-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ θυμάμαι τα ατελείωτα πανω κάτω παράλληλα με την Αγγελάκη. Απο την Nissan, Τoyota και Mercedes ως την ΕΛΒΟ.
Lada, Dacia
Και ανάμεσα Ford, Opel, Fiat, Volvo...
Sent from my Sony Fola
Τους αυτοματους και καλα μεταφραστες τους θυμαστε αρχες δεκαετιας του '90;
Παρολιγο και θα φορτωνομασταν ενα με το πατερα μου. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
H8rs gonna h8..Γιατί να hate μωρέ; Έμεινα μερικές χρονιές στην Κρήνη πριν καμιά 30αριά χρόνια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
H8rs gonna h8..
Γιατί να hate μωρέ; Έμεινα μερικές χρονιές στην Κρήνη πριν καμιά 30αριά χρόνια.
Καλαμαριώτης γεννιέσαι... δεν γίνεσαι!
-
Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα με μπαταρίες Varta στα ανατολικά;
(edit: ευρέθη - Β. Όλγας αμέσως πριν τη Βούλγαρη)
-
Κάποιος ιδιαιτερος λόγος που ψάχνεις Varta? Ρωταω γιατί δεν εχω ιδέα απο μπαταρίες.
-
Απλά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την προηγούμενη - κράτησε 6 χρόνια με φοβερή κακομεταχείριση (μπορεί το αυτοκίνητο να ήταν παρατημένο για 40 μέρες) και έπαιρνε μπρος κατευθείαν.
-
Tο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης
http://www.thesout.gr/daily-blog/world- ... ssalonikis[...]
Στις προτεραιότητες του νέου Ρυθμιστικού τίθεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της μετεγκατάστασης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στη Δυτική Περιοχή Θεσσαλονίκης. Η περιοχή όπου βρίσκεται σήμερα η ΔΕΘ θα περιληφθεί στο Μητροπολιτικό Πάρκο Πολιτισμού και Πρασίνου Θεσσαλονίκης το οποίο θα εκτείνεται στις περιοχές Λευκού Πύργου, πάρκου ΧΑΝΘ - Θεάτρου Κήπου - Βασιλικού Θεάτρου, Αρχαιολογικού Μουσείου, χώρου ΔΕΘ, Πανεπιστημίων, Γ’ Σώματος Στρατού, Πεδίου του Άρεως, με εκτόνωση στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και τους Κήπους του Πασά.
[...] -
Επιτέλους
Κανένα νέο για την παράδοση της παραλίας έχουμε;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Κανένα νέο για την παράδοση της παραλίας έχουμε;Λίγο πριν το μετρό
-
Η ΔΕΘ δυτικά? Θα πληγεί από το πανηγύρι του Αιγινίου ...
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Λίγο πριν το μετρό
Στάση Αεροδρόμιο σε στάση Λευκός Πύργος σε 8 λεπτά φαντάζομαι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στην ΔΕΘ υπάρχει τίποτα σχετικό με αυτοκίνητα κλπ?
Πήγε κανένας?Sent from my Sony Fola
Σαρακακης και Βροχιδης μονο!
-
Πήγα χθες έκθεση και πρόσεξα Ford, Honda και Fiat. Το B-Max με ψιλο απογοήτευσε, το περίμενα καλύτερο από μέσα. Ευτυχώς που έχω ακόμη το δεξί μου χέρι, μιας και ένα ζώο έκλεισε την πλαινή συρόμενη με δύναμη, την ώρα που καθόμουν στην θέση του οδηγού. Στο τσακ γλίτωσα το κοπάνημα και είναι βαριές αυτές οι συρόμενες!
Για καθημερινή πάντως, γινόταν πανικός στην έκθεση. Καμιά σχέση με μεγάλες κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού, περισσότερο με πανηγύρι μοιάζει, αλλά και πάλι είναι ώραιο να βλέπεις τόσο κόσμο, εταιρείες και όχι οργανισμούς του δημοσίου
Τα 3€ που ζητάει τις καθημερινές τα βγάζει και με το παραπάνω! -
Στη τελεταια ενημερωση που 'χα (αρχες αυγουστου), διαβασα πως ειναι εντος χρονοδιαγραμματος (παραδοση τελη νοεβριου).
Και το φωτορεπορταζ που ειδα πριν 10 μερες -με την κατασταση κατακει- μαλλον το επιβεβαιωνει.Επισης, κατι πολυ σημαντικο για την πολη:
http://www.thessaloniki.gr/portal/page/ ... s_Elefther -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πήγα χθες έκθεση και πρόσεξα Ford, Honda και Fiat. Το B-Max με ψιλο απογοήτευσε, το περίμενα καλύτερο από μέσα. Ευτυχώς που έχω ακόμη το δεξί μου χέρι, μιας και ένα ζώο έκλεισε την πλαινή συρόμενη με δύναμη, την ώρα που καθόμουν στην θέση του οδηγού. Στο τσακ γλίτωσα το κοπάνημα και είναι βαριές αυτές οι συρόμενες!
Για καθημερινή πάντως, γινόταν πανικός στην έκθεση. Καμιά σχέση με μεγάλες κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού, περισσότερο με πανηγύρι μοιάζει, αλλά και πάλι είναι ώραιο να βλέπεις τόσο κόσμο, εταιρείες και όχι οργανισμούς του δημοσίου
Τα 3€ που ζητάει τις καθημερινές τα βγάζει και με το παραπάνω!Και Alfa Romeo είχε. Εκεί που έπαθα την πλάκα μου ήταν στο γύρο του θανάτου με 2 πιτσιρικάδες να κάνουν κάτι παντιλικια μπας και μαζέψουν κόσμο. Σήμερα που πήγα είχε απίστευτο κόσμο. Οι περισσότεροι νεαροί γιατί είχε και τον μακρόπουλο αλλά μόλις βγήκε άρχισε να βρέχει καλά όχι αστεία και καταλήξαμε στα υπόστεγα μέχρι να κοπάσει. Τα 3 ευρώ για καθημερινές είναι πολύ καλά σε σχέση με το αντίστοιχο της ΚΝΕ που αν δεν κανω λάθος έχει 5
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Άπειρα kudos στο skypark του αεροδρομίου. Φοβερή εξυπηρέτηση και τιμές.
-
Η «Ολύμπικ Αιρ», που ανήγγειλε τη διακοπή του δρομολογίου Θεσσαλονίκης - Αθήνας από 14 Οκτωβρίου 2013, θορύβησε το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, που ζητά τώρα να μη σταματήσουν τα δρομολόγια, γιατί έτσι θ' αποκλειστεί η Θεσσαλονίκη από αέρος.
-
Τέλεια!
-
Αντε σε λιγο καιρο και το σιδηροδρομο. Αθηνα μονο με ΚΤΕΛ
-
Ταξίδεψα πρόσφατα προς Αθήνα με ΟΣΕ και φρίκαρα...
Δυστυχώς οι αμαξοστοιχίες έχουν παλιώσει (και βρωμίσει)...
Και έχουν και 50 λεπτά καθυστέρηση άνευ λόγου και αιτίας... -
Ταξίδεψα πρόσφατα προς Αθήνα με ΟΣΕ και φρίκαρα...
Δυστυχώς οι αμαξοστοιχίες έχουν παλιώσει (και βρωμίσει)...
Και έχουν και 50 λεπτά καθυστέρηση άνευ λόγου και αιτίας...το αφεντικο ( το κρατος) τα εχει βγαλει στο σφυρι....
οι υπαλληλοι ( το κρατος) ειναι προς απολυση....
ποιος να ενδιαφερθει...?υπαρχει παντως εντονο ενδιαφερον απο πολλους και μαλλον συντομα θα αλλαξουν εικονα και εισητηρια....
Posts προς Θεσσαλονικείς