-
Αν δεν είχες σβήσει το μοτέρ δεν ήταν δωρεάν.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν δεν είχες σβήσει το μοτέρ δεν ήταν δωρεάν.Sent from my Note 3 using smoke signals.
οταν γινεσαι κομψος
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
...Και το απορριμματοφόρο εν δράσει.... :Ισως το μόνο που δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί. Οι τακτικές περατζάδες των σκουπιδιάρικων στο κέντρο έχουν καλό αποτέλεσμα.
άλλο ένα ΜΠΡΑΒΟ!!! στις αρχές της πόλης....το πρωΐ λόγω παρέλασης προστάτευαν την παραλιακή (πολιτικους) εκατοντάδες αστυνομικοί, τροχονόμοι, Ζδες κλπ ένστολοι.....
το βράδυ με συνεχόμενο μποτιλιάρισμα σε όλο το μήκος της Εγνατίας (Βαρδάρη-σιντριβάνι) δεν υπήρχε ψυχή να διευκολυνει την κατάσταση....
έρχονται εκλογές....Δεν ξέρω τι έκαναν το πρωί αλλά τα βράδια ήταν έξω για αλκοτέστ. Και έβλεπα να κάνουν 'δουλειά'.
Αναξιμάνδρου με Νικάρονος στην Χαριλάου, κάτω από την ανισόπεδη της Κηφισιάς κλπ. Και 'τσίμπημα' και από τις δύο κατευθύνσεις! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο Άρης δεν είχε συγκέντρωση σήμερα για τα γενέθλια;Α, ναι; Κανείς δεν το κατάλαβε!
-
Έμπορος
~ ~Π Α Π Α Δ Ο Π Ο Υ Λ Ο $ ~ ~ ~ ~ C A R ~ . .......
Διευθυνση:
Βαρδαρι, Οδος Τριπόλεως 7http://papadopoulou.car.gr/cars/
Έχει κανείς γνώμη γι αυτόν εδώ;
-
δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα
-
Βασίλη, στην περιφερειακή μετά την έξοδο για Πανόραμα με κατεύθυνση προς Καλαμαριά, με 100 βάζω νεκρό και φτάνω μέχρι τον δρόμο γα Χαλκιδική (περνάω και κάτω από τη γέφυρα).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βασίλη, στην περιφερειακή μετά την έξοδο για Πανόραμα με κατεύθυνση προς Καλαμαριά, με 100 βάζω νεκρό και φτάνω μέχρι τον δρόμο γα Χαλκιδική (περνάω και κάτω από τη γέφυρα). -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βασίλη, στην περιφερειακή μετά την έξοδο για Πανόραμα με κατεύθυνση προς Καλαμαριά, με 100 βάζω νεκρό και φτάνω μέχρι τον δρόμο γα Χαλκιδική (περνάω και κάτω από τη γέφυρα).Το πιστεύω.
-
.ΧΜΜΜΜ κ το όφελος σε βενζίνη για αυτή τη διαδρομή είναι? ? ? ?...
ποση κατανάλωση λίτρα ανά ώρα για το χρονικό διάστημα αυτό
σε αντίθεση με 8 ας πουμε λίτρα ανά 100 για πόση απόσταση ??
θα γουγλαρω κ θα βρω.... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βασίλη, στην περιφερειακή μετά την έξοδο για Πανόραμα με κατεύθυνση προς Καλαμαριά, με 100 βάζω νεκρό και φτάνω μέχρι τον δρόμο γα Χαλκιδική (περνάω και κάτω από τη γέφυρα).Σε φαντάζομαι να έχεις σηκώσει πανί και ναι έχεις ανοίξει πόρτα και να σπρώχνεις με το πόδι. Έτσι διατηρείς την υπηρεσιακή σου ταχύτητα των 8 κόμβων...
-
Σου υπενθυμίζω ότι έχω μέση κατανάλωση 7-7,5 λτρ/100χλμ (τα τελευταία 20.000 χλμ) και διασχίζω όλη την πόλη (με αυτόματο 4άρι σασμάν).
Εσύ πρέπει να καις τουλάχιστον τα διπλά όπως σε έχω δει αρκετές φορές.ΕΕΠ
Όταν το αμάξι έχει φτάσει κάτω από τη γέφυρα πηγαίνει με 70+.
http://binged.it/1fklT2hΟ χρήστης Dekouk έγραψε:
.ΧΜΜΜΜ κ το όφελος σε βενζίνη για αυτή τη διαδρομή είναι? ? ? ?...
ποση κατανάλωση λίτρα ανά ώρα για το χρονικό διάστημα αυτό
σε αντίθεση με 8 ας πουμε λίτρα ανά 100 για πόση απόσταση ??
θα γουγλαρω κ θα βρω....0,30-0,35 ευρώ.
-
leonp να προσέχεις τον μηχανοβιο του θρεντ, μη σε κόψει στη μέση
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σου υπενθυμίζω ότι έχω μέση κατανάλωση 7-7,5 λτρ/100χλμ (τα τελευταία 20.000 χλμ) και διασχίζω όλη την πόλη (με αυτόματο 4άρι σασμάν).
Εσύ πρέπει να καις τουλάχιστον τα διπλά όπως σε έχω δει αρκετές φορές.Με αεροδυναμικό συντελεστή 0,31 που έχεις λογικά από Πανόραμα στο σπίτι σου έπρεπε να πηγαίνεις με την φόρα. Κάτι έχεις χαλάσει στην αεροδυναμική του Civic!
-
Είναι που έχει πολλή πρόσφυση στα λάστιχα.
-
- ότι τελευταία έχει σιροκο....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Χθες βρήκα την ευκαιρία ερχόμενος από Χαλκιδική με περίπου 95 χάω να βάλω νεκρά 50 μέτρα πριν την αερογέφυρα Καρδίας και μην έχοντας κανένα μπροστά μου να τσουλήσω at least 200 μέτρα μετά την αερογέφυρα στο ύψος της bmw παπαδοπουλος, όπου η ταχύτητα είχε πέσει στα 70 χάω. Πάνω από 6,5 χλμ freeΕ, όχι και free!!!!!
Στο ρελαντί ο φίκος δεν καίει βενζίνη, αλλά αέρα;;;;
Τζάμπα είναι με ταχύτητα και χωρίς γκάζι!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εσύ πρέπει να καις τουλάχιστον τα διπλά όπως σε έχω δει αρκετές φορές.Με το Focus είχα γύρω στα 8. Το μεγάλο είναι στα 11.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Χθες βρήκα την ευκαιρία ερχόμενος από Χαλκιδική με περίπου 95 χάω να βάλω νεκρά 50 μέτρα πριν την αερογέφυρα Καρδίας και μην έχοντας κανένα μπροστά μου να τσουλήσω at least 200 μέτρα μετά την αερογέφυρα στο ύψος της bmw παπαδοπουλος, όπου η ταχύτητα είχε πέσει στα 70 χάω. Πάνω από 6,5 χλμ free
Ε, όχι και free!!!!!
Στο ρελαντί ο φίκος δεν καίει βενζίνη, αλλά αέρα;;;;
Τζάμπα είναι με ταχύτητα και χωρίς γκάζι!
Καίμε αέριο λέμε................και free means ελεύθερος(επί του προκειμένου ελεύθερος από την εμπλοκή του κιβωτίου μετάδοσης), δεν έγραψα δωρεάν...(μαζεύτηκαν όλα τα μικρά να μου την πουν, τη τρέλα μου).
Α, να μην ξεχάσω -
Είναι και ο σιροκος....
Posts προς Θεσσαλονικείς