.
Ένα έχω να πω: Κάποτε (πριν 2-3 χρόνια) ήταν ένας ευχάριστος περίπατος, όπου το παιδάκι σου μπορούσε να κάνει το ποδηλατάκι του ή να περπατήσει δίπλα σου χωρίς αφενός να χρειάζεται να κάνει σλάλομ ανάμεσα σε καρέκλες, τραπεζάκια και λοιπά ευγενή μνημεία του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και αφετέρου να φοβάσει ότι θα το πατήσει ο Μητσάρας που πάει να δει το ματς ή ότι η σερβιτόρα θα του φορέσει έναν εσπρέσο μέτριο και έναν φραπέ γλυκό με γάλα στο κεφάλι για διακόσμηση. Πλέον (we love dimarhos ) είναι τόσες πολλες οι καφετέριες / σουβλακερί / #kiegodenkserotikeri που πρέπει να κάνεις ελιγμούς ακριβείας και να τηρείς την εκ δεξιών προτεραιότητα (θα προτιμούσα να τοποθετηθούν και φανάρια) για να περπατήσεις 2 οικοδομικά τετράγωνα σε 10 λεπτά...
Για να μην αναφέρουμε το ότι ΔΕΝ υπάρχει παιδική χαρά που να μην έχει το χάλι της στο κέντρο της πόλης ή το έκτρωμα μπορστά στο δημαρχείο (ένα μεγάλο τετράγωνο με τσιμέντο, χωρίς κανενός είδους σκιά ), όπου μαζεύονται περίπου 3εκ. παιδιά παραπάνω απ' όσα μπορούν με ασφάλεια (σχετική) να παίξουν (φυσιολογικό αυτό, αφού δεν έχουν που αλλού να πάνε) και φυσικά η όλη περιοχή είναι μαγνήτης για όποιον θέλει να απαγάγει κάποιο από αυτά (υπήρξε κρούσμα, που ευτυχώς τον έπιασαν οι παρακείμενοι γονείς και ελπίζω να τον σάπισαν στο ξύλο). Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ...
Γαμώ την κωλοπόλη μου!!!
Και με λίγο μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε τον πιο όμορφο και φιλικό προς τους κατοίκους του δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος (εντάξει, δεν λέει πολλά αυτό... )
Και φυσικά, ο δημαρχούκος, ο οποίος κατέστρεψε το ένα από τα δύο μέρη για περίπατο στην πόλη μας (το άλλο είναι η μαρίνα), επιμένει και επεκτείνει τις ανόητες μονοδρομήσεις και έκανε το μεγαλειώδες έργο της πεζοδρόμησης του 1/2 ενός από τους 3 δρόμους που (είχε) η Καλαμαριά πήρε την πρώτη κυριακή των εκλογών 48%+ και βγήκε χαλαρά τη δεύτερη... Πόλη ηλιθίων...
Για να μην αναφέρω ότι 2 μέρες από τη στιγμή που έπλυνα τη Νιτσάρα εξωτερικά άρχισαν να σκάβουν στο δρόμο μου και έγινε πάλι καφέ την γκαντεμιά μου μέσα!!!
-
Όταν μιλάω εγώ με κερνάν ξυδάκι οι κακεντρεχείς ...
Ενώ στο ειδυλλιακό κέντρο και την βόλτα μας την πάμε χωρίς τραπεζοκαθίσματα και δεν κάνουν ποτέ έργα και έχουμε 5 ( ολογράφως πέντε) κούνιες να πάιζουν και τα 230000 παιδάκια !!!
Αμ πώς !!!!!
-
Όταν μιλάω εγώ με κερνάν ξυδάκι οι κακεντρεχείς ...Ενώ στο ειδυλλιακό κέντρο και την βόλτα μας την πάμε χωρίς τραπεζοκαθίσματα και δεν κάνουν ποτέ έργα και έχουμε 5 ( ολογράφως πέντε) κούνιες να πάιζουν και τα 230000 παιδάκια !!!
Αμ πώς !!!!!
Μπόνους και ένας πεζόδρομος του Ξαρχακου χωρίς παρκαρισμένα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πάντα πρωτοπόρα η ανατολική πλευρά της πόλης μας
http://to-fresko.blogspot.gr/2014/07/bl ... _2655.htmlΣτους σταθμούς του Μετρό να τις βάλουν, πιο χρήσιμες θα είναι...
-
παρτε εναν λεβεντη
παρτε εναν τσολια
παρτε ενα κοινουμενο ηθος της ανθρωποτητας
παρτε το δηθεν παιδι του λαου
αυτη η πολη τελικα δεν θα ξεβρωμισει ποτε απο την αηδια και την γλίτσα.
ξεφτιλα / ρεζιλι
-
Μα θα πιέσει και για το μετρό είπε σαν Θεσσαλονικιός που είναι
-
Κάτι χάνω στην πικουλα.
Sent from Corsair's brick
-
Ποιος είναι ο κύριος αριστερά;Εκπρόσωπος των εργαζομένων στα νεκροτομεία;
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Μα θα πιέσει και για το μετρό είπε σαν Θεσσαλονικιός που είναιαμα εισαι μαλακας μονο κατι τετοια λες
-
Το θέμα δεν είναι τι λες... το θέμα είναι τι κάνεις...
-
Καλή η θαλάσσια συγκοινωνία στον Θερμαϊκό, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, δημιουργούνται προβλήματα και ταλαιπωρείται ο κόσμος, όπως συνέβη σήμερα το βράδυ…
Το τελευταίο δρομολόγιο του “Κωνσταντή” από το Λιμάνι στους Νέους Επιβάτες ήταν περιπετειώδες και πρόσφερε μια μεγάλη ταλαιπωρία στους 20 ενήλικες και τα 3 ανήλικα παιδιά, που επέλεξαν αυτή τη λύση για να φτάσουν στα σπίτια τους.
Το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 9μμ από το λιμάνι και μόλις ανοίχτηκε, άρχισε να φυσά πολύ ισχυρός άνεμος με αποτέλεσμα να το δυσκολέψει. Το καραβάκι δεν μπόρεσε λόγω του ανέμου να πιάσει Περαία, συνέχισε για Νέους Επιβάτες, αλλά δεν μπόρεσε να δέσει ούτε εκεί!
Λόγω διακοπής του ρεύματος, ο καπετάνιος δεν μπορούσε να δει μέσα στο σκοτάδι, επιστρατεύτηκαν τα φώτα μιας ψαρόβαρκας, αλλά και πάλι ο δυνατός αέρας δεν του επέτρεψε να δέσει.
Τελικά, ο καπετάνιος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο λιμάνι κι έτσι οι επιβάτες του “Κωνσταντή” μετά από μια δίωρη ταλαιπωρία στον Θερμαϊκό, επέστρεψαν στην αφετηρία….http://thessports.gr/περ ... %BA%CF%8C/
πραγματικά
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιος είναι ο κύριος αριστερά;Εκπρόσωπος των εργαζομένων στα νεκροτομεία;και ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετικούς σκόρερς, ο Χ. Παπαγεωργίου που για κάποιο λόγο θέλει συνεχώς να προσφέρει στα κοινά της πόλης μας!
-
ολοι οι φιλανθρωποι μαζεμενοι σε ενα μερος....
Posts προς Θεσσαλονικείς