-
Φρουρός στα σύνορα Θεσσαλονίκης- Καλαμαριάς παραμένει ο κορσαιρ (φορώντας τις παραδοσιακές Καλαμαριώτικες γαλότσες - ένα καλτ στοιχείο κάτι σαν τις Ολλανδικές γαλότσες).
Ο κορσαιρ επίσης, έχει εσωτερική πληροφόρηση και για τα δύο άλλα θέματα που ανέφερες οπότε σίγουρα θα σε πληροφορήσει και για τον νέο Συνοριακό Σταθμό.
Όσο για τις μηχανές καφέ, ξέρω ότι η Νεστλέ έχει ειδικά -όχι φτηνά- προϊόντα για καφετερίες τα οποία φτιάχνουν εξαιρετικό (αν και στιγμιαίο) καφέ φίλτρου όπως και άλλους καφέδες με επίσης εξαιρετική γεύση, οσμή και όψη - τόσο τέλειοι που δεν το πιστεύεις ότι βγήκαν από μηχανή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φρουρός στα σύνορα Θεσσαλονίκης- Καλαμαριάς παραμένει ο κορσαιρ (φορώντας τις παραδοσιακές Καλαμαριώτικες γαλότσες - ένα καλτ στοιχείο κάτι σαν τις Ολλανδικές γαλότσες).Watching Kalamaria like a hawk... with galotses...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τώραααα...ποιος θα μας πει αν ξέρει τι γίνεται στο μαγαζί Οδός Βασίλισσας απέναντι από την παλιά Σιτροέν Βεζυρτζής στα σύνορα Θεσσαλονίκης-Καλαμαριάς;
εεε; το Queen Str. εννοείς;;
Ενα απολάδικο-γυράδικο-καφέ-μαγειρίο-ζαχαροπλαστείο που ο ένας τρώει κοκορέτσι και στο δίπλα τραπέζι ο άλλος πινει freddo; -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Τώραααα...ποιος θα μας πει αν ξέρει τι γίνεται στο μαγαζί Οδός Βασίλισσας απέναντι από την παλιά Σιτροέν Βεζυρτζής στα σύνορα Θεσσαλονίκης-Καλαμαριάς;
εεε; το Queen Str. εννοείς;;
Ενα απολάδικο-γυράδικο-καφέ-μαγειρίο-ζαχαροπλαστείο που ο ένας τρώει κοκορέτσι και στο δίπλα τραπέζι ο άλλος πινει freddo;Απέναντι από την παλιά Citroen λέει αλλά όχι απο την πλευρά της Αιγαίου, μάλλον εκεί που ήταν τα μτχ αυτοκίνητα δίπλα στην Vodafone και απέναντι από την ΕΛΠΑ από την πλευρά της Αιγαίου. Και Εθν. Αντιστάσεως ή Γράμμου Βίτσι(!) ξέρω ότι είναι μέχρι εκεί. Οχι Βασ. Ολγας!
-
Ο teris3 το περιεγραψε με απόλυτη ακρίβεια. Οτι πιο κίτς έχω δει σε αυτη την πόλη
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Ο teris3 το περιεγραψε με απόλυτη ακρίβεια. Οτι πιο κίτς έχω δει σε αυτη την πόληκι ομως εκει ηπιαμε πολλους καφεδες....(το κοκορετσι στεγνο...)
πιο πανω ομως στην αντιστασεως στο υψος της ιουστινιανου ετοιμαζεται ενα μαγαζι με εντυπωσιακο ντεκορ...μια ξυλογλυπτη προσοψη μοναδικη σε κατασκευη....
δεν ξερω αν ο φανκυ εννοει αυτο.... -
Ακριβώς σε εκείνο το σημείο (ελπα) γίνεται Όλγας. Το μαγαζί καφεκοκορετσι αυτό είναι, εγώ για το κουτσομπολιό που παίζει αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς. Ιουστινιανού 2 για οποιον περπατάει εκεί κοντά...
-
Μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί στη πόλη μας που να έχει σχετική ποικιλία σε Lee Jeans; Προφανώς λογω κρίσης, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το Τζόκερ, παρά να βρεις παντελόνι που να σου αρέσει και να υπάρχει και διαθέσιμο νούμερο.
-
Και μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί στην πόλη μας που να πουλάει βαλίτσες, σχετικά καλές και οικονομικές;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί στη πόλη μας που να έχει σχετική ποικιλία σε Lee Jeans; Προφανώς λογω κρίσης, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το Τζόκερ, παρά να βρεις παντελόνι που να σου αρέσει και να υπάρχει και διαθέσιμο νούμερο.Περιοχή?
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Και μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί στην πόλη μας που να πουλάει βαλίτσες, σχετικά καλές και οικονομικές;Ποικιλία μεγάλη θα βρεις στην Απολλώνια πολιτεία.
-
Μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί στη πόλη μας που να έχει σχετική ποικιλία σε Lee Jeans; Προφανώς λογω κρίσης, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το Τζόκερ, παρά να βρεις παντελόνι που να σου αρέσει και να υπάρχει και διαθέσιμο νούμερο.
Περιοχή?
Κέντρο, ανατολικά.
-
ριξε μια ματια στην παρασκευοπούλου στο φάληρο 50μετρα δεξια , πάνω απο την Β. Ολγας
-
Εγώ θα πρότεινα στην αγορά πάνω από την ερμού, από εκεί που είναι το άγαλμα για τον Λαμπράκη. Είναι γεμάτο από τέτοια μαγαζιά.
-
ριξε μια ματια στην παρασκευοπούλου στο φάληρο 50μετρα δεξια , πάνω απο την Β. ΟλγαςThanks!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς μαγαζί στη πόλη μας που να έχει σχετική ποικιλία σε Lee Jeans; Προφανώς λογω κρίσης, είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το Τζόκερ, παρά να βρεις παντελόνι που να σου αρέσει και να υπάρχει και διαθέσιμο νούμερο.Είναι ένα μαγαζί στην Εγνατία με κατεύθυνση από κέντρο προς ΔΕΘ μεταξύ Βενιζέλου και Χαλκέων (νομίζω έτσι την λένε) που έχει μόνο jeans. Είναι πολύ παλιό μαγαζί αφού από μαθητής το θυμάμαι και από εκεί έπαιρνα τα Levis. Εχει Levis, Lee, Wrangler. Ακριβώς μπροστά του είναι δυο μαζί υπόστεγα του ΟΑΣΘ και σταματά το 14. Αν βρεθείς προς τα εκεί, πέρνα και απ' αυτό.
-
Σήμερα η ώρα 11:00......
-
Οι συναγερμοι?
Sent from my Sony Fola
-
Nαι συνsolaρε
http://goo.gl/YBAomA -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα η ώρα 11:00......Στην Καλαμαριά μια χαρά η έναρξη πάντως! Σε 3' λεπτά η λήξη!
Sent from my Sony Fola
Posts προς Θεσσαλονικείς