-
Μια βοήθεια παρακαλώ! Ξέρει κανείς που είναι η ΕΣΔΙ (σχολή δικαστών) και πως θα πάω εκεί?
-
Στον Φοινικα, εκει που καποτε ηταν η fena.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στον Φοινικα, εκει που καποτε ηταν η fena.Μπορείς να το δείξεις στο google maps? Δέν ξέρω ουτε τον φοίνικα ούτε τη fena
-
Αν δεν κάνω λάθος και επειδή δεν απάντησε κανένας ακόμα
http://goo.gl/maps/sHAxN
Σαν Α έβαλα απλα το κέντρο της πόλης. Ο φοινικας ειναι πάνω απο την Καλαμαριά.. -
Κάνεις λάθος, η ΕΣΔΙ είναι λίγο πιο πέρα...
https://maps.google.com/maps?daddr=40.5 ... sz=18&z=18Το λεωφορείο 5 έχει τέρμα σχετικά κοντά (εδώ), ενώ κάποιες φορές το δρομολόγιό του καταλήγει στην ίδια την ΕΣΔΙ.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άσχετο... δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί...Ποιος παπάρας έχει γ@μήσει τα φανάρια στην παραλιακή και σε πιάνουν τα μισά και βάλε;;;;
Είχα αρκετό καιρό να περάσω και χθες έβριζα από το λευκό πύργο μέχρι την Ανθέων...
Ένα πράγμα, ΕΝΑ, δεν μπορεί να μείνει σωστό σ' αυτή την πόλη;;;;;
δαχτυλος των γερμανων....
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
https://maps.google.com/maps?daddr=40.5 ... sz=18&z=18Το λεωφορείο 5 έχει τέρμα σχετικά κοντά (εδώ), ενώ κάποιες φορές το δρομολόγιό του καταλήγει στην ίδια την ΕΣΔΙ.
Οκ, αυτό είναι. Μου είχαν πεί οτι είναι σε κάτι χωράφια και οτι έχει θάλασσα δίπλα.
Ευχαριστώ!
-
Γνωστος γαμηστρωνας τα βραδια η ΕΣΔΙ...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γνωστος γαμηστρωνας τα βραδια η ΕΣΔΙ...Ξεκινώντας από το παραθαλλάσιο κομμάτι κάτω από τις φοιτητικές εστίες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γνωστος γαμηστρωνας τα βραδια η ΕΣΔΙ...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Είπα να το περιγράψω χρησιμοποιώντας την έκφραση γνωστού μέλους του φόρουμ:
'πάρκο γονιμότητας'
αλλά κρατήθηκα
-
Πόσο Θεικιά ήταν η σημερινή επίδειξη του Zeus πάνω από την πόλη μας; Τον περιμέναμε στις 12, αλλά πιο νωρίς ακούστηκε ο συριστικός ήχος που μας έκανε να παρατήσουμε τα καφεδάκια και να ροβολήσουμε προς την παραλία, ενώ ο Θεός όργωνε ήδη την πόλη κι η ηχώ εγκλωβισμένη από τις πολυκατοικίες πολλαπλασιαζόταν κάνοντας τα σκυλιά να γαυγίζουν, γυναίκες να περπατάνε με τα χέρια στα αυτιά και τους συναγερμούς των αυτοκινήτων να χτυπάνε...Το κλου και φινάλε ήταν η είσοδος με high ΑοΑ κι η ανάποδη πτήση με τον ALE-47 να αδειάζει κανονικά πάνω από το λιμάνι και την κίνηση στην παραλιακή να έχει σταματήσει με τους οδηγούς(αλλά κι όλους μας ) να χαζεύουν.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πόσο Θεικιά ήταν η σημερινή επίδειξη του Zeus πάνω από την πόλη μας;καθόλου.... 5 γαμημένα λεπτα.... ημαρτον! Ακομα και τα δοκιμαστικά ηταν κανα 15-20 λεπτά... Θα με πει κανεις είχε νέφωση! Ε και? Ας εκοβε βολτες πανω κάτω!
Γμτ... μια ωρα μετα εν τω μεταξυ ειχε ανοιξει ο καιρός αρκετα. Ρε πουστη μου.... αφου την ξερουν την Θεσσαλονικη! Καντο γμτ φελεκι μου μέσα 13-1400 να τελειώνουμε!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πόσο Θεικιά ήταν η σημερινή επίδειξη του Zeus πάνω από την πόλη μας;
καθόλου.... 5 γαμημένα λεπτα.... ημαρτον! Ακομα και τα δοκιμαστικά ηταν κανα 15-20 λεπτά... Θα με πει κανεις είχε νέφωση! Ε και? Ας εκοβε βολτες πανω κάτω!
Γμτ... μια ωρα μετα εν τω μεταξυ ειχε ανοιξει ο καιρός αρκετα. Ρε πουστη μου.... αφου την ξερουν την Θεσσαλονικη! Καντο γμτ φελεκι μου μέσα 13-1400 να τελειώνουμε!
+1
Πες και για την έναρξη στις '12 παρα πέντε' ...
Τεσπά! Γαμάτος θόρυβος και πλάκα είχαν τα σταματημένα αμάξια με αλάρμ, με τους οδηγούς έξω με τα κινητά να τραβάνε πλάνα.ΥΓ. 10 λεπτά κράτησε όλο κι΄όλο ...
-
και λογω (ομολογουμενως μεγαλη) πορειας, στραγγαλιστηκε η κινηση σε ολο το κεντρο...
παρατησα το καρο στο 424 και ανακαλυψα την μαγεια της ελευθερης και ερημης ΔΕΘ για περιπατο, σαν να βρισκεσαι σε αλλη πολη, χωρις να αλλαξεις την πορεια σου για το κεντρο....
καποια στιγμη ολη αυτη η ανεκμεταλλευτη εκταση και χωροι θα πρεπει να αξιοποιηθουν για τις αναγκες των πολιτων... -
Γνωρίζουμε κάποιο μαγαζί για κέρωμα-γυάλισμα βαφής αυτοκινήτου?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γνωρίζουμε κάποιο μαγαζί για κέρωμα-γυάλισμα βαφής αυτοκινήτου?viewtopic.php?f=5&t=9088&start=23160#p2914272
-
Να είσαι καλά!
-
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
https://maps.google.com/maps?daddr=40.5 ... sz=18&z=18Γνωστος γαμηστρωνας τα βραδια η ΕΣΔΙ...
Σωστοί και οι 2.
@ carfanatic: Κόβεσαι στη Γεωγραφία και υποβαθμίζεσαι σε Λάρισα και κάτω.
-
Ζορζ αν την θυμάσαι πριν 15 χρόνια όταν ήταν ακόμα αλάνα με χώμα, χωρίς μπάρα στην είσοδο, με καταλαβαίνεις πλήρως... Είχαμε αυτήν, το δασάκι μετά το Παλατάκι (όχι του ΠΑΟΚ ρε νεούδια), το άνοιγμα πάνω στον Περιφερειακό στο Σειχ-Σου και μετά πήγαινες κατά Ωραιόκαστρο μεριά.
Posts προς Θεσσαλονικείς